! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Zdravie, životný štýl - ostatné strana 124 z 156

Lacná kniha Otevírám oči (-90%)


Tato kniha je zamyšlením nad určitými hodnotami života, které se náhle změní mávnutím ruky. Je psána formou deníku v době pobytu na transplantačním boxu Kliniky dětské onkologie v Brně. Zápisky vznikly naprosto spontánně, jsou jakousi formou terapie nás dospělých, kteří provázíme naše nejdražší na dlouhé cestě k vítězství nad zákeřnou nemocí. Každá nemoc je jiná, jiný je i způsob léčby, stejně tak jako každý člověk je jedinečný. Všechna jména byla změněna. My dospělí nikdy nezapomeneme. Nechtějme však po dětech, aby jejich trpká zkušenost byla i po mnoha letech čímkoli připomínána. Mým přáním je rozžehnout byť malou jiskřičku v lidech, kteří najednou vstoupí do úplně odlišného prostředí. Toto prostředí je však prosyceno ohromnou nadějí a silou bojovat s nepřízní osudu.
Vypredané
0,87 € 8,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vadné držení těla u dětí (-90%)


Publikácie rozoberá príčiny zlého držania tela u detí a prináša sústavu vhodných cvikov, ktoré posilňujú správne držanie tela.
Vypredané
0,27 € 2,73 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Játékos tudomány: Az emberi test atlasza (-90%)


Próbára teheted tudásodat az Anatómiai kérdezz-felelek játékkal, és tovább tökéletesítheted megfigyelőképességedet, ha kirakod a kétoldalú puzzle-t. Rakd össze, majd szedd szét az emberi test belsejét feltáró hat képet az anatómiai kockakirakó segítségével.
Vypredané
1,54 € 15,38 €

dostupné aj ako:

Průvodce těhotenstvím


Kniha určená ženám, které jsou těhotné nebo se na těhotenství teprve chystají, vychází z českých podmínek a prostředí. Autor, který je primářem ve Fakultní nemocnici Motol, předává čtenářkám velmi srozumitelnou a čtivou cestou kompletní informace o změnách v těle ženy v průběhu těhotenství, o vývoji plodu, porodu, kojení, šestinedělí, zdravé výživě, cvičení atp.
Vypredané
10,63 € 11,19 €

Spokojený spánek


Autor v knize předkládá pozoruhodný a nový návod k docílení plnohodnotného spánku, jenž patří k nejdůležitějším aspektům našeho celkového zdraví a vitality.
Vypredané
7,14 € 7,52 €

Tak se změň


Všechny myšlenky, které se nacházejí v hovorech s Bohem, se nakonec pohybují kolem nejdůležitějšího tématu. Účelem života je změna sebe samého v nového člověka. Kniha proniká do podstaty této myšlenky a dává návod na to, jak ji uvést v praxi. Na stránkách této knihy je proces přeměny zkoumán krok po kroku a doplněn úkoly a cvičeními.
Vypredané
6,17 € 6,49 €

Villámgyors szépségtippek


A könyvben bemutatott közérzetjavító és szépségtrükkökkel reggel, este és munkahelyünkön is tökéletesen nézhetünk ki. A tartalomból: átváltozás sminkkel - hogyan kendőzzük el az apró szépséghibákat; hibaelhárítás percek alatt: balesetek a fürdőszobában; lazító gyakorlatok egész napra, hogy mindig fittek és kipihentek legyünk; mit együnk, hogy szépek legyünk?
Vypredané
3,16 € 3,33 €

Fáradékonyság és vérszegénység a daganatos betegségekben


A daganatos betegségek gyakorisága világszerte emelkedik, ugyanakkor az orvostudomány fejlődésének és az intenzíven zajló kutatásoknak köszönhetően, a betegségek nagy része - az emberek felelős magatartásával karöltve, a szűrésekkel és a rendszeres orvosi vizsgálatokkal - idejekorán felismerhető és kezelhető, majd sok esetben gyógyítható, meggyógyítható. A daganatos betegség diagnózisa számos kérdést vet fel, és jogos igényt arra, hogy érhető és világos válaszokat kapjunk rájuk. Kiadványunk abban kíván segíteni, hogy a betegek minél többet tudhassanak meg beteségükről. A daganatos betegségben szenvedők - főként a kezelésben részesülők - egyik leggyakoribb panasza a fáradékonyság, ami a betegek 14-96%-ában jelentkezik, s rontja az általános közérzetet és csökkenti a munkaképességet. Rossz közérzettel párosul, ami kihatással lehet az emberi kapcsolatokra a családtagokkal, a barátokkal, a munkatársakkal. A daganatos betegségekről szóló betegtájékoztató sorozatunkban külön kötetet szentelünk ennek a témakörnek, amelyben a fáradékonyság fogalma mellett ismertetjük annak kiváltó okait - ezek közül is kiemelten tárgyaljuk a vérszegénységet -, valamint a kezelés lehetőségeit.
Vypredané
2,06 € 2,17 €

Csúcsformában a babával


Ha az édesanya szeretné visszanyerni alakját a szülés után, tornázhat akár a babával is. Ez a könyv olyan edzésprogramot kínál, amely minden fő izomcsoportot megmozgat, és a kisbabát játékosan bevonja a gyakorlatokba. A tizenkét edzési egységet a csecsemő fejlődési szakaszaihoz igazították az első életév során. A gyakorlatok segítik a gyermek szellemi, testi és érzelmi fejlődését, miközben a mama teste is erősebb, feszesebb lesz - olyan fitneszprogram ez, amelynél anya és gyermeke szórakozása áll a középpontban.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

A bilire szoktatás


Ha kezdő szülők vagyunk, nyakig a piszkos pelenkában, egyre jobban vágyunk arra, hogy gyermekünk szobatiszta legyen végre. A lelki szemeink előtt lebegő bilik, tócsák és hisztik azonban ijesztőek. A kötet megmutatja az utat, melyen a legkevesebb feszültséggel és zűrzavarral juthatunk el gyermekünkkel a pelenkától a biliig.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

Babavárók naplója


Ez a kis napló RÓLAD szól és a Kisbabádról. A TI KÖZÖS egymásra várásotokról. Mindarról, ami fontos, ami szép, amit érdemes leírni, és amit talán egyszer a gyermekednek ajándékozhatsz, ha eljön az ideje. Ha valamikor, hát MOST van itt az ideje, hogy tollat ragadj és elmeséld a Te babavárásod igaz történetét, végigkövetve minden fontos állomást, minden együtt hallgatott zenét, minden végigizgult vizsgálatot, minden bababoltokban eltéblábolt órát, minden örömkönnyet és minden aggodalmat egészen addig, amíg magadhoz nem ölelheted a gyermekedet majd azon a felejthetetlen napon, amitől most csak pár rendkívüli hónap választ el.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

A természet patikája


A középkori apátnő az elsők között összegezte az évszázadok alatt felhalmozott tudást a természetes gyógymódokról. Minden későbbi követője az ő ismereteiből meríthetett. Hildegard összfüggő egésznek látta a természetet, melyben a kövek, a fémek, a növények, az állatok és az ember egyetlen nagy egység részei. Szerinte az ember harmóniája csak akkor valósulhat meg, ha minden más lénnyel összhangban van. A betegségekről, azok okairól azt vallja, hogy a léleknek kell elsődlegesen egészségesnek lennie ahhoz, hogy a test is egészséges legyen. A lélek egészségének biztosítéka a megtisztulás, a Teremtővel alkotott összhang. Jelen könyve e szellemben ad útmutatást az egyes betegségek gyógyításához.
Vypredané
6,96 € 7,33 €

Testgyakorlás az erős csontokért


A könyvben található speciális gyakorlatokat kifejezetten nők számára dolgozták ki. A program korra való tekintet nélkül mindenkinek ajánlott, mert alkalmazásával megelőzhetjük a csontritkulást, erősíthetjük izmainkat és javíthatjuk a testtartást. A gyakorlatokat pontos leírások mutatják be lépésről lépésre. A mozgásprogram minden egyes fázisa könnyen elsajátítható. A gyakorlatok átalakíthatók és az egyéni szükségleteknek megfelelően személyre szabhatók. Dr. Joan Bassey és Susie Dinan a csontritkulást megelőző gyógytorna elismert szakértője.
Vypredané
7,91 € 8,33 €

Személyes feng shui tanácsadó


A Személyes feng shui tanácsadó elmagyarázza a feng shui alapelveit, ugyanakkor új dimenziókat tár fel az érdeklődők számára. Megmutatja, miként befolyásolják egyéni jellemvonásaink a környezetünkhöz való viszonyunkat. A kínai zodiákust tanulmányozva nagyobb önismeretre tehetünk szert, jobban megérthetjük belső erősségeinket. Tudásunkat a "nyolc körre" és a nyolc báguára alkalmazva harmóniában élhetünk környezetünkkel, elősegíthetjük személyes fejlődésünket. A könnyen érthető, ábrákkal és fotókkal gazdagon illusztrált könyv segítségével megismerhetjük és elsajátíthatjuk a feng shuit, egészen az alapoktól; ellenőrizhetjük, hogy otthonunk energiamezői harmóniában állnak-e saját energiamintáinkkal; fokozhatjuk hatékonyságunkat munkánk során; bátran használhatjuk a kínai zodiákust baráti, családi és munkakapcsolataink jobb megértéséhez.
Vypredané
11,69 € 12,31 €

Pornó


Tíz évvel a Trainspotting után Simon "Beteg Srác" Williamsot ismét Edingburgban találjuk, egy hosszú, Londonban töltött időszak után. A csalóként, striciként, férjként, apaként és üzletemberként is megbukott Beteg Srác váratlanul egy olyan lehetőséget kap, amely az utolsó esélyt jelenti számára kikeveredni a kudarcból. De hogy valóra tudjon válni ez az álma, ahhoz egy pornófilmet kell megrendeznie és sikerre vinnie. A feladatot egyedül nem képes megoldani, ezért össze kell állnia régi haverjával, Mark Rentonnal... A Pornó világában viszont semmi sem egyszerű, így a Beteg Srác és Renton is hamarosan rájön arra, hogy megoldhatatlan problémát jelent irányítani az egykori csapatot.
Vypredané
9,43 € 9,93 €

Norbiho tajemství


Norbiho metoda není žádná krátkodobá zázračná dieta! Je to program zdravého životního stylu, který vám vydrží až do konce života. A pohyb se pro vás stane radostí. Tato dieta vám nezakazuje nevhodné potraviny ani nápoje, ale jakmile zvládnete svou psychiku, a dostanete se do harmonie se svým tělem, sami je vynecháte, přestanete na ně mít chuť. A právě v tom spočívá tajemství Norbiho metody Začnete postupně přehodnocovat své chutě. Přejídání a nestřídmost navždy zmizí z vašeho života! Příběh obézního, zakomplexovaného, osamělého kluka, který vedl smutný život "uvězněn za hradbami svého tuku". A pak se objevil někdo, kdo vzbudil jeho důvěru, a stal se zázrak! Ten kluk se vzpamatoval a začal na sobě pracovat. Dnes své cenné zkušenosti předává druhým a je si vědom velké odpovědnosti vůči těm, kteří mu věří.
Vypredané
10,76 € 11,33 €

Babahoroszkóp


A csillagokból kiolvasott szülői útmutatóból eligazítást kaphatunk ahhoz, hogyan érthetjük meg és nevelhetjük csecsemőnket egészen a tipegő korig. A baba jövendőmondó alapvető eszközeit felhasználva felfedezhetjük, hogyan befolyásolja a gyermekek csillagjegye viselkedésüket. Ahelyett, hogy csemeténk hóbortjai - és szülői tapasztalatlanságunk - miatt aggodalmaskodnánk, jobban megérthetjük erényeit, gyengeségeit és segíthetünk, hogy különleges, szerető gyermek váljon belőle.
Vypredané
4,72 € 4,97 €

Miért vágynak az erős nők erős férfiakra?


Maja Storch jungiánus analitikus pszichológus és terapeuta kitűnően megírt könyvében elmondja: hogyan őrizhetik meg a nők a sokszor évek munkájával megszerzett erejüket anélkül, hogy le kellene tagadniuk az odaadás és a kényeztetés iránti vágyukat; hogyan tudják megváltoztatni és a valósághoz közelíteni azt a férfiképet, amelyet még gyermekkorukban alakítottak ki magukban, és mit kell tenniük azért, hogy megtalálják majd azokat a férfiakat, akiket korlátozás nélkül megajándékozhatnak szerelmükkel.
Vypredané
4,72 € 4,97 €

Ji csing haladóknak


A Ji Csing az egyik legősibb jósmód. Sokan sokféleképpen kutatták és magyarázták már, jelentős alkotások, mi több, mint a taoizmus vagy a konfucianizmus alapjául is szolgált - noha "csupán" nyolc ősjel alkotja. Ezek a jelek - éppúgy, mint a világ jelenségei - folyamatosan változnak, átalakulnak egymásba. A dolgok mozgásának irányát és célját jelenítik meg, melyet a tudata által vezérelt (gyakran sajnos félrevezetett) jelenkori ember oly könnyen szem elől téveszt. Ha megértjük e jelek üzenetét, segítségükkel saját kezünkbe vehetjük sorsunk irányítását, és kevésbé érezzük magunkat ismeretlen és veszélyes erők játékszereként. A könyvet azoknak ajánljuk, akik komolyabban el szeretnének mélyedni a Ji Csing rendszerében, a trigramok elrendeződésében, a hexagramon belüli vonások jelentésében, valamint a Ji Csing, az asztrológia, a tarot és a számmisztika mélyebb összefüggéseiben.
Vypredané
5,11 € 5,38 €

V kategórii zdravie, životný štýl nájdete širokú paletu kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi zdravia, wellnessu a zlepšovania životného štýlu. Tieto knihy ponúkajú cenné informácie, prístupy a rady, ktoré vám pomôžu dosiahnuť fyzickú a duševnú pohodu.

V našej knižnej ponuke nájdete diela, ktoré sa zameriavajú na rôzne témy, ako je stravovanie, cvičenie, duševné zdravie, sebapoznanie, liečebné metódy a mnoho ďalších oblastí súvisiacich so zdravím a životným štýlom. Tieto knihy vám poskytnú informácie o vplyve životného štýlu na vaše zdravie a praktické návody na to, ako dosiahnuť vyvážený a zdravý spôsob života.