! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Partnerstvo, sex strana 98 z 104

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Ako zvládnuť muža po 50-ke (-90%)


Táto kniha je venovaná všetkým ženám po 50-ke, ktoré chcú stráviť príjemné chvíle so svojím partnerom v zrelom veku. Zásady šťastného vzťahu tu nájdete vysvetlené na príkladoch z rôznych uhlov pohľadu. Získate praktické rady: " ako dostať muža spred televízora do prírody, " ako v ňom vzbudiť záujem o spoločenský život, " ako ho naučiť pomáhať v domácnosti, " ako ho preklopiť na zdravšiu stravu, " ako zlepšiť vzájomnú komunikáciu... Cez seriózne témy typu: " ako zastaviť jeho šomranie a mrzutosť, " ako zabrániť zvyšovaniu hlasu a agresivite, " ako sa správať pri podozrení z nevery... Až po úsmevné otázky typu: " ako ho naučiť, aby neocikával záchodovú dosku, " ako prekonať mužskú menopauzu, " ako vyriešiť chrápanie. Inými slovami, ako premeniť toho náladového hundroša späť na šarmantného princa.
Vypredané
1,49 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha O lásce (-90%)


Inšpiratívne a odvážne myšlienky o tom, čo je to láska a ako málo ľudí vie skutočne milovať. Osho vysvetľuje, ako je už v útlom detstve deformovaná naša schopnosť milovať aj naše predstavy o láske; rozpráva o súvislostiach medzi láskou a sexualitou, o romantických vzťahoch, o manželstve, ale aj o nezmyselnom hľadaní dokonalého muža či ženy; o zamilovanosti, o pocite osamelosti a ďalších podobných témach. Časť textu tvoria otázky a odpovede bežných ľudí na tému partnerských vzťahov; Osho tu poskytuje svojrázne, slobodné partnerské poradenstvo. Jeho cieľom bolo otvoriť ľudí láske bez akýchkoľvek hraníc a spoločenských daností.
Vypredané
1,16 € 11,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Posvätné manželstvo (-90%)


Thomas Gary je presvedčený, že manželstvo je viac ako posvätná zmluva medzi dvoma ľuďmi. Je to duševná hodnota, ktorá nám pomáha, aby sme lepšie spoznali Boha, dôverovali mu a vrúcne ho milovali. Je nespočetné množstvo kníh, ktoré sa zaoberajú tým, ako sa dopracovať k vysnívanému a šťastnému manželstvu. Posvätné manželstvo je iné, kladie dôraz na vnútorné hodnoty a ako v manželstve prehĺbiť svoj osobný vzťah s Bohom. Podľa autora je manželstvo pozvanie nielen k šťastiu, ale aj k svätosti, pretože nás učí láske a úcte k druhým. Je živnou pôdou pre dobrú modlitbu, ale odhaľuje aj naše hriechy. Vedie nás k tomu, aby sme odpúšťali, zdokonaľovali sa vo vytrvalosti a slúžili svojmu partnerovi. Manželstvo nám pomáha vnímať Božiu prítomnosť, prehlbovať duchovné poslanie a zmysel života. Kniha Thomasa Garyho je povzbudzujúca, hlboká a skutočne úderná. Autor v nej uvádza množstvo manželských príbehov, biblických citátov a praktických skúseností zo svojho života. V každej kapitole nájdeme množstvo nových a podnetných myšlienok pre páry, ktoré bojujú s manželskou krízou.
Vypredané
1,49 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 100 spôsobov, ako milovať svojho manžela (-90%)


Páry, ktoré majú krásne manželstvá, poznajú jednoduchú pravdu: tie najlepšie manželstvá nevybudovali ani tak samotné slováľúbim ťa, ako skôr mnohé každodenné rozhodnutia, ktoré tieto slová vyjadrujú. Skutočné naplnenie nachádzame až vtedy, keď na prvé miesto kladieme toho druhého.Táto kniha dáva manželkám praktické a osobné rady, ktoré je možné začať uplatňovať okamžite. Možno do manželstva práve vstupuješ a chceš doň vstúpiť správnym spôsobom. Alebo si už urobila nejaké chyby a snažíš sa opäť nadviazať so svojím mužom bližší vzťah. Prípadne chceš svoje dobré manželstvo premeniť na skvelé. Nech sa už váš vzťah nachádza v akomkoľvek stave, dovoľ, aby ti Lisa Jacobsonová pomohla naučiť sa dobre milovať tvojho manžela. Lisa Jacobson je spisovateľka, lektorka a zakladateľka silnej internetovej komunity kresťanských spisovateliek, ktoré každý týždeň prinášajú články na témy týkajúce sa rodiny, domova, manželov a biblických právd. Táto komunita je silným hlasom zasadzujúcim sa za biblické poňatie ženskosti. Lisa je tiež autorkou ďalších kníh. So svojím manželom Mattom žijú na severozápadnom pobreží Spojených štátov amerických, kde spoločne vychovávajú osem detí.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ľúbim svojho partnera, ale ... (-90%)


Čo robiť, keď sa z partnerstva začne vytrácať vášeň a láska akoby už vyhasínala? Znamená to, že vzťah neodvratne speje k zániku? Alebo je možné, že sa človek do toho istého partnera zaľúbi znova? Na takéto otázky odpovedá Andrew G. Marshall v rámci partnerského poradenstva už 25 rokov. Svoje skúsenosti sa rozhodol zaznamenať aj knižne a ponúknuť ich jednak ľuďom, ktorých vzťah sa ocitol v kríze, jednak iným terapeutom. Chcel, aby si ľudia uvedomili, že partnerská kríza ešte nemusí znamenať definitívny koniec. Autor analyzuje dynamiku partnerského vzťahu a vysvetľuje, akými etapami vývoja prechádza láska medzi partnermi, prečo z nej časom vyprchá vzrušenie, zmyselnosť, túžba a vášeň a ako a prečo vzniká pocit odcudzenia. Z knihy cítiť autorovu hlbokú znalosť problematiky vzťahov a ľudskej psychiky. Návrhy jeho riešení sú konkrétne, svieže a inšpirujúce, jeho terapeutický optimizmus je nákazlivý. Šance, že si ho osvojíte a svojmu vzťahu vrátite jeho pôvodné kvality, sú vysoké.
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nevěra a co s ní (-90%)


Přední český sexuolog zúročil v této knize zkušenosti ze své mnohaleté poradenské praxe. Píše o nich poučeně, lehce a s odpouštějícím nadhledem. Vždyť nevěra má nejméně tolik podob jako láska.
Vypredané
0,93 € 9,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Žiť svoj sen (-90%)


Obľúbená speváčka radí čo robiť, aby boli ženy príťažlivé, šťastné a vyrovnané (podtitul) Populárna speváčka dojímavo opisuje svoj životný príbeh, ktorý nebol vždy ožiarený svetlami reflektorov...
Vypredané
0,76 € 7,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mars a Venuše ve stresu (-90%)


Čtenáři oblíbeného bestselleru Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše se mohou znovu zamyslet nad rozdíly v chování a prožívání obyvatelů Marsu a obyvatelek Venuše. Tentokrát se autor zabývá tím, jak muži a ženy zvládají stres. Prožívají obě pohlaví stres stejně? Vyrovnávají se s ním obdobným způsobem? A hlavně - znamená pro ně tatáž životní situace stejnou zátěž?
Vypredané
1,48 € 14,80 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 101 dní vo vzťahu (-90%)


Veríme, že to, na čo upriamite pozornosť, sa začne objavovať vo vašom živote. A platí to aj o partnerskom vzťahu. V podstate máte dve možnosti. Buď sa zameriate na pozitívne stránky vášho partnera či partnerky alebo budete vnímať prevažne to, čo vám prekáža. Jeden pohľad vás privedie na úžasnú dobrodružnú cestu spoločným životom, druhý k problémom a spoločnému trápeniu. Ktorú cestu si chcete zvoliť? Denník 101 dní vo vzťahu vám pomôže zamerať pozornosť na pozitívne stránky vášho partnera (vašej partnerky) a pomôže vám tak aktívne vytvárať dlhodobo prekvitajúci vzťah, pokým vaša láska trvá.
Vypredané
1,20 € 12,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nástroje (-90%)


Životné ťažkosti sa nikomu z nás nevyhýbajú. Tradičný terapeutický prístup upriamuje pozornosť do minulosti, no my potrebujeme riešenie tu a teraz. Nástroje nám ho ponúkajú. Autori využívajú jedinečný súbor cvičení – nástrojov –, vďaka ktorým sa naše problémy stanú odrazovým mostíkom k životnej zmene. Prekážky sa zmenia na príležitosti – nájdime v sebe odvahu a rozhodnosť, tvorivosť a pevnú vôľu! Phil Stutz a Barry Michels dlhé roky úspešne využívajú nástroje v terapeutickej praxi a táto revolučná metóda sa teraz dostáva aj k čitateľom na celom svete. Presvedčte sa sami, ako to môže obohatiť váš život.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Svadba a iné slávnostné príležitosti (-90%)


Svadba a iné slávnostné príležitosti je nezvyčajná publikácia, ktorá nemá zastúpenie na našom trhu, i keď kníh s touto tematikou je isto viacero. Nie je len obyčajným návodom na použitie, i keď tu nájdete množstvo praktických tém k príprave svadby, cirkevných slávností, stužkovej a ďalších rodinných udalostí. Okrem rád, ktoré vám pomôžu vyriešiť nejednu dilemu okolo náročných príprav svadby a osláv, tu nájdete tipy na nezvyčajné, a pritom esteticky hodnotné svadobné pozvánky, výzdobu, pohostenie, mejkap, účesy a šaty nevesty, ale aj tipy na darčeky. Budúce nevesty tu nájdu skvelý praktický návod, ako sa starať o svoje telo a vizáž, aby boli v deň D tými najkrajšími. Viete o tom, ako si pripraviť harmonogram krásy? Pomôckami, ktoré isto mnohí ocenia, sú aj svadobný bontón a svadobné zvyky, z ktorých rôzne tiež môžete zakomponovať do vašej životnej udalosti. Rady a odporúčania, i to, čo je potrebné vybaviť, tu nájdu aj snúbenci, ktorí plánujú obrad v zahraničí alebo si berú cudzinca. Kniha Svadba a iné slávnostné príležitosti je originálnou a cennou aj vďaka obrazovému materiálu v hlavnej kapitole, venovanej svadbe. Zaujímavým momentom knihy, ktorý nepochybne ocenia všetci potenciálni čitatelia, je prelínanie sa nádherných atmosférických fotografií s realitou – odporúčaniami a povinnosťami, ktoré je treba vyriešiť, aby bola vaša svadba skutočne podľa vašich predstáv. A to po všetkých stránkach, i tej finančnej. Svadobný fotograf je nesmierne dôležitou súčasťou každej svadby, preto sme sa rozhodli na ilustrovanie tejto knihy prizvať známeho svadobného a rodinného fotografa – Jána Plachého. Tento pán fotograf bol v roku 2014 zaradený medzi TOP 100 svadobných fotografov sveta a v tom istom roku získala jedna z jeho fotografií pozíciu medzi TOP 10 svadobnými fotografiami na svete v súťaži Hasselblad Masters. V publikácii máte možnosť vidieť mnohé z jeho najkvalitnejších diel. Veríme, že atmosféru, ktorú knihe dodávajú vďaka svojej umeleckosti a originalite, oceníte a poteší vás – či už svadbu ešte len chystáte, alebo už ste svoj veľký deň zažili. Táto publikácia je ideálnym darčekom pre všetkých svadobných “čakateľov”.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sexi rady pre sexi baby od chlapov (-90%)


„Kiežby urobila toto...“ Viete, čo chodí po rozume vášmu partnerovi? Teraz to už viete! Odtajnili sme jeho najtajnejšie priania. Povinné čítanie pre všetky ženy, ktoré chcú vedieť, čo sa deje v partnerovej hlave – a v jeho slipoch. „Ktovie, ako sa mu bude páčiť, keď...“ Z anglického originálu Sex tips for girls by guys (Dorling Kindersley Limited, London 2012) preložila Erika Mináriková.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pozor, padání skal (-90%)


Humorný příběh úskalími, že ho žádná žena jen vypráví o třech mužích odlišného věku, vzdělání i zkušeností, kteří se vyrovnávají se spletitými situacemi partnerských vztahů. Doktor Skřivan je muž natolik obeznámený s partnerskými tak nerozhází. Zato docent Ort, ač je šťastně ženatý, se pikantním situacím nebrání. Právě o něj projevuje nebývalý zájem manželka třetího z nich, mladého fotbalového funkcionáře Pišty. Jak si kamarádství poradí s nevěrou?
Vypredané
0,86 € 8,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha O sexu (-90%)


Sex je naprosto přirozený, říká kontroverzní duchovní učitel Osho, a kritizuje církve za spojování sexu s hříchem a s pocitem viny. V knize odpovídá na otázky svých žáků a nabádá je, aby se oprostili od zažitých názorů a znovu odhalili čirost svého bytí. Velmi kriticky ukazuje, jakou škodu na lidstvu napáchalo odsuzování a potlačování sexu, a nevyhýbá se ani citlivým a intimním záležitostem. Na cestě k opravdové lásce nelze zavrhnout biologickou energii – a pokud spojíme sex s meditací, povzneseme své vědomí do neuvěřitelných výšin.
Vypredané
1,50 € 15,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tajemství dvou partnerů (-90%)


Název knihy je odvozen ze jména tajemného svitku rituálně předávaném egyptskému faraonovi ve 3. tis. př. n. l. Oním tajemstvím byla partnerská hra protikladů, jež je hlavním tématem knihy: vědomí - nevědomí, den - sen, rozum – city. Partnery jsou i dvě části, na které je kniha rozdělena. První, teoretická, představuje úvod do hlubinné psychologie rozšířený o řadu jiných otázek, jako např. vývoj vědomí a lidských představ o světě a našem místě v něm, přičemž psychologické pojmy jsou ilustrovány na mýtech a pohádkách. Druhá část seznamuje čtenáře s metodami, jak porozumět snům, vlastním i cizím, jak se sny dále tvořivě pracovat, aby požadavky duše došly naplnění v našem praktickém životě, a v neposlední řadě jak vnímat symbolickou mnohoznačnost skutečnosti.
Vypredané
2,19 € 21,89 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Listy Hane (-90%)


Listy Hane sú originálnou a trochu netradičnou vzťahovou príručkou pre ženy. Netradičnou najmä z pohľadu jej formy, keďže autorka, vzťahová koučka, ju píše prostredníctvom listov venovaných svojej jedného dňa dospelej dcére, ktorej život sa raz tiež začne točiť okolo partnerských vzťahov. Vďaka tomuto šikovnému ťahu sa tak dobre mienené rady nemuseli vtesnať iba do strohých poučiek, ale keďže ide o listy, mohla si autorka dovoliť byť vo svojom prejave viac osobná a autentická. A práve táto svojráznosť spolu s intimitou vloženou do jednotlivých listov pomôže čitateľkám stráviť aj náročnejšie témy s ľahkosťou. Ľahkosť celej knihy podčiarkujú aj milé komiksové postavičky dvoch tukanov tiahnuce sa celou publikáciou spolu s humorom, neformálnym a hovorovým slovníkom všetkých textov. Listy Hane sú listami všetkým ženám, dvadsiatničkam či tým skôr narodeným, single ženám, ženám hľadajúcim, túžiacim, ženám sklamaným, rezignovaným či zmäteným, nevynímajúc ženy spokojne kotviace vo vzťahoch, ktoré ich robia šťastnými. V tejto jedinečnej knihe sa okrem iného dozviete aj o: - tom, že sebavedomie nie je spínač, ale sval - podstate ženskej energie v partnerských vzťahoch - paradoxnej sile zraniteľnosti - málo diskutovaných vzorcoch pripútavania sa - špecifikách komplimentov venovaných mužom - syndróme funkčného preťaženia - zbytočných snahách pripomínajúcich šplhanie sa po kovovej tyči namazanej vazelínou - 50 odtieňoch toxických kompromisov - tom, že vzťah je ako bublanina - vzťahových burinách - pasci skrytej v romantickom vyznaní: Si moje všetko!“ - inom a hlbšom pohľade na neveru - tom, prečo nevera dnes bolí viac ako pred 100 rokmi - pravidle, že jedenkrát nestačí - rozporuplnom vzťahu lásky a túžby - textovaní, ktoré síce vzťah nevybuduje, ale dokáže ho výrazne naštrbiť - žiarlivosti, nedôvere a práve na súkromie - odvrátenej a vskutku pozitívnej stránke vzťahov na diaľku - rozdiele medzi objektívnou a vnímanou krásou - tom, ako prežiť rozchod - tajomstvách šťastných dlhodobých vzťahov Kniha je autorkiným druhým knižným počinom, svojou prvotinou „Láska je polievka a ja som vidlička“ debutovala v roku 2020.
Vypredané
1,50 € 14,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Grafologie pro zdraví, sex a vztahy (-90%)


Nezvyčajný pohľad na možnosti uzdravovania celého človeka. Úvodné kapitoly pojednávajú o zložkách ľudskej psychiky. Nasleduje grafologická časť, ktorá čitateľa oboznamuje so systémom a teóriou tohto odboru, aj s ukážkami písma: ako sa v písme prejavuje sexualita, ako odhaliť klamára alebo čo rukopis hovorí o vývoji človeka. Záverečná časť pojednáva o podstate psychosomatických ochorení.
Vypredané
1,12 € 11,19 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nápady pro maminky na mateřské dovolené (-90%)


Mateřská dovolená může být pro ženu velkou příležitostí k sebepoznání, poznání vlastního dítěte a k vytváření domova. Kniha Hany Doležalové jako kalendář plný nápadů provází čtenářky jednotlivými měsíci roku. Na každý z nich autorka nabízí řadu praktických činností a podnětů pro obohacení mateřské dovolené a pomáhá maminkám tuto dobu s dětmi prožít tvořivě a v pohodě.
Vypredané
0,88 € 8,79 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nikdy nevím, jak na tom s tebou jsem (-90%)


Tušíte, že vás má rád, a přece se k vám chová tak, že nikdy nemůžete mít jistotu? Ničí vám sebevědomí tím, jak nedává najevo svoje city? Věčně má kousavé poznámky, neplní sliby, sabotuje dohody, a ještě vám tvrdí, že problém máte vy, nikoli on? Pak je velice pravděpodobné, že žijete s mužem, který je pasivně agresivní. Na dně jeho duše sídlí úzkost a hněv, a protože si připadá slabý, dává hněvu průchod nepřímo. Tato kniha vám umožní pochopit vaši situaci a přináší rady, jak soužití vylepšit…
Vypredané
0,80 € 7,99 €

dostupné aj ako:


Kategória partnerstvo a sex je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých a potešujúcich partnerských vzťahov a chcú objavovať nové možnosti a aspekty sexuálneho života. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, inšpiráciu a odborné názory na témy týkajúce sa partnerského vzťahu a sexu.

Kategória "Partnerstvo, sex" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú rozvíjať a obohacovať svoj partnerský vzťah a sexuálny život. Nájdete tu knihy, ktoré vám pomôžu lepšie porozumieť sexuálnej intimite, komunikácii vo vzťahu, spoznávať svoje telo a telo partnera a objavovať nové možnosti pre uspokojivý a potešujúci sexuálny život.

Nájdete tu knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako sexuálna anatómia, predohra, techniky uspokojovania, erotická komunikácia, rozvoj sexuálnej fantázie, sexuálne vzdelávanie, sexuálne zdravie, antikoncepcia, sexuálne chyby a mnoho ďalších dôležitých aspektov partnerstva a sexuálneho života.

Knihy o partnerstve a sexe vám poskytnú užitočné informácie, odborné poradenstvo a inšpiráciu pre rozvoj zdravého a uspokojivého sexuálneho života vo vašom partnerskom vzťahu. Bez ohľadu na váš vek, skúsenosti alebo záujmy, tieto knihy vám pomôžu objavovať nové možnosti.

Nájdete tu knihy o mužoch a ženách, partnerstve, aj o sexe a erotike.