Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Zdravie, životný štýl - ostatné strana 119 z 157

Lábápolás természetes anyagokkal


Örökre megfeledkezhet a sajgó, érzékeny lábról, ha elolvassa ezt a könyvet, ami átfogó képet nyújt a lábápolásról.
Vypredané
4,71 € 4,96 €

Ha az élet egy játék - íme a szabályok


Chérie Carter-Scott az élet könnyebb és sikeresebb megélését segítően 10 alapszabályt hozott létre, amelyeket részletesen, példákkal illusztrálva tesz érthetőbbé és izgalmasabbá az olvasók számára. Íme a tíz szabály: - Kapsz egy testet. Akár tetszik, akár nem, földi léted egész tartalmára a tiéd. - Leckékben részesülsz. Teljes óraszámban látogatod az Élet nevű szabadegyetemet, ahol mindennap módod nyílik arra, hogy valami újat tanulj. - Nincsenek hibák, csak leckék. A fejlődés próba-szerencse fo lyamat, azaz kísérletezés. A "sikertelen" kísérletek éppúgy a folyamat részét képezik, mint az "eredményesek". - A leckék addig ismétlődnek, amíg azokat meg nem tanulod. Ugyanaz a lecke a legkülönbözőbb formában kerül eléd, amíg meg nem érted a tanul ságot. - A tanulás sosem ér véget. Minden életszakasznak megvannak a maga leckéi, amelyek várnak rád. - A "majd" nem jobb, mint a most. Mire eljutsz "oda", az "amott" még vonzóbbnak tűnik majd. - Mások csupán a te tükörképeid. Semmit sem szerethetsz vagy gyűlölhetsz valaki másban, ami ne azt tükrözné vissza, amit magadban szeretsz vagy gyűlölsz. - Rajtad áll, hogy milyenné teszed az életed. Rendelkezésedre áll minden eszköz és erőforrás. Tőled függ, használod-e őket. Tied a választás joga. - Min den válasz benned rejlik. Az élet kérdéseire magadban lelhetsz feleletet. Nincs más dolgod, mint figyelni és bízni. - Amikor megszületsz, mindezt elfelejted.
Vypredané
6,03 € 6,35 €

Reflexológia


A lábon, kézen, a fülön és az arcon elhelyezkedő pontok egyfajta „térképet” alkotnak, melyen keresztül a terapeuta meg tudja érteni, miből van túl sok és miből van kevés a páciens szervezetében. Ily módon lehetővé válik, hogy a szervezet problémáját felfedezzük, még mielőtt annak tünetei jelentkeznének.
Vypredané
6,03 € 6,35 €

A ciprusi mágus


Kicsoda valójában a ciprusi mágus? Nem más, mint a Sztrovoloszban élő Daszkalosz, a rendkívüli képességekkel megáldott gyógyító, akinek derűje, humora és embertársai iránti szeretete átsugárzik e könyv sorai között is. Világképe és gyógyítási módszere a hindu karma-tan és a keresztény tanítások ötvözetéből táplálkozik, gyógyítási eredményei a csodával határosak. A kötet legnagyobb varázsa, hogy a mágus személyesen mesél nekünk. Választ kapunk tőle az okkult tudományok és a csodatevés számos izgalmas kérdésére.
Vypredané
10,19 € 10,73 €

Sminkelés mesterfokon


Robert Jones a nemzetközileg elismert sminkmester megmutatja, hogyan lehetsz szép - plasztikai sebészet, fájdalmas és drága beavatkozások, veszélyes injekciók nélkül! Ha belelapozol a könyvbe, több tucat lélegzetelállító átalakulásnak lehetsz tanúja - nincs bennük semmi ördöngösség, csak egy kis smink. Robert titkainak ismeretében bárki percek alatt eltüntetheti arca tökéletlenségeit. A könyvben megtalálhatók a legfontosabb sminktrükkök, melyeknek ott kell lapulniuk minden nő fegyvertárában.
Vypredané
16,44 € 17,31 €

Gyógyító nap


Az emberiség évezredeken át harmóniában élt a Nap fényével, az elmúlt ötven év során azonban elveszítettük ezt a közeli kapcsolatunkat, s félni kezdtünk tőle. Bár ma már kevésbé hiszünk benne, egészségünk biztosítéka továbbra is a Nap és annak gyógyító ereje maradt. A könyv bemutatja, hogy egészségünk, jólétünk és nem utolsósorban boldogságunk miatt, hogyan és miért kell visszafogadnunk a napot - biztonságosan - az életünkbe. Ezenkívül megtudhatjuk azt is, hogy miként használták a napfényt betegségek megelőzésére és gyógyítására a múltban, és hogyan lehet segítségünkre, hogyan gyógyíthat bennünket a jövőben is.
Vypredané
5,67 € 5,97 €

Tejpování


Tejpování je jednou z běžně používaných metod sportovního lékařství. Jedná se o obvazování tělesné partie pomocí pevnýcha pružných lepicích pásek. Smyslem těchto bandáží je zpevnění končetiny, na kterou je tejp aplikován. Takto ošetřená část těla je chráněna před destruktivními změnami (např. výronem).
Vypredané
6,05 € 6,37 €

Kriston testreform


Ma már nem kell senkit meggyőzni a testedzés szükségességéről, de a jó formáért való küzdelemben nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy szervezetünket nőnek kijáró módon terheljük. A mindennapos intimtorna végzése mellett az egész testet ennek szellem ében érdemes formálni. Miközben kívül cél a nőies alak megőrzése, megszerzése, addig cél a húgyhólyag, a méhtest, a belek, az izületek és a gerinc védelme is. Nem lehet cél, hogy egészségünket áldozzuk szépségünkért és a jó kondiért. Hogyan tegyük mi ndezt? A válasz a Kriston Testreform könyvben megtalálható.
Vypredané
10,59 € 11,15 €

Ha nem jön a baba


A neves hazai szakemberek segítségével elkészített könyvből, a meddőséggel küzdő párok választ kapnak az őket leginkább érintő kérdésekre - akár a fogantatás hiánya, akár a magzat elvesztése áll a háttérben. Az alapvető fogalmak, az általános problémák mellett részletesen ismerteti a nők és a férfiak részéről felmerülő lehetséges okokat és kezelésükre alkalmas módszereket. Vannak esetek, amikor a mesterséges megtermékenyítés az egyetlen lehetséges módja az utódvállalásnak. Ennek a módszereit, lépéseit, a laikusok számára is érthetően, fotókkal illusztrálva mutatja be a kiadvány. S hogy mi történik akkor, amikor végre bekövetkezik a várva-várt csoda? A kismamára váró vizsgálatokon kívül, a magzat fejlődésébe is bekukkanthatunk a 3 dimenziós ultrahangfotók segítségével.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Runners World Performance Nutrition for Runners


This newest addition to the heralded "Runner's World" series offers runners up-to-date nutrition advice based on the latest science. Runners have different nutrition and recovery needs than other endurance athletes. Yet until now, they've had no nutritional resource specifically addressing their concerns. This comprehensive guide distills the newest thinking in the science of exercise nutrition into practical, hands-on tips that will help runners stay healthy, recover faster, enjoy better workouts, and race successfully. Here, readers will learn: detailed information on nutritional topics important to runners, from balancing internal energy stores to proper hydration; how to customize their diets to their individual training needs; shopping tips and dining-out strategies to help runners maximize their nutritional intake; the top 5 pre-race meals and top 5 healthiest snacks for runners; and nutritional tips for special populations, including women, children, diabetics, and older runners.
Vypredané
17,05 € 17,95 €

"...ki szépen kimondja a rettenetet, azzal föl is oldja"


Meg lehet-e ismerni a pszichiátriai betegségeket a szépirodalomból? Mennyi tévhit van a pszichés betegekről, ugyanakkor mennyi nagyszerű meglátás! Nem száraz tankönyvet kínálunk, hanem izgalmas olvasmányt, szemelvénygyűjteményt. Szakzsargon, latin szavak helyett költői megfogalmazások. Didaktikus magyarázat helyett kórképekről, egyéni és családi drámákról mindent - és azon túl is - elmond egy jól kiválasztott szemléltető vers-vagy prózarészlet. Kívánjuk az olvasónak, hogy az irodalom kútjából erőt tudjon meríteni önmaga és mások számára is.
Vypredané
20,46 € 21,54 €

Tibetský lékař kremelských vůdců


Kniha na základě tajných materiálů čtenářům předkládá důkazy o tom, jak se mocní sovětští vládci přes svůj deklarovaný materialismus uchylovali i k jiným lékařským praktikám, postaveným na východní filozofii a mystice. Tragický příběh Burjata N. N. Badmajeva, lékaře tibetské medicíny, který byl osobním lékařem řady sovětských vládních špiček ve 20. a 30 letech minulého století. Současnému českému čtenáři může kniha pomoci detailněji nahlédnout do tehdejší bolševické hrůzovlády. V tomto směru by snad měla být určitým mementem…
Vypredané
14,24 € 14,99 €

Cenzúrázott egészség


"Ha ez a könyv sci-fi lenne, lehetséges, hogy nemsokára ünnepelt, népszerű író lennék. Még a kritikusok is dicsérnék a szárnyaló fantáziámat. Az a probléma, hogy ez itt a valóság." Dr. Lenkei Gábor 1986-ban szerzett orvosi diplomát kitűnő minősítéssel. Hat év praktizálás után felhagyott a hivatalos gyógyítási módszerek használatával, mert már nem tudta elfogadni ezek alacsony szintű eredményességét. Kereste a gyenge színvonal okait. Megtalálta. A válaszokat most Ön elé tárja. Orvos talán még nem írt ilyen őszinte könyvet. Néhány kérdés, amire választ kapunk: miért élünk feleannyi ideig, mint lehetne? Miért csak a civilizálatlan népek élhetnek 100 évig? Kik irányítják az egészségről alkotott fogalmainkat? Hogyan lehet sok pénzt keresni gyerekeken egy kitalált betegséggel?
Vypredané
8,55 € 9,00 €

Az a 9 hónap


Terhesnapló hónapról hónapra és napról napra, hogy megörökíthesse a baba "készülődésének" emlékezetes mozzanatait a pozitív terhességi teszttől az első ultrahangfelvételig. A baba megmozdulásától a terhesség hónapjain át a szülésig és a boldog pillanatig, amikor gyermekét már karjában tartja. Alkalmas a fontos időpontok, elintézendők és a beszerzendő holmik feljegyzésére: hogy mindig tudja, mikor esedékes a soron következő vizsgálatok, feljegyezhesse az eredményeket, és számba vehesse, mi mindent kell a babának beszereznie. Minden egy helyen van itt: ráadásul feljegyezheti, mit érzett ön és partnere, míg várták a babát; beragaszthatja az első ultrahangfelvételt; és megörökíthet minden olyan fontos pillanatot, amit később szívesen felidézne.
Vypredané
9,50 € 10,00 €

Szex és a tökéletes szerető


Legyünk tökéletes szeretők! A szexuális vágy életünk egyik legfontosabb hajtóereje. Ha elfojtjuk, vagy nem megfelelően szabadítjuk fel magunkban, gondokat okozhat - ha azonban szeretetteli kapcsolatban éljük meg, a testi eksztázis csúcsi várnak ránk. A "Szex és a tökéletes ... Folytatás ›› szerető" útmutató azoknak, akik szeretnék megerősíteni szexuális kapcsolatukat, és felfedezni az erő, a gyönyör és az intimitás semmihez sem fogható forrását. A könyv a szent érzékiség és modern elmélet gyakorlatát mutatja be. A(z) Szex és a tökéletes szerető (Könyv) szerzője Mabel Iam.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

100 ötlet - A boldog párkapcsolat


A színes, vidám képekkel teli útmutató segítséget ad a harmonikus párkapcsolat kialakításához és a problémák elsimításához. A sorozat könyvei olyan fontos életszakaszokról szólnak, amelyek az öröm mellett általában komoly nehézségeket is hoznak mindannyiunk életébe. A kis kötetek szerzői a téma kiváló szakértői, akik könnyen követhető, mély bölcsességről árulkodó, ugyanakkor sok esetben kifejezetten tréfás tanácsokat adnak az adott témához kapcsolódó 100 leggyakoribb probléma megoldásához.
Vypredané
6,27 € 6,60 €

Anyajegyek, kiütések és más bőrproblémák


Az átfogó, jól érthető, színes fotókkal illusztrált útmutató mindent megmutat a szülőknek, amit tudniuk kell gyermekük bőrproblémáiról - legyen az pigmentfolt, szemölcs vagy akár valamilyen fertőző kiütés. A könyvet olyan egészségügyi szakember írta, aki sokéves tapasztalattal rendelkezik a szülők aggályait illetően.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Nagy orvosi baklövések


Ebben a helyenként pimasz és rendkívül információgazdag könyvben Richard A. Gordon néhány bizarr orvosi katasztrófáról számol be, a Gruinard szigeti lépfenebombát övező szerencsétlenkedéstől, a panamai szúnyogok kiirtásán keresztül egy Mary nevű szakácsnőig, aki 1904-ben nem szándékosan ugyan, de több tífuszjárványt okozott New York államban. Nos, aki vétkezik az ő Teremtője ellen, jusson orvosok kezére.
Vypredané
0,95 € 1,00 €

Kismamák kézikönyve


A könyvet szakértők egész csapata állította össze és töltötte meg gyakorlati tanácsokkal, így minden várandós kismamának hétről hétre nélkülözhetetlen útikalauza lesz. -A könyv részletes leírást ad arról, hogyan jut el a magzat és a mama a fogantatástól a 40. hétig. ... Folytatás ›› -Sok gyakorló kismama tapasztalatait és történeteit is elolvashatjuk. Ezek megmutatják, hogy mit éreznek, mit élnek át valójában a nők a terhesség alatt. -A kötet segítséget nyújt a megfelelő étrend és testmozgás kiválasztásához, a testi és lelki egészség biztosításához. -Szakértői segítséget kaphatunk a vajúdással és a szüléssel kapcsolatban, hogy laposan felkészülhessünk a nagy napra. -Felkészít bennünket a baba születését követő izgalmas időszakra is. A(z) Kismamák kézikönyve (Könyv) szerzője .
Vypredané
18,27 € 19,23 €

V kategórii zdravie, životný štýl nájdete širokú paletu kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi zdravia, wellnessu a zlepšovania životného štýlu. Tieto knihy ponúkajú cenné informácie, prístupy a rady, ktoré vám pomôžu dosiahnuť fyzickú a duševnú pohodu.

V našej knižnej ponuke nájdete diela, ktoré sa zameriavajú na rôzne témy, ako je stravovanie, cvičenie, duševné zdravie, sebapoznanie, liečebné metódy a mnoho ďalších oblastí súvisiacich so zdravím a životným štýlom. Tieto knihy vám poskytnú informácie o vplyve životného štýlu na vaše zdravie a praktické návody na to, ako dosiahnuť vyvážený a zdravý spôsob života.