Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Hóember a barátom (ÚJ)


Bár korán sötétedik és sokat van hideg, a tél mégis számtalan csodát rejteget: a korcsolyázás, síelés, hógolyózás, szánkózás, hóemberépítés öröme nagyszerű közös élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az ebben a kötetben összegyűjtött tizenöt mese révén a kicsik bármikor újra átélhetik a tél nagyszerű pillanatait. Megújult borítóval, változatlan tartalommal újra kapható!
U dodávateľa
13,36 € 14,06 €

A szicíliai


1943-ban egy hegyi ösvényen sajtcsempészés közben elkapnak egy húszéves fiút, Turi Giulianót, aki az ínséges időkben így kénytelen segíteni családján. Az őt megsebesítő csendőrt a fiú lelövi, és ezzel a saját sorsát is megpecsételi: egész életére törvények kívülivé válik. A köré szerveződő bandájával a hegyekbe kényszerül, onnan vívja harcát szeretett Szicíliája felszabadításáért. Számos rablás után és jó néhány csendőr meg áruló holttestén átlépve azonba ráébred, hogy fő ellensége nem a mindenkori korrupt és nemtörődöm római kormány, hanem a sziget minden zugát pókhálóként átszövő maffia. Amikor pár év múlva a már-már önmaga legendájává lett bandita, a gazdagok kifosztója, szegények gyámola Isten és Szicília nevében kivégez hat kisebb maffiavezért, akik nem engedik földet bérelni a nincstelen parasztokat, a "tiszteletre méltó" Don Croce Malo " a főnökök főnöke" belátja, hogy ők ketten nem férnek meg többé egymás mellett a szigeten: vagy neki, vagy Turi Giulianónak meg kell halnia. Mario Puzo korábbi világhírű bestsellere, A Keresztapa egyik epizódját bővítette lebilincselő kalandregénnyé.
U dodávateľa
13,36 € 14,06 €

Chodci zeleně


Jedlan, Marr, Kataj, Kajem – to nejsou jména chlapců z klubu, který se inspiroval u Rychlých šípů. To jsou přezdívky Chodců zeleně: Jana Řezáče, Josefa Proška, Jaroslava Rychlého a Miloše Hájka. Jde o jednu z méně známých a literárněhistoricky dosud pomíjených básnických skupin, které fungovaly ilegálně v Praze za druhé světové války a těsně po ní. Navazovali především na předválečný surrealismus, který později přepsali vlastním tvůrčím vkladem na takzvaný monstrualismus. Z dlouhé řady realizovaných samizdatů jsou některé nenávratně ztraceny, jiné se dochovaly. A právě všechny ty dochované – vedle titulních Chodců zeleně jde o sborníky Mezitím, Ochranné prostředky, Schopnost skutečnosti, Záchody a PF 49 – jsou shromážděny v tomto svazku.
U dodávateľa
14,90 € 15,68 €

Hollow lányok


Iris Hollow és két idősebb testvére kétségtelenül furák. Gyerekként egy skót utcáról tűntek el, és csak egy hónap múlva tértek vissza emlékek nélkül, úgy, hogy fogalmuk sem volt hol jártak, vagy mi is történt velük. Még ennél is megdöbbentőbb, hogy külsőleg is megváltoztak: kék szemük feketére sötétült, régebben fekete hajuk tejfehérré vált. Ahogy egyre idősebbek lesznek furcsa, hátborzongató történések járnak a nyomukban. Az emberek felkavaróan megrészegítőnek találják külsejüket, kibírhatatlanul gyönyörűnek látja őket mindenki, miközben kiszámíthatatlanul veszélyesek. A tizenhét éves Iris mindent megtesz azért, hogy sikerüljön beilleszkednie a hétköznapi emberek közé, és elvégeznie időben a középiskolát, amit két híres, ragyogó, világjáró idősebb testvérének, Grey-nek és Vivinek sosem sikerült. De Grey hirtelen eltűnik a föld színéről, és bizarr nyomokat hagy hátra húgainak, így Vivi és Iris a keresésére indulnak. Azonban ezzel nincsenek egyedül. Ahogy egyre több természetfeletti dologra bukkannak nővérük nyomában, Iris hamarosan ráébred, hogy a múltjukról szóló történetek nem valódiak, és hogy a világ, ahonnan visszatértek láthatóan sérülésmentesen tíz évvel ezelőtt, újra visszaszólítja őket.
U dodávateľa
12,04 € 12,67 €

Nekem te kellesz, neked pedig én


„A férfiak és a nők partnerükkel szemben támasztott kritériumai úgy alakultak ki, hogy a párok tagjainak gyakorlatilag lehetetlen teljesen konfliktusmentes kapcsolatban együtt élniük, ha változnak az életkörülményeik. Ha elfogadjuk, hogy a konfliktus elkerülhetetlen, és olyan stratégiákat választunk, amelyekkel kezelni tudjuk ezeket, akkor viszonylag zökkenőmentesen alakulhat az életünk partnerünkkel. A konfliktusmentes kapcsolat ábrándját azonban jobb, ha száműzzük az esti mesékbe vagy a romantikus regényekbe. Az igazi párkapcsolati boldogsághoz az vezet, ha megértjük társunk igényeit, és azon dolgozunk, hogy kielégítsük ezeket.” Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a picinek tűnő problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinak gusztustalan szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi az otromba vicceket? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Az elsöprő sikerű Testbeszéd írója és társszerzője - egyben felesége - három évtizede keresik a választ, vajon miért van az, hogy a nemek közti szakadék, félreértés, konfliktus a huszonegyedik században ugyanúgy hozzátartozik az emberi élethez, mint Ádám és Éva ősviszálya idején. Tapasztalataik, kutatásaik, felméréseik, józan eszük és humoruk segítségével igyekeznek válaszolni az örök kérdésre: miért is van annyi bajunk egymással?
U dodávateľa
12,04 € 12,67 €

Átkozott kenyér


Sophie Mackintosh hipnotikus erejű, új regényének központjában egy valódi, máig felderítetlen bűntény áll, egy francia kisvárosban 1951-ben történt tömeges mérgezés. A világtörténelem legkegyetlenebb háborújától megrendült Pont-Saint-Esprit városkában össznépi őrület tör ki. A történészek úgy vélik, a rejtélyes betegséget, a heves hallucinációkat rossz kenyér okozta; mások szerint titkolt kormányzati kísérlet alanya volt a helybéli lakosság. A kis városkában él Elodie, a pék felesége, egy csúnyácska, jellegtelen külsejű nő, akinek leghőbb vágya, hogy kitörjön egyhangú élete keretei közül. Egy karizmatikus pár, az erőtől duzzadó követ és hegyes fogú felesége, Violet érkezik a városba, akik bűvkörükbe vonják Elodie-t. Veszélyes macska-egér játék veszi kezdetét. Az Átkozott kenyér lázas vallomás, az átváltozás erotikus példázata egy hiszterizált városban, amely egyszerre szól a vérben mételyként keringő irigységről, és az égető, emésztő vágyról.
U dodávateľa
13,38 € 14,08 €

Tajtékos napok - Helikon zsebkönyvek 48.


A világirodalom egyik legszebb, de biztosan a legszürreálisabb, édes-bús szerelmi történetének szerzője így ír könyvéről előszócskájában: "Csak két dolog van: a szerelem, mindenfajta szerelem a csinos lányokkal, meg a New Orleans-i muzsika vagy a Duke Ellington-féle. A többinek el kéne tűnnie, mert a többi rút, s az alább következő néhány bizonyságul szolgáló lapnak az ereje abban a tényben rejlik, hogy a történet teljes egészében igaz, mert elejétől a végéig én találtam ki." "- Lótusza van? - hitetlenkedett Nicolas. - A jobb tüdejében - mondta Colin. - A professzor eleinte azt hitte, hogy csak valami állat. De nem, hanem lótusz. Látszott a képernyőn."
U dodávateľa
8,03 € 8,45 €

Create Your Own Travel Journal 1


Make your vacation memories last a lifetime with this awesome fill-in children's travel journal that's packed with brilliant activities and prompts to inspire kids to write and draw their adventures. Budding diarists can record precious moments from their trip in this pocket-sized book and create the ultimate holiday souvenir to cherish forever. Draw your own passport picture; make a cool flip-book animation of your experiences; describe the tastiest treat from your journey - this epic kids' journal encourages readers to really engage with their travels and create a treasured keepsake that they can look back on years later with the whole family. Inside Create Your Own Travel Journal: - Fun fill-in activities including games, drawing challenges and prompts for stories to encourage children to observe and admire their surroundings - Handy pocket-sized hardback book with an elastic band so readers can take their precious jottings and doodles with them wherever they go - A super memento to remind kids - and grown ups - of the adventures they share together - Includes: create a postcard of your favourite vacation destination; make a playlist of the songs you've heard during your holiday; make a city skyline using your ticket stubs; draw the view from your room; write about your favourite experience so far; create a special souvenir of your trip; draw all the people you've met during your getaway - and more Create Your Own Travel Journal is the latest book in Lonely Planet Kids' 'Create Your Own' series following on from Create Your Own Holiday Games and Create Your Own Camping Activities. This fun-packed fill-in journal provides the perfect space for creative kids to keep their travel thoughts and musings, so that they can enjoy and remember their vacation for many years to come.
U dodávateľa
13,78 € 14,50 €
  • 5 /5

Atribúty Boha


„A to je večný život, aby poznali Teba, jediného pravého Boha, a ktorého si poslal, Ježiša Krista.“ Ján 17:3 Arthur W. Pink sa narodil v Nottinghame v Anglicku v roku 1886 a v roku 1908 sa znovu narodil z božieho Ducha. Na Moodyho biblickom inštitúte v Chicagu v USA študoval len šesť týždňov, kým začal svoju pastoračnú prácu v Colorade. Odtiaľ pastoračné pôsobil v zboroch v Kalifornii. Kentucky a Južnej Karolíne, a potom sa na krátky čas presunul do Sydney v Austrálii, kde kázal a vyučoval. V roku 1934 sa vrátil do rodného Anglicka a v roku 1940 sa natrvalo usadil na ostrove Lewis v Škótsku, kde zostal až do svojej smrti o dvanásť rokov neskôr v roku 1952.
Na sklade 1Ks
12,26 € 12,90 €

Edith Liebermann semmi kis élete


A romantikus lelkületűnek született, kiábrándult, ám továbbra is idealista szerző realistán részletező, olykor krimi-hangütésű novelláit tartja kezében az olvasó. Iróniája egyetemes, életmód és irodalmi forma egyaránt megkapja a magáét. A rendszerváltást megelőző néhány évtől a közeljövőig tartó időszak groteszkül végződő történeteiről nem mindig lehet eldönteni, megtörténtek-e valóban - netalán a szerzővel - , vagy csak a mesélő tréfálkozik velünk. Ha megtörténtek, jó szeme volt, és kiváló a memóriája (szorgalmasan jegyzetelt); ha nem történtek meg, vagy nem így, akkor a fantáziája eleven és dicséretesen valósághű. Az előre kalkulálhatatlan és utólag elképesztő élethelyzetek adta lehetőségeket élvezettel variálja és toldja meg, ha egyáltalán megtoldja. Egyik remeklésében egy koreai származású idős magyar nő és egy erdélyi magyar ex-párttitkár ül egy hanton, két idegen, történetüket a szerző meséli el, és úgy távoznak, hogy még csak nem is szóltak egymáshoz. Írásainak némelyik szereplőjét és kalandjait felismerni vélem. Az Európáról, Észak-Amerikáról és Kelet-Európáról szóló novellák tárgyi világa hiteles, szinte önmaga paródiája, a szerző az Eörsi Istvánon átszűrt brechti és gombrowiczi szemléletet adja hozzá. A kötet a mesterséges (un)intelligencia jövője felé tart lemondóan, és a végén oda is ér. Nemzedékének vágyait, ábrándjait, olvasmány-, zenei és filmélményeit az élettörténetekkel együtt adja elő, a tudatot és a létet nagyvonalúan fogja egybe. Spiró György
U dodávateľa
11,50 € 12,10 €

Sex po 50, 2. vydání


Dárkový bestseller pro čerstvé padesátníky a zralé muže. Pro čtenáře 50+. Nejobsáhlejší přehled všeho, co vám v sexu přinese ta "klidnější" polovina vašeho života... I kdyby přece jen k něčemu došlo, dělejte si poznámky, místa máte dost.
U dodávateľa
5,18 € 5,45 €

Cocky Bastard - Csábító Briganti


MEGÉRI KOCKÁZTATNI A CSALÓDÁST EGY MÁSODIK ESÉLYÉRT? Chance az a pasi, aki a legvadabb álmaimban szerepel, nem olyasvalaki, akibe egy autós pihenőben botlik az ember Nebraska közepén. A szexi, pimasz ausztrál az utolsó ember, akire számítottam, hogy összeakadok vele, miközben átutazom az országon. Amikor lerobbant a kocsim, megegyeztünk. A következő dolog, amire emlékszem, hogy együtt utazunk, az erotikusan túlfűtött éjszakákat szállodákban töltjük, és nem tervezett kitérőket teszünk. Mindezt egy kecskével… Az egyszerű költözés életem kalandjává vált. Minden csupa móka és kacagás volt… Egészen addig, amíg közbe nem szóltak az érzelmek. Akartam őt, de Chance valamin nem tudott továbblépni. Azt hittem, ő is akar engem, de valami mégis visszatartotta. Nem lett volna szabad beleszeretnem ebbe a csábító brigantiba, főleg, hogy tudtam: az útjaink egyszer különválnak. Történet arról, hogyan ismerkedjen meg az ember újra a saját életével.
U dodávateľa
10,17 € 10,70 €

Hluchá republika


Ilya Kaminsky je anglicky píšuci a nepočujúci básnik pôvodom z Odesy. Jeho Hluchá republika vyšla v roku 2019 ako reakcia na geopolitickú situáciu na jeho rodnej Ukrajine. Kniha je ľúbostným príbehom, elégiou, naliehavou prosbou aj analýzou ľudskosti uprostred vypätej vojnovej situácie. Keď vojaci v okupovanom meste zabijú nepočujúceho chlapca, výstrel sa stane poslednou vecou, ktorú občania počujú – všetci ohluchnú a revoltujú posunkovou rečou. V príbehu sa prelínajú súkromné životy obyvateľov mesta obklopených verejným násilím: novomanželského páru Alfonsa a Sone, ktorí čakajú dieťa, drzej mame Gale podnecujúcej povstanie zo svojho bábkového divadla, a Galiných dievčat, ktoré hrdinsky učia spoluobčanov posunkovú reč a lákajú vojakov jedného po druhom na smrť za oponu. Hluchá republika vyšla vo viacerých európskych jazykoch, v slovenčine vychádza v preklade a s doslovom Viliama Nádaskaya.
U dodávateľa
9,41 € 9,90 €

Pokora a pozdvihnutie mysle k Bohu


Toto nadčasové dielo od Tomáša Kempenského, autora Nasledovania Krista, potvrdzuje, že bez cnosti pokory nemôžeme vstúpiť do nebeského kráľovstva. Tak ako je pýcha koreňom a zdrojom každého hriechu, tak je pokora základnou cnosťou, na ktorej musia byť založené všetky ostatné cnosti, ak majú prinášať ovocie. Luciferova pýcha podnietila jeho vzburu proti Bohu a nebu, a len pokora nás môže priviesť späť do neba a zjednotiť s Bohom. Pýcha je široká a jednoduchá cesta do pekla. V súčasnosti svet stráca zmysel pre hriech, pretože sa vytráca zmysel pre Boha a cnosť, najmä pokoru. Pokora je tlkot srdca svätých a základ všetkých cností. Je to cnosť, ktorá nás najviac pripodobňuje Kristovi. V tejto krátkej, ale myšlienkovo bohatej knihe veľký duchovný majster čitateľa poučí o prejavoch pýchy a nevyhnutnosti pokory, ako ju pestovať, ako pozdvihnúť svoju myseľ k Bohu a ako sa modliť s pokorou a úctou. Súčasťou knihy je výber z najkrajších modlitieb, aké boli kedy napísané k Bohu, Božej Matke a svätým.
Na sklade 1Ks
8,46 € 8,90 €

Z múdrosti otcov – November


Svätí učitelia duchovného života nám nezakrývajú, že cesta k spáse je jednoduchá. Každému ponúkajú tú istú mapu k cieľu, tie isté prostriedky duchovného života, nech už ide o kňazov a mníchov alebo o ľudí zo sveta. Evanjelium je to isté pre každého človeka a jeho prikázania sú záväzné pre každého. Svätí otcovia nám ponúkajú praktickú skúsenosť, ako žiť život s Kristom, aby nám uľahčili náš duchovný zápas. Som presvedčený, že Cirkev musí sprostredkovať túto ich duchovnú múdrosť kresťanom súčasnej doby. Mnohí ju s radosťou príjmu. Mnohí ju môžu síce odmietnuť, ale môžu sa k nej vrátiť v čase, keď iné cesty sa ukážu ako slepé uličky.
U dodávateľa
4,66 € 4,90 €

dostupné aj ako:

Z múdrosti otcov – December


Svätí učitelia duchovného života nám nezakrývajú, že cesta k spáse je jednoduchá. Každému ponúkajú tú istú mapu k cieľu, tie isté prostriedky duchovného života, nech už ide o kňazov a mníchov alebo o ľudí zo sveta. Evanjelium je to isté pre každého človeka a jeho prikázania sú záväzné pre každého. Svätí otcovia nám ponúkajú praktickú skúsenosť, ako žiť život s Kristom, aby nám uľahčili náš duchovný zápas. Som presvedčený, že Cirkev musí sprostredkovať túto ich duchovnú múdrosť kresťanom súčasnej doby. Mnohí ju s radosťou príjmu. Mnohí ju môžu síce odmietnuť, ale môžu sa k nej vrátiť v čase, keď iné cesty sa ukážu ako slepé uličky.
U dodávateľa
4,66 € 4,90 €

dostupné aj ako:

Twisted Games 2: Bridget & Rhys


Rhys Larsen testőr, és szigorú szabályok szerint végzi a munkáját: 1) Mindenáron megvédi az ügyfeleit. 2) Nem vonódik bele a magánéletükbe. Soha. És soha még csak meg sem fordult a fejében, hogy megszegje ezeket a szabályokat... amíg nem találkozott vele... A lány épp olyan makacs, mint ő, és a hűvös felszín alatt olyan tűz ég benne, ami idővel felemészti a jól bevált szabályokat. Napról napra fokozatosan bontja le a férfi védőfalait, mígnem Rhys kénytelen szembenézni az igazsággal: arra esküdött fel, hogy megvédi a lányt, de igazából nem akar mást, mint megragadni, és... Bridget von Ascheberggel hercegnő szabad életről és szerelemről álmodik. Amikor viszont a bátyja lemond a trónról, rá kell döbbennie, hogy nemsokára királynő lesz, és egy szeretet nélküli, de politikailag előnyös házasság vár rá. Pedig ő soha nem akarta magának a trónt. És ahogy új szerepkörében az intrikák és árulások között igyekszik lavírozni, még a benne tomboló vágyat is el kell rejtenie: hiszen a teste és a lelke egy olyan férfit kíván, akit nem kaphat meg. Az ő váratlan és tiltott szerelemük romba döntheti az egész királyságot... és mindkettőjük számára katasztrofális következményeket rejteget.
U dodávateľa
14,72 € 15,49 €

Čierny krásavec – ilustrované vydanie


Nové vydanie klasického príbehu s nádhernými ilustráciami Tento čarovný príbeh statočného koňa vo viktoriánskej Británii uchvátil a nadchol niekoľko generácií čitateľov. Vráťte sa v čase a pozrite sa na svet pokojnými a trpezlivými očami Čierneho krásavca, ktorý si užíva radosti a znáša príkoria koní v 19. storočí. Nové vydanie klasického príbehu Anny Sewellovej nádherne ilustroval Christian Birmingham. Rozprávanie Čierneho krásavca je rovnako svieže ako v roku 1877, keď sa prvýkrát dostalo do rúk čitateľom. Zoznámte sa so súcitnými hrdinami aj s bezcitnými ničomníkmi, s ktorými sa Krásavec stretol vo svojom živote, no skúste sa najmä vžiť do toho, aké je to byť koňom – cválať po mäkučkej tráve a počuť láskavé slovo v ťažkých časoch. Tento príbeh vo vás zostane do konca života. „Ľudia sú rôzni, niektorí sú dobrí a ohľaduplní ako náš pán a slúžiť im je pre každého koňa výsada, lenže iní sú zlí a krutí a takí by nikdy nemali vlastniť koňa ani psa... Verím, že sa dostaneš do dobrých rúk. Kôň však nikdy nevie, kto ho kúpi alebo na ňom bude jazdiť. Zakaždým je to náhoda, no aj tak ti vravím, odvádzaj čo najlepšiu robotu, nech je to kdekoľvek, a dbaj na svoju dobrú povesť.“ ANNA SEWELL sa narodila v roku 1820 v Great Yarmouth, meste na východnom pobreží Anglicka. Ako štrnásťročná sa vážne zranila a do konca života chodila o barlách. Cestovať mohla len v koči, vďaka čomu v nej vzklíčila doživotná láska ku koňom a záujem o ne. K napísaniu Čierneho krásavca ju viedla snaha dotknúť sa sŕdc ľudí, ktorých životy boli nejakým spôsobom späté s koňmi, a zmeniť ich zmýšľanie tak, aby mysleli na blaho všetkých zvierat zverených do ich starostlivosti. Autorka zomrela len niekoľko mesiacov po vyjdení svojej jedinej knihy, nikdy sa teda nedozvedela, aký úspech zaznamenala, ani to, ako pomohla vydláždiť cestu, ktorá viedla k zrodu prvých zákonov na ochranu zvierat. Čierny krásavec je dnes podľa odhadovaných päťdesiatich miliónov predaných výtlačkov po celom svete najobľúbenejším príbehom o zvieratách všetkých čias. CHRISTIAN BIRMINGHAM je kritikmi ospevovaný ilustrátor, ktorý získal za svoju prácu niekoľko cien a nominácií. V roku 1991 s vyznamenaním dokončil štúdium grafického dizajnu na Exeter College of Art and Design so zameraním na ilustrácie. Inšpirovaný obrazmi Degasa, Stubbsa a Munningsa vášnivo rád kreslí kone. Z anglického originálu preložila Eva Budjačová. Pre čitateľov od 10 rokov.
Na sklade > 5Ks
18,91 € 19,90 €

Fergeteg


Hátborzongató újdonság A hasadék szerzőjétől! „HALNY: Szélvihar, mely Lengyelországban a Kárpátokban és a Szudétákban fordul elő leginkább, és a hegység két oldalán kialakuló nyomáskülönbség hatására keletkezik. A halny érkezését jellegzetes felhők jelzik, melyek átbuknak a gerinc másik oldalára, de nem folynak le a hegy lábáig. Amikor azonban a felhők elkezdenek észak felé mozogni, a szél egyre erősödik. A halnyt követően az időjárás drámaian megváltozik. A légnyomás hirtelen lecsökken, ami rendkívül erős hatással van az emberi szervezetre, megnő a koraszülések és a szívinfarktusok száma. A szív- és érrendszeri betegségekben és a depresszióban szenvedők tünetei súlyosabbá válnak. Nyugtalannak érezhetjük magunkat, rémálmok gyötörhetnek. A helyi mendemondák szerint a vihar összefüggésbe hozható a megnövekedett öngyilkosságok és a megmagyarázhatatlan halálesetek számával is.” A Liptói-havasok elátkozott útszakaszánál egyre különösebb dolgok történnek, furcsa és megmagyarázhatatlan balesetek. Egy munkaügyben épp arra hajtó könyvelő véletlenül talál rá a földön heverő autós kamerára, amin egy hátborzongató felvételre bukkan. Nyomozásba kezd, mert a látottak nem hagyják nyugodni, ám az események váratlan fordulatot vesznek, és egyre inkább úgy tűnik, hogy a halny legendájában sokkal több a valóság, mint azt elsőre gondolnánk. Jozef Karika új misztikus thrillerének hősei a legkegyetlenebb rémálomba csöppennek az elhagyatott lengyel–szlovák határvidéken, ami elöl nincs menekvés.
Na sklade 2Ks
11,48 € 12,08 €