! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Maťkove zvedavé tykadlá 1. Prírodoveda pre 3. ročník


Pracovný zošit Prírodoveda pre 3. ročník: Maťkove zvedavé tykadlá – I. diel je určený pre žiakov 3. ročníka ZŠ. Pracovný zošit je plný úloh a cvičení na precvičovanie a upevňovanie preberaného učiva predmetu prírodoveda v treťom ročníku. Vďaka vtipným rozprávkam motivuje žiakov a vytvára u nich pozitívny vzťah k predmetu. Obsahuje zábavné úlohy, ktoré nenásilnou formou udržiavajú pozornosť žiakov na preberanej problematike. Pracovný zošit je rozdelený do dvoch tematických celkov: • veci okolo nás – objem, čas, teplota, sila, skúmanie látok, hmotnosti, voda, vzduch, vesmír, živé a neživé prírodniny, rastliny, zvieratá, človek, ochrana prírody a iné. • neživá príroda – pôda, horniny, nerasty a iné.
Vypredané
0,10 € 2,00 €

dostupné aj ako:

Prvouka 1 - Učebnice


V učebnici se nacházejí kapitoly, jež byly v prvouce obvyklé a osvědčené, ale i nové, které odráží změny, jež přináší probíhající školní reforma. V kombinaci s dalšími produkty z našeho vzdělávacího systému tak učebnice umožňují rozvíjení všech klíčových kompetencí a probrání všech průřezových témat RVP ZV. Jako v jiných učebnicích nakladatelství Fraus pro první ročník, i zde je na každé stránce spodní lišta, která shrnuje nejdůležitější pracovní pokyny k úlohám, což usnadňuje orientaci nebo práci doma s nemocnými žáky. Přehled obsahu učebnice prvouky pro 1. ročník podle tematických okruhů RVP: •Místo, kde žijeme: Moje škola - Kde bydlím - Jsem chodec •Rozmanitost přírody: Pozorování stromů - Plody, ovoce zelenina - První květy jara - Moje zvířátko - Jak se chovat k psům - Zvířata domácí a volně žijící - Z čeho jsou věci kolem nás - Třídění odpadů - Les •Lidé kolem nás: Jsem jedinečná bytost - Moje třída - Moje rodina - Hospodaření a nakupování - Jak lidé pracují •Lidé a čas: Trvání času - Hodiny - Dny a týdny - Sled událostí - Cyklus roku¨ •Člověk a jeho zdraví: Zdravá výživa - Zdravé zuby - Lidské tělo a jeho funkce - Nebezpečné situace •Průřezová témata: Každý jsme jiný - Děti z dalekých zemí - Třídíme odpady
Vypredané
5,31 € 5,59 €

Precvičme si pravopis 5. ročník ZŠ - 8. vydanie


Obsah zbierky je v podstate daný obsahom učebnice Slovenský jazyk pre 5. ročník. Jej cieľom je pomôcť žiakom pri nácviku a upevňovaní pravopisných poznatkov. Príručka pomáha upevňovať pravopisné základy, zručnosti, návyky.
Vypredané
1,55 € 1,63 €

Učíme sa pravopis 4. ročník ZŠ - 7. vydanie


Praktický sprievodca pravopisom pre 4. ročník základných škôl plný rôznych cvičení, diktátov....
Vypredané
1,55 € 1,63 €

Učíme sa pravopis 2.ročník základných škôl - 6. vydanie


Nadväzuje na učebnicu Slovenský jazyk pre 2. ročník. Cvičenia pomáhajú pri získavaní pravopisných základov. Pozornosť sa venuje najmä nácvičným diktátom.
Vypredané
1,55 € 1,63 €

Učíme sa pravopis 3. ročník ZŠ - 7. vydanie


Praktický sprievodca pravopisom pre 3. ročník základných škôl plný rôznych cvičení, diktátov....
Vypredané
1,55 € 1,63 €

Pravopisné cvičenia k učebnici slovenského jazyka pre 2. ročník ZŠ


Publikácia vychádza už v 2. vydaní, v ktorom sú akceptované zmeny v pedagogických dokumentoch, t.j. je spracovaná podľa nových vzdelávacích štandardov, v súlade s cieľmi Štátneho vzdelávacieho programu. Obsahuje veľa pravopisných cvičení, doplňovačiek, prešmyčiek a hádaniek, ktorým žiak rozumie, pretože sú primerane náročné, ale presne sformulované. Na konci každej kapitoly je opakovanie a test, pomocou ktorého si žiak preverí zvládnutie učiva, osvojí si terminológiu a overí si pravopisnú zručnosť. Je výbornou pomôckou aj pre učiteľa a rodiča, dá sa s ňou pracovať v škole i doma. Vyhovuje aj žiakom s pomalším pracovným tempom, žiaci si všetky riešenia môžu overiť v Kľúči správnych riešení. Do série k tejto publikácii vyšli pravopisné cvičenia aj po 3. a 4. ročník ZŠ.
Vypredané
2,20 € 2,32 €

Prvouka pre 1. ročník – súbor samostatných prác


Pracovný zošit Prvouka pre 1. ročník je súbor samostatných prác určený pre žiakov 1. ročníka ZŠ. Každá samostatná práca pozostáva z usporiadaných úloh podľa náročnosti, vďaka ktorým si žiak upevňuje a získava nové vedomosti o prírode a svete okolo nás. Pracovný zošit môže slúžiť aj ako výborná spätná väzba pri overovaní získaných vedomostí žiakov.
Vypredané
2,05 € 2,16 €

Prírodopis pre 7. ročník základných škôl


Pracovný zošit je určený pre žiakov 7. ročníka základných škôl. Obsahuje rôzne typy úloh na upevnenie vedomostí, získaných na hodinách základného typy a hodinách praktických cvičení z prírodopisu – úlohy na zapamätanie, úvahovo-aplikačné, problémové, praktické. Svoje miesto tu nájdu aj úlohy zábavného charakteru.
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Päťmin. zo SJ pre 3.- 4.roč.ZŠ


Zbierka pomôže pri precvičovaní rôznych gramatických a pravopisných javov,preto je výbornou doplňujúcou pomôckou k učebniciam.Úlohy sú aktualizované-reagujú na zavedenie novej meny na Slovensku.Na konci knižky sú zaradené správne riešenia.
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Zbierka úloh zo SJ pre 6.roč.ZŠ


Zbierky úloh zo slovenského jazyka obsahujú úlohy na precvičovanie učiva z oblasti zvukovej stránky jazyka. lexikológie. morfológie. vetnej skladby a slohu. Obsah jednotlivých tematických celkov vychádza z učebných osnov. Správne výsledky na konci zbierky umožnia spätnú kontrolu vlastných riešení. Zbierky sú pre učiteľov aj pre žiakov druhého stupňa ZŠ výbornou doplňujúcou pomôckou k učebniciam slovenského jazyka. Zbierky úloh uzatvára výstupný test z učiva daného ročníka.
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Zbierka úloh zo slovenského jazyka pre 5.ročník základních škôl


Prvá z pripravovanej série zbierok úloh zo slovenského jazyka pre žiakov 5. až 9. ročníka základných škôl zahŕňa úlohy na precvičovanie učiva z pravopisu lexikológie morfológie a vetnej skladby. Obsah jednotlivých temetických celkov vychádza z učebných osnov slovenského jazyka pre 5. ročník základnej školy. Zbierka obsahuje aj didaktické testy ktoré slúžia na preverenie vedomostí žiakov. Spätnú kontrolu vlastných riešení úloh a testov umožnia správne výsledky uvedené na konci zbierky. Zbierka úloh je pre žiakov aj učiteľov výbornou doplňujúcou pomôckou k učebniciam slovenského jazyka.
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Šlabikár - 2. časť (Štefeková)


Nový šlabikár a čítanka je víťazom konkurzu Ministerstva školstva SR. Druhá časť pokrýva prácu v šlabikárovom období. Okolo každej dvojstrany sa nachádza súbor nápovedných obrázkov. Umožňuje žiakom jednoduchšie osvojovanie si písmen a ich priebežné opakovanie. Je dôležitou pomôckou pri poznávaní písmen prostredníctvom sluchového rozlišovania hlások na začiatku slova. Šlabikár obsahuje zmysluplné a vekuprimerane texty a príbehy, ktoré vzbudzujú zvedavosť žiaka a nútia ho prečítať ich a dozvedieť sa koniec. Priebežne sú v celom šlabikári zaradené cielené didaktické hry, často zábavné, ktoré podporujú čítanie s porozumením. V šlabikári sa priebežne nachádzajú vyhradené strany s písanými textami, kde má žiak možnosť systematicky pracovať s písaným textom. V spodnej časti každej strany prípravného obdobia je krátka metodická informácia určená učiteľovi. Šlabikár bol experimentálne overený. Šlabikár je spracovaný podľa požiadaviek ŠVP a príloh ISCED 1. Šlabikár je schválený Ministerstvom školstva SR.
Vypredané
8,82 € 9,28 €

Škola na prázdninách - 3. ročník


Tretiaci, neváhajte a poďte si precvičiť všetko, čo ste sa naučili v tretej triede. Ak splníte všetky úlohy, zachránite spolu s dobrým škriatkom Pipibumom zakliatu rozprávkovú ríšu. So Školou na prázdninách je učenie zábavné! Tak hor sa do štvrtej triedy!
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Škola na prázdninách pre 1. triedu


Prváčikovia, neváhajte a poďte si s Filipom a Katkou precvičiť všetko to, čo ste sa naučili v prvej triede. Čaká vás množstvo krížoviek, doplňovačiek, tabuliek aj obrázkov. So Školou na prázdninách je učenie zábava! Tak hor sa do druhej triedy!
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Škola na prázdninách pre 2. triedu


Druháci, neváhajte a poďte si s Kamilkou a Jakubom precvičiť všetko, čo ste sa naučili v druhej triede. Čaká vás množstvo krížoviek, doplňovačiek, tabuliek a obrázkov. So Školou na prázdninách je učenie zábavné! Tak hor sa do tretej triedy!
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Testy z AJ pre žiakov 9.roč. ZŠ


Testy poslúžia žiakom 9. ročníka základnej školy na zopakovanie a overenie vedomostí, pomôžu im pripraviť sa na monitorovanie a na prijímacie skúšky na stredné školy. Na konci publikácií sú zaradené správne riešenia.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Budem vedieť pravopis pre 7., 8. a 9. ročník ZŠ 2


Ktorý žiak si môže povedať, že sa nepotrebuje zlepšiť v pravopise? Pre všetkých žiakov, ktorí sa chcú v pravopise zdokonaliť, alebo si ho precvičiť, je určená dvojdielna zbierka obsahujúca doplňovacie cvičenia, pravopisné päťminútovky a diktáty. Kniha nadväzuje na prvý diel a dopĺňa ho o tematické celky preberané v 7. – 9. ročníku ZŠ. Cvičenia sú tematicky rozdelené podľa precvičovaného gramatického javu: spodobovanie, vybrané slová, podstatné mená a veľké písmená, prídavné mená, zámená, číslovky, predložky, čiarka v jednoduchej vete a v súvetí, cudzie slová, zložené súvetie. Pri každom cvičení či diktáte je uvedený ročník, pre ktorý sa môže využiť. Na konci knihy sú uvedené riešenia cvičení. Druhý diel zbierky je určený najmä pre žiakov 7., 8. a 9. ročníka ZŠ a je vhodný aj na prípravu na prijímacie skúšky na stredné školy. Využijú ho aj učitelia na hodinách, či rodičia pri domácej príprave detí.
Vypredané
4,09 € 4,30 €

Lacná kniha Škola na prázdninách - 3. ročník (-50%)


Tretiaci, neváhajte a poďte si precvičiť všetko, čo ste sa naučili v tretej triede. Ak splníte všetky úlohy, zachránite spolu s dobrým škriatkom Pipibumom zakliatu rozprávkovú ríšu. So Školou na prázdninách je učenie zábavné! Tak hor sa do štvrtej triedy!
Vypredané
2,14 € 4,28 €

dostupné aj ako:


Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

V kategórii "Učebnice pre základné školy" nájdete učebnice na matematiku, slovenský jazyk, cudzie jazyky, prírodovedu, spoločenské vedy, dejepis, geografiu, chémiu, fyziku, a ďalšie predmety

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, pracovné zošity a cvičebnice, ktoré pomáhajú žiakom utvrdiť si študovanú látku a rozvíjať ich kritické myslenie a analytické schopnosti.