Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Kuchárske knihy strana 499 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Dostaveníčko u plotny (-90%)


Populární herečka a zpěvačka se dělí o své zážitky spojené s vařením. Nechybí vzpomínky na různé herecké osobnosti. Najdete zde oblíbené recepty autorky i jejich přátel a poutavé vyprávění kolem jídla i vaření podává s osobitým stylem i humorem.
Vypredané
0,31 € 3,06 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kuchařka Kapr na všední a sváteční stůl (-90%)


Mistr kuchař, nositel mnoha vyznamenání za gastronomii, nabízí více než stovku zajímavých receptů na úpravu kapra od polévek až po speciality a uvádí také recepty na studené omáčky a další přílohy, vhodné k rybím pokrmům.
Vypredané
0,31 € 3,06 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vaříme rychle, levně, chutně (-90%)


Návody na polévky, jablečná jídla slaná i sladká, obědy i večeře s ovocem, pestrá jídla se sýrem, pokrmy z králíka a kapra a kapitola nazvaná „zeleniny nesníme nikdy dost“.
Vypredané
0,31 € 3,06 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Diéta hviezd (-90%)


Po intenzívnom skúmaní rozličných diét na znižovanie hmotnosti som vďaka vlastným pokusom a omylom vytvorila diétu hviezd. Mnohé známe a slávne osobnosti usúdili, že táto metóda je tá pravá. Diéta hviezd vám poradí, ako schudnúť, no nesmiete do nej zasahovať. Konečne si môžete riadiť vlastný život. Po prvý raz budete štíhli, príťažliví, začnete sa lepšie cítiť a mať radosť zo života.
Vypredané
0,30 € 2,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vaříme pestře z české zeleniny II. (-90%)


Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit - a co víc - chutě překvapí i náročné strávníky. Desetitisíce spokojených rodin nám dává dobré vysvědčení.
Vypredané
0,22 € 2,16 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti (-90%)


Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej trvanlivosť. Zámerom publikácie je poukázať na dôležitosť konzervácie, jej význam sociálny a hygienický, a to tak z hľadiska pestovat eľa, ako i spotrebiteľa. V tejto stručnej knižôčke sú uvedené návody na prípravu výrobkov, ktoré sú v domácnostiach najčastejšie pripravované, a to: ovocné kompóty, džemy, sirupy, zeleninové a mäsové konzervy.
Vypredané
0,21 € 2,06 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zakáľačkové špeciality (-90%)


Určite si aj táto nová kuchárska knižka nájde miesto vo Vašej domácnosti. Je určená hlavne labužníkom, ktorí si radi pochutnávajú na zakáľačkových špecialitách.
Vypredané
0,20 € 1,96 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A 100 legjobb tojásétel (-90%)


A "Terülj, terülj asztalkám!" sorozat e kiadványában válogatást találunk a legjobb 100 tojásétel receptjeiből. Többek közt megtudhatjuk, hogyan készül a Hideg tojás pikáns mártással, a Majoránnás tojásleves, a Piskótacsók, a Zöldbab krémmártással, a Berber omlett.
Vypredané
0,09 € 0,88 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A 100 legjobb hagymaétel (-90%)


A "Terülj, terülj asztalkám!" sorozat e kiadványában válogatást találunk a legjobb 100 hagymaétel receptjeiből. Többek közt megtudhatjuk, hogyan készül a Svájci hagymaleves, a Hagymás bárány, a Hagymás kakas, az Isteni vegyes savanyúság.
Vypredané
0,09 € 0,88 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A 100 legjobb mikrohullámú recept (-90%)


A "Terülj, terülj asztalkám!" sorozat e kötete válogatást ad 100 mikrohullámú receptből. Így többek között elolvashatjuk, hogyan készül az ír rakott hús, a sajtos grízpogácsa, vagy a brokkolis pulyka.
Vypredané
0,09 € 0,88 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Víno na talíři (-90%)


Přijde-li řeč na víno, myslí se většinou nápoj. Jako nápoj je známo již od doby kamenné a za antiky se pilo přímo masově. Jeho obliba přetrvala dodnes a neoslabilo ji ani pivo. Výrazná chuť otevřela vínu cestu i mimo sklenku a to do kuchařského hrnce a na talíř. Jako přísady do pokrmů se vína užívá snad neméně dlouho a receptů by se našlo nepočítaně. Zejména francouzská a italská kuchyně je vínem doslova prolitá. Česká kuchyně je používá rovněž vydatně, jak dokládá tato kuchařská knížka. Autorka Andrea Hubáčková žije ve vínorodé oblasti jižní Moravy a má s vínem při vaření bohaté zkušenosti. Její sbírka více než 250 receptů, v nichž je vínu přisouzena role výrazné chuťové složky, vychází z tuzemských gastronomických zvyklostí a nabídky surovin. Zahrnuje nejen hlavní chody, jejichž podstatou je maso – hovězí, telecí, vepřové, skopové, drůbež, zvěřina a ryby, ale doplněny jsou i předkrmy a polévky. Labužník i řadový strávník zde najde bohatou inspiraci pro domácí podmínky i pro reprezentační tabuli.
Vypredané
0,14 € 1,36 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Iba 100 kilokalórií


Kniha Iba 100 kilokalórií je skvelou pomocou pri príprave zdravej a vyváženej stravy. Obsahuje pestrú ponuku praktických a chutných receptov, pri každom z nich je uvedené množstvo energie obsiahnutej v jednej porcii, takže môžete veľmi jednoducho kontrolovať svoj príjem energie. Medzi starostlivo vyberanými receptami sú chutné pikantné rybacie pokrmy, exotické jedlá z kurčaťa, obľúbené mäsové recepty ako aj vegetariánske tipy. A ak ste na sladké, objavíte aj niekoľko skvelých dezertov a vynikajúcich nápojov. Všetky pokrmy sú vyobrazené na farebných fotografiách a postup na ich prípravu je jednoduchý a zrozumiteľný. Začnite počítať, pustite sa do varenia a zistíte, že príprava chutnej a zdravej stravy je naozaj jednoduchá.
Vypredané
0,45 € 8,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Oslavujeme s Teleránom


Ste zbláznení do dobrého jedla? Milujete spoločnosť rodiny, priateľov, oslavy plné dobrôt, smiechu a hladných hostí? To ste s nami – Aďkou, Kvetkou, Lenkou, Romanom, Darom a Tomášom – na jednej lodi! Pripravili sme pre vás jedinečnú kuchársku knihu plnú nielen dobrôt od výmyslu sveta, ale aj našich tajomstiev! Nájdete v nej overené, tradičné i netradičné rodinné recepty od divákov telerána, aj od našich hostí a nás samotných. Tak šup, rozohriať sporák, rozprestrieť obrus, vytiahnuť taniere a ide sa oslavovať s teleránom! Spolu privítame nový rok, romanticky oslávime Valentína, vybláznime sa počas fašiangov, pohostíme šibačov na Veľkú noc, pripravíme prekvapenie mamám, ockom aj deťom, užijeme si grilovačku či garden párty, poriadne sa vystrašíme na halloweenskom večierku a napokon svorne zasadneme k vianočnému stolu! Ako vidíte, dôvod na chutnú hostinu si vždy nájdeme! Vaši moderátori telerána
Vypredané
0,75 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ovocná kuchařka


Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů.
Vypredané
0,46 € 9,24 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Iba 4 suroviny


Aj keď z hľadiska chuti, rozmanitosti a výživovej hodnoty nie je pri každodennom stravovaní nad domácu kuchyňu, nie je vždy jednoduché nájsť si čas na nakupovanie, prípravu a varenie jedál, a dokonca ešte aj na nasledujúce upratovanie a umývaniu riadu. Kniha Iba 4 suroviny však dokazuje, že príprava zdravých a chutných pokrmov nemusí byť časovo náročná. Podľa receptov z tejto knihy vyčarujete iba zo štyroch surovín (medzi suroviny nepočítame vodu, soľ, čierne korenie a prílohy) množstvo rozmanitých rýchlych jedál, od rodinných večerí, ľahkých obedov či dezertov až po rýchle občerstvenie pre nečakané návštevy. Recepty so zrozumiteľným postupom a lákavými fotografiami sú inšpirujúce. Pustite sa do práce a uvidíte, aké je to jednoduché.
Vypredané
0,45 € 8,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha MasterChef


Televízna gastronomická šou MasterChef slávi úspechy po celom svete. Kto získa tento titul prvýkrát u nás? Víťaz súťaže sa bude spolupodieľať na vydaní knihy, ktorá vám priblíži nielen atmosféru súťaže, ale predovšetkým poskytne množstvo zaujímavých kulinárskych tipov. Očami víťaza sa pozriete na recepty v jednotlivých disciplínach, na varenie jeho spolubojovníkov i na porotcov. V knihe nájdete nielen postupy na uvarenie najlepších jedál zo súťaže, ale aj nové recepty samotného MasterChefa. Kulinárstvo, varenie a foodstyling je v móde. Inšpirujte sa nápaditými a zároveň chutnými receptami.
Vypredané
0,75 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha H.E.L.A.


V kuchárskej knihe H.E.L.A., ktorej autorkou je Helenka Lhotová, nájdete okrem osvedčených receptov ľahko pripraviteľných a chutných jedál aj životný príbeh autorky, súčasťou ktorého je aj opis toho, ako sa jej podarilo schudnúť takmer 60 kg. Recepty sú doplnené lákavými fotografiami jedál ako aj osobnými fotografiami autorky, na ktorých sú zvečnené jej úspechy v chudnutí. Viaceré z jedál odporúčajú aj osobnosti slovenského showbiznisu, ktorých podpisy nájdete pri receptoch. Autorka venuje časť knihy aj exotickej africkej kuchyni.
Vypredané
0,60 € 11,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Food blog Slovakia


Voňavá a chrumkavá publikácia s názvom “FOOD BLOG SLOVAKIA” na viac ako 270 stranách predstavuje 37 slovenských foodblogerov, pre ktorých jedlo a kvalita kráčajú ruka v ruke. Kniha okrem pohľadu do zákulisia domácich foodblogerov a gastrofreakov prináša aj 37 nevšedných receptov pre pohladenie chuťových buniek priamo u vás doma. Vychádza v limitovanom náklade 1000 ks.
Vypredané
1,00 € 19,90 €

dostupné aj ako:


Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.