! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Učebnice pre ZŠ - ostatné strana 63 z 66

Lacná kniha Prvouka pro 2.ročník ZŠ


Ilustrovaný pracovní sešit se zábavně zpracovanými úlohami. Pracovní sešit určený pro žáky 2. ročníků základní školy. Obsahuje množství zábavně zpracovaných úloh z prvouky. Úlohy jsou motivovány krátkými texty, které tvoří v publikaci ucelený pohádkový příběh, a umožňují tak dětem procvičit si čtení. Úlohy provázejí druháčka celým školním rokem - jsou řazeny v posloupnosti učiva probíraného ve škole (je respektován jak vzdělávací program Základní škola, tak i Rámcový vzdělávací program). K úkolům jsou uvedeny pokyny, které mohou být vodítkem pro rodiče i učitele při práci s dítětem. Pracovní sešit je určený jak k samostatné a skupinové práci ve třídě, tak k domácí přípravě či opakování spolu s rodiči.
Vypredané
0,18 € 3,59 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Informatika s Tomíkom


Učebnice Informatika s Tomíkom je interaktivna učebnica určená pre všetkých, ktorí sa chcú hravou a zábavnou formou naučiť pracovať s počítačom. Pomocou tejto interaktívnej učebnice se jedinečným a príjemným sposobom naučíte dokonale ovládať počítač. • Pochopíte princíp jeho fungovania • Spoznáte jeho technickú a programovú časť • Naučíte se pracovať so základným programovým vybavením počítače – s operačným systémom Microsoft Windows XP Pracovný zošit Pracovný zošit doplňuje výučbu. Nájdete v ňom ku každej podkapitole a jej časti pracovný list zložený z otázok a úloh tákajúcích sa preberaného učiva. Otázky vypracovávat riamo do pracovného zošita. Špecifickú časť tvoria úlohy, ktorých vypracovanie si vyžaduje priamu prácu s počítačom. Multimediálne CD Neoddeliteľnou súčasťou učebnice je multimediálne CD, ktoré tvorí podstatu interaktivnej výučby: Nájdete na ňom k jednotlivým kapitolám množstvo zhrňujúcich teórií, interaktivnych cvičení, kvízov, testov, hier a špeciálnych videocvičení, v ktorYch sú nasnímané postupy práce opisované v učebnici. Vďaka tomu sa výučba stáva príjemnou, půtavou, ľakho zvládnuteľnou a jedinečnou. Po preštudovaní celej tejto učebnice vám už nebude robiť problém pracovať s akýmkoľvek počítačom, ktorý je založený na báze operačného systému Microsoft Windows. Získate nielen všeobecný prehľad o počítačoch, ale budete schopni samostatne pracovať a využívať při tom množstvo užitočných programov.
Vypredané
0,45 € 8,93 €

dostupné aj ako:

Hét rövid fizikalecke


A Hét rövid fizikalecke évszázadok tudásának bravúros és szellemes összefoglalója. Carlo Rovelli a 20. századi fizika forradalmi felfedezésein és rejtélyein relativitáselmélet, kvantumfizika, fekete lyukak, az univerzum szerkezete vezeti át az olvasót élvezetes, közérthető és választékos stílusban. Megismertet a múlt század jelentős tudományos felfedezéseivel és azok jelentőségével, s teszi mindezt olyan könnyed és szórakoztató stílusban, hogy még a modern fizikában járatlanok is kedvet kapnak a tudományhoz. A tudományos kíváncsiság, a valóság elmélyült kutatása és a tudósok képessége arra, hogy másképp lássák a világot, már-már költészet.
Vypredané
9,80 € 10,32 €

Základný prehľad geografie-Súbor tématických náučných listov


Tématická učebná pomôcka pre predmet geografia.
U dodávateľa
2,19 € 2,30 €

PISANKA PRE 1.ROC.ZS


Vypredané
1,43 € 1,50 €

Busy Bee 2 Flashcards


Vypredané
7,51 € 7,90 €

Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.