Knihy - Sladká kuchyňa strana 7 z 36
Moderní česká cukrařina
Vánoční cukroví
Klasické moučníky
Helenčino pečení Voňavé kratochvíle
Zmrzliny
Sladké jedlá
Sladká jídla
Dezerty jedna báseň
Kedvenc desszertjeim
Mak, makové zákusky, koláče, torty a múčne jedlá s makom
Zdobení dortů
Bezlepkové kváskovanie sladké
Magické bábovky
Desszertleckék díszdobozos kiadás
Zdravé pečení
Sladké
A cukrászat magasiskolája - Le Cordon Bleu Intéze
Kuchárske knihy v kategórii sladká kuchyňas sa venujú receptom, technikám a histórii prípravy dezertov, koláčov, zákuskov a ďalších sladkých jedál. Tieto knihy sú určené pre kuchárov, pekárov, cukrárov, nadšencov pečenia a všetkých, ktorí majú záujem o vytváranie lahodných sladkostí.
V knihách zameraných na sladkú kuchyňu nájdete rôzne typy receptov a postupov, ktoré vám umožnia pripraviť rôzne dezerty. Od jednoduchých a rýchlych receptov pre začiatočníkov až po zložitejšie a zdobené koláče pre skúsených cukrárov. Tieto knihy často obsahujú nápady na originálne kombinácie prísad, techniky zdobenia a tipy na skladovanie a servírovanie sladkých jedál.
V literatúre o sladkej kuchyni sa tiež často nachádzajú informácie o histórii jednotlivých receptov a tradíciách spojených s rôznymi dezertmi z rôznych krajín. Okrem toho sa môžete dozvedieť o rôznych surovinách používaných v sladkej kuchyni a ich vplyve na chuť a textúru jedál.