Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Zdravie, životný štýl - ostatné strana 120 z 157

Je mi...40. A co má být?


Tak co, milé dámy, už je vám čtyřicet? A cítíte se staré, opotřebované? Máte už všechno za sebou? Ale co vás vede! Je vám přece teprve čtyřicet! A naše nejnovější knížka vás přesvědčí, že věk je jen údaj v občance a s tím, jak se cítíte a jaké jste, nemá vůbec nic společného. Co v ní naleznete? Spoustu nápadů, rad a tipů, které vám vylepší život, pobaví vás a udělají radost vám i nejbližším. Najdete v ní rady moudré i potřeštěné, romantické i střízlivé. Nikde ale není psáno, že se jimi musíte řídit do písmene. Přešijte si je na míru a hlavně se dobře bavte! A přestože se zdá, jako by tahle knížka byla jen pro ženy, pánové se jí také nemusejí vyhýbat. Buďto se dozví něco nového o svých polovičkách, anebo pro ně aspoň budou mít krásný dárek.
Vypredané
9,74 € 10,25 €

100 ötlet - A boldog terhesség


A színes, vidám képekkel teli útmutató választ ad a kismamák leggyakoribb kérdéseire. A sorozat könyvei olyan fontos életszakaszokról szólnak, amelyek az öröm mellett általában komoly nehézségeket is hoznak mindannyiunk életébe. A kis kötetek szerzői a téma kiváló szakértői, akik könnyen követhető, mély bölcsességről árulkodó, ugyanakkor sok esetben kifejezetten tréfás tanácsokat adnak az adott témához kapcsolódó 100 leggyakoribb probléma megoldásához. A(z) 100 ötlet - A boldog terhesség Könyv szerzője Alison Mackonochie.
Vypredané
4,40 € 4,63 €

100 ötlet - A boldog kisbaba


A színes, vidám képekkel teli könyv nagyszerű útmutató a kisbaba újszülött korától az első lépések megtételéig. A sorozat könyvei olyan fontos életszakaszokról szólnak, amelyek az öröm mellett általában komoly nehézségeket is hoznak mindannyiunk életébe. A kis kötetek szerzői a téma kiváló szakértői, akik könnyen követhető, mély bölcsességről árulkodó, ugyanakkor sok esetben kifejezetten tréfás tanácsokat adnak az adott témához kapcsolódó 100 leggyakoribb probléma megoldásához.
Vypredané
4,40 € 4,63 €

Kényszeres cselekedeteink üzenete


Bár általában nem tudunk róla, bizonyos mértékben mindnyájunknak vannak kényszeres cselekedetei. Amikor felismerjük függőségünket, megpróbáljuk uralni, ám végül ő ural minket, s ha olykor sikerül is megszabadulnunk tőle, nyomban egy másik lép a helyébe. A szerző - aki kényszeres evő volt - egy meghökkentően újszerű módszert fejlesztett ki. Alaptétele szerint függőségeink valójában jóakaratú tanítóink, akik irányt mutatnak és támogatnak minket, amennyiben a megfelelő módon közelítünk hozzájuk. Addig nem tágítanak, amíg meg nem tanulunk foglalkozni velük, amíg nem figyelünk oda az üzenetükre. Miután megkapják a kellő figyelmet és szeretetet, elvesztik felettünk a hatalmukat, mi pedig újra egészségesek és energikusak leszünk.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Éld az életed!


Louise L. Hay, a New Age mozgalom nemzetközileg elismert vezéregyénisége. E műve végigvezet minket egy mentális kezeléssorozaton. A gyakorlatok elvégzése után úgy érezzük, hogy máris átalakulóban vagyunk, hiszen megszabadulunk azoktól a gondolati beidegződésektől, amelyek kikezdik testi és lelki egészségünket. Minden fejezet egy pozitív megerősítéssel indul és egy "kezeléssel" zárul, ami nem egyéb mint a tudat átalakítását célzó pozitív gondolatfolyam. A szerző üzenete: ha készek vagyunk a szellemi erőfeszítésre, csaknem minden bajt orvosolhatunk. A szerző saját élményeit és tapasztalatait osztja meg az olvasóval, hogy beavassa őt az öngyógyítás rejtelmeibe. Beszámol arról is, miként gyógyította ki magát rákbetegségéből.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

dostupné aj ako:

Természetes antibiotikumok


Egyre többen vagyunk, akik ha megbetegszünk, nem szívesen terheljük szervezetünket antibiotikumokkal, hiszen ezek megtámadják a bélrendszerünket, és gyakran nem eredményeznek javulást, mert a kórokozók már ellenállóvá váltak velük szemben. Ez a kötet egyedülálló megoldást javasol: növényi, természetes eredetű antibiotikumokat ismertet, melyek mellékhatás nélkül segítenek bakteriális és gombás fertőzések esetén. Használja ki a fokhagyma, az Aloé vera, a teafaolaj és a kakukkfű, valamint más növények gyógyító erejét.
Vypredané
6,33 € 6,66 €

365 ötlet altatáshoz


Nehéz gyermekünket rávenni az esti lefekvésre? Felriad és sír éjjelenként? Fél a sötéttől? A könyv rengeteg hasznos tanácsot ad, hogy könnyebben birkózzunk meg az altatás sokszor erőt próbáló feladatával.
Vypredané
6,33 € 6,66 €

Oszteoporózis


Hazánkban közel egymillióan szenvednek csontritkulásban, mégsem félni kell e népbetegségtől, hanem tudatosan tenni ellene! Néhány egyszerű szabály betartásával megelőzhető vagy késleltethető, a gyanújelek ismeretében hamar felismerhető a betegség, az idejében megkezdett kezeléssel pedig kivédhető a szövődmények kialakulása. Mindezen túl, számos gyakorlati tudnivalót, életmódi és táplálkozási tanácsot, tornagyakorlatokat is találnak könyvünkben az egészségük megőrzéséért tenni vágyók, a csontritkulásban szenvedők és családtagjaik egyaránt.
Vypredané
6,14 € 6,46 €

Ha nem boldogít, engedd el!


Néha a kevesebb több lehet! Elengedni - ez az, amit nem teszünk meg könnyedén. Pedig nagyon vágyunk rá, hogy megszabaduljunk a szorongásoktól, az előítéletektől, a dühtől, a stressztől, a gondoktól és a kedvezőtlen én-képünktől. A szerző megmutatja az utat a harmónia és a kiegyensúlyozottság felé, és bátorít bennünket, hogy merjük újra rendezni az életünket. Munkalapok és meditációk segítenek abban, hogy ellenőrizhessük személyes fejlődésünket, és hogy arra tudjunk összpontosítani, ami jövendő életünket meghatározza majd.
Vypredané
5,38 € 5,66 €

Alzheimer-kór és a demencia egyéb fajtái


A demencia folyamatos leépülést okozó kóros agyi tünetcsoport, amely kihat valamennyi agyi funkcióra, és az egyén koncentrációképességének, emlékezőképességének, logikus gondolkodási képességének, térbeli és időbeli tájékozódási képességének, önellátásra való képességének leépüléséhez vezet. A demenciának több mint 100 fajtája ismeretes, a kiváltó okoktól függően. A leggyakoribbak az Alzheimer-kór és a vaszkuláris (stroke, szélütés eredetű) demencia. Hazánkban mintegy 250-300 ezer, elsősorban 60 év feletti embert érint a demencia valamelyik fajtája. A könyvben 258 kérdés-felelet nyújt tájékoztatást a betegséggel kapcsolatosan, illetve ad gyakorlati tanácsot a beteget gondozóknak, rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek és a téma iránt érdeklődőknek.
Vypredané
7,89 € 8,30 €

Gyógyító illatok - Aromaterápia


A kötet részletesen ismerteti az illóolajok rendkívül érdekes tulajdonságait és gyakorlati felhasználásukat. A szerző külön ügyelt arra, hogy csak a mindenki által hozzáférhető és megfizethető illóolajokat sorolja fel könyvében.
Vypredané
4,44 € 4,67 €

A kód


Kipróbált titkos módszerek, melyek segítségével megkaphatod a nőktől, amit akarsz, anélkül hogy el kellene őket venned feleségül.
Vypredané
0,29 € 0,30 €

Lacná kniha Je mi...40. A co má být? (-90%)


Tak co, milé dámy, už je vám čtyřicet? A cítíte se staré, opotřebované? Máte už všechno za sebou? Ale co vás vede! Je vám přece teprve čtyřicet! A naše nejnovější knížka vás přesvědčí, že věk je jen údaj v občance a s tím, jak se cítíte a jaké jste, nemá vůbec nic společného. Co v ní naleznete? Spoustu nápadů, rad a tipů, které vám vylepší život, pobaví vás a udělají radost vám i nejbližším. Najdete v ní rady moudré i potřeštěné, romantické i střízlivé. Nikde ale není psáno, že se jimi musíte řídit do písmene. Přešijte si je na míru a hlavně se dobře bavte! A přestože se zdá, jako by tahle knížka byla jen pro ženy, pánové se jí také nemusejí vyhýbat. Buďto se dozví něco nového o svých polovičkách, anebo pro ně aspoň budou mít krásný dárek.
Vypredané
1,03 € 10,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tibetský lékař kremelských vůdců


Kniha na základě tajných materiálů čtenářům předkládá důkazy o tom, jak se mocní sovětští vládci přes svůj deklarovaný materialismus uchylovali i k jiným lékařským praktikám, postaveným na východní filozofii a mystice. Tragický příběh Burjata N. N. Badmajeva, lékaře tibetské medicíny, který byl osobním lékařem řady sovětských vládních špiček ve 20. a 30 letech minulého století. Současnému českému čtenáři může kniha pomoci detailněji nahlédnout do tehdejší bolševické hrůzovlády. V tomto směru by snad měla být určitým mementem…
Vypredané
0,75 € 14,99 €

dostupné aj ako:

Vaša kniha o menopauze


Kompletný praktický sprievodca obdobím menopauzy. Poradí vám, ako obmedziť jej negatívne sprievodné javy na minimum a ako z nej vyťažiť maximum.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Domácí lékař pro ženy


Výhradně lékařky poskytují v této knize ženám rady, doporučení, návody, recepty a vysvětlení. Důvod je v podstatě jediný, o to však pádnější: Kdo jiný než lékařky zná tak dobře ženskou problematiku a ženský životní styl? Lékařky jsou po biologické stránce vybaveny stejně jako jejich pacientky, jsou empatické a dokážou se s pacientkami ztotožnit. Navíc, lékařky znají tajemství domácí prevence a domácího léčení.
Vypredané
17,24 € 18,15 €

Drogy - obrazový průvodce


"Zneužívání drog je celospolečenským problémem, který se houževnatě vzpírá řešení. Publikace, kterou vám předkládáme mapuje historii i současnost užívání drog, popisuje účinky a zdravotní rizika a zachycuje legislativní stav v naší i v okolních zemích. Kniha by neměla chybět v žádné školní knihovně! "
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Túlélés kézikönyv


Bárkivel, bármikor, bárhol előfordulhat, hogy életveszélyes helyzetbe kerül. Ilyen esetekben a túlélés gyakran csupán néhány apróságon múlhat, pl. a lélekjelenléten. Mégis érdemes mindenkinek néhány alapvető ismerettel, módszerrel tisztában lennie, tudnia, mit vigyen magával, miképp viselkedjen, ha veszélyes vidékre, idegen tájakra utazik. A kötet három nagy részre tagolódik: először az általános tudnivalókat taglalja, majd a túlélés aranyszabályaira tér át, és végül a természeti erőket ismerteti.
Vypredané
13,54 € 14,25 €

Aquafitnesz (HU)


Vidám, hatásos gyakorlatok mindenki számára, akármilyen is éppen az erőnléte. Fedezzük fel ezt az új, rövid idő alatt is nagy hatékonyságú módját annak, hogy fittebbek lehessünk - ezúttal a víz segítségével. A nyújtó-feszítő, erősítő, aerobik- és lazító gyakorlatok következtében testünk feszesebb lesz és megszabadulunk fölös kilóktól is. Közben pedig csodálatosan érezzük magunkat.
Vypredané
10,72 € 11,28 €

V kategórii zdravie, životný štýl nájdete širokú paletu kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi zdravia, wellnessu a zlepšovania životného štýlu. Tieto knihy ponúkajú cenné informácie, prístupy a rady, ktoré vám pomôžu dosiahnuť fyzickú a duševnú pohodu.

V našej knižnej ponuke nájdete diela, ktoré sa zameriavajú na rôzne témy, ako je stravovanie, cvičenie, duševné zdravie, sebapoznanie, liečebné metódy a mnoho ďalších oblastí súvisiacich so zdravím a životným štýlom. Tieto knihy vám poskytnú informácie o vplyve životného štýlu na vaše zdravie a praktické návody na to, ako dosiahnuť vyvážený a zdravý spôsob života.