Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Partnerstvo a rodičovstvo strana 208 z 229

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha S koňom v tvári a maslom na hlave (-50%)


Prečo mužom tak veľmi prekážajú na ženských nohách balerínky? Na tieto a mnohé ďalšie bizarné otázky sa pokúša nájsť odpoveď obľúbená autorka Lucia Kollárová vo svojej novej knihe "S koňom v tvári a maslom na hlave", ktorú, s iróniou pre seba typickou, ozdobila fotkou vlastnej tváre, prekrtyej konskou hlavou.
Vypredané
3,95 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Proč jsi tak žárlivý?! (-50%)


Jedním ze základních předpokladů zdravého vztahu je, že se oba partneři vypořádají s faktem, že věrnost je jev nejistý. Jinými slovy - je možné, že vám manžel nebo manželka (partner či partnerka) zahýbá, je možné že ne. Podle autora knihy má však lidský mozek potenciál se s nejistotou tohoto typu vyrovnat. Jak se s žárlivostí vypořádat vám poradí tento průvodce.
Vypredané
3,07 € 6,14 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kolo pro děti a jejich rodiče (-50%)


Kolo se stává stále oblíbenějším prostředkem pro rekreaci, sport i dopravu. Cyklistický vývoj mnoha dětí je však poznamenán živelností, která souvisí s nedostatkem informací. Příručka Kolo pro děti a jejich rodiče je určena těm, kteří chtějí dobře o bstát v roli cyklistického rodiče, učitele a vedoucího dětí a mládeže. Zásobí je informacemi důležitými při výběru vhodného kola a jeho vybavení, při základní údržbě a opravách v domácí dílně i na cestách. Čtenáři získají přehled o cyklistické výstro ji i o tom, jak zajistit bezpečnost na kole a přispět k posílení zdraví mladého cyklisty. Autor nabízí i náměty pro hry, které lze využít pro postupný výcvik techniky jízdy v rodině i ve skupině dětí a pomocí nichž se děti zábavnou formou naučí cykli stickým dovednostem a znalostem nutným v silničním provozu. Ukázka Dakar Zaměření: jízda v sypkém povrchu Pomůcky: pískoviště Prostředí: pískoviště nebo hlubší písek na lesní cestě Příprava: Pokud se vydáte z hradu Bezdězu do městečka Doks po lesních cestách, narazíte v některých úsecích na jemný a různě hluboký písek. Jízdě v tomto terénu začaly děti říkat rallye PařížDakar, později už jen Dakar. Byla to pro ně cenná a zábavná zkušenost hledání nejlepší průjezdní trasy (stopy), odhadování hl oubky písku, udržování přímého směru jízdy bez velkého zatěžování předního kola. Větší zatěžování zadního kola, aby se neprotáčelo. Odhad optimální rychlosti. Včasné opření vnitřní nohou o zem v momentě smyku, který už nejde zvládnout náklonem na dru hou stranu. Vše na rovině, takže nehrozilo nebezpečí z rychlých pádů. Podobnou, ale ne tak intenzivní zkušenost lze získat i průjezdem pískoviště na hřišti. Je třeba zajistit poměrně dlouhé a hluboké pískoviště. Protože tento umělý terén je zpravidla úzký, je nutné, aby se do něj vjíždělo po jednom. Před touto hrou by se měl dokonale utřít přebytečný olej na řetězu a přehazovačce, aby se na něj nechytal písek. Popis: Při soutěžení se zaměřujeme na úspěšnost, a nikoli na čas. Pokud soutěžíme, je nutné zajistit stejnou délku rozjezdu a cvičence rozdělit do skupin podle druhů pneumatik. Samozřejmě, že širší pneumatiky jsou výhodnější.
Vypredané
3,64 € 7,28 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hry pro maminky s dětmi (-50%)


V důležitém období raného dětství tráví většina dětí nejvíce času s matkou. Na ní velmi záleží, její role poskytuje ohromné výchovné možnosti i odpovědnost. Matka by neměla mít důležitější povinnost než přetvářet okolí dítěte v oázu bezpečí, lásky a důvěry. Jako zdroj nápadů maminkám poslouží tento soubor tradičních i nových her a hříček určených dětem už od jejich narození.
Vypredané
5,76 € 11,52 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Božské partnerstvo (-50%)


Táto kniha je o vzťahoch, o vašom vzťahu k vonkajšiemu svetu – k ostatným ľuďom a vašemu partnerovi – ale taktiež o tom, aký vzťah máte sami k sebe, a tiež k vaším mužským a ženským energiám. Kniha skúma a odhaľuje energetickú dynamiku našich najbližších vzťahov. Celé knihy boli napísané a zasvätené bádaniu alebo preskúmaniu jedného alebo viacerých aspektov dynamiky vzťahov. Cieľom tejto knihy je zlúčiť niektoré z týchto učení do jedného základného prístupu a na tomto základe vybudovať nosnú kostru, ktorá vám pomôže prehĺbiť váš vzťah k sebe a k vášmu partnerovi. V tejto knihe sa čitateľ okrem iného dozvie: - o procese vývoja ľudských vzťahov cez fyzické, emocionálne, mentálne a duchovné dimenzie - o prejavoch a kvalitách mužských a ženských energií v partnerstvách a vzťahoch - ako dosiahnuť rovnováhu zdravých mužských a ženských energií vo vzťahu k partnerovi a k sebe samému - o poraneniach nadobudnutých počas vývoja, ich dopade na partnerstvo a spôsobe ich liečenia - o elementáloch - emocionálno-myšlienkových formách a ich vývojových štádiách - o povahe čakrového systému – čo vlastne čakry sú, prečo sú dôležité v našom vývoji a pri liečení - o polaritách a energetických výmenách v čakrách, o cvičeniach a meditáciach - o modernom výskume a liečení na diaľku - aké sú bloky energetickej výmeny medzi partnermi a spôsobe odblokovávania a liečenia vzorcov poranení v partnerstvách
Vypredané
7,25 € 14,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dieťa v rovnováhe - Učenie a pohyb v rannom detstve (-50%)


Kniha Sally Goddard Blythe je strhujúce čítanie o našich ďeťoch a o tom, čo je dôležité na ich „vyvážený“ vývin. Na vysokej odbornej úrovni a zároveň vo forme prístupnej i laickému čitateľovi sa zaoberá problematikou spojitosti porúch učenia s fyzickým vývinom. Je určená odborníkom pracujúcim s deťmi ale aj rodičom. Autorka prináša najnovšie poznatky neurofyziologickej psychológie o ranom vývine dieťaťa. To čo sa udeje v prvých rokoch života ovplyvní neskoršie možnosti dieťaťa naplno rozvinúť svoj potenciál či už pri zvládnutí vzdelávania, sebaregulácie alebo pri nadväzovaní primeraných sociálnych vzťahov. Zdravý vývin dieťaťa po fyziologickej stránke podmieňuje spoluprácu medzi mozgom a telom. Správne fungujúca senzomotorická integrácia je vitálnym základom kognitívnej, emocionálnej aj sociálnej inteligencie dieťaťa. Netradičný pohľad na príčiny zlyhávania detí obráti váš doterajší pohľad na výchovu a vzdelávanie doslova z hlavy na nohy. V publikácii nájdete aj mnoho užitočných rád, cvičení s deťmi a príkladov, ktoré vám pomôžu posilniť intuitívne rodičovstvo.
Vypredané
12,50 € 25,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Montessori - Svet úspechov – Tvary (-50%)


Zostavenie a spracovanie inovatívnych didaktických materiálov v tomto balíčku sa riadilo princípmi Montessori metódy. Materiály sú členené tak, aby s nimi dieťa aj bez pomoci dospelého vedelo aktívne a samostatne pracovať. Dospelý má byť iba trpezlivým pozorovateľom vzrušujúcich detských objavov. Vďaka zábavným a pútavým aktivitám sa z hry stane pre dieťa príležitosť úplne samostatne spoznávať geometrické tvary a potrebovať na to bude iba vlastnú zvedavosť! 15 kartičiek, na ktorých je vyše 50 geometrických tvarov určených na hranie. Manuál vysvetľuje jednotlivé aktivity a obsahuje aj užitočné rady, aby ste sa dôkladnejšie oboznámili s Montessori pedagogikou a začali ju používať v každodennom živote.
Vypredané
7,95 € 15,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha The New Contented Little Baby Book (-50%)


The Contented Little Baby Book, based on Gina Ford's personal experience of caring for over 300 babies, was first published in 1999. It quickly established Gina as an influential new authority on baby and childcare issues and has remained one of the bestselling parenting books in the UK. This completely revised edition of The New Contented Little Baby Book contains the most up-to-date advice available to parents. Using the feedback from numerous readers and website members, Gina has been able to develop and elaborate on the information in her first book, while clearly setting out her philosophy on simple feeding and sleeping routines. By creating routines that match a growing baby's innate natural rhythms, Gina prevents the hunger, overtiredness and colic that can lead to excessive crying. Babies who are settled into Gina's gentle routines are happy and contented because their needs for food and sleep are appropriately met and they should sleep for their longest spell at night from an early age. With detailed, prescriptive information on everything parents need to know, this book includes chapters on: - Preparation for the birth - How the routines evolved and the benefits of following a routine - Milk feeding in the first year - Understanding your baby's sleep - Establishing a routine - Introducing solid food in line with government and World Health Authority guidelines - Common problems in the first year. Whether you are expecting your first child, or are experiencing difficulties with an older baby, this comprehensive guide contains all the expert guidance you need to help your baby feed and sleep well.
Vypredané
7,25 € 14,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše (-50%)


Kdysi za pradávných časů se Marťané a Venušanky setkali, zamilovali se do sebe a navázali šťastné vztahy, protože uznávali a respektovali vzájemné rozdíly. Potom však přišli na Zem a stihla je ztráta paměti: zapomněli, že pocházejí z různých planet. Touto metaforou vysvětluje Dr. John Gray běžné konflikty mezi muži a ženami a ukazuje, jak se odlišnost mezi pohlavími může projevovat a bránit navázání uspokojivých milostných vztatů. Na základě své mnohaleté zkušenosti úspěšného poradce párů i jednotlivců radí, jak neutralizovat rozdíly ve stylu komunikace, citových potřebách a způsobech chování a dostáhnout tak většího porozumění mezi partnery. Kniha Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše je nedocenitelený návod k vytvoření hlubších a uspokojivých vztahů. 203 stran, 14 x 20,5 cm
Vypredané
9,60 € 19,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moje prvé dva roky (-50%)


Na pamiatku sem môžete nalepiť obrázok z ultrazvuku, pramienok vláskov, nemocničnú menovku .. a ďalšie. Všimnete si, ako sa bábätko vyvíja v troch mesiacoch, potom v šiestich a v deviatich mesiacoch. Samozrejme, nemôže chýbať miesto na fotografie, od tlačky ručičky a nožičky. Nasledujú zápisy z prvej oslavy narodenín, darčeky, hostia. A kde sme to boli na prvých prázdninách? Knižku zakončíme druhou oslavou narodenín Vášho bábätka a nesmú chýbať fotografie Vášho drobčeka ani najlepších kamarátov a tiež "jeho" obľúbené veci!
Vypredané
5,46 € 10,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nemocné dítě (-50%)


Praktická příručka vám v přehledné a srozumitelné podobě poskytne všechny důležité informace o nejčastějších onemocněních postihujících děti od narození až do 12 let. Získáte kompetentní lékařské rady a praktické návody, podle nichž dokážete poskytnout svému nemocnému dítěti tu nejlepší péči a pomůžete mu co nejdříve se uzdravit. Použití přehledných diagnostických tabulek je velice jednoduché.
Vypredané
8,04 € 16,08 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak najít manžela (-50%)


Americká spisovatelka Lori Gottliebová navštívila ve třiceti osmi letech spermobanku. Po devíti měsících se stala maminkou chlapečka, jehož otce nezná. Při výchově syna sepisuje knihu, ve které se zamýšlí nad tím, proč se mnoha zralým ženám v Americe, které bezmezně touží po mateřství, nedaří potkat muže, za něhož by se rády vdaly. Lori Gottliebová velmi otevřeně popisuje nejen vlastní dlouholeté hledání partnera – kniha rovněž představuje jakési shrnutí spisovatelčina soukromého důkladného průzkumu partnerských a manželských vztahů. Ke svému osobnímu příběhu přidává pro srovnání také zkušenosti a zajímavá vyprávění mnoha svých přátel. Čtenáři předkládá jejich často velmi odlišné pohledy na realitu manželství a zároveň se vztyčeným prstem připomíná kulturní modely, které mohou deformovat pohled západní společnosti na tento základní vztah. „Tato kultura nás mladé ženy přesvědčuje, že kompromis je sprosté slovo.“ Kniha Jak najít manžela není „manuál“ pro výběr partnera. Nenajdeme v ní výčet pravidel, kterých se má držet žena na schůzce, ale vtipnou a trefnou zpověď stále hledající ženy. Lori Gottliebová je žurnalistka a spisovatelka, spolupracuje také s rozhlasem. Jako žurnalistka píše například pro deníky NewYork Times a Los Angeles Times či časopisy Time, Atlantic, Elle a Marie Claire. Bestseller Marry Him vydaný u nakladatelství Dutton je její pátou knihou. Tato knížka vzbudila nemalou pozornost, po jejím vydání byla Lori například pozvána do populárního pořadu Oprah Winfreyové.
Vypredané
0,66 € 1,32 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Konečně EX toho vašeho EX (-50%)


Když ženy opouštějí své násilnické muže, mívá nátlak různé podoby a formy. Díky tomuto poznání nabízí kniha detailní návod, jak odolat a přežít. Je realistická, nikoliv však depresivní, naučná, nikoliv však povýšenecky poučná. Představuje cenný souhrn praktických rad, konkrétních případů, slov povzbuzení a moudrosti, který nepatří do knihovničky, ale na váš stůl. Kristin Carmichael se podařilo zjednodušit neuvěřitelně komplexní téma, jak opustit muže bídáka nebo nefunkční vztah. Se svým pochopením, humorem a nekomplikovaným autorským stylem přináší skutečná řešení pro skutečné ženy v obtížných partnerských situacích.
Vypredané
4,23 € 8,46 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kiegyensúlyozott Babák és Nyugodt Mamák kézikönyve (-50%)


"Már nőtt a pocakom, amikor egyik kedves - szintén várandós - barátnőm mesélt nekem Gina Ford könyvéről és a Ford "csoda-módszerről". Először kicsit hitetlenkedve hallgattam a beszámolóját, de amikor később elmentünk hozzájuk, hogy meglátogassuk az akkor 2 hónapos babájukat, teljesen elámultam azon, amit láttam. A kis Elsa óramű pontossággal álmosodott, majd aludt el a szobájában, mi felnőttek pedig nyugodtan élvezhettük a baráti vacsorát. Kisbabám, Richárd megszületése után a könyv útmutatásait használva, nekem is könnyedén sikerült a napi ritmust kialakítani. Gina Ford könyve minden kérdésre azonnal választ ad, ezzel hihetetlen biztonságot adva a kezdő és a már gyakorlott anyukáknak is. A módszer bár szigorú - én is először megijedtem tőle - de biztosan tudom, hogy megéri belevágni, mert az útmutatások és a tanácsok alapján minden szülő ki tudja alakítani a baba és a saját igényeinek legmegfelelőbb napi időbeosztását!" (Balázsovits Edit)
Vypredané
4,75 € 9,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dítě (-50%)


Publikace se zabývá otázkami vývoje a výchovy dětí v období od početí do tří let. V jednotlivých kapitolách autorka charakterizuje období života dítěte z pohledu jeho prožívání, psychických změn a vývoje. Kniha popisuje období prenatální, novorozenecké, kojenecké a období života batolete z pohledu matky, otce a dítěte. Každé období je doplněno otázkami a odpověďmi psycholožky na dané téma.
Vypredané
3,60 € 7,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mars a Venuše na pracovišti (-50%)


První kniha o vztazích mužů...
Vypredané
5,85 € 11,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha La Petite Mort (-50%)


If orgasm is the little death, is masturbation the little suicide? The title means "the little death," a euphemism for orgasm, but the women who exuberantly masturbate for Toronto photographer Will Santillo in this book are as lively a bunch as you&# x2019;ll ever meet. Santillo conceived the project eight years ago to include a thorough cross section of women: young to old, slim to thick, perfect beauties to those not considered beautiful until seen through his lens. The one constant would be th at each would decide and direct how she masturbated to climax while he captured the moment. From previous projects with amateur subjects Santillo had come to believe that masturbation is a far more personal act than most sex play because it is conduc ted almost exclusively in private. He set out to reveal the diversity and creativity with which women approach self-stimulation, and to portray the beauty of ordinary women in the throes of orgasm-a beauty far richer than the male oriented depictions seen in pornography. Santillo says he seeks to uncover the hidden face of his subjects, and indeed, it’s the faces that best show the intensity of response in these artfully explicit photos. Dian Hanson interviewed 37 of the women, and their candid insights on overcoming inhibition, giving in to exhibitionism, and achieving orgasm in front of a stranger with a camera provide a framework for the lush, sepia-toned photos. For all who are curious about just what the woman next door-or one's own wife-gets up to in her private moments,La Petite Mortis a breath of life.
Vypredané
17,00 € 33,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lžička plná cukru (-50%)


Čekají vás šedé deštivé dny, oslava dětských narozenin nebo dlouhá cesta autem? Sabine Bohlmannová má pro každou situaci mnoho nápadů, které dětem i dospělým přinesou spoustu radosti! Jako dvojnásobná máma přichází namísto kárání se Lžičkou plnou cukru. Vyzkoušejte osvědčené triky a oslaďte sobě i dětem denní rutinu. Pomohou vám ponožkové strašidýlko, létající koberec, mluvící zubní kartáček nebo šuplík na ošklivá slůvka. Užijete si s dětmi a jen tak mimochodem, hravou formou, prosadíte své zásady.
Vypredané
8,23 € 16,45 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slepičí polévka pro matku a syna (-50%)


V okamžiku, kdy žena uslyší: "Je to kluk!", v srdci jí vyraší zvláštní mateřská láska, drahocenná a rozkvétající jako vzácný květ. Naše sbírka vřelých příběhů nás seznamuje s úspěchy i pády, se slzami i vítězstvími, se štěstím i nadějemi toho zázračného v
Vypredané
7,03 € 14,05 €

dostupné aj ako:


Naučme sa nielen milovať knihy, ale aj byť skvelým rodičom a obetavým partnerom. Staňte sa mamou, ktorá má čas a varí najlepšie, ako sa dá. Ukážeme vám 5 jazykov lásky a predstavíme psychológiu milujúcich rodičov. Deti a rodičia, rodičia a deti sú spojený navždy. Ako sa k tomu postaviť, či triky lenivej mamy nájdete práve tu. 

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých vzťahov, partnerského spolužitia a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, odborné názory a inšpiráciu na ceste k vyváženému a naplnenému rodinnému životu.

Kategória "Partnerstvo a rodičovstvo" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú budovať zdravé a šťastné partnerské vzťahy a aktívne sa podieľať na rodičovstve. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú rady na zlepšenie komunikácie, budovanie intímneho vzťahu, riešenie konfliktov a rozvíjanie spoločných hodnôt.

Narazíte tu na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako rodičovské schopnosti, vývoj dieťaťa, výchova, zvládanie stresu, podpora v partnerskom vzťahu, plánovanie rodiny, rovnosť v partnerskom spolužití a mnoho ďalších dôležitých aspektov rodičovstva a partnerstva.

Nájdete tu knihy o partnerstve a sexe ale aj o rodičovstve a výchove.