! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Knihy - Umenie - ostatné strana 138 z 138

Wolfgang Amadeus Mozart (CD melléklettel)


Tudtad-e, hogy a kis Wolfgang Amadeus Mozart négy éves korában már zenét szerzett, hat éves korában az osztrák császár színe előtt adott koncertet, méghozzá bekötött szemmel? Te próbáltál már csukott szemmel hangszeren játszani? Hallgasd meg a CD-t, és belőled is lehet nagy muzsikus! A könyv 11 képe és a CD bemutatja a nagy Wolfgang Amadeus Mozart zenélő gyerekkorát, hogy megszeresd és örömmel hallgasd. 6-10 éveseknek ajánlott!
Vypredané
8,00 € 8,42 €

Ludwig van Beethoven (CD melléklettel)


Tudtad-e, hogy az iskolából Beethoven pocsék jegyeket vitt haza, mert folyton csak a zenén járt az esze, vagy azt, hogy már serdülőkorában elámult rajta Mozart és Haydn? Vállalkozol-e rá, hogy elénekeled a kedvenc versed? Tudtad-e, hogy mindössze hét zenei hang alkothat ezer meg ezer dallamot? Hallgasd ezt a lemezt: belőled is válhat még nagy muzsikus!
Vypredané
8,00 € 8,42 €

A film története


Bordwell és Thomson műve hosszú évtizedek adósságát pótolja. Olyan átfogó filmtörténetet tart kezében az olvasó, amely felöleli öt kontinens közel száz évnyi filmtermését. llyen átfogó munka, amely különösen az oktatásban való használhatóságot tartja szem előtt, felhasználva a legfrissebb történeti kutatások eredményeit, didaktikailag jól áttekinthető módon rendszerezi anyagát, figyelembe veszi mind a gyártástörténeti, mind a stílustörténeti és a kultúrtörténeti szempontokat is, a szakirodalomban páratlan. A kötetet különösen haszonnal forgathatják középiskolák és egyetemek filmtörténeti kurzusaihoz, de világos és könnyen követhető nyelvezete a laikus érdeklődők számára is élvezetes olvasmányt ígér.
Vypredané
26,91 € 28,33 €

Typo


Vypredané
8,93 € 9,40 €

Leonardo da Vinci összes festménye és rajza


Könyv... és egyben valóságos műtárgy! A kötet összefoglaló munka az olasz reneszánsz géniuszáról, aki festő, szobrász, építész, mérnök volt egy személyben. A reprodukciók, grafikai munkák minősége olyan tökéletes, hogy az olvasó egy exkluzív kiállítás kivételezett látogatójának érezheti magát!
Vypredané
65,75 € 69,21 €

Benczúr


Vypredané
22,14 € 23,30 €

Milujete kvalitné filmy, architektúru, krásne fotografie, výtvarné umenie a dizajn? Chcete vedieť, ako vyzerala Obchodná ulica? Tu nájdete viac o histórii divadla, príručky o hudbe, noty, slovníky, filmové encyklopédie a ročenky.

Toto je priestor, kde sa stretnú tvorivosť, inovácia a estetika. Kategória umenia nám otvára dvere do sveta výrazových médií, ktoré nám umožňujú hĺbkový pohľad na ľudské myšlienky, emócie a skúsenosti.

Tu nájdete pestrú škálu umenia vrátane vizuálneho umenia ako maľba, sochárstvo, fotografie, a tiež literárneho umenia. Kategória umenie vám ponúka príležitosť objaviť diela od umelcov z rôznych časových období a kultúrnych kontextov, čím sa otvára pohľad na rôzne estetické perspektívy.

Sledujeme vývoj umenia od historických majstrov až po súčasných tvorcov, ktorí používajú nové technológie a prístupy na vyjadrenie svojej kreativity. Bez ohľadu na to, či sa zaujímate o tradičné umenie alebo experimentálnu tvorbu, táto kategória vám umožní objaviť rôznorodé prejavy ľudského ducha a predstavivosť.