Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre základné školy strana 114 z 120

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Učíme sa o prírode (-90%)


Medzipredmetový pracovný zošit pre žiakov 5. a 6. ročníka základných škôl a nižších tried osemročných gymnázií je plný zaujímavých úloh aktivít a námetov. Žiaci sa pri ich riešení učia o prírode pritom si však prehlbujú poznatky nielen z prírodopisu ale aj z iných predmetov napr. zo zemepisu z fyziky matematiky chémie slovenského jazyka. Všetky úlohy vychádzajú z platných učebných osnov jednotlivých predmetov a sú navrhnuté tak aby žiaci pri ich realizácii mohli využívať informačné a komunikačné technológie. Ilustrácie a fotografie: PaedDr. Elena Čipková RNDr. Radoslav Kalakay Mgr. Katarína Melišová Veronika Melišová Z obsahu: Veľké sčítanie stromov Veľké sčítanie stromov - pracovný list Veľké sčítanie stromov - príloha Ako rastie rastlina Ako rastie rastlina - pracovný list Rastliny okolo nás Rastliny okolo nás - pracovný list Svet mravcov Svet mravcov - pracovný list ..
Vypredané
0,20 € 1,96 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Precvičme si pravopis 6.ročník základných škôl (-90%)


Praktická príručka určená žiakom základných škôl, žiakom šiestych tried, s pomocou ktorej si zopakujú učivo z predchádzajúcich ročníkov, precvičia si zvukovú stránku slovenčiny, skladbu, tvaroslovie podstatných mien, prídavných mien, zámien, čísloviek a slovies. Súčasťou sú opäť súhrnné diktáty.
Vypredané
0,16 € 1,56 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mimočítankové čítanie 3 - pre ZŠ


Farebne ilustrovaný pracovný zošit nadväzuje na Mimočítankové čítanie pre 2. ročník ZŠ a aj tento zošit je vhodný na hodiny čítania. Jeho cieľom je naučiť žiakov čítať s porozumením, aktívne pracovať s textom, orientovať sa v ňom a aplikovať získané poznatky. Obohacuje slovnú zásobu a prostredníctvom literárnych postáv predstavuje žiakom správny model konania a správania. Vyhovuje súčasným trendom vo vyučovaní slovenského jazyka (komunikatívno-zážitkový model), potrebám školskej praxe i zmenám vo vzdelávacích štandardoch. Opäť sa tu nachádzajú úlohy na očné pohyby, a najmä zrakovú diferenciáciu, ktoré pomáhajú precvičovať čitateľské zručnosti. Využíva rôzne formy práce žiakov a aj rôznorodú manipuláciu s textom: čítanie, písanie, rozprávanie, dramatizáciu i kresbu. Zošit obsahuje aj odporúčanú literatúru pre žiakov 3. ročníka. Každá téma obsahuje základnú (stálu) štruktúru: 1. prípravná fáza (očná gymnastika, zraková diferenciácia, motivácia); 2. rôzne formy čítania (skupinové, individuálne...) zaujímavého textu; 3. rôznorodé úlohy na prácu s textom. Pracovný zošit je spracovaný podľa požiadaviek ŠVP a je odporúčaný Ministerstvom školstva SR.
Vypredané
0,24 € 4,72 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Flashcards k Angličtině 3


124 obrázkových karet se slovní zásobou určenou pro 3. ročník ZŠ. Flashcards ilustrují aktivní slovní zásobu z celé učebnice. Jsou oboustranně potištěné, na jedné straně je anglické slovíčko a na druhé odpovídající obrázek. Ve cvičení 2 je vhodné využít flashcards, které budou děti ukazovat při recitaci básničky.
Vypredané
1,12 € 22,43 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Chci se dostat na střední školu! Český jazyk


Chci se dostat na střední školu! Český jazyk. Ideální pomocník pro všechny deváťáky, které čeká přijímací zkouška z ČJ
Vypredané
0,46 € 9,16 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Fyzikálny zošit pre 9. ročník ZŠ


Žiacka knižka dáva učiteľovi priestor na hodnotenie žiaka slovným komentárom. Pestrofarebné obrázkové stvárnenie žiackej knižky je deťom na začiatku školskej dochádzky blízke a pomôže im preklenúť prvé ťažké dni v škole. Súčasťou žiackej knižky je aj pochvalný list po absolvovaní 1. polroku.
Vypredané
0,12 € 2,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Místo, kde žijeme


Učebnice pro 1. stupeň základní školy ve vzdělávací oblasti Člověk a jeho svět. Úvodní svazek této ucelené řady učebnic prvouky, vlastivědy a přírodovědy uvádí žáky do poznávání domova, školy, obce a jejich nejbližšího okolí. Žáci se seznamují s místní krajinou, s krajinou regionu a celé vlasti – České republiky. Učebnice se doporučuje pro výuku vlastivědy ve 4. nebo 5. ročníku základní školy.
Vypredané
0,29 € 5,88 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Společnost 4 - Učebnice


V učebnici Společnost se vlastivědná část prolíná se zeměpisnou částí tak, aby vedla žáky k přemýšlení v souvislostech. Je pojata novou koncepcí výuky vlastivědy. Ve čtvrtém ročníku se zeměpisné učivo zaměřuje na Evropu a její historii
Vypredané
0,30 € 6,06 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Základy praktické chemie 1


První díl z alternativní řady učebnic chemie. Učivo je v této řadě zaměřeno ryze prakticky a je doprovázeno příklady využití chemie v běžném životě. Klade důraz především na to, aby žáci vnímali chemii jako součást života, která musí být z hlediska ochrany života i prostředí chápána zcela specificky.
Vypredané
0,30 € 6,06 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prírodoveda pre 1. ročník - Pracovný zošit


Pracovná učebnica Prírodoveda 1 reaguje na vznik nového vyučovacieho predmetu v prvom ročníku. Autorky zostavili učivo podľa požiadaviek štátneho vzdelávacieho programu ISCED 1. Učivo, ktorého jednotlivé tematické celky sú farebne odlíšené, je usporiadané od jednoduchších, žiakom bližších tém, k zložitejším, žiakom vzdialenejším témam. Pracovný učebnica sa skladá z tematických dvojstrán, pričom každú uvádza samostatný nadpis, a obsahuje aj oddeliteľnú prílohu vystrihovacích kartičiek s návodmi na použitie. Zadania k úlohám sa nachádzajú v samostatnej časti a sú určené predovšetkým pedagógom, resp. rodičom pri domácej príprave. Obsahujú pokyny na prácu s úlohami a námety na ďalšie aktivity. Náročnosť úloh k danej téme sa stupňuje a autorky sem zahrnuli aj skupinu rozširujúcich a doplňujúcich úloh na okraji, ktoré umožňujú diferenciáciu učiva. Ďalšie úlohy a námety autorky uvádzajú v metodickej príručke. V záhlaví každej témy sa nachádza text „detskej encyklopédie“, ktorý je spočiatku určený len tým žiakom, ktorí prichádzajú do školy s rozvinutými čitateľskými zručnosťami, a neskôr tento text, ktorý žiakov motivuje a dopĺňa im ďalšie informácie, čítajú všetci. S textom môžu žiaci pracovať aj na hodinách čítania. Medzi rozvíjajúce činnosti, ktoré u žiakov učebnica podporuje, patria dlhodobé pozorovanie počasia, zápis aktuálneho mesiaca a priradenie správneho ročného obdobia, v druhej polovici učebnice aj priebežné pozorovanie hodín a určovanie času. Získané zručnosti sa neskôr prejavia v schopnosti kvalitnejšie a cielenejšie pozorovať deje na prírodovede i okolo seba. Výrazný motivačný účinok má aj systém sebahodnotenia. Podrobne rozpracované námety a možnosti sebahodnotenia sa nachádzajú v metodickej príručke. Záver pracovnej učebnice tvorí tabuľka na zápis vychádzok. Učebnica je schválená Ministerstvom školstva SR.
Vypredané
0,20 € 4,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha MemoMapka informatiky 1


MemoMapka informatiky obsahuje všetky dôležité pojmy a poznatky usporiadané v tematických blokoch. Moderné spracovanie vychádza z praktického uplatnenia pojmových máp. Hlavnou prednosťou tohto inovatívneho prístupu je vzájomné prepojenie znalostí z j ednotlivých ročníkov. MemoMapka zároveň vysvetľuje dôležité pojmy, čím pomáha cieľavedome si osvojovať základy informatiky, bez ktorých sa žiaci ďalej nezaobídu. Tento cieľ - nielen poznať, ale aj pochopiť - podporuje aj dômyselný spôsob spracovania : farebnosť, vysvetlenia doplnené o konkrétne príklady a názorné fotografie a ilustrácie. Prijatie poznatkov tak prebieha hladko a prirodzene. Tematické bloky: Časti počítača, hardvér, Pamäťové médiá, Vonkajšie zariadenia ako tlačiareň, skener, mikr ofón, reproduktory..., Softvér - druhy programov, Súbory a priečinky, Pracovná plocha, ovládanie počítača, Práca s textovým a grafickým editorom, Formáty a typy súborov, Prehľad najpoužívanejších programov, Internet a elektronická pošta, Vírus y a ochrana počítača. MemoMapka informatiky je vhodná na každodenné používanie na vyučovaní, ako aj na opakovanie učiva 1. stupňa základnej školy. Užitočná je aj pre rodičov, ktorí chcú svojim deťom pomôcť s informatikou.
Vypredané
0,25 € 4,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pomocník SJ – 7 ZŠ a 2 GOŠ Pracovný zošit


Pracovný zošit zo slovenského jazyka od autorky J. Krajčovičovej je osvedčeným didaktickým prostriedkom k platnej učebnici slovenského jazyka pre 7.ročník ZŠ a 2.ročník GOŠ. Korešponduje s jej usporiadaním učiva a rešpektuje najnovšie trendy vo vyučovaní materinského jazyka (komunikačnú metódu). Poskytuje dostatočný priestor na precvičovanie i overovanie vedomostí a zručností tak v škole, ako aj doma. Úlohy vychádzajú z práce s textom a rozvíjajú všetky dôležité kompetencie stanovené predpísanými štandardmi pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník GOŠ. Odporúčané MŠVVaŠ SR. Dielo je v súlade so ŠVP.
Vypredané
0,33 € 6,54 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Planimetrie


Novou řadu tematických učebnic pro SOŠ připravuje kolektiv zkušených autorů a pedagogů. Při tvorbě autoři vycházejí z RVP pro SOŠ a jejich obsahové zpracování proto vede k utváření a rozvíjení kompetencí požadovaných v tomto programu.
Vypredané
0,32 € 6,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prvouka pre 1. ročník – súbor samostatných prác


Pracovný zošit Prvouka pre 1. ročník je súbor samostatných prác určený pre žiakov 1. ročníka ZŠ. Každá samostatná práca pozostáva z usporiadaných úloh podľa náročnosti, vďaka ktorým si žiak upevňuje a získava nové vedomosti o prírode a svete okolo nás. Pracovný zošit môže slúžiť aj ako výborná spätná väzba pri overovaní získaných vedomostí žiakov.
Vypredané
0,11 € 2,16 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prírodopis pre 6. ročník základných škôl


Pracovný zošit obsahuje rôzne typy úloh na upevnenie vedomostí, získaných na hodinách základného typu a hodinách praktických cvičení z prírodopisu – úlohy na zapamätanie, úvahovo-aplikačné, problémové, praktické. Svoje miesto tu nájdu aj úlohy zábavného charakteru.  
Vypredané
0,21 € 4,28 €

dostupné aj ako:


Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

V kategórii "Učebnice pre základné školy" nájdete učebnice na matematiku, slovenský jazyk, cudzie jazyky, prírodovedu, spoločenské vedy, dejepis, geografiu, chémiu, fyziku, a ďalšie predmety

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, pracovné zošity a cvičebnice, ktoré pomáhajú žiakom utvrdiť si študovanú látku a rozvíjať ich kritické myslenie a analytické schopnosti.