Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Kuchárske knihy strana 456 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Recepty zo života 3 (-70%)


Vyše 300 nových, overených návodov a fotografií jedál, na prípravu ktorých vám budú stačiť jednoduché a dostupné suroviny.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 9 (-70%)


"Ak patríte k tím, čo večne bojujú s časom alebo nie ste práve ""kuchynský typ"", zalistujte si v tejto kuchárskej knižke, vyberte si podľa chuti a dajte sa do varenia. Pôjde vám to rýchlo a jednoducho...Nájdete tu pestrý výber jedál od polievok až po studenú kuchyňu. Užitočné rady a tipy, ako ušetriť v kuchyni čas i námahu, a tiež zaujímavé informácie o dobrých pomocníkoch pri varení - o tlakovom hrnci a mikrovlnnej rúre."
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Výdatné jedlá z jedného hrnca (8) (-70%)


Obsah: Fazuľový guláš Zemiakový paprikáš s párkom Stará trhanka Kaša s jahňacinou Obličky so špikom Mäso na spôsob Ráca Bryndzové halušky Miešaný hrniec Prekladaný baklažán Mäsové palacinky Prekladaná koložvárska kapusta Zemiaky plnené mäsom Ludaš kaša Šomoďské halušky Špiková roláda
Vypredané
0,45 € 1,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jamie Oliver - Superfood hravě a zdravě (-70%)


Jeho nová kniha obsahuje recepty na 30 snídaní, 30 obědů a 30 večeří a také nevšední a originální nápady na zdravé snacky a drinky. Jídla jsou jednoduchá, chutná, výživná a snadno dostupná. Tahle kuchařská knížka je neobyčejně praktická, dá se podle ní zdravě vařit každý den a uživatelům dává na výběr, zda chtějí radikálně změnit svůj životní styl nebo si jen vybrat a přizpůsobit pár receptů na jedno čii dvě chutná jídla během týdne.
Vypredané
9,15 € 30,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hatszáz tojás, egy se görbe Molnár Julia szakátskönyve 1854 (-70%)


SALY NOÉMI Hatszáz tojás, egy se görbe Molnár Julia szakátskönyve 1854 Gasztronómiánk történetének sötét foltja éppen az az időszak, amikor az úgynevezett "magyar konyha" kialakult. A 19. század első kétharmadában kinyomtatott szakácskönyvek németből fordított, lopott holmik. Ezért érdemes előkotorni a múzeumi kézirattárak, családi konyhafiókok mélyéről a kéziratos receptgyűjteményeket. Egy ilyet tart a kezében az olvasó. Jómódú nyugat-dunántúli háziasszony fazekaiba és tepsijeibe szimatolhatunk be az 1830-1850-es években. Még nem gázolunk szügyig paprikás zsírban, helyette - nyilván osztrák hatásra - húslevesben és tejfölben lehet lubickolni, de már vígan barnállik a rántás, és a ránk zúduló tojásmennyiség láttán nem dicsérhetjük eléggé a tyúkok serénységét. Hogy ez nem "magyar konyha"? De igen. Akkor és ott ilyen volt. (Annyit mondhatok: soha rosszabbat.) Ebből a könyvből nem lehet úgy főzni, mint egy mai szakácskönyvből vagy oktatóvideóból. Ihletforrásnak viszont nagyon jó, nyelvi és művelődéstörténeti kalandként pedig, remélem, érdekes és mulatságos. Saly Noémi
Vypredané
3,72 € 12,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 13 (-70%)


120 chutných receptov na sobotný a nedeľný obed.Všetky jedlá v knihe pripravili kuchári Jozef Masaryk a Tomáš Repáš z bežne dostupných surovín. Ich príprava nie je mimoriadne náročná na čas.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 28 - Domáca pekáreň (-70%)


Najúspešnejšia séria kuchárskych kníh na Slovensku pokračuje! V poradí už 28. kniha si zobrala na mušku stále mimoriadne obľúbené pečenie. V najnovšej publikácii si na svoje prídu gazdinky, ktoré rady pečú veľké i malé koláče, milujú torty či rady experimentujú s pečením domáceho chleba. Už tradične ide o výber toho najlepšieho, čo do redakcie poslali čitatelia časopisu Život. Aj preto sú všetky recepty overené časom. V piatich kapitolách sa venujeme pečeniu chleba a pečiva, krémovým zákuskom a rezom, tortám a koláčom, ale aj drobným koláčikom či receptom na slané koláče. Vychutnajte si to najlepšie z domáceho pečenia v knihe Recepty zo života 28 – Domáca pekáreň, na ktorú sa môžete tešiť už októbri.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 18 (-70%)


Edícia Recepty zo Života už po osemnásty raz prináša osvedčené recepty čitateliek a čitateľov časopisu Život. Tentoraz sa kniha plná inšpirácií venuje špecialitám, určeným pre všetkých milovníkov mäsa.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Lacná kniha Recepty zo života 26 - Mamičkina kuchyňa (-70%)


Milovníci tradičného varenia pozor! Je tu najnovšia kniha zo série Recepty zo života. Tentoraz je zameraná na to, čo pozná a má rada každá gazdiná či kuchár – na mamičkinu kuchyňu. Nájsť v nej môžete okrem tradičných a rokmi overených receptov aj niekoľko nových či nie úplne typických. V šiestich prehľadných kapitolách si na svoje prídu všetci, ktorí obľubujú napríklad sýte polievky, cestovinové a múčne jedlá či dobroty z mäsa. Rovnako zaujímavá je aj kapitola, ktorá sa venuje studenej kuchyni, šalátom a najrôznejším prílohám. Z receptov čitateľov týždenníka Život sme knihu doplnili aj o klasické pečené a nepečené dezerty, bez ktorých si domácu kuchyňu len ťažko možno predstaviť. Pripravte sa na spojenie tradičného varenia a pečenia s inovatívnymi nápadmi.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tekvica na našom stole (-70%)


Tekvica je nádherný dekoračný prvok, ale má aj svoju výživovú hodnotu a kulinárske uplatnenie. Naša kniha vám ponúka bližší pohľad na tento vzácny dar prírody. Autorky sa zamerali na spracovanie tekvice. Ponúkajú širokú škálu receptov od polievok, slaných jedál až po sladké jedlá či múčniky a zmrzlinu. Pri niektorých z nich nájdete aj dobré rady na vylepšenie alebo doplnenie jedál, ako aj návrh na prípravu jedla pri bezlepkovej diéte. Príprava jedál nie je časovo náročná. V knihe prinášame aj námety na skladovanie a konzervovanie tekvíc. Veríme, že každý si nájde v publikácii niečo zaujímavé a rozšíri rady milovníkov tekvíc a tekvicových jedál. Prajeme vám príjemnú zábavu pri príprave výživných a zdravých jedál. Autorky už dlhé roky vyučujú odborné predmety na Hotelovej akadémii Ľudovíta Wintera v Piešťanoch.
Vypredané
2,31 € 7,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako dobre jesť a nepribrať (-70%)


Autorka priznáva : “Vždy som rada jedla, a bolo to na mne vidieť. Dnes sa môžem s chuťou najesť bez toho, že by som priberala „ Júlia Rašlová pred pár rokmi vážila 132,20 kg. S pomocou odborníkov a pevnej vôle schudla 62 kg. Dokázala nielen schudnúť, ale štíhlou aj zostať. Po úspechu jej prvej knihy „Kilá, ktoré mi zmenili život“ , sa na ňu obrátilo množstvo žien s prosbou a podrobnejší návod ako vyhrať boj s kilami. To sa stalo motiváciou k napísaniu kuchárskej knihy s receptami, tipmi a trikmi ako dobre jesť a nepribrať . Kniha je štruktúrovaná do kapitol, ktoré sa venujú jednotlivým denným chodom, pričom nevynecháva ani desiatu a olovrant . Samostatnú kapitolu tvoria výnimočné príležitosti a sladkosti.
Vypredané
5,64 € 18,80 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Domáca kuchárka (-70%)


Ak máte radi chuť domácej kuchyne, táto kniha je pre vás ako stvorená. Nájdete v nej 2 850 receptov od lahodných pokrmov cez špeciality teplej i studenej kuchyne, chutné múčniky, zákusky až po osviežujúce nápoje, nechýbajú ani rady na konzervovanie. V ponuke sú rokmi overené recepty a rady skúsených gazdiniek, ale aj špeciality odborníkov v oblasti kulinárstva. Môžete sa nimi inšpirovať, či už ste začínajúca gazdinka, alebo skutočná profesionálka. Odmenou budú spokojní členovia vašich domácností.
Vypredané
4,47 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo Zemplína (-70%)


V knihe sú písané pôvodné a odskúšané recepty zo Zemplína. Nechýbajú ani fotografie jedál, ktoré dopľňajú recept uvedený v slovenskom jazyku a zemlínskom nárečí.
Vypredané
2,40 € 8,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Varíme s láskou (-70%)


Chcete sa stravovať zdravšie a neviete, ako začať? Táto kniha vám ukáže, že variť jednoducho, zdravo a chutne z prirodzených potravín nie je až také zložité a finančne náročné, ako ste si možno mysleli. Autori vám ponúkajú vzorové jedálničky na celý deň, čím vám uľahčia premýšľanie o tom, čo navariť. Nezabúdajú pritom ani na maškrtníkov. Navyše vám kniha dáva praktické tipy, aké kroky treba urobiť pri zmene stravovania a oboznamuje vás s potravinami, ktoré sa oplatí zahrnúť do vášho jedálnička. Recepty sú zoradené podľa ročných období, neobsahujú mäso a ani veľké množstvo surovín a nie sú náročné na prípravu. Pomocou nich sa presvedčíte, že kvalitné a správne jedlo je tou najlepšou investíciou do vášho zdravia.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Guľôčky plné energie (-70%)


Potrebujete si dodať energiu? Chcete podporiť svoj imunitný systém? Alebo hľadáte len niečo ľahké na zahryznutie? Recepty na tieto vegetariánske guľôčky využívajú prísady bohaté na sacharidy s nízkym glykemickým indexom, bez rafinovaného cukru, obsahujú len zdravé tuky – a výborne chutia. Dodajú vám energiu, udržia pod kontrolou hladinu cukru v krvi a ich príprava je taká jednoduchá, že ju zvládnu aj deti. Guľôčky plné energie predstavujú ľahké občerstvenie, ktoré si môžete pripraviť kedykoľvek.
Vypredané
2,07 € 6,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kuchárska kniha UPGRADE - Kristína Nemčková (-70%)


O knihe: - unikátny koncept kuchárskej knihy #UPGRADE - kniha plná tradičných česko-slovenských receptov vrátane ich inovácií, čiže upgrade-ov (celkom 91 receptov - 79 hlavných + 12 základných receptov) - kniha je rodinným projektom a za jej vznikom, tvorbou, balením a predajom stojí celá Kristínkyna rodina - dvojgeneračná kuchárska kniha, ktorá osloví úplnych začiatočníkov, aj skúsených kuchárov - vďaka baleniu a neštandartnému spracovaniu je kniha skvelý vianočný darček - 100% pozitívna spokojnosť zákazníkov, ktorí ju už vlastnia - silná podpora zo strany Kristíny cez sociálne siete (Instagram, Facebook, webová stránka www.madebykristina.cz ) Balenie obsahuje: - kuchársku knihu (264 strán) - látkové vrecúško na potraviny s logom Made by Kristína, ktoré vďačne poslúži na skladovanie napr. cibule, zemiakov, sušených bylín alebo ako ekologické vrecúško na desiate - ďakovná kartička - čierna darčeková krabička s logom Made by Kristína - na krabici je papierový rukáv s komunikáciou, vrátane EAN kódu (text vpredu i vzadu, obrázok čo obsahuje balenie) - celé balenie je ochránené fóliou, proti znečisteniu a otvoreniu
Vypredané
7,20 € 24,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Poklady tradičnej slovenskej kuchyne (-70%)


Slovensko oplýva nielen prírodnými krásami, ale tiež rozmanitými chuťami a vôňami jedál, ktoré sa tu varia a pečú po celé generácie. V tejto jedinečnej kuchárskej knihe nájdete vďaka autorovej obetavej zberateľskej záľube veľké množstvo receptov našich prastarých mám a babičiek. Každodenné jedlo pripravovali zo zeleniny a múky, no vyznali sa aj v mäse a rybách, na ktorých si pochutili vo sviatočné dni. Čipetková polievka, Brmbel, Kalkíš, Gerhene, Šmirkas... Také čosi nepoznáte? Možno sa vám zapáčia a budú obľúbenou súčasťou vášho jedálneho lístka, spolu s pečenou husou a lokšami, bryndzovými haluškami alebo plnenými pirohmi, ktoré sa rokmi stali typickými regionálnymi špecialitami. K dobrému domácemu jedlu patrí aj kúsok koláča a pohárik kvalitného vína či pálenky na prípitok. Už sa vám zbiehajú slinky v ústach? Potom je najvyšší čas, aby ste vyskúšali niečo z pokladov slovenskej tradičnej kuchyne. Dobrú chuť!
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 33 - Sezónna kuchárka – Jar & leto v kuchyni (-70%)


Viete, čo je skordalia na chlebe, ako sa pripravujú domáce gnocchi so špenátovým pestom, alebo tradičná veľkonočná plnka? Všetky tieto dobroty nájdete v ďalšom diely úspešnej edície Recepty zo života. Pri magickom čísle 33 a po 20-ročnej tradícii je najvyšší čas pre jemný redizajn. Osvedčené recepty od čitateľov časopisu Život však ostávajú aj naďalej chutné a výnimočné. Zároveň vydavateľ oslovil aj známych slovenských blogerov, ktorí pre vás s radosťou pripravili dobroty z ich kuchyne. Jarné a letné recepty sú plné sviežich ovocných koláčov, zdravých šalátov, byliniek, rýchlych mäsových minútok a ako bonus je prichystaných zopár vychytávok pre horúce letné dni. Všetky ingrediencie potrebné na prípravu receptov nájdete v domácej záhradke, alebo v bežnom obchode s potravinami. Veď, čo je počas slnečného dňa príjemnejšie ako rýchla príprava a následné vychutnávanie si dobrôt na terase s rodinou a priateľmi.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kváskovanie 2 (-70%)


Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí vyhľadávajú kvalitné, chutné jedlo a podporujú zdravé domáce stravovanie. V knihe nájdete 69 + 21 receptov pripravených výlučne s kváskom. Sladké i slané, varené, pečené i smažené, lebo kvások má v kuchyni naozaj široké uplatnenie. Na svoje si prídu i celiatici, pretože v knihe je samostatná kapitola receptov pripravených bez lepku a pomocou bezlepkového kvásku. Okrem receptov ponúka kniha hlbší pohľad do teórie kváskovania tak, aby bolo kváskovanie pre každého pochopiteľné a naplnené radosťou z upečeného. Pretože otázky, ktoré nás pri kváskovaní napadajú, nie sú často dostatočne zodpovedané alebo sa informácie na internete navzájom vylučujú. Preto profesionálky v kváskovaní poradili svoje tipy, triky a rady. Kniha je vhodná pre začínajúcich kváskových pekárov i pokročilých. Začiatočníci v nej nájdu návod na založenie kvásku, vysvetlenie základných pojmov, ako napríklad starostlivosť o kvások, množenie kvásku či postup, ako ho podarovať ďalej. Skúsenejší pekári sa naučia tipy a triky pri práci s hydratovaným cestom, prácu s mother dough, či ako okrasne narezať a ozdobiť chlieb. Takisto sa potešia niektorým na zručnosť náročnejším receptúram. Prečo sú kváskové produkty vhodné aj pre deti a celiatikov si prečítate v samostatných kapitolách. Unikátnou súčasťou knihy je kapitola o múkach a mlynoch na Slovensku, vďaka ktorej sa dozviete, kde sa mlyn nachádza, aké múky ponúka a čo je výnimočné na múkach z daného mlynu. Kniha rozoberá i informácie o delení múk podľa typu, ich špecifikách, možnostiach správneho využitia a skladovania, či ich kvalite. Každý recept má podrobne rozpísaný postup prípravy. Je sprevádzaný fotopostupom, ktorý nám pomáha vidieť, či postupujeme správne k želanému výsledku. Pre ľudí so zdravotnými obmedzeniami sa na začiatku každého receptu nachádzajú ikony lactose free, gluten free alebo egg free. Pri každom recepte je uvedená aj doporučená veľkosť ošatky, plechu či nádoby na pečenie, doporučený čas kvasenia i pečenia/ varenia. 2 BONUSY NAVIAC ZDARMA: Súčasťou každej knihy sú aj 2 elektronické knihy: 1.Bonus: Kváskovanie bez lepku (ďalších 14 receptov pripravených pomocou bezlepkového kvásku a bezlepkových múk) 2.Bonus: Ako využiť tvrdší chlieb (9 receptov, vďaka ktorým aj tvrdší chlieb chutne a atraktívne využijeme do poslednej omrvinky). Postup na stiahnutie bonusov nájdete v knihe. Jednou vetou: Kniha Kváskovanie je encyklopédia, vďaka ktorej sa kváskovanie stane pre vás radosťou.
Vypredané
8,97 € 29,90 €

dostupné aj ako:


Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.