Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Osobný odber už na 742 miestach na Slovensku
David Wilcock: Az Univerzum Bibliája - A Szinkronicitás kulcsa

Počet strán: 560

Väzba: tvrdá

EAN: 9786158024624

Jazyk: maďarský

ISBN: 9786158024624

Dátum vydania: 20. novembra 2015

Vydavateľstvo:  Angyali Menedék

Orig. vydavateľstvo: 

Hmotnosť: 0,84 kg

Az Univerzum Bibliája - A Szinkronicitás kulcsa

Autor: David Wilcock

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope
Cena v e-shope: 23,71 
Bežná cena: 24,96 €
Zľava 5%

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte doručenie kuriérom zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

O knihe: Tudni szeretnéd, hogy mi, miért történik a világban és mit hoz majd a holnap?

• Mi van akkor, ha az Univerzum él és kommunikálni szeretne a szinkronicitás és a karma törvényei szerint?

• Mi van akkor, ha az összes hely, idő, anyag és energia egy forrásból táplálkozik, amely ráadásul él és intelligens?

• Mi van akkor, ha a földi élet nem véletlenszerű, hanem titokzatos erők irányítják a csillagok és a bolygók keringési pályája alapján?

• Mi van akkor, ha van egy égi személyiség, amely befolyásolja a gondolkodásunkat azáltal, hogy épp a tér és az idő melyik megismétlődő ciklusa alatt állunk?

• Mi van akkor, ha az Illuminátusokat, a Bilderberg csoportot és az Új Világrendet azért hozta létre a Teremtő, hogy segítsen nekünk a karmánkat a gyógyítás szintjére emelni azáltal, hogy a saját negativitásainkat tükrözi vissza ezekkel a csoportokkal?

• Mi van akkor, ha a Háttérhatalom, az Új Világrend és az Illuminátusok is a ciklusok által irányítva tevékenykednek, de sosem tehetnek többet, mint amennyit az adott ciklus lehetővé tesz és megenged a számukra?

• Mi van akkor, ha matematikailag elkerülhetetlen, hogy a rossz fiúk győzzenek a történelemben, köszönhetően annak a 25. 920 éves ciklusnak, amely újra és újra ismétli önmagát, és amely sokkal régebbi, mint az emberi élet a Földön?

• Mi van akkor, ha az idők során számos hatékony szimbólumot és tanításokat örököltünk, amelyek eredetileg pozitívak, ám azóta szörnyen eltorzultak negatív irányba?

• Mi lenne, ha belepillanthatnánk azokba a forgatókönyvekbe, melyek a földi életet irányítják, és amelyek egy sor - előre meghatározott - lelki tanítást tartalmaznak mindenki számára?

*

Az „Univerzum Bibliája” ezekre az emberiséget állandóan érdeklő kérdésekre keresi a választ, és David Wilcock szerző egy teljesen új megvilágításban meg is válaszolja ezeket. Megdöbbentő oknyomozásba kezd azok után az ősi titkok után, amelyekre a bizonyítékok már évezredek óta az emberiség szeme előtt vannak, de eddig nem vettük észre ezeket, olyan okok miatt, amire sokan nem is gondolnának.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie