! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Zdravie, životný štýl - ostatné strana 128 z 155

100 jó ötlet gerincpanaszokkal küszködőknek


Napjainkban egyre nő azoknak a száma, akik különböző mozgásszervi, illetve gerincbántalmakban szenvednek. Jelen könyv a nagyközönségnek szól, de nem a megszokott orvosi tanácsok sorakoznak a kötetben, hanem az Olvasó rendkívül szemléletes, könnyen érthető formában kap valóban száz jó ötletet, amivel megkönnyítheti mindennapi életét, munkáját, megelőzheti panaszainak kiújulását, illetve rosszabbodását. Hogyan üljünk helyesen? Hogyan állítsuk be az autóülést, a számítógépet? Milyen irodai széket használjunk? Milyen cipőt hordjunk? Milyen legyen a fekhelyünk? Hogyan porszívózzunk? Hogyan mossunk fogat? Mit tegyünk, ha hosszabb ideig kell álldogálnunk? Ezenkívül szó esik az öltözködésről, a testmozgásról, a helyes étkezésről, s a gerincet kímélő számos egyéb lehetőségről is. A szöveget szemléletes ábrák is gazdagítják. A könyv szól mindazoknak - fiataloknak és időseknek, nőknek és férfiaknak egyaránt -, akiknek volt vagy van gerincpanaszuk.
Vypredané
11,83 € 12,45 €

Mudrák


A keleti gyógyításból ismert kéztartásokat, a mudrákat szinte bárhol és bármikor végezhetjük, hiszen csak ujjainkat kell ehhez használnunk. Gertrud Hirschi könyvéből megtudhatjuk, hogy: mik is azok a mudrák, és miben rejlik csodálatos hatásuk; hogyan használhatjuk ezeket az egyszerű kis gyakorlatokat a betegségek és lelki problémák megelőzésére és gyógyítására; hogyan segíthetjük elő velük spirituális fejlődésünket; hogyan erősíthetjük hatásukat légzéssel, megerősítésekkel, vizualizációval, gyógynövényekkel, táplálkozással, zenével és színekkel. A szerző bátorító, közvetlen stílusa megkönnyíti a gyakorlatok elsajátítását, és ösztönöz kipróbálásukra.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Kisbabák


A Kisbabák az emberi test felépítésének néhány fontos kérdését közvetlen és könnyen érthető módon kínálja mindenki számára, aki már elmúlt tízéves. A könyv nyomon követi a baba fejlődését a fogamzástól a születésig és az első életév során. Részletesen ismerteti a terhesség hatását az anya szervezetére, és számos hasznos tanácsot ad a gyermekgondozás feladataihoz.
Vypredané
1,86 € 1,96 €

Jsem v pohodě


Prostředky na zlepšení nálady, psychotriky a rady pro ponuré dny, každodenní doping: vůně, barvy, drahokamy, jídlo...
Vypredané
2,98 € 3,14 €

A daganatos betegségek és az étrend


Hazánkban a vezető halálokok között hosszú évek óta a második helyen áll a rosszindulatú daganatos megbetegedések okozta elhalálozás. E könyv összefoglalja a daganatokkal kapcsolatos ismereteket. Az első részben olyan általános kérdésekre kaphatunk választ, mint pl.: Mit nevezünk rosszindulatú daganatnak? Melyek a kiváltó okok? Melyek a kezelési lehetőségek? Ezt követően az orvosszerző végigmegy a szervrendszereken és ismerteti a szűrési, a felismerési lehetőségeket, az alkalmazható orvosi gyógyító módszereket. A könyv második, dietetikus által írt felében receptgyűjteményt is találunk a helyes táplálkozáshoz.
Vypredané
6,20 € 6,53 €

Ezoterikus kristálygyógyászat


Elke Lopes a hagyományos kínai gyógyászat, a kristálygyógyászat és az öt elem tanának elismert szakértője. Gazdagon illusztrált könyvében bemutatja, hogyan előzhető meg helyes táplálkozással, és a megfelelő drágakövek alkalmazásával a betegségek kialakulása. Arra buzdítja olvasóit, hogy a betegségek első, egészen korai jelzéseire is komoly figyelmet fordítsanak. Ide tartoznak többek között az olyan tünetek, mint az alvászavar, a feledékenység, a krónikus fáradtság, a megfázásra való hajlam, az összpontosítási vagy emésztési problémák, vagy akár az időskori gyengeség is. A nyugati orvoslás a korai panaszokat gyakran egyáltalán nem, vagy csak tünetileg kezelik, míg a kínai gyógyítók éppen ezek alapján teszik meg a megfelelő megelőző intézkedéseket. Ez magyarázza azt a már-már hihetetlen tényt, hogy a kínai orvosok nem is engedik megbetegedni pácienseiket. A könyvből elsajátíthatjuk többek között: -a legfontosabb diagnosztikai módszereket, -a jin-jang egyensúly eltolódás és a csi gyengeség felismerését és kezelését, -a kínai öt elem tanát -a drágakő akupunktúra egyes lépéseit.
Vypredané
10,78 € 11,35 €

Szépség és relaxáció


Munka, család, háztartás - saját egészségünk pedig általában csak ezek után következik. A helyzeten a leghatásosabban úgy segíthetünk, ha néhány napon keresztül valóban teljesen kikapcsolódunk, testünket, lelkünket kényeztetjük. Engedélyezzünk hát magunknak néha egy-egy ilyen kényeztető hétvégét, felér egy rövid nyaralással! A könyv különféle javaslatokat tartalmaz, hogyan is építsük fel ezeket a kényeztető napokat, melyeket kedvünk szerint egyedül, kettesben vagy baráti társaságban tölthetünk el.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

A multiorgazmusos férfi


Az orgazmus és a magömlés szétválasztható! Növelhetjük életerőnket és tovább élhetünk! Sajátítsuk el a taoisták szerelmi titkait! Ezekkel az egyszerű fizikai és mentális technikákkal beteljesülhetnek a férfiak álmai és a nők fantáziái.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Lacná kniha 1001 jednoduchý způsob, jak zhubnout (-70%)


1001 jednoduchý způsob, jak zhubnout Populární příručka o způsobech snižování nadváhy. Autorem je americký odborník na výživu, který se pokusil vytvořit komplexní rádce pro lidi s nadváhou. Pokouší se kombinovat nejrůznější způsoby hubnutí - snižován í příjmu potravin, pohyb a cvičení, psychologické metody, skupinovou terapii atd. Všechny metody seriózně posuzuje, klade důraz hlavně na to, že přístup k hubnutí nemá být jednostranný. Metody očísloval, takže mu vyšla kulantní suma 1000 + 1. Jde ted y o klasickou knížku o hubnutí, která však narozdíl od mnoha jiných přináší zcela rozumné rady a postřehy.
Vypredané
2,66 € 8,88 €

dostupné aj ako:

Chrom je pro vás důležitý


Autorka v knize líčí historii pro výživu závažných stopových kvantit chrómu, který byl zaveden jako důležitý minerál v roce 1959. Popisuje jak chrom ovlivňuje vaší míru energie, metabolismus glukózy, schopnost překonávat stres, mechanismus regulace váhy, svalový a výkonnostní potenciál, hladinu cholesterolu nebo zdraví vašeho srdce.
Vypredané
5,36 € 5,64 €

Věčný příběh


Po Magii života a Magii sexu další volné pokračování řady knih pozoruhodné a nepřehlédnutelné manželské dvojice pražských esoteriků. Je postavena na keltském kalendáři a jeho mystice. Ariana a Raven v ní ukazují, jak je možné využít energie jednotlivých svátků a napojit se jejich prostřednictvím na mysterium roku.
Vypredané
7,99 € 8,41 €

dostupné aj ako:

Hodným holkám začíná klimakterium


Život ženy probíhá v mnoha fázích, ale žádná z nich není nemocí. Ani přechod není výjimkou. Autorka se vypořádává s negativním obrazem menopauzy. Erudovaně a kompetentně vysvětluje přednosti i nedostatky hormonální léčby, dělí se o vyzkoušené rady z přírodního léčitelství a ukazuje, jak krásný může být život i po padesátce. Na závěr předkládá deset pravidel pro šťastný život. Autorka se vypořádává s negativním obrazem menopauzy.
Vypredané
4,90 € 5,16 €

Rolfing a realita těla


Kde se berou síly, které narušují přirozené vzpřímení lidského těla a přivádějí je do stavu chronických bolestí a nefunkčnosti? Právě tato otázka vedla dr. Idu Rolf k celoživotnímu hledání prostředků, které by odstranily působení času a zranění (jak fyzických, tak emocionálních) na strukturu lidského těla. Výsledkem byl rolfing, uspořádaná osnova práce s tělem, která umožnila milionů lidí žít zdravěji a aktivněji.
Vypredané
5,36 € 5,64 €

Mějte znovu zdravé srdce


Autor představuje svůj systém, který je s to zvrátit směr vývoje ischemické choroby srdeční bez užití medikamentů a chirurgických metod. Účinnost tohoto systému byla vědecky prokázána.
Vypredané
25,76 € 27,12 €

Egészséges önértékelés - Mennyit érek?


A helyes önértékelés az egészséges személyiség tartópillére. Hazug értékmérők az ember elbizonytalanodásához és a csökkentértékűségi érzés kialakulásáshoz vezetnek. Az önbecsülés nem olyasmi, amit bebeszélhetünk magunknak. Függ mások megítélésétól, saját lelkiismeretünktől, önmagunkra vonatkozó helyes vagy helytelen látásunktól. A könyvből megtudhatjuk, mi az értékünk, hogyan juthatunk el egészséges önértékelésre és önbecsülésre.A kötetet Gaál Éva illusztrációi egészítik ki.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Szexuális erő és jóga


Haich Erzsébet könyvei révén - melyek valódi világsikerré váltak - a jóga és az emberi lélek kitűnő ismerőjének bizonyult. A Szexuális erő és jóga, a Sport és jóga folytatásaként olyan műnek tekinthető, amely minden felesleges szégyenérzet nélkül a s zexuális erő lényegét ragadja meg. E szokatlan könyv ugyanakkor nemcsak a szexuális erő titokzatos mélységeit tárja fel, hanem ezen erő megszelídítésének a módját is. Dr. Helmut Speer, a híres ideggyógyász és pszichoterapeuta előszavában a jóga és a mélylélektan összefüggéseit mutatja be utalva a lehetőségekre is, melyek a jóga területén a pszichoanalízis számára is adottak.
Vypredané
3,62 € 3,81 €

A boldogság titkai


Olyan információkat ismertet meg az olvasóval, melyek minden házas vagy házasság előtt álló személynek fontosak, akik keresik a szexualitás bibliai keretbe foglalt orvosi magyarázatát.
Vypredané
6,16 € 6,48 €

Nový život po padesátce


Obrazová publikace světoznámého českého fotografa žijícího od šedesátých let ve Spojených státech. Kniha představuje malé obrazové dějiny politického a veřejného života u nás v době osudových třiceti let.
Vypredané
4,90 € 5,16 €

Lacná kniha Nový život po padesátce (-90%)


Obrazová publikace světoznámého českého fotografa žijícího od šedesátých let ve Spojených státech. Kniha představuje malé obrazové dějiny politického a veřejného života u nás v době osudových třiceti let.
Vypredané
0,52 € 5,16 €

dostupné aj ako:


V kategórii zdravie, životný štýl nájdete širokú paletu kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi zdravia, wellnessu a zlepšovania životného štýlu. Tieto knihy ponúkajú cenné informácie, prístupy a rady, ktoré vám pomôžu dosiahnuť fyzickú a duševnú pohodu.

V našej knižnej ponuke nájdete diela, ktoré sa zameriavajú na rôzne témy, ako je stravovanie, cvičenie, duševné zdravie, sebapoznanie, liečebné metódy a mnoho ďalších oblastí súvisiacich so zdravím a životným štýlom. Tieto knihy vám poskytnú informácie o vplyve životného štýlu na vaše zdravie a praktické návody na to, ako dosiahnuť vyvážený a zdravý spôsob života.