! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Pohrajme sa s diktátikmi v treťom ročníku ZŠ


Pohrajme sa s diktátikmi v treťom ročníku ZŠ, pomôcka pre učiteľa i rodiča, pracovný zošit pre žiaka.
Vypredané
3,32 € 3,49 €

Škola doma


Knížka "Škola doma" je příručka pro rodiče a prarodiče, kteří se zabývají myšlenkou domácího vzdělávání dítěte. Obsahuje informace, co je pro to potřeba udělat, jak probíhá spolupráce se školou i rámcový vzdělávací program pro 1.-5. třídu. Obsahuje n ěkolik postřehů a nápadů, jak by mohlo takové domácí vyučování probíhat a zároveň i doporučení čeho je třeba se vyvarovat. Mohla by však být přínosná i pro rodiče, jejichž děti jsou ještě předškolního věku nebo už do školy chodí.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Učíme sa pravopis 3.ročník základných škôl - 8. prepracované vydanie


Naväzuje na učebnicu Slovenský jazyk 3. ročník. V cvičeniach je venovaná veľká pozornosť najmä písaniu i/y po tvrdých a mäkkých spoluhláskach, ale najmä písaniu i/y po obojakých spoluhláskach. Ďalej precvičuje -i v príponách životných podstatných mien a klasifikáciu prídavných mien. V cvičeniach a diktátoch sú texty od známych slovenských spisovateľov, aby sa žiaci zoznámili s ich tvorbou. Do cvičení sme sa snažili vniesť hravosť, vtip a zábavu.
Vypredané
1,57 € 1,65 €

Precvičme si pravopis 5. ročník základných škôl - 9. prepracované vydanie


Tematicky nadväzuje na učebnicu slovenského jazyka pre 5. ročník, čo umožňuje ľahšiu orientáciu v pravopisných cvičeniach a diktátoch.. Jej cieľom je pomôcť pri nácviku a upevňovaní pravopisných poznatkov žiakov. Textový materiál vychádza z diel umeleckej i vecnej literatúry, ako aj z mládežníckych časopisov, týždenníkov a z dennej tlače.
Vypredané
1,57 € 1,65 €

Učíme sa pravopis 4.ročník základných škôl - 8. prepracované vydanie


Obsahovo vychádza z učebnice slovenského jazyka. Cvičenia sú koncipované tak, aby žiaci získali ucelenejší pohľad na slovenský pravopis a mohli nadviazať na slovenský jazyk na druhom stupni základnej školy.
Vypredané
1,57 € 1,65 €

Učíme sa pravopis 2.ročník základných škôl - 7. prepracované vydanie


Príručka je určená žiakom 2. ročníka, pomáha pri získavaní pravopisných základov, zručností, návykov a venuje sa aj písaniu i/ý. Pozornosť sa venuje najmä nácvičným diktátom.
Vypredané
1,57 € 1,65 €

Pracovný zošit z chémie pre 6. ročník základných škôl


Obsah zošita korešponduje so schválenými vzdelávacími štandardmi a novou učebnicou Chémie pre 6. ročník ZŠ, ktorej spoluautorom je aj Emil Adamkovič. Zošit sa zaoberá objavovaním chémie v našom okolí, predstaví chemické laboratórium, chemické látky a zmesi, a látky nevyhnutné pre náš život – vodu a vzduch. V zošite je aj predtlač na spracovanie protokolov pre dve laboratórne cvičenia.
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Lacná kniha Slovenský jazyk pre 9. ročník ZŠ - učebnica (-70%)


Učebnica završuje sériu pre druhý stupeň ZŠ. Jednotlivé témy sú v súlade s učebnými osnovami z roka 1997. Námety úloh a cvičení sú primerané veku, obohatené o rozličné rubriky. Prepojenie jazykovej, slohovej a literárnej zložky napomáha pri utváraní väzieb s témami iných vyučovacích predmetov, rozširovaní práce so slovníkmi atď. Práca s učebnicou zohľadňuje najmä komunikatívno-poznávací princíp vo vyučovaní a poskytuje široké spektrum aktuálnych tém na výchovné využitie. Výtvarno-grafické spracovanie utvára predpoklady na rozvoj rozumových, intelektových a kreatívnych schopností žiaka. Učebnica je schválená Ministerstvom školstva SR.
Vypredané
1,35 € 4,50 €

dostupné aj ako:

  • 2 /5

Lacná kniha Diktáty zo slovenčiny pre 7. a 8. ročník ZŠ (-70%)


Publikácia je určená pre žiakov 7., 8. ročníka základnej školy na precvičenie a utvrdenie pravopisu a gramatických zručností.
Vypredané
1,05 € 3,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Diktáty zo slovenčiny pre 3. a 4. ročník ZŠ (-70%)


Publikácia je určená pre žiakov 3., 4. ročníka základnej školy na precvičenie a utvrdenie pravopisu a gramatických zručností.
Vypredané
1,05 € 3,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pracovný zošit z informatickej výchovy pre 2.ročník ZŠ (-90%)


Pracovný zošit z informatickej výchovy upevňuje učivo podľa požiadaviek ISCED1. Pracovný zošit je rozdelený na kapitoly, v ktorých sú zaujímavé úlohy, overovacie otázky na pochopenie učiva z informatiky. Žiaci sú vtiahnutí do pútavého deja. Prostredníctvom neho sa pokúšajú vyriešiť záhadu uneseného šimpanza. Žiaci musia využiť počítačové zručnosti, aby sa im podarilo vyriešiť všetky úlohy. Vyriešením úloh získavajú ďalšie indície, kto je podozrivý a kto nie je. Žiaci sa pohybujú po prehľadnej mape a putujú za únoscom. Využívajú pritom programy a softvér, ktorý dostane učiteľ spolu s objednanými pracovnými zošitmi. Učiteľ má k dispozícii kompletný softvér, ktorý bude pri práci s počítačom potrebovať. Súčasťou pracovného zošita sú aj vystrihovacie prílohy, ktoré sa využívajú počas celého roka. V strede je model notebooku, na ktorom si žiaci overujú rozloženie klávesnice a zároveň hľadajú cestu na mape. Dá sa použiť aj v prípade, že je miestnosť s počítačmi obsadená.
Vypredané
0,48 € 4,80 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Lacná kniha Matematické vzorce (-90%)


Praktická príručka pre študentov stredných škôl, vysokoškolákov a všetkých, ktorí sa potrebujú naučiť alebo osvojiť si matematické vzorce a ďalšie poznatky z matematiky. Z obsahu knihy: matematická logika, algebra množín, lineárna algebra a algebraické štruktúry, funkcie, ich číselné a grafické znázornenie, reálne a komplexné čísla, postupnosti a rady, trojuholník, štvoruholník, mnohouholník a kružnica, polyédre a rotačné telesá, trigonometria, analytická geometria v rovine a v priestore, diferenciálny a integrálny počet, neurčité integrály, prvky kombinatoriky, pravdepodobnosť a štatistika atď.
Vypredané
0,53 € 5,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pracovný zošit z chémie pre 6. ročník základných škôl (-90%)


Obsah zošita korešponduje so schválenými vzdelávacími štandardmi a novou učebnicou Chémie pre 6. ročník ZŠ, ktorej spoluautorom je aj Emil Adamkovič. Zošit sa zaoberá objavovaním chémie v našom okolí, predstaví chemické laboratórium, chemické látky a zmesi, a látky nevyhnutné pre náš život – vodu a vzduch. V zošite je aj predtlač na spracovanie protokolov pre dve laboratórne cvičenia.
Vypredané
0,25 € 2,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Místo, kde žijeme


Učebnice pro 1. stupeň základní školy ve vzdělávací oblasti Člověk a jeho svět. Úvodní svazek této ucelené řady učebnic prvouky, vlastivědy a přírodovědy uvádí žáky do poznávání domova, školy, obce a jejich nejbližšího okolí. Žáci se seznamují s místní krajinou, s krajinou regionu a celé vlasti – České republiky. Učebnice se doporučuje pro výuku vlastivědy ve 4. nebo 5. ročníku základní školy.
Vypredané
0,29 € 5,88 €

dostupné aj ako:

Prvouka 2 - Učebnice


V učebnici se nacházejí jak kapitoly, jež byly v prvouce obvyklé a osvědčené, tak i kapitoly nové, odrážející změny, jež přináší probíhající školní reforma. V kombinaci s dalšími produkty z našeho vzdělávacího systému tak učebnice umožňuje rozvíjení veškerých klíčových kompetencí a probrání všech průřezových témat RVP ZV. Jako v jiných učebnicích Nakladatelství Fraus pro 1. stupeň i zde se na každé stránce nachází spodní lišta, která shrnuje nejdůležitější pracovní pokyny k úlohám, což usnadňuje orientaci v učebnici, ale i práci doma, např. když je žák nemocný. Přehled obsahu učebnice Prvouka pro 2. ročník podle tematických okruhů RVP: •Místo, kde žijeme: Orientace v obci a v okolní krajině – Světové strany – Doprava v okolí školy – Jsem cyklista •Rozmanitost přírody: Rok a jeho cyklus v přírodě – Voda obyčejná a vzácná – Cyklus vody v přírodě a její skupenství – Počasí – Pokusy s vodou – Ekosystém potoka a rybníka •Lidé kolem nás: Žijeme v rodině, soužití generací – Zaměstnání: kdo pracuje v nemocnici – Nebezpečné situace mezi lidmi •Lidé a čas: Život ve městě před sto lety a nyní – Rodokmen naší rodiny – Naše svátky a svátky jiných kultur •Člověk a jeho zdraví: Vývoj člověka a jeho potřeby – Naše orgány ve zdraví a nemoci – Chování při úrazu a první pomoc •Průřezová témata: Média a život s informacemi – Lidé různých kultur – Dokážeme spolupracovat – Ochrana čistoty vody
Vypredané
5,31 € 5,59 €

Škola na prázdninách - 4. roč


Štvrtáci, neváhajte a poďte si precvičiť všetko, čo ste sa naučili v štvrtej triede. Pri plnení úloh sa ocitnete v letnom tábore, kde zažijete mnoho dobrodružstiev. So Školou na prázdninách je učenie zábavné! Hor sa do piatej triedy!
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Nemčina v kocke pre ZŠ


Prehľadná a graficky pútavo spracovaná doplnková učebnica je určená žiakom základných škôl a nižších ročníkov viacročných gymnázií. Neváhajte a siahnite po učebnici, v ktorej je zhrnuté učivo z nemčiny. A nielen to. V učebnici nájdete aj praktické cvičenia a testy, ktoré preveria vaše vedomosti.
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Slohové cvičenia 4 - 1. zošit


Zošity slohových cvičení didakticky nadväzujú na Písanie v 2. ročníku a Písanie a slohové cvičenia v 3. ročníku. Oba zošity didakticky premyslene ponúkajú možnosť, ako zmysluplne a pútavo učiť slohovú výchovu v 4. ročníku. Zošity žiakom ponúkajú: - písanie krátkych slohových útvarov, - opravu nesprávnych viet, - tvorenie rôznych rzuhov osnov, - opis série obrázkov – pomenúvanie predmetov a javov, - tvorenie „reklamných plagátov“, - zostavovanie kľúčových slov, - odpis a prepis textu.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Slohové cvičenia 4 - 2. zošit


Zošity slohových cvičení didakticky nadväzujú na Písanie v 2. ročníku a Písanie a slohové cvičenia v 3. ročníku. Oba zošity didakticky premyslene ponúkajú možnosť, ako zmysluplne a pútavo učiť slohovú výchovu v 4. ročníku. Zošity žiakom ponúkajú: - písanie krátkych slohových útvarov, - opravu nesprávnych viet, - tvorenie rôznych rzuhov osnov, - opis série obrázkov – pomenúvanie predmetov a javov, - tvorenie „reklamných plagátov“, - zostavovanie kľúčových slov, - odpis a prepis textu.
Vypredané
0,67 € 0,70 €

Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

V kategórii "Učebnice pre základné školy" nájdete učebnice na matematiku, slovenský jazyk, cudzie jazyky, prírodovedu, spoločenské vedy, dejepis, geografiu, chémiu, fyziku, a ďalšie predmety

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, pracovné zošity a cvičebnice, ktoré pomáhajú žiakom utvrdiť si študovanú látku a rozvíjať ich kritické myslenie a analytické schopnosti.