! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Zdravie, životný štýl - ostatné strana 123 z 157

To je tá pravá-a odzvonilo hladovkám


V praktickej príručke na vás čaká diétny program, ktorý ste doteraz neúspešne hľadali...
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Lacná kniha Úspěšná paní domu (-90%)


Manažerkou i ve vlastní domácnosti Pro dnešní samostatnou, schopnou a sebevědomou mladou ženu nemusí být představa času tráveného u plotny příliš lákavá, ale moderní vybavení kuchyně, hezké stolování a příjemné chvíle u rodinného stolu se i v dnešním uspěchaném světě stávají čím dál uznávanější hodnotou. Dlouholetá profesorka hotelové školy a Školy společného stravování Hana Sedláčková, která vychovala několik generací úspěšných absolventů a napsala řadu učebnic, příruček i výpravných publikací z oboru gastronomie, shrnuje v této knížce své životní zkušenosti, radí, jak si usnadnit přípravu jídel, připomíná zásady společenského chování a pochopitelně přidává spoustu výborných receptů. F. 130x200 mm, 264 str. + 16 bar. příl. váz.
Vypredané
0,85 € 8,54 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zpátky do bikin za čtyři týdny (-90%)


Rozhodla jste se být štíhlá do bikin? V tom případě jste na správné adrese! Zkuste se pouze jeden měsíc řídit podle této knihy a uvidíte, že budete mile překvapena. Program rozdělený do čtyř týdnů sestává z opatření týkajících se diety, cvičení a kosmetické péče, které vám dodají svěžest, sílu a nezbytnou sebedůvěru. Stačí tak málo, abyste se cítila skvěle.
Vypredané
1,15 € 11,52 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pilatesova metoda III (-90%)


Publikace známé propagátorky Pilatesovy metody u nás Péče o páteř představuje čtenářům tři na sebe navazující sestavy cviků, které slouží k odstranění bolestí páteře – cviky, popsané v knize, pomáhají odstranit chronické i akutní bolesti páteře a zad.
Vypredané
0,76 € 7,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Aktívne proti ochoreniam žíl (-90%)


Súbor 75 pohyblivých cvikov, príčiny menejcennosti žilových stien a vzniku kŕčových žíl, vyšetrovacie a liečebné metódy a veľa iných rád. (245x175, 112 s., FB, TV)
Vypredané
0,66 € 6,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha To je tá pravá-a odzvonilo hladovkám


V praktickej príručke na vás čaká diétny program, ktorý ste doteraz neúspešne hľadali...
Vypredané
0,21 € 4,28 €

dostupné aj ako:

Nespoutaná energie


Vynikající lékař a autor mnoha bestsellerů doktor Deepak Chopra představuje ve své knize ověřený recept, jak proniknout k nedostupnému energetickému potenciálu v mysli každého člověka, jak oživit energii a vitalitu nutnou k životu.
Vypredané
6,25 € 6,58 €

Michprodukte selbst gemacht


Michprodukte selbst gemacht Praxis &, Rezepte
Vypredané
2,49 € 2,62 €

Lacná kniha Michprodukte selbst gemacht


Michprodukte selbst gemacht Praxis &, Rezepte
Vypredané
0,13 € 2,62 €

dostupné aj ako:

Mammográfiám lelete: POZITÍV!


A kötet segítségével minden nő alapos információkat szerezhet az emlőrákkal kapcsolatos kérdésekről. A korán felismert emlőrákosok 95 százaléka újból egészéges lesz a diagnózis felállítása és a terápia elvégzése után. Manapság rendkívül hatékony eszközökkel rendelkezik az orvostudomány. A könyv szerzője a mellrák elleni küzdelem kiemelkedő személyisége.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

Kismamajóga


Ez a könyv azoknak a kismamáknak íródott, akik egészséges terhességre és könnyű szülésre vágynak, s ezért egészséges életmódra vágynak. A szerző útmutatót ad a táplálkozás, a testedzés terén, és relaxációs technikákkal segít a szülésre való lelki felkészülésben. Elmagyarázza a természetes szülés folyamatát, valamint egyénileg, illetve párral végezhető szülőpozíciókat mutat be, melyek megkönnyítik a vajúdást és a kitolást.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

Egészség Isten patikájából


Az elmúlt hónapok során egyre nagyobb számban jelentek meg azok a könyvek és kiadványok, amelyek közvetlenül vagy közvetve a természetgyógyászattal foglalkoztak és mondanivalójuk lényegét a természetből merítették. Ezek a könyvek egyfajta rejtett tiltakozást fejeznek ki az egyre vadabbul rohanó társadalmi környezetünk iránt; amely veszélyes fenyegetést tartalmaz minden individuumra nézve. Bizonyított tény, hogy egyre fokozódó mértékben romlik egészségi állapotunk, növekszik a káros idegi megterhelésünk. Sajnálatos tény, hogy a mind nagyobb mennyiségű gyógyszerfogyasztást még a drogok drasztikusan emelkedő árai sem tudták, illetve tudják lényegesen csökkenteni, befolyásolni. Vélhetően, többek között ezek lehetnek az alapvető indítékai annak, hogy még a szakemberek érdeklődése is a méltánytalanul háttérbe szorított és hovatovább elfelejtett természetes gyógymódok felé fordult, ismét felfedezve az erdők, mezők virágaiban, a füvekben és a fákban rejlő ősi gyógyító erőt. Könyvünk, Európában eddig már több mint 4 millió példányban kelt el, ugyancsak ezt a célt hivatott szolgálni. Szerzője, Maria Treben gazdag ismereteivel és gyakorlati tapasztalataival igyekszik segíteni azokon, akik őszintén hisznek a természet gyakran alig magyarázható erejében. Ugyanakkor a kiadó is, a szerzővel egyetértve kiemelten hangsúlyozni kívánja, hogy ez a könyv, hasonlóan más témabeli kiadványokhoz a benne lévő gazdag tapasztalatok ellenére sem helyettesítheti az orvostudomány évszázados tudásanyagát, a speciális gyógyászati és diagnosztikai eljárásokat, a nagy hatékonyságú, gyakran a közvetlen életveszélyt elhárító gyógyszereket. Ezt erősíti meg, húzza alá könyvünk ajánlásában dr. Szigeti Jenő teológia tanár is, akinek ezúton is köszönetünket fejezzük ki. Könyvünk alkalmas arra, hogy a fentieket kiegészítse, a gyógyulás folyamatát meggyorsítsa, gyakorta elviselhetőbbé tegye és a belső hit, erő révén azt visszafordíthatatlanná téve adja vissza egészségünket, erősítse meg hitünket.
Vypredané
6,96 € 7,33 €

Gyógyító kezek


Michael Bradford több mint húsz éve járja a világot, hogy tanuljon, és az embereken segítsen. Sajátos módszere épp ezért egyfajta szintézis: a keleti és a nyugati gyógyító hagyományokat, valamint saját technikáját ötvözte egységes egésszé. Gyakorlati tapasztalatait és tudását most könyv formájában is megosztja az olvasókkal, mivel szilárd meggyőződése, hogy kisebb-nagyobb mértékben mindnyájunkban szunnyadnak gyógyító képességek, ám nem ismerjük fel és nem aknázzuk ki ezeket. A gyógyító kezek elsődleges célja éppen az, hogy fölnyissa a szemünket, és rámutasson arra, hogy saját magunk vagy mások gyógyításának érdekében akár mi is képesek lehetünk pozitív energiáink fölszabadítására. A könyvben ismertetett technikák és egyszerű ábrák segítségével mindenféle előképzettség nélkül, gyorsan és könnyedén elsajátíthatóak azok a módszerek, amelyek segítségével bárki képessé válhat gyógyító energiáinak továbbítására.
Vypredané
5,08 € 5,35 €

Pilates gyakorlatok


A Pilates-edzésmódszer, amelyet az 1920-as években fejlesztett ki Joseph Pilates, a stúdiók és sportegyesületek aktuális irányzata. Színes képekkel illusztrált könyvünkben megtalálja az otthon végezhető legjobb gyakorlatokat, amelyeket pontos edzési utasítások tesznek jól kivitelezhetővé. A gyakorlatok minden korosztály számára megfelelők, minden teljesítményszinten végezhetők, nyújtják és erősítik az izomzatot, javítják a testtartást, fejlesztik a testérzékelést, és fokozzák a teljesítőképességet.
Vypredané
7,91 € 8,33 €

Sociální fobie


Sociální fobie je nepřiměřený až chorobný strach z kontaktu s ostatními lidmi. Může se týkat pouze specifických situací (například vystoupení na veřejnosti či telefonování) nebo se úzkost může projevovat při veškerém kontaktu s lidmi. V tomto případě sociální fobie významně omezuje studijní a pracovní uplatnění i celkovou kvalitu života. Příručka uvádí informace o projevech, příčinách a průběhu této poruchy a způsobech jejího zvládání, ať již svépomocnými aktivitami nebo s pomocí terapeuta.
Vypredané
9,24 € 9,73 €

Szexügyek


Kategória: SZERELEM, SEXUALITÁS, PÁRKAPCSOLATOK E mű a szex egészséges, természetes, ártatlan és minden bűntudattól, illetve elfojtástól mentes vízióját tárja az olvasók elé. Míg az egyéb munkák általában különféle technikákat és szexuális játékokat kínálnak számunkra, Osho a szex belső lélektani és spirituális dimenzióiba enged bepillantást. Megmutatja, hogyan fogadhatjuk el és üdvözölhetjük a szexet a természet adományaként, és miként használhatjuk fel a nagyobb éntudatosság, és öröm felé vezető út értékes lépcsőfokaként.
Vypredané
9,43 € 9,93 €

DMT:Molekula duše


DMT: molekula duše je podmanivou a dobrodružnou cestou zákulisím experimentálního výzkumu nejsilnějšího známého psychedelika. Rick Strassman vedl klinický výzkum, během něhož podal tuto látku šedesáti dobrovolníkům. Podrobně zde popisuje uskutečněné experimenty, je nezaujatým badatelem lidské mysli a znovu po dlouhé době přichází s myšlenkou, že psychedelika mají terapeutický potenciál.
Vypredané
12,45 € 13,11 €

Fájdalomcsillapító masszázs lépésről lépésre


A színes ábrákkal illusztrált könyvből gyorsan és biztonságosan elsajátítható masszázstechnikákkal önmagunk és társaink életét egészségesebbé, harmonikusabbá varázsolhatjuk. A kínai technikán alapuló masszázs célja, hogy a meridiánok, valamint a fő akupunktúrás pontok segítségével megnyissa az elzáródott csatornákat, biztosítsa az energiák akadálytalan áramlását a testben. E módszer számtalan fájdalmat okozó rendellenességet szüntet meg - a mellékhatás legkisebb veszélye nélkül -, valamint fontos szerepet játszik a rehabilitációs folyamatban is. Egyedülálló gyógymódként vagy más terápia kiegészítéseként egyaránt alkalmazható. Használatával legyőzhetjük a kimerültség érzését; feloldhatjuk a bennünk lévő feszültséget; segítjük a keringési-, az ideg-, a légző-, az emésztő-, a húgy-ivarszeri és az immunrendszer működését; javítjuk közérzetünket és egészségünket.
Vypredané
10,23 € 10,77 €

Férfijaj, avagy a prosztatavész


Már a szó is rémületgerjesztő, olyan, mint a lepráé, a jelentése pedig egyaránt magában rejtheti a gyorsan beteljesedő végzetet, vagy a lassú gyötrődéssel telő évek hosszú sorát. Magyarországon évente kétezer-négyszáz férfi azért hal meg prosztatarák ban, mert későn fedezték fel a betegségét. A szervezetten végzett megelőző vizsgálatokra még mindig csak elképzelések vannak, anyagi, pénzbeli feltételek nincsenek. Csökken a népességünk, s ebben a hazánkban jelenleg negyedik haláloknak, a prosztatar áknak is szerepe van. A szerző saját történetén keresztül tanácsot ad, felráz, időnként megdöbbent. Nézzünk szembe önmagunkkal és a betegséggel! És semmiképpen ne adjuk fel!
Vypredané
3,79 € 3,99 €

V kategórii zdravie, životný štýl nájdete širokú paletu kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi zdravia, wellnessu a zlepšovania životného štýlu. Tieto knihy ponúkajú cenné informácie, prístupy a rady, ktoré vám pomôžu dosiahnuť fyzickú a duševnú pohodu.

V našej knižnej ponuke nájdete diela, ktoré sa zameriavajú na rôzne témy, ako je stravovanie, cvičenie, duševné zdravie, sebapoznanie, liečebné metódy a mnoho ďalších oblastí súvisiacich so zdravím a životným štýlom. Tieto knihy vám poskytnú informácie o vplyve životného štýlu na vaše zdravie a praktické návody na to, ako dosiahnuť vyvážený a zdravý spôsob života.