! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Učebnice pre SŠ - ostatné strana 53 z 55

Literatura pro 2. ročník středních škol


" Pracovní sešit rozvíjí a procvičuje znalosti, které jsou obsaženy v učebnici. Stejně tak napomáhá rozvoji dovedností i klíčových kompetencí na základě probíraného učiva. Struktur a pracovního sešitu kopíruje strukturu učebnice, což usnadňuje práci s touto částí sady. Navíc je na konci každého tematického celku zařazena opakovací kapitola, která prohlubuje a testuje znalosti a dovednosti studentů. " Pracovní sešit je založen na velkém množství ukázek z literárních děl, dá se tedy využít i jako klasická čítanka. " Kromě toho se ke každé ukázce vztahují konkrétní otázky a úkoly, které napomáhají k dosažení očekávaných výstupů, k rozvoji klíčových kompetencí, realizaci průřezových témat i zapojení mezipředmětových vztahů dle RVP pro střední odborné i gymnaziální vzdělávání. " V pracovním sešitě jsou obsaženy cvičení pro individuální, párovou i skupinovou práci. Přináší i náměty pro dlouhodobější projekty
U dodávateľa
7,73 € 8,14 €

Cvicna firma praktikum


Vypredané
9,64 € 10,15 €

Zbierka príkladov z ekonomiky pre študijné odbory


Zbierka obsahuje celý rad príkladov rôznej obťažnosti, úlohy a hry, ktoré vám pomôžu ľahšie vniknúť do tajov stredoškolskej ekonomiky.Príklady zo zbierky vám umožnia pristupovať k rôznym ekonomickým otázkam a na základe osobných skúseností zovšeobecň ovať ekonomické javy.
Vypredané
2,96 € 3,12 €

Metodická príručka k učebnici Schau mal! 4


Vypredané
3,53 € 3,72 €

Informatika pre stredné školy práca s textom


Tematický zošit schválilo Ministerstvo školstva Slovenskej republiky a zaradilo ho do zoznamu odporúčaných učebníc pre stredné školy a ZŠ s triedami so zameraním na matematiku a prírodovedné predmety.
Vypredané
2,27 € 2,39 €

Cestovný ruch


Vypredané
8,52 € 8,97 €

Elektrický systém


Vypredané
18,99 € 19,99 €