! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Zdravie, životný štýl - ostatné strana 127 z 156

Az allergia gyógyítható


Az allergia az ipari társadalmak tipikus betegsége, amely bármelyik korosztályt megbetegítheti. Minden érintettnek fontos esemény tehát, hogy a dr. Rainer Dirkesmann vezette kutatócsoportnak sikerült találni egy hatóanyagot, amely nemcsak eredményes, hanem nagyon jól elviselhető is. Ez a Xolair nevű hatóanyag a stuttgarti egyetem kutatói szerint légúti allergiák esetén igen jól alkalmazható. Könyvünk átfogó ismertetést ad az allergia előidézte betegségekről, azok súlyossági fokozatairól. Megtudj uk, mikor mutathatja más betegségek jelenlétét, milyen megelőzési lehetőségei vannak az allergiának. Könyvünket a számos gyakorlati tanács miatt minden szakember és minden laikus haszonnal forgathatja.
Vypredané
5,48 € 5,77 €

Allergiamentes otthon


Hogyan bizonyosodhatunk meg afelől, hogy otthonunk és mindennapjaink allergiamentesek? Akár új otthont teremtünk, akár a régit tökéletesítjük, az Allergiamentes otthon megadja a választ. A könyv helyiségről helyiségre, témáról témára haladva tárja fe l a problémát, és egy sor gyakorlati, könnyen kivitelezhető megoldást ad, valamint szakmai tippeket és rövid tájékoztatást nyújt. Az egyes allergiás gondokat orvosi összefüggéseiben mutatja be, a tünetek, okok és megoldások ismertetésével.
Vypredané
14,61 € 15,38 €

88 kérdés és válasz a császármetszésről


A császármetszés ma az egész civilizált világban a leggyakrabban végzett műtétek közé tartozik. Minden más hasi műtéttől abban különbözik, hogy élettani folyamatot helyettesít, ezért számos etikai, jogi és szakmai kérdést vet fel. A legtöbb kérdést azonban maguk az érdekeltek teszik fel, amelyekre nem egyszerű mindig könnyen érthető, egyértelmű és szakmailag elfogadható választ adni.A könyv szerzője összegyűjtötte azokat a kérdéseket, amelyeket több mint 30 éves szülészeti gyakorlata alatt a császármetszéssel kapcsolatban kérdeztek tőle. A több száz kérdés közül azokat választotta ki, amelyek megítélése szerint szélesebb körű érdeklődésre tartanak számot. Ilyen pl. Lehet-e orvosi indok nélkül császármetszést kérni? * Hogyan történik a császármetszés? * Melyik a legelőnyösebb érzéstelenítési mód, ha lehet választani? * Magas vérnyomás, szívbetegség indoka-e a császármetszésnek? * Véralvadási zavar miatt kezelt kismama hogyan szüljön? * Mi vár a cukorbeteg kismamára? * Császármetszéssel szüljön-e a herpesszel fertőzött kismama? * Fordítva fekszik a magzat a 36. héten, hogyan tovább? * Az ikreket császármetszéssel kell a világrahozni? * Balesetben történt medencecsont-törés vagy más ortopédiai elváltozás indokolja-e a császármetszést? * Hány gyereket lehet császármetszéssel szülni? * Ki lehet jelen a császármetszésnél? * Ha a családban eddig mindenki "császárral "szült, ez vár az elkövetkezendő generáció nőtagjaira is? * Hány napig kell a kórházban lenni a műtét után? * Az újszülöttnek melyik a legelőnyösebb szülési mód? * Császármetszés után is beindul normálisan a tejelválasztás? * Mi az a profilaktikus császármetszés? ... stbAz érdekelteken kívül haszonnal forgathatják az egészségügyben dolgozó szakemberek is, akiktől a terhesek tanácsot kérnek várandóságuk alatt felmerülő problémáikra.A színes illusztrációkat is gazdagon tartalmazó könyv kétnyelvű, magyarul és angolul is olvasható, ezért még nyelvtanulásra is alkalmas.
Vypredané
0,95 € 1,00 €

Cvičení s alkoholem


Nepřekonatelná tělocvičná příručka pro každého! Po inspirativním úvodu, vysvětlujícím nepopiratelný vliv lihovin na rozvoj naší civilizace, následuje bohatě ilustrovaný popis 22 cvičení, díky nimž si každý může za neustálého popíjení rozvíjet všechny svalové skupiny i mozek.
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Nagy drogkönyv


Ez a könyv nem a drogok mellett szól. A döntést, hogy szed-e valaki drogot vagy sem, mindenkinek magának kell meghoznia. Senkinek nem tiszte, hogy a drogfogyasztás mellett érveljen, de napjainkban a tiltott szerek fogyasztása az egyik leginkább kedve lt "szabadidős tevékenység". E könyv néhány közismert kábítószer történetét dolgozza fel, első előállításuktól a terápiás és gyógyászati felhasználásukon keresztül addig, amíg elérték az öröm- és élvezetszerzésben betöltött szerepüket. Az egyes drogo khoz kapcsolódva bemutatjuk, hogy az orvosi felhasználásból a mindennapi életbe, a szibarita, élvhajhászó világba kikerülve, miként kapcsolódott hozzájuk egyre drákóibb törvénykezés.
Vypredané
16,41 € 17,27 €

Buďte svou vlastni terapeutkou


První kniha pro ty, kteří se chtějí snadno a rychle zbavit nejrůznějších fobií, úzkostí, smutku či deprese. Velmi přátelská diagnostická a terapeutická metoda, nazývaná RRT (Rapid Response Therapy, tedy terapie s rychlou odezvou), vychází z tradiční čínské medicíny a její výhodou je, že člověk se ji může snadno naučit, aby se nejen léčil sám nebo ve spolupráci se svým partnerem v soukromí domova, ale poté si svůj vyrovnaný stav i udržel. Nabízí tak účinnou pomoc v dnešní době poznamenané hektickým způsobem života vyvolávajícím každodenní emoční stres, jenž negativně ovlivňuje duševní zdraví každého z nás.
Vypredané
8,40 € 8,84 €

Az akupunktúra csodája


"...Itt az ideje, hogy paradigmát váltsunk, mielőtt teljesen leromboljuk a világunkat. Meggyőződésem, hogy nem miattam, csupán általam gyógyul a páciens, hiszen a kulcs benne van. Segítek neki megtalálni, hogy érettebben, tudatosabban, fejlettebben távozhasson a rendelőből. Munkám sikerét az jelzi, ha nincs többé szüksége rám" - vallja a szerző. Az ősi kínai tűszúrásos gyógymód, az akupunktúra - valamint a vele együtt fejlődött egyéb gyógymódok, mozgás- és légzéskultúra s legfőképpen mindennek alapjául szolgáló élet- és világszemlélet - nagyszerű és hatásos eszköz ehhez a csodálatos folyamathoz. Ennek ismereteit, tapasztalatait foglalja össze a jelen könyv.
Vypredané
12,06 € 12,69 €

Várjuk a babát!


A Várjuk a babát! című könyv felhívja az áldott állapotban lévő mamák figyelmét a terhesség alatt várható változásokra, hasznos táplálkozási tudnivalókra, étrendi változtatásokra, amelyek nagyon fontosak a terhesség különböző szakaszaiban. Amit mi eszünk, azt eszi a baba is. Étrendünket úgy kell összeállítani, hogy a magzat megkapja a fejlődéséhez szükséges tápanyagokat! Könyvünket azoknak a kismamáknak ajánljuk, akik most élik át először a gyermekvárás csodálatos érzését, akik választ várnak a terhességgel járó problémák megoldására. Néhány a megválaszolt kérdések közül: Mire ügyeljünk a terhesség előtt? Hogyan mérsékeljük a terhesség alatt előforduló panaszokat?
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Alvászavar


Közérthetően, de ugyanakkor szakértő megfogalmazásban dr. Caldwell elmagyarázza, hogy mitől alszunk jól vagy rosszul, áttekintést nyújt arról a sok rendellenességről, amelyek az alvásunkat befolyásolhatják, és világos útmutatást ad arra, hogyan lehet jobban aludni. A következő témaköröket tárgyalja: miért nem vagyunk képesek eleget aludni - a táplálkozás, a mozgás, a nemi élet hatása; a több műszakos munka, repüléskor az időeltolódás okozta fáradtság, az időszakos érzelmi rendellenességek; alvás zavaros gyerekek és öregek; a gyógyszerek és az alvás: a nem benzodiazepinek, a zaleplon és a zopiklon. Az informatív esettanulmányokkal, táblázatokkal stb. kiegészített kötet az Ön igazi útmutatója.
Vypredané
7,29 € 7,67 €

Haj!


Új külsőt szeretne kitalálni magának, szeretné hangsúlyozni, milyen típus is valójában, vagy egyszerűen csak fiatalabbnak akar látszani? A frizurája segítségével a legegyszerűbb. A haj formájával ragyogóan érvényre lehet juttatni a személyiséget! Mi kell hozzá? Az arcunkhoz, egyéniségünkhöz illő hajvágás, egy fantasztikus hajszín, jól formázott haj, nem beszélve a megfelelő hajápolásról. Schmidt, a frizuradivat egyik nagy kreátora e könyvében számos praktikus ötletet kínál. Ezeket alkalmazva megtanulhatjuk, hogyan juttassuk egyszerű eszközökkel érvényre önmagukat, hajunk segítségével hogyan tegyünk szert a kellő kisugárzásra. A könyv minden típusra, minden hajra jó tanácsokkal szolgál.
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Párnacsata


A "Nőt akarok!" szerzőjének legújabb könyve! "Minden nőnek joga van a boldogsághoz - az ágyban is! Bár meggyőződésem, hogy ezért a férfiak tehetnek a legtöbbet, veszem magamnak a bátorságot, hogy tanácsot adjak a (jóval) szebbik nem képviselői számár a is. Nincs olyan, hogy magány! Minden nőre szüksége van valakinek. Olyannak, akinek még tetszik is. Keresd meg őt - ott van a közeledben - és tedd nagyon boldoggá!"
Vypredané
6,91 € 7,27 €

A rák ismeretlen oldala


A mosoly felbecsülhetetlen ajándéka életünknek. Egy jó nevetés szervezetünk gyógyító energiáit indítja el. Szükségünk van rá nap mint nap, a legnehezebb helyzetben pedig életünket mentheti meg. Christine Clifford könyve, A rák ismeretlen oldala a mag yar olvasó számára szokatlan önvallomásokat, élményeket és tapasztalatokat ad közre; amerikai sorstársaink, rák-túlélők humoros, néhol groteszk történeteit. Azzal a nem titkolt szándékkal vágtunk bele a könyv kiadásába, hogy ezzel is segítsük a lelki gyógyulást, amely nélkül a fizikai sem megy. Találja meg Ön is mindazt, ami az Ön arcára varázsolhat mosolyt, amin egy jót kacaghat. Változtasson egy kicsit az optikán, keresse ezeket a lehetőségeket, és meglátja, hogyan hat ez vissza az Ön közérzet ére!
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Nagy allergiakönyv


A Nagy allergiakönyv részletes gyógyszertáblázataival, informatív kiemeléseivel és kiváló szemléltető ábráival minden fontosabb tudnivalót közöl erről az emberiség egyötödét érintő állapotról. Jung Engel a könyv első részében általános áttekintést ad az allergiás reakciókról, majd részletesen ismerteti az egyre gyakoribb betegségeket. Többek között elemzi: az immunrendszert és működését; az allergiák diagnosztikáját és a kiváltó okok azonosítását; a gyógyszereket és alkalmazásukat; a gyermekkori allergiák kezelését; az asztma kezelésének újabb lehetőségeit; az egyes étel-, bőrgyógyászati, gyógyszer- és rovarcsípés-allergiák különleges problémáit.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Gyógyítás illóolajokkal


A könyv - két természetgyógyász műve - bepillantást nyújt az illóolajok alkalmazásának történetébe, majd ismerteti a leggyakrabban használt 51 illóolaj hatását. Aromaterápiás tanácsokkal, illóolaj-keverék receptekkel is szolgál, valamint tanácsot ad az egyes betegségekben használatos illóolajok kiválasztásához. Mindez segíti az olvasót abba, hogy az elméleti tudás mellett a gyakorlatban is hatékonyan alkalmazza az illóolajokat testi és lelki állapotának javítása céljából. Az érdeklődő számtalan javaslatot, ötletet és részletes leírást talál - legyen a célja akár légfrissítés, masszázs, borogatás, fürdő vagy inhalálás, akár szépségápolás vagy háztartási célú felhasználás.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Lacná kniha Fogyjunk akupunktúrával és diétával! (-70%)


Ez a könyv azért készült el, hogy bizonyítsuk: képesek vagyunk "csodákra"... Az akupunktúra és diéta segít
Vypredané
2,50 € 8,33 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Buďte svou vlastni terapeutkou (-90%)


První kniha pro ty, kteří se chtějí snadno a rychle zbavit nejrůznějších fobií, úzkostí, smutku či deprese. Velmi přátelská diagnostická a terapeutická metoda, nazývaná RRT (Rapid Response Therapy, tedy terapie s rychlou odezvou), vychází z tradiční čínské medicíny a její výhodou je, že člověk se ji může snadno naučit, aby se nejen léčil sám nebo ve spolupráci se svým partnerem v soukromí domova, ale poté si svůj vyrovnaný stav i udržel. Nabízí tak účinnou pomoc v dnešní době poznamenané hektickým způsobem života vyvolávajícím každodenní emoční stres, jenž negativně ovlivňuje duševní zdraví každého z nás.
Vypredané
0,88 € 8,84 €

dostupné aj ako:

Nová doba porodní


Už v předchozí knize Tajné dějiny hudby V. Marek ukázal, jak široké je spektrum jeho záběru a že dokáže vidět věci ve vzájemných netušených souvislostech. V této průkopnické a zasvěcené práci se zabývá zrodem nového života a šokujícími důsledky, jaké mají na vývoj jedince prenatální život, průběh porodu a doba přicházející bezprostředně po něm. Kniha nesoucí podtitul Přirozený porod jako cesta ke společnosti bez násilí by neměla unikout pozornosti žádné budoucí maminky...
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Jak se zbavit brýlí


Kniha, která byla napsána s cílem pomoci zlepšit vám zrak, probudit ve vašem nitru skryté schopnosti a realizovat se jako Osobnost.
Vypredané
11,16 € 11,75 €

V kategórii zdravie, životný štýl nájdete širokú paletu kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi zdravia, wellnessu a zlepšovania životného štýlu. Tieto knihy ponúkajú cenné informácie, prístupy a rady, ktoré vám pomôžu dosiahnuť fyzickú a duševnú pohodu.

V našej knižnej ponuke nájdete diela, ktoré sa zameriavajú na rôzne témy, ako je stravovanie, cvičenie, duševné zdravie, sebapoznanie, liečebné metódy a mnoho ďalších oblastí súvisiacich so zdravím a životným štýlom. Tieto knihy vám poskytnú informácie o vplyve životného štýlu na vaše zdravie a praktické návody na to, ako dosiahnuť vyvážený a zdravý spôsob života.