! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Slovenský jazyk strana 7 z 7

Sprievodca dielami slovenskej a svetovej literatury D


Rozbor diel slovenských a svetových autorov s ukážkami. Štruktúra: O autorovi, útvar, kompozícia, postavy, dej a ukážky, forma, použitá literatúra.
Vypredané
4,94 € 5,20 €

Cvičebnica zo slovenského jazyka pre 1.ročník SŠ


Učebnicu schválilo Ministerstvo školstva Slovenskej republiky ako učebnicu pre stredné školy a zaradilo ju do zoznamu odporúčaných učebníc pre stredné školy.
Vypredané
2,50 € 2,63 €

Nový Slovenský jazyk pre SŠ 4. ročník - ZPU


ZOŠIT PRE UČITEĽA Obsahuje náhľady strán zo Zošita pre študenta s výsledkami úloh, možnými riešenia úloh, námetmi a komentármi k nim. Učiteľ odhalí prostredníctvom výsledkov aj zámer úloh. Výsledky sú graficky vyčlenené a urýchľujú prípravu učiteľa na hodinu. Vďaka širokej ponuke úloh si môže učiteľ vybrať a zostaviť hodinu podľa schopností žiakov. Keďže má učiteľ k dispozícii všetko na jednom mieste, zvyšuje sa efektivita prípravy učiteľa na hodinu a má dostatok času na individuálny prístup, vlastné tvorivé aktivity a pod. Úlohy zďaleka nevyčerpávajú potenciál ukážok a komunikačných prostriedkov. Autori predpokladajú schopnosť učiteľa tvorivo pracovať s ponúknutým materiálom. Obsahuje: – riešenia úloh pre učiteľa; – námety na riešenie; – vysvetlenie zámeru úloh; – vyznačenie hľadaných javov priamo v texte; – inšpiráciu na ďalšiu prácu s textami a úlohami.
Na sklade > 5Ks
12,08 € 12,72 €

Rukoväť literatúry


Vypredané
7,46 € 7,85 €

Slovenský jazyk pre stredné školy 3


Vypredané
2,85 € 3,00 €