Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Matematika Výrazy, rovnice, nerovnice a jejich soustavy (-90%)


Sbírka obsahuje rozsáhlý soubor neřešených úloh na úpravy algebraických výrazů a na řešení rovnic, nerovnic a jejich soustav v množině reálných čísel. Zastoupeny jsou i slovní úlohy. Sbírka přináší bohatý materiál k procvičování učiva, ale i k systematickému opakování. Je vhodná pro žáky všech středních škol.
Vypredané
0,58 € 5,78 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Planimetrie


Novou řadu tematických učebnic pro SOŠ připravuje kolektiv zkušených autorů a pedagogů. Při tvorbě autoři vycházejí z RVP pro SOŠ a jejich obsahové zpracování proto vede k utváření a rozvíjení kompetencí požadovaných v tomto programu.
Vypredané
0,32 € 6,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Společnost 4 - Učebnice


V učebnici Společnost se vlastivědná část prolíná se zeměpisnou částí tak, aby vedla žáky k přemýšlení v souvislostech. Je pojata novou koncepcí výuky vlastivědy. Ve čtvrtém ročníku se zeměpisné učivo zaměřuje na Evropu a její historii
Vypredané
0,30 € 6,06 €

dostupné aj ako:

Isten kardja


A Kelet- és a Nyugat-római Birodalom területére rendszeresen betörtek a nomád népek. Különösen nagy veszélyt jelentett a rómaiak számára a hunok megerősödése Attila királysága idején. A catalaunumi csatában (451), véres ütközetben visszaszorították ugyan a hunokat, de azok már a következő évben Itáliára támadtak. Lerombolták Aquileiát (feltételezik, hogy menekülő lakói alapították Velencét), és megsarcolták Rómát.# Több városban a keresztény papok szervezték az ellenállást. Ennek emlékét őrzi a pápa személyes követjárása. Attila fiainak testvérharcát a leigázott népek azonnal kihasználták. Más nomád birodalmakhoz hasonlóan a hunok is eltűntek a történelem színpadáról. Európa népei a kalandozó magyarokat életmódjuk és kultúrájuk rokon vonásai miatt a hunokkal azonosították. Valószínűleg ekkor keletkezett a hun-magyar rokonság mondája, miszerint őseink Attila örökét foglalták vissza.
Vypredané
2,00 € 2,11 €

Poradím si so slovenčinou a matematikou 1. trieda


Tento pracovný zošit je určený pre všetkých šikovných prváčikov na precvičovanie preberanej látky zo slovenského jazyka a matematiky. Úlohy zoradené podľa obťažnosti hravou formou pomocou krížoviek, spájačiek a veselých obrázkov precvičujú predovšetkým schopnosť detí sústrediť sa, premýšľať a porozumieť úlohe. Deti tak získajú potrebnú istotu v preberanej látke, ktorú potom zúročia v školských laviciach a ktorá im v mnohom uľahčí školské vyučovanie. Na konci publikácie nájdete samozrejme kľúč na kontrolu správnosti výsledkov.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Hry k rozvoji soc.kompetencí žáků


Publikace obsahuje 32 her pro žáky ZŠ na pět různých komunikačních témat, která lze vybírat podle potřeb třídy či jiné skupiny dětí. Všechny zařazené aktivity autoři ověřili v praxi. Kniha chce napomoci učitelům, vychovatelům, příp. školním psycholog ům při práci se žáky, kteří mají problémy s komunikací s okolím, nerespektují společenská nebo skupinová pravidla, nedokážou se bránit ponižování apod. Ve hře si děti osvojují zásady dialogu a zdvořilosti v komunikaci, učí se naslouchat, odolávat pří padné manipulaci nebo zvládat impulzivitu druhých i svou vlastní. Prostřednictvím her lépe pochopí různé sociální role a pravidla či normy, jejichž dodržování je pro dobrou mezilidskou komunikaci nezbytné. Autorky pracují ve Výzkumném ústavu dětské psychologie a patopsychologie v Bratislavě, který se zabývá především specifiky mentálního vývoje zdravých i postižených dětí a sociálním vývojem dětí a mládeže.
Vypredané
10,19 € 10,73 €

Vlastivedný atlas


Odvetvová mapa SR doplnená perovkami a perokresbou o základné textové informácie.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Tabuľky pre 5. – 9. triedu ZŠ prírodovedné


Škola s prehľadom: Matematika, Fyzika, Chémia, Prírodopis, Zemepis Škola s prehľadom pre žiakov 2. stupňa a zodpovedajúcich ročníkov viacročných gymnázií je šikovným pomocníkom každého školáka. Praktický balíček obsahuje tabuľky s vybraným učivom z prírodovedných predmetov: z aritmetiky, algebry a geometrie, z fyziky, prírodopisu, chémie a zo zemepisu.
Vypredané
4,27 € 4,49 €

Tabuľky pre 5. – 9. triedu ZŠ - humanitné predmety


Škola s prehľadom: Slovenský jazyk a literatúra, Anglický jazyk, Dejepis, Náuka o spoločnosti Škola s prehľadom pre žiakov 2. stupňa a zodpovedajúcich ročníkov viacročných gymnázií je šikovným pomocníkom každého školáka. Praktický balíček obsahuje tabuľky s vybraným učivom z humanitných predmetov: zo slovenského jazyka a literatúry, z anglického jazyka, dejepisu a náuky o spoločnosti.
Vypredané
4,27 € 4,49 €

Tabuľky pre 1. – 4. triedu ZŠ


Škola s prehľadom - Slovenský jazyk, Matematika, Anglický jazyk, Vlastiveda Škola s prehľadom je šikovným pomocníkom každého žiaka 1. stupňa základnej školy. Praktický balíček obsahuje prehľadné tabuľky s vybraným učivom zo slovenského jazyka, z matematiky, anglického jazyka a vlastivedy, ktoré sa ľahko zmestia do každej aktovky.
Vypredané
4,27 € 4,49 €

Pravopisné cvičenia k učebnici slovenského jazyka pre 4. ročník základných škôl


Publikácia nadväzuje na pravopisné cvičenia nižších ročníkov, ktoré sa výborne osvedčili pri nacvičovaní preberaného učiva a pri opakovaní gramatiky slovenského jazyka. Nároky na žiaka zvládnuť učivo 1. stupňa ZŠ sú veľké a práve 4. ročník podáva súhrn vedomostí, s ktorými žiak bude pracovať aj na 2. stupni ZŠ. Všetky cvičenia sú však vypracované v súlade s obsahom Štátneho vzdelávacieho programu. Cieľom autorky je pomôcť žiakom precvičiť a upevniť si učivo formou pracovného zošita, pomocou rôznych úloh a cvičení, doplňovačiek, krížoviek, prešmyčiek a pod. V knihe je dostatok priestoru na nácvik vybraných slov v diktátoch a v testoch. Úlohy na opakovanie jednotlivých gramatických javov sú koncipované tak, že žiak si ich ľahko zautomatizuje a zvláda ich aj priamo na vyučovacích hodinách. Autorka vhodne korešponduje s učebnicou aj pri dopĺňajúcich úlohách na písanie veľkých písmen na začiatku vlastných podstatných mien, na písanie mäkkého i a ypsilonu, na tvorenie slov predponami a príponami a pod. Publikácia je výbornou pomôckou aj pre učiteľa, môže veľmi vhodne doplniť a precvičiť učivo formou, ktorú si sám zvolí. Môžu pracovať s ňou aj žiaci s pomalším pracovným tempom. Mimoriadne užitočná, predovšetkým pre samotných žiakov, ale i rodičov, je záverečná časť publikácie – Riešenie pravopisných úloh. Žiaci si sami skontrolujú správnosť riešenia jednotlivých úloh.
Vypredané
3,14 € 3,30 €

Lacná kniha Tabuľky pre 1. – 4. triedu ZŠ (-50%)


Škola s prehľadom - Slovenský jazyk, Matematika, Anglický jazyk, Vlastiveda Škola s prehľadom je šikovným pomocníkom každého žiaka 1. stupňa základnej školy. Praktický balíček obsahuje prehľadné tabuľky s vybraným učivom zo slovenského jazyka, z matematiky, anglického jazyka a vlastivedy, ktoré sa ľahko zmestia do každej aktovky.
Vypredané
2,25 € 4,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vlastivedný atlas (-90%)


Odvetvová mapa SR doplnená perovkami a perokresbou o základné textové informácie.
Vypredané
0,30 € 3,00 €

dostupné aj ako:

Angličtina 4. trieda Captain Clever


Hor sa k brehom nových vedomostí – Captain Clever vie ako na to! Pomôže žiakom zábavným spôsobom zopakovať a prehĺbiť učivo anglického jazyka pre 4. triedu. Vtipné hádanky, krížovky a prešmyčky zlepšia koncentráciu a presnosť, farebné rámčeky poskytnú praktické vysvetlenia pravidiel anglickej gramatiky a tipy na úspešné zvládnutie cvičení. Správne riešenia všetkých úloh nájdu žiaci na konci knižky.
Vypredané
4,27 € 4,49 €

Angličtina 3. trieda Captain Clever


Hor sa k brehom nových vedomostí – Captain Clever vie, ako na to! Pomôže žiakom zábavným spôsobom zopakovať a prehĺbiť učivo anglického jazyka pre 3. triedu. Vtipné hádanky, krížovky a prešmyčky zlepšia koncentráciu a presnosť, farebné rámčeky poskytnú praktické vysvetlenia pravidiel anglickej gramatiky a tipy na úspešné zvládnutie cvičení. Správne riešenia všetkých úloh nájdu žiaci na konci knižky.
Vypredané
4,27 € 4,49 €

Slovenská republika Geografický atlas


Atlas Slovenskej republiky, ktorý by mal mať každý žiak, či študent, ale nemal by chýbať ani v jednej rodine. Nájdete tu totiž všetky aktuálne a potrebné informácie o Slovensku zobrazené na mapách. Určite si obľúbite toto jedinečné dielo, lebo nielen obsahové, ale aj grafické spracovanie je na vysokej profesionálnej úrovni. Súčasťou atlasu je podrobná mapa Slovenska (1 : 465 000) a abecedný zoznam všetkých sídel s počtom obyvateľov a zatriedením do okresov Slovenska.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Precvič si slovenčinu


Doplňovacie cvičenia na precvičenie pravopisu vybraných slov, vlastných mien, cudzích slov, priamej reči, písania čiarky v jednoduchej vete i v súvetí Otázky z tvaroslovia, z náuky o slovnej zásobe, zo skladby, slohu aj z literatúry Testové úlohy s výberom správnej odpovede Riešenia všetkých cvičení, úloh a otázok Cvičebnica na nácvik a upevnenie preberaného učiva aj na prípravu na prijímacie skúšky na stredné školy
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Mapa slovenskej gramatiky


Táto publikácia obsahuje najdôležitejšie zo slovenskej gramatiky. Zhoda podnetu s prísudkom, vymenované slová, synonymá, antonymá, homonymá, slovné druhy, vetné členy a pravopis sú tu spracované v prehľadných tabuľkách.
Vypredané
1,81 € 1,90 €

Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

V kategórii "Učebnice pre základné školy" nájdete učebnice na matematiku, slovenský jazyk, cudzie jazyky, prírodovedu, spoločenské vedy, dejepis, geografiu, chémiu, fyziku, a ďalšie predmety

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, pracovné zošity a cvičebnice, ktoré pomáhajú žiakom utvrdiť si študovanú látku a rozvíjať ich kritické myslenie a analytické schopnosti.