! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Biblie, biblistika strana 24 z 24

Biblické príbehy Starý zákon-Nový zákon


Výber zo Starého zákona a Nového zákona Originálna ručná umelecká knihárska práca. Zostavila: Magdaléna Gondolová Ilustrácie: Gustave Doré
U dodávateľa
27,55 € 29,00 €

Viera, cirkev, písmo


Nie je ľahké začať čítať Bibliu. Začať čítať Písmo znamená uvedomiť si dar viery a spoločenstva Cirkvi. Niekoľko meditácií a stručných syntéz spojených s biblickými citáciami i s povzbudeniami cirkevných otcov určite pomôžu urobiť prvé kroky k čítaniu Biblie.
Vypredané
0,76 € 0,80 €

Zbornik


U dodávateľa
4,18 € 4,40 €

GNB Catholic with DC


Vypredané
20,18 € 21,24 €

Nový zákon Žalmy, Prísloví


Český ekumenický překlad textu Nového zákona, Knihy žalmů a Knihy přísloví. Toto vydání nemá odkazy ani poznámkový aparát a každý verš začíná na samostatném řádku.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Biblia - Sväté písmo Starého a Nového zákona


Najnovšie vydanie Svätého písma – Starý a Nový zákon vo vreckovom prevedení. Vhodná na cesty do tašky. Bibliu ponúkame v troch farbách – oranžovej, zelenej a červenej.
Vypredané
13,30 € 14,00 €

Liturgické čítania na každý deň


Jednozväzkový lekcionár, osožný najmä pre kňazov, ktorí slúžia svätú omšu na cestách, pre lektorov, rehoľných bratov a sestry, ale aj ostatných veriacich.
Vypredané
19,00 € 20,00 €

Biblia a biblistika predstavujú kľúčovú súčasť štúdia a porozumenia kresťanskému náboženstvu a jeho textov. Táto kategória poskytuje rozsiahlu zbierku materiálov zameraných na Sväté písmo a jeho výklad.

Biblia, ako základné náboženské písmo kresťanov, obsahuje rôzne knihy s historickými, teologickými, a náboženskými textami. Tieto texty majú hlboký vplyv na kresťanskú vieru, morálku a tradície. Kategória "Biblia, biblistika" zahŕňa rôzne preklady Biblie, štúdie biblických textov, biblickú archeológiu, biblickú hermeneutiku (výklad), a ďalšie súvisiace témy.

Biblistika je veda zameraná na štúdium Biblie ako literárneho diela, historického dokumentu a náboženského textu. Tí, ktorí sa venujú biblistike, skúmajú pôvod biblických textov, ich vývoj a interpretáciu cez stáročia. Táto kategória ponúka rôzne zdroje pre študentov, teológov a všetkých záujemcov o hlbšie porozumenie Biblie a jej kontextu.

Či už ste teológ, výskumník, alebo jednoducho zvedavý čitateľ, "Biblia, biblistika" vám poskytne prístup k dôležitým textom, štúdiám a interpretáciám týkajúcim sa Biblie a jej významu v kresťanskej viere a kultúre.