Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Joel Levy: Elveszett kincsek atlasza

Počet strán: 175

Väzba: tvrdá

EAN: 9789630965033

Jazyk: maďarský

ISBN: 978-963-09-6503-3

Dátum vydania: 1. januára 2011

Číslo vydania: 1

Vydavateľstvo:  Kossuth Kiadó

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 1,7 cm x 24,6 cm x 28,5 cm

Elveszett kincsek atlasza

Autor: Joel Levy

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Cena v e-shope: 22,14 
Bežná cena: 23,30 €
Zľava 5%
Rezervácia v kníhkupectve

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

O knihe: Az embereket minden korban izgatták a kincsvadászokról és az általuk talált rejtelmes, majd eltűnt kincsekről szóló történetek.

E kötet feltárja a legértékesebb és legkülönlegesebb műkincsek sorsát Tutanhamon sírjától Dzsingisz kán mesés hadizsákmányáig. Az eltemetett arany-, ezüst- és drágakőkincsek mellett olyan műtárgyakkal is foglalkozik, amelyek tudományos vagy technikai jelentőségűek, mint az antiküthérai mechanizmus vagy a bagdadi elem; kulturális vagy vallási fontosságúak, mint a Lewis-szigeti sakkfigurák vagy a bamijáni Buddhák. Szó esik a mindmáig hiányzó kincsekről is a legendás szent Gráltól El Dorado gazdagságáig.

A kötetben megtaláljuk a legújabb régészeti felfedezéseket, és megismerkedhetünk az archeológia legizgalmasabb kutatási módszereivel. E gazdagon illusztrált kötet nem hiányozhat mindazok könyvespolcáról, akik szívesen mélyednek el az ősi civilizációk rejtelmeiben.

Odporúčame tieto knihy