! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Stav


Vitajte v kategórii "Stredovek" – období, ktoré predstavuje most medzi starovekým svetom a novovekom, časom rytierov, hradov a duchovenských katedrál, ale aj obdobia temna, kultúrneho prebudenia a vzniku univerzít. Pripojte sa k nám na pútnej ceste po Európe, Ázii a ďalších regiónoch, kde stredoveké kráľovstvá a kultúry rozkvitali.

V tejto kategórii objavíte fascinujúce príbehy o stredovekých monarchiách, bitkách za moc a územie, a o významných osobnostiach, ako boli Ján Hus, Jánne d'Arc či Tomáš Akvinský. Ponorte sa do sveta feudalizmu, renesancie a inkvizície, a získajte hlboký vhľad do zvykov, tradícií a spôsobov myslenia tohto času.

Knihy v tejto sekcii rozoberajú vývoj umenia, architektúry, vedy a filozofie v stredoveku, a ponúkajú čitateľom jedinečný pohľad na kultúrne a spoločenské udalosti, ktoré formovali moderný svet.

Ponorte sa do sveta stredoveku s nami a objavte čaro, tajomstvo a komplexnosť tejto úžasnej éry. Prežite dobrodružstvá rytierov, poklady renesancie a hĺbku duchovenských tradícií, ktoré pretrvávajú dodnes.