! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Kuchárske knihy strana 429 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti


Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej trvanlivosť. Zámerom publikácie je poukázať na dôležitosť konzervácie, jej význam sociálny a hygienický, a to tak z hľadiska pestovat eľa, ako i spotrebiteľa. V tejto stručnej knižôčke sú uvedené návody na prípravu výrobkov, ktoré sú v domácnostiach najčastejšie pripravované, a to: ovocné kompóty, džemy, sirupy, zeleninové a mäsové konzervy.
Vypredané
1,96 € 2,06 €

Barbecue


Tato kniha přináší širokou škálu receptů, díky nimž snadno připravíte nejrůznější barbecue, která budou zároveň potěšením pro vaše oči i chuťové pohárky. Vyzkoušejte tyto recepty, obohatí vaši kuchařskou knihovničku a ozvláštní kuchyni.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Sladké pečení


V této knize vám nabízí široké spektrum sladkých moučníků, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Ryby a plody moře


Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Buchty a koláče


Obdobou knedlíkového fenoménu, jímž je česká kuchyně proslulá, jsou buchty a koláče. Nosí se na vandr, krmí se jimi kouzelní dědečkové, neobejde se bez nich žádné posvícení. Jenže upéct je tak, aby byly nadýchané a rozplývaly se na jazyce, je kumšt a ne každému je dáno jej zvládnout. Autorka má bohatou praxi v pečení a k tomu nepřebernou zásobu zkušeností od zkušených venkovských hospodyň. Načerpala z nich do své monotematické pekařské knížky přímo ranec rad a receptů pečiva z kynutého i nekynutého těsta se všemi druhy náplní a přísad.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Chutně a zdravě


V této knize vám nabízíme pestrou škálu zdravých jídel. Přípravu těchto jednoduchých a chuťově vynikajícícj pokrmů zvládne každý. Přejeme vám, aby předkládané recepty natrvalo obhatily vaší kuchařskou knihovnu a přinesly vám mnoho příjemných zážitků.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

155 magyaros étel


Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például a balatoni mustos birkapecsenyét, az erdélyi gombóclevest, a korcsmárosné rakottasát vagy a ladikosok batyus halászléjét. A magyaros ételek egyik elmaradhatatlan fűszere a jó m inőségű őrölt piros paprika. Az ételeink szép színét a hőmérséklet megfelelő szabályozásával érjük el. Mindig a megfelelő mértékkel, de bátran használjunk zsírt, mert az igazi magyaros ízeket így adja ki az étel
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Zeleninové pokrmy


V této knize vám nabízíme pestrou škálu zeleninových jídel. Přípravu těchto jednoduchých a chuťově vynikajících pokrmů zvládne každý. Přejeme vám, aby předkládané recepty natrvalo obohatily vaši kuchařskou knihovnu a přinesly vám mnoho příjemných zážitků.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Návrat šéfkuchára bez čapice


Pracovať s nositeľmi mnohých významných mien britského kulinárskeho umenia, ako napríklad Antonio Carluccio, Rose Grayová a Ruth Rogersová v River Café...
Vypredané
3,14 € 3,30 €

Šéfkuchár bez čapice


Kuchárska kniha sprevádzajúca známy televízny seriál BBC. Mladý talentovaný kuchár Jamie uplatňuje zásadu: „Jedlo úplne obnažte a potom nechajte prejaviť jeho podstatu.“ Vytvoril spoľahlivý...
Vypredané
3,14 € 3,30 €

U Jamieho v kuchyni - Ako ho poznáte z televízie


Spolu s novými časťami televízneho seriálu Jamieho Olivera, v ktorých zriadil reštauráciu a zároveň školu pre mladých šéfkuchárov, je kniha U Jamieho v kuchyni základným sprievodcom pre ľudí, ktorí milujú skvelé jedlo a chcú variť. Je plná jasných a rozumných rád aj inšpirácie. Obsahuje viac ako 100 receptov z kuchárskeho kurzu a reštaurácie. Jamieho prístup je skromný a jasný - nie je to kniha `var ako profesionál`, preťažená faktami, schémami a technikami. Jamie vás povedie rozličnými kuchárskymi metódami od varenia a pečenia až po vyprážanie a grilovanie. Povzbudí vás, aby ste získali odvahu, pocit nezávislosti, pobavili sa a v neposlednom rade boli šéfkuchárom vo svojej vlastnej kuchyni. Všimnite si aj rady a tipy, akými rozličnými spôsobni sa dajú poňať jednotlivé recepty a ako sa inšpirovať pri nakupovaní - hľadajte, čo je dobré, sezónne a má aj dobrú cenu. Je to, ako keby sa Jamie ocitol vo vašej vlastnej kuchyni, pomohol vám dobrou radou a trikmi k perfektému jedlu a pamätal
Vypredané
3,14 € 3,30 €

Csokoládés finomságok


Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére.
Vypredané
1,57 € 1,65 €

Šéfkuchár bez čapice-Dni plné chutí /3.diel/


Jamie verí, že s najlepšími ingredienciami môžeme všetci bez ťažkostí vytvoriť chutné, ľahké jedlo, vhodné aj pre priateľskú spoločnosť. Podobne ako jeho prvé dve knihy obsahujú aj Dni plné chutí recepty na fantastické šaláty, cestoviny, mäsá, ryby, chleby a dezerty na každú príležitosť. Okrem svojej obľúbenej karí omáčky, vhodnej na neskoré nočné hodiny, ponúka v kapitole Komfortné žrádlo svoju verziu klasických jedál, ako je guinnesský steak s lístkovou pokrievkou alebo lievance na americký spôsob. V kapitole Rýchle veci bleskurýchlo pripravuje jednoduché a chutné večere pre prípad, že prídete z práce domov neskoro.
Vypredané
3,14 € 3,30 €

Jamie po taliansky


Taliansko inšpiruje Jamieho Olivera od začiatku jeho kariéry. Vždy mal túžbu precestovať túto krajinu, aby našiel a vystihol najhlbšiu podstatu talianskej kuchyne, a vytvoriť najlepšiu a najjednoduchšiu taliansku kuchársku knihu, ktorú si každý obľúbi. Jamie po taliansky je výsledkom tejto cesty - a je to krajina hojnosti. Kniha má viac než 120 úplne nových receptov na čokoľvek od rizota po pečené mäso a od špagiet po dusené a povodí vás po celom Taliansku, aby ste spolu sním varilia učili sa od skutočných majstrov talianskej kuchyne - od miestnych ľudí.
Vypredané
3,14 € 3,30 €

1 serpenyő - 50 recept


A serpenyő mint hagyományos konyhai eszköz felülmúlhatatlan sütési tulajdonságokkal rendelkezik, sokoldalúan használható. A benne készített ételek nagyon ízletesek, nem igényelnek túl sok időt és munkát. Több mint 50 receptet ajánlunk ínyenceknek és a hagyományos konyha kedvelőinek egyaránt, a mindennapi étkezéshez. A vegetáriánus fűszeres gombától a zöldbabos hátszínen át, a krumplilángosig. nap megtöltötte, fazékba rakta a leveleket, közéje került a megmaradt sonkadarab, húsos szalonna, kolbász, lapocka -- éppen, ami volt a kamrában. Odakészítette, és órákon át lassan rotyogott, illata szobáról szobára lopakodott, meghozva jókedvünket és étvágyunkat. Ám a kóstoló elmaradt, mert anyám szerint a töltött káposzta állva jó -- hagyta, hogy ízei jól öszszeérjenek, és másnap újra felfőzve, tejföllel jól nyakon öntve kerülhetett a tányérunkba... Hát még az a birsalmás savanyú káposzta! Az első számú téli, házi gyógymódként szolgált egy bögre savanyú káposztalé, vagy az apró káposzta
Vypredané
3,14 € 3,30 €

Főzzünk a gyerekeknek


Mit szeret a gyerekem? Vajon minden szükséges tápanyaghoz hozzájut a kedvenc ételeiből? Ha bogyós ivójoghurtot, répás-kukoricás salátát, nyári tésztát vagy édes túrós galuskát tálal neki, nyugodt lehet efelől, gyermeke pedig nagyot fog nézni. Ráadásu l nem csak a gyerekeknek ízlik...
Vypredané
1,57 € 1,65 €

Nagymamáink konyhájából


A házilag sütött kenyerek és sütemények csábító illata, a frissen készített házilekvár vagy az egészséges tápláló levesek biztos mosolyt varázsolnak családja arcára. Idézze fel a csodálatosan finom levesek, piték és pudingok elkészítésének ősi titkait. Varázsolja vissza otthonába a régmúlt ízeit.
Vypredané
3,14 € 3,30 €

Nákypy a zapékaná jídla


Jak je to prosté a přitom chutné, prostě neodolatelné: takové jsou křupavé nákypy, zapékané pokrmy i jemná suflé, ideální pro hosty i oblíbená jídla pro celou rodinu. Jenom je třeba zvolit správné přísady a vše dobře ochutit. Vybrali jste pro vás ty nejlepší recepty: Od zapékaného lososa se špenátem přes několik těstovinových klasiků až po čokoládové suflé. S pomocí tipů od našich kuchařů – profesionálů jistě vše snadno a bez problémů zvládnete, a tak jen s chutí do toho!
Vypredané
2,75 € 2,89 €

Malá škola varenia


Varenie je umenie, hovoria labužníci. Potrebuje však aj fortieľ, tvrdia majstri kuchári. Kuchárskych kníh je veľa, no máloktorá vám prezradí finty, ako čo pripraviť, aby sa jedlo vydarilo a chutilo tak akurát. To totiž nevyčítate zo žiadneho receptu, to sa získava iba poctivou a dlhoročnou praxou. Ale je aj druhá možnosť: zobrať si na pomoc skúseného kuchára a pomocou jeho rád razom zvládnuť celú kuchársku abecedu. Ponúkame vám malú školu varenia s majstrom kuchárom Františkom Janatom, prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. Pod jeho vedením aj začiatočník môže ohúriť svojím kuchárskym umením. V tejto útlej knižke sa krok za krokom naučíte pripravovať jedinečné a chutné delikatesy, dozviete sa množstvo nezaplatiteľných rád o jedle a o varení. A v každej kapitole nájdete ešte aj veľa ďalších receptov našich čitateľov.
Vypredané
2,36 € 2,48 €

Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.