Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Nová maturita - Matematika - interná časť (-70%)


Pripravujete sa dôkladne na maturitné skúšky? Chcete vedieť, čo bude od vás vyžadovať nová maturita? Viete, čo je Katalóg cieľových požiadaviek? Chcete si overiť svoje vedomosti formou testov? Chcete sa vyvarovať zbytočných chýb z nepozornosti? Zaujíma vás, ako sa bude vyhodnocovať váš maturitný test?
Vypredané
3,28 € 10,92 €

dostupné aj ako:

Pravopisné cvičenia k učebnici slovenského jazyka pre 3. ročník ZŠ


Po obľúbenej publikácii pravopisných cvičení pre 2.ročník ZŠ vychádzajú pravopisné cvičenia aj pre 3.ročník ZŠ. Autorka vypracovala množstvo pravopisných cvičení, ktoré priamo súvisia s učebnou látkou preberanou v učebnici slovenského jazyka v 3.ročníku. Publikácia obsahuje cvičenia na vybrané slová, spodobovanie, zautomatizovanie písania i/í a y/ý. Za každou ucelenou časťou učiva je test a za vybranými slovami krížovky. Žiaci vypracúvajú úlohy priamo v knihe, pretože tá má formu pracovného zošita. V závere publikácie je riešenie všetkých úloh. Úlohy v tejto publikácii obohacujú slovnú zásobu žiaka a podnecujú jeho aktivitu v upevňovaní pravopisných návykov.
Vypredané
2,20 € 2,32 €

Voda na Zemi


Zemi se často říká Modrá planeta. Zde se dočteš, proč je voda tak důležitá a jak ji můžeš chránit.
Vypredané
1,29 € 1,36 €

Čistota půl zdraví


Baví tě mýt se a sprchovat? Abychom byli čistí, myjeme si vlasy a ruce, čistíme si zuby. Víš, že i zvířata se myjí?
Vypredané
1,29 € 1,36 €

Angličtina v kocke pre Základné Školy


Máme dobrú správu pre všetkých žiakov základných škôl a nižších ročníkov viacročných gymnázií: učebnice nemusia byť nudné a zložité! Existujú aj také, s ktorými vás učenie bude baviť. Že preháňame? Tak to vyskúšajte! Prehľadné spracovanie učiva anglického jazyka pre základné školy pomôže jednoduchou formou nadobudnúť primárne vedomosti a získať pozitívny vzťah k tomuto predmetu.
Vypredané
3,94 € 4,15 €

Základy ekologie


Učebnice ekologie je vhodná pro 9. ročník ZŠ  k doplnení­ ekologických pasáží k výuce klasického prírodopisu nebo jako učebnice pro samostatný předmet ekologie na SŠ . Má schvalovací­ dololožku MŠ ČR.
Vypredané
6,38 € 6,72 €

Slovenský jazyk v kocke pre ZŠ


Máme dobrú správu pre všetkých žiakov základných škôl a nižších ročníkov viacročných gymnázií: učebnice nemusia byť nudné a zložité! Existujú aj také, s ktorými vás učenie bude baviť. Že preháňame? Tak to vyskúšajte! Prehľadné spracovanie učiva slovenského jazyka na úrovni základných škôl pomôže jednoduchou formou nadobudnúť primárne vedomosti a získať pozitívny vzťah k tomuto predmetu.
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Do školičky do školy


Zrkadielko pre prvákov Edícia BUVIK prvákom Obrázkový zápisníček alebo zrkadielko pre prvákov, ktorý udržuje každodenný kontakt školy s rodinou. Rubriky Ako sa mi darí, Čo už viem, O mojom zdraví a pod. sú spoľahlivým obojstranným informátorom pre školu i pre rodinu. Pre zrkadielko napísal Milan Rúfus báseň-vyznanie o svojej prvej pani učiteľke.
Vypredané
1,13 € 1,19 €

Slovenská republika


mapa EU, všeobecnozemepisná a geologická mapa SR, povrch, vodstvo, lesy, priemysel, ochrana prírody, obyvateľstvo, územné a správne usporiadanie, cestovný ruch, ochrana kultúrnych pamiatok
Vypredané
4,74 € 4,99 €

Prírodoveda pre 1. ročník - Pracovný zošit


Pracovná učebnica Prírodoveda 1 reaguje na vznik nového vyučovacieho predmetu v prvom ročníku. Autorky zostavili učivo podľa požiadaviek štátneho vzdelávacieho programu ISCED 1. Učivo, ktorého jednotlivé tematické celky sú farebne odlíšené, je usporiadané od jednoduchších, žiakom bližších tém, k zložitejším, žiakom vzdialenejším témam. Pracovný učebnica sa skladá z tematických dvojstrán, pričom každú uvádza samostatný nadpis, a obsahuje aj oddeliteľnú prílohu vystrihovacích kartičiek s návodmi na použitie. Zadania k úlohám sa nachádzajú v samostatnej časti a sú určené predovšetkým pedagógom, resp. rodičom pri domácej príprave. Obsahujú pokyny na prácu s úlohami a námety na ďalšie aktivity. Náročnosť úloh k danej téme sa stupňuje a autorky sem zahrnuli aj skupinu rozširujúcich a doplňujúcich úloh na okraji, ktoré umožňujú diferenciáciu učiva. Ďalšie úlohy a námety autorky uvádzajú v metodickej príručke. V záhlaví každej témy sa nachádza text „detskej encyklopédie“, ktorý je spočiatku určený len tým žiakom, ktorí prichádzajú do školy s rozvinutými čitateľskými zručnosťami, a neskôr tento text, ktorý žiakov motivuje a dopĺňa im ďalšie informácie, čítajú všetci. S textom môžu žiaci pracovať aj na hodinách čítania. Medzi rozvíjajúce činnosti, ktoré u žiakov učebnica podporuje, patria dlhodobé pozorovanie počasia, zápis aktuálneho mesiaca a priradenie správneho ročného obdobia, v druhej polovici učebnice aj priebežné pozorovanie hodín a určovanie času. Získané zručnosti sa neskôr prejavia v schopnosti kvalitnejšie a cielenejšie pozorovať deje na prírodovede i okolo seba. Výrazný motivačný účinok má aj systém sebahodnotenia. Podrobne rozpracované námety a možnosti sebahodnotenia sa nachádzajú v metodickej príručke. Záver pracovnej učebnice tvorí tabuľka na zápis vychádzok. Učebnica je schválená Ministerstvom školstva SR.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Môj prvý slovník slovenského jazyka + CD


Kniha je rozdelená na tematickú a abecednú časť. Súčasťou knihy je aj jej digitálna interaktívna verzia na CD. Tematická časť zahŕňa 25 tematických okruhov bežného života. Každá téma obsahuje celostranovú ilustráciu a 20 slov z daného významového okruhu napísanýchtromi typmi písma. Abecedná časť s navigačnými prvkami a ilustráciami. Spôsob spracovania uľahčuje orientáciu. Obsahuje viac ako 2500 hesiel. Kniha: -500 hesiel v tematickej časti -2 500 hesiel v abecednej časti -úlohy a gramatická príloha -žiaci si precvičjú čítanie, písanie, významovú stránku slov, rozširujú si slovnú zásobu a rozvíjajú svoje vyjadrovacie schopnosti -žiaci si precvičujú abecedu a abecedné usporiadanie slov, oboznamujú sa so slovnými druhmi a učia sa základom práce so slovníkom Digitálna verzia: -ozvučená tematická a abecedná časť -vyše 450 úloh rozdelených do 17 skupín podľa jednotlivých ročníkov.
Vypredané
10,07 € 10,60 €

Maťkove zvedavé tykadlá 1. Prírodoveda pre 3. ročník


Pracovný zošit Prírodoveda pre 3. ročník: Maťkove zvedavé tykadlá – I. diel je určený pre žiakov 3. ročníka ZŠ. Pracovný zošit je plný úloh a cvičení na precvičovanie a upevňovanie preberaného učiva predmetu prírodoveda v treťom ročníku. Vďaka vtipným rozprávkam motivuje žiakov a vytvára u nich pozitívny vzťah k predmetu. Obsahuje zábavné úlohy, ktoré nenásilnou formou udržiavajú pozornosť žiakov na preberanej problematike. Pracovný zošit je rozdelený do dvoch tematických celkov: • veci okolo nás – objem, čas, teplota, sila, skúmanie látok, hmotnosti, voda, vzduch, vesmír, živé a neživé prírodniny, rastliny, zvieratá, človek, ochrana prírody a iné. • neživá príroda – pôda, horniny, nerasty a iné.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Slohové cvičenia 4. ročník - 2. zošit


Slohové cvičenia 4. ročník - 2. zošit
Vypredané
1,71 € 1,80 €

dostupné aj ako:

Slohové cvičenia 4 ročník - 1. zošit


Slohové cvičenia 4 ročník - 1. zošit
Vypredané
1,71 € 1,80 €

dostupné aj ako:

Zbierka úloh zo slovenského jazyka pre 7.ročník základných škôl


Zbierka úloh zo slovenského jazyka obsahuje úlohy na precvičovanie učiva z oblasti zvukovej stránky jazyka, lexikológie, morfológie, vetnej skladby a slohu. Obsah jednotlivých tematických celkov vychádza z učebných osnov. Správne výsledky na konci zbierky umožnia spätnú kontrolu vlastných riešení. Zbierka je pre učiteľov aj pre žiakov druhého stupňa ZŠ výbornou doplňujúcou pomôckou k učebniciam slovenského jazyka.
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Prvouka pre 2. ročník základných škôl


Kniha Prvouka pre 2. ročník základných škôl (Lucia Žigová, Adriana Jančichová, Alena Doušková): Aký je váš názor? Povedzte ho ostatným návštevníkom ako prvý!
Vypredané
2,49 € 2,62 €

Dějepis 9


Nový titul Dějepis 9 nahrazuje v ucelené řadě Dějepis 6–9 původní učebnici moderních dějin. Obsahové členění, rozsah učiva i jeho celková návaznost nedoznaly výrazných změn. V souladu s požadavky RVP ZV byla učebnice doplněna o motivační texty a úkoly zaměřené jak na indivudální, tak i kolektivní práci, orientaci v textu a dalších informačních zdrojích. Nová je didaktická podpora učebnice. I pro 9. ročník je titul vydán jak v žákovské verzi, tak i ve verzi s komentářem pro učitele. K dispozici je i pracovní sešit, obsahující řadu rozmanitých cvičení, často vázaných na látku probíranou v učebnici.
Vypredané
6,52 € 6,86 €

Úlohy na rozvíjanie matematickej gramotnosti žiakov 2. stupňa základných škôl


Moderná publikácia predstavuje rôzne formy a podoby použitia matematiky v každodennom živote. Takýto typ úloh je súčasťou monitorovacích testov žiakov 9. ročníka.
Vypredané
5,96 € 6,27 €

Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

V kategórii "Učebnice pre základné školy" nájdete učebnice na matematiku, slovenský jazyk, cudzie jazyky, prírodovedu, spoločenské vedy, dejepis, geografiu, chémiu, fyziku, a ďalšie predmety

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, pracovné zošity a cvičebnice, ktoré pomáhajú žiakom utvrdiť si študovanú látku a rozvíjať ich kritické myslenie a analytické schopnosti.