! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Ekonómia, Ekonomika strana 67 z 68

Podnikové financie + CD


Vypredané
18,92 € 19,92 €

Podnikateľské minimum


Praktická príručka pre podnikateľov a zamestnávateľov. Základné informácie o založení firmy, popis základných dokumentov v podnikateľskej praxi, vedenie financií, odkazy na príslušné zákony a webové stránky a ďalšie informácie, ako je archivácia d okumentov, bezpečnosť, poplatky STV a iné.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Dokumentarni Akreditiv V Prax


Ojedinělá publikace na našem trhu komplexně zpracovaná praktická příručka, která usnadní všem podnikatelům, a především exportérům, každodenní obchodní styk s obchodními partnery a bankami v souvislosti s dokumentárními akreditivy. Dokumentární akr editiv je porovnán s jinými platebními metodami, podrobně "položku po položce" je popsána akreditivní listina a zdůvodněna nutnost kontroly potřebných dokumentů. Jednotlivé zásady a pravidla jsou vysvětleny v praktické posloupnosti na konkrétních pří kladech a vyplněných vzorech používaných formulářů.
Vypredané
9,56 € 10,06 €

Podnikové hospodárstvo - 2010


Vypredané
5,75 € 6,05 €

Ekonomie pro techniky


Vypredané
7,48 € 7,87 €

Leasing v praxi, 3. aktualizované vydání


Tento titul je novým vydaním knihy Leasing v praxi z roku 2007 K tomuto titulu existuje nové vydanie z roku 2009: Leasing v praxiTřetí vydání reaguje na změny zákona o daních z příjmů provedené v souvislosti s přijetím zákona č. 261/2007 Sb., o stabilizaci veřejných rozpočtů, popsány jsou zejména změny týkající se minimální doby trvání finančního leasingu, změny v oblasti daňové uznatelnosti nájemného, změny sazeb daně z příjmů, zrušení leasingových odpisů atd... * Zásadní změny k 1.1.20 08 * Finanční a operativní leasing z pohledu daně z příjmu i DPH * Technické zhodnocení u leasingu * Předčasné ukončení leasingu * Účtování o leasingu a vedení daňové evidence * Změny v daňové uznatelnosti nájemného a v oblasti daňových rezerv * Vysv ětlení na praktických příkladech jak u pronajímatele, tak i u nájemce * Vzory smluv v příloze
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Vulture Capitalism: Corporate Crimes, Backdoor Bailouts and the Death of Freedom


Everything you know about capitalism is wrong.Free markets aren't really free. Record corporate profits don't trickle down to everyone else. And we aren't empowered to make our own choices - they're made for us every day. In Vulture Capitalism, acclaimed journalist Grace Blakeley takes on the world's most powerful corporations by showing how the causes of our modern crisis are the intended result of our capitalist system. It's not broken, it's working exactly as planned. From Amazon to Boeing, Henry Ford to Richard Nixon, Blakeley shows us exactly where late-stage capitalism has gone wrong.Searing, explosive and timely, Vulture Capitalism is the book you need to understand what is happening in the world around you - and what you can do to change it. Full of explosive examples and eye-opening original research, young thinker Grace Blakeley gives us a fresh look at the problems of our late stage capitalism crisis - and gives us the keys to stop it.
Vypredané
20,85 € 21,95 €

Ekonómia a ekonomika, je kategória literatúry, ktorá sa zaoberá štúdiom a analýzou produkcie, distribúcie a spotreby statkov a služieb. Táto disciplína sa zaoberá spôsobom, akým ľudia, spoločnosti a národy využívajú zdroje na uspokojovanie svojich materiálnych potrieb.

V rámci literatúry sa ekonómia zaoberá širokým spektrom tém a konceptov, ktoré sú relevantné pre ekonomický systém a jeho fungovanie. Medzi tieto témy patria napríklad princípy mikroekonómie, makroekonómie, finančnej analýzy, medzinárodného obchodu, rozvojových štúdií, hospodárskej politiky a mnoho ďalších.

Literatúra z oblasti ekonómie sa skladá z akademických prác, vedeckých článkov, štúdií, kníh, pracovných dokumentov a rôznych publikácií, ktoré sa zaoberajú konkrétnymi ekonomickými témami. Tieto materiály majú za cieľ poskytnúť čitateľom teoretické a analytické nástroje na porozumenie a hodnotenie ekonomických procesov, politík a rozhodnutí.

V ekonomickej literatúre sa často používajú matematické modely, štatistické metódy a ekonometrické analýzy na kvantifikáciu ekonomických javov a predikciu ich budúceho vývoja. Okrem toho sa v ekonomickej literatúre často diskutuje aj o etických, sociálnych a environmentálnych aspektoch ekonomických rozhodnutí a ich dopade na spoločnosť.

Cieľom literatúry z oblasti ekonómie je poskytnúť čitateľom súbor poznatkov, ktoré im umožnia lepšie porozumieť komplexnej povahe ekonomických systémov a pomôcť pri tvorbe informovaných rozhodnutí týkajúcich sa hospodárstva, obchodu a financií.