! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Pochoutky - Konvalinková a Rozehnal


Kniha převzala název od úspěšného zábavného pořadu o vaření `Pochoutky`. Pořadem provází a se svými hosty v něm vaří moderátor Patrik Rozehnal a herečka Naďa Konvalinková. Do kuchyně si zvou osobnosti ze světa filmu, divadla, televize a sportu, známé zpěváky, lékaře a občas i politiky. Pochoutky získaly čestné uznání na mezinárodním festivalu gastronomických pořadů `Znojemský hrozen 2005`. Porota ocenila originální nápad zprostředkovat přípravu jídla v přímém přenosu a schopnost zachytit autentickou atmosféru. V publikaci najdete výběr pětadvaceti nejlepších odvysílaných dílů. Přečtete si rozhovory s hosty, kde se dozvíte zajímavosti z jejich soukromí i profese můžete se smát i poučit, zvládnout nové recepty a dobře se najíst. Přejeme vám dobrou chuť!
Vypredané
11,63 € 12,24 €

dostupné aj ako:

Velká rybý kuchařka - 677 receptů


Kniha plná vynikajících receptů na pochoutky z rybího masa.
Vypredané
14,69 € 15,46 €

Zdraví a potravní doplňky


Potravní doplňky jsou nebo přinejmenším brzy budou neodmyslitelnou součástí moderního života, konkrétně racionální výživy. Většina z nás často však ani netuší, jaké možnosti se skrývají v jejich použití. Máte zvýšenou hladinu cholesterolu? Bolí vás klouby? Lékař vám řekl, že máte začínající osteoporózu? Potýkáte se marně s lupénkou? Trpíte častými migrénami? Chcete posílit imunitu? Nevíte jako profesionální sportovec, jakých látek se vyvarovat? Chcete bojovat proti rychle postupujícímu stárnutí? Každý z nás je zodpovědný za své zdraví sám sobě a hned poté svým blízkým, a proto vám autor zodpoví mnohé otázky týkající se téměř 90 zdravotních příznaků a onemocnění, jejichž stav lze ovlivnit používáním konkrétního potravního doplňku včetně doporučené denní dávky.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Zemiaky


Táto knižka obsahuje fantastické recepty, podľa ktorých možno pripravovať obľúbené a univerzálne jedlá zo zemiakov. Objavte spôsob, ako vytvoriť neodolateľné predjedlá, vynikajúce hlavné chody a nakoniec aj chutné sladké mafiny, a nemusíte už stráviť v kuchyni celé hodiny.
Vypredané
1,23 € 1,29 €

Mäsové jedlá


Dnes dostaneme kúpiť množstvo výborných druhov mäsa, takže ešte mikdy nebol lepší čas na skúšanie nových jedál a rozvíjanie kulinárneho repertoáru. Mäso je plné vitamínov a stopových prvkov a voľba chudších druhov mäsa zabezpečí potešenie zo zdravého nízkotučného jedálneho lístka. Táto fascinujúca knižka obsahuje recepty z rôznych kútov sveta, ktoré sú špeciálne prispôsobené domácej kuchyni.Všetky recepty sú jednoduché na prípravu a využívajú skvelé čerstvé suroviny s dôrazom na chuť a pekný vzhľad.
Vypredané
1,24 € 1,30 €

Ľahko a rýchlo


27 receptov s farebnými fotografiami na ľahkú a rýchlu prípravu jedál z celého sveta. Ušetria čas, prinesú nové nápady a inšpiráciu. Pôvodná cena 99,- Sk.
Vypredané
1,24 € 1,30 €

Vegetariánska kuchyňa


Vegetariánske jedlá sú všestranné, zdravé, chutné a pritom čoraz rôznorodejšie. Recepty z rôznych kútov sveta prinášajú nové chute a vône. Skvelý čas na radosť z delikátneho vegetariánskeho jedla. Pôvodná cena 99,- Sk.
Vypredané
1,24 € 1,30 €

Nízkotučné jedlá


Kto sa usiluje jesť zdravo a vyvážene, uprednostňuje nízkotučné jedlá. Ako však dosiahnuť, aby sa obeťou nestalo to, čo máme najradšej? Jednoducho! V 27 receptoch v tejto knižke sú použité suroviny, ako chudé mäso, ryby, čerstvá zelenina a ovocie tak, aby boli výživné a chutné. Jednoduchá a rýchla príprava. Pôvodná cena 99,- Sk.
Vypredané
1,24 € 1,30 €

Wok a opekanie


Starobylé čínske kuchárske techniky, pri ktorých sa jedlo opeká, vám umožnia pripraviť skvelé, farebné a zdravé jedlá bez toho, aby sa strácala výživná hodnota a chuť surovín. Výborné pre zaneprázdnených ľudí, hotové v priebehu niekoľkých minút. Pôvodná cena 99,- Sk.
Vypredané
1,24 € 1,30 €

Lacná kniha Zemiaky (-70%)


Táto knižka obsahuje fantastické recepty, podľa ktorých možno pripravovať obľúbené a univerzálne jedlá zo zemiakov. Objavte spôsob, ako vytvoriť neodolateľné predjedlá, vynikajúce hlavné chody a nakoniec aj chutné sladké mafiny, a nemusíte už stráviť v kuchyni celé hodiny.
Vypredané
0,39 € 1,29 €

dostupné aj ako:

Vegetable Love


Barbara Kafka has been shaping the way America cooks for three decades. She's doing it again. With her customary originality, thoroughness, and passion for great cooking, Barbara Kafka has created the cook's ultimate vegetable resource: 750 original recipes showcasing everything she adores about the vegetable world, from the lowly green bean to the exotic chrysanthemum leaf--even stretching the definition to include potatoes, mushrooms, and avocados just because she's crazy mad for them. Her love of vegetables shows in every dish, each impeccably researched, consistently foolproof, and put to the Kafka taste test. Among these delectable dishes are dozens of essays, including personal reflections on the garden and migrations in the vegetable world, for example; all are erudite and unfailingly entertaining. Kafka's book within a book--an at-a-glance, we've-done-all-the-work-for-you Cook's Guide--provides practical, encyclopedic information on how to buy, measure, substitute, and prepare every food that ever called itself a vegetable.
Vypredané
32,29 € 33,99 €

Jídla na poslední chvíli


Pestrý výběr rychle připravených, zato velmi chutných jídel.
Vypredané
4,90 € 5,16 €

Lacná kniha Jídla na poslední chvíli


Pestrý výběr rychle připravených, zato velmi chutných jídel.
Vypredané
0,26 € 5,16 €

dostupné aj ako:

2000 najlepších receptov z našej i zahraničnej kuchyne


V knihe nájdete zdravé jedlá z vašej záhrady, pochúťky pre slávnostné príležitosti, špeciality pre labužníkov a to najlepšie z kuchyne starej mamy.
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Veľká európska kuchárka


Vybrať z európskych kuchýň typické tradičné i modernéjedlá, recepty vhodné na každodenné varenie i naslávnostné príležitosti, nápady na nové využitie známychsurovín i recepty z menej bežných ingredienciínebolo ľahké. Dobrých a zaujímavých jedál sú tisíce.V knihe nájdete recepty z jednotlivých európskychštátov zoradené v kapitolách: Šaláty a studenákuchyňa, Polievky a omáčky, Mäso, Hydina a domáci králik, Zverina, Ryby a plodymora, Zelenina a huby, Strukoviny a obilniny, Cestoviny, Zemiaky a ryža, Sladké tepléjedlá, Múčniky a Dezerty. Vyberať si môžete z takmer 2000 receptov, ktoré sprevádzajúlákavé farebné fotografie. Kniha nadväzuje na úspešnú Veľkú domácu kuchárku,ktorá vyšla v Slovarte. A tak aj vo Veľkej európskej kuchárke najdte Školu varenia,ktorá vás zoznámi so základmi varenia a pečenia.
Vypredané
18,89 € 19,88 €

1000 koktailov z celého sveta


Kniha predstavuje obsiahly súbor koktailových receptov. Alkoholické i nealkoholické – všetky majú niečo do seba. Sú medzi nimi náladotvorné elixíry, životabudiče, energizéry... V každom recepte je uvedený detailný návod na prípravu a dekoráciu nápojov. Klasické drinky, ako Tom Collins, Screwdriver alebo Mojito, no aj moderné drinky, ako Grape adventure, Monte rosa freeze či Drambuie swizzle, čakajú len na to, aby ste si ich namixovali.
Vypredané
28,35 € 29,84 €

Šumavská kuchařka


Autor dlouhá léta pracoval na Šumavě v oblasti gastronomických služeb. Ve své kuchařce nabízí tradiční i nové recepty, které vznikly v kuchyni jeho i jeho přátel, myslivců, lesáků a dalších obyvatel Šumavy.
Vypredané
5,59 € 5,88 €

Lacná kniha Šumavská kuchařka (-70%)


Autor dlouhá léta pracoval na Šumavě v oblasti gastronomických služeb. Ve své kuchařce nabízí tradiční i nové recepty, které vznikly v kuchyni jeho i jeho přátel, myslivců, lesáků a dalších obyvatel Šumavy.
Vypredané
1,76 € 5,88 €

dostupné aj ako:

66 vianočných sladkostí


Je čoraz menej legendárnych starých mám, ktoré poznajú všetky fortiele vedenia domácnosti a od ktorých by sme mohli odpozorovať charakteristické pohyby, tajomstvo úspechu, alebo by nás mohli upozorniť na zdanlivo nepodstatnú maličkosť, ktorá však má základný význam a závisí od nej úspech alebo fiasko. Práve to nás viedlo k tomu, aby sme vám ponúkli knihu, v ktorej na názorných fotografiách predstavíme spôsob prípravy jednotlivých pečív i hotové dielo. Robíme tak v presvedčení, že nielen začínajúce či zriedka pečúce gazdinky, ale aj tie skúsenejšie (páni sú tiež užitoční pomocníci) ju budú pokladať za „partitúru“, z ktorej možno hrať bez falošných tónov.
Vypredané
6,58 € 6,93 €

Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.