Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Macko Puf Príbehy zo Stoakrového lesa III (-50%)


Macko Puf spolu s kamaráti zo Stoakrového lesa prichádzajú za vami s krásnou rozprávkovou knižkou. Dozviete sa v nej, ako išiel Macko na prvú lekársku prehliadku a tiež, ako sa Tiger sťahoval do nového domčeka.
Vypredané
4,86 € 9,71 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Barbie Popová hviezda (-50%)


Barbie a jej kamarátky Nikki a Tereza sú plné očakávania. Majú sa stretnúť so svojou najobľúbenejšou Scarlett Star! Barbie vyhrala špeciálne vstupenky a tak sa tri kamarátky chystajú prežiť úžasný večer v zákulisí popového koncertu. O niekoľko hodín, po náročnom skúšaní, stoja na scéne oblečené do nádherných šiat a spievajú - spolu so Scarlett Star!
Vypredané
3,16 € 6,32 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kniha plná automobilů, letadel a strojů (-50%)


S pomocí této zábavné knížky se samolepkami můžeš zjistit, jaké dopravní prostředky jezdí v různých velkých městech světa. Najdeš tu autobusy, taxíky, rikši, tramvaje, motocykly, jízdní kola i automobily, které netrpělivě troubí a poplétají se rušnými ulicemi. Obsahuje ale i obrázky a informace o nadzemní i podzemní železniční dopravě. Všechna vozidla se pak v této knížce objevují i v různých hrách a zábavných úkolech. A ty si při čtení o městské dopravě můžeš vybrat právě ty, které se nejlépe hodí na příslušné místo, a vytvořit si tak obrázkovou knížku podle vlastních představ. A ještě něco navíc: obrázek každého vozidla doprovázejí zajímavé informace napsané tak, aby byly srozumitelné i pro menší čtenáře.
Vypredané
3,95 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Poďme hľadať poklad (-50%)


Medveď a tiger snívajú o „najväčšom šťastí na zemi" – o bohatstve. Vyberú sa hľadať poklad. Po ceste stretnú rôzne zvieratká a ľudí a každý z nich má inú predstavu o šťastí. Napokon medveď s tigrom zbohatnú, no presvedčia sa na vlastnej koži, že to nie je šťastie, ktoré hľadali.
Vypredané
3,48 € 6,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vyprávěj jim o bitvách, králích a slonech (-50%)


13. května 1506 dorazil slavný italský sochař Michelangelo do Konstantinopole, aby se pokusil splnit úkol, v němž předtím neuspěl jeho velký rival Leonardo da Vinci: navrhnout pro Velkého Turka –sultána Bajezida – most přes zátoku Zlatý roh. Michelangelo svým pobytem ve městě pohanů riskuje hněv mocného papeže Julia II., pro kterého vystavěl v Římě velkolepou hrobku, za niž se však papež zdráhal umělci náležitě zaplatit, přijel ze vzdoru a nyní je na pochybách, zda udělal dobře…-
Vypredané
5,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Svet zvierat - Poznáš protiklady? (-50%)


Poďte s nami na výlet do rozmanitého sveta zvierat. Dozviete sa, ktoré zvieratko je malé, ktoré veľké, ktoré žije vo vode a ktorému sa viac páči na súši. S touto knižkou sa určite nebudete nudiť a naučíte sa mnoho zaujímavého.
Vypredané
2,75 € 5,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zvieratká z lesa - leporelo (-50%)


V tejto knižke nájdete mnohé zvieratká, ktorých domovom je les. Krásne obrázky i básničky vám o nich prezradia mnoho zaujímavého. Poďťe sa zoznámiť s lesnými zvieratkami.
Vypredané
2,45 € 4,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mláďatká na dvore - leporelo (-50%)


So zvieratkami a ich roztomilými mláďatkami sa dieťa hravo naučí rátať do desať. Vďaka krásnym ilustráciám sa zároveň zoznámi s mnohými zvieratkami, ktoré žijú na gazdovskom dvore.
Vypredané
2,75 € 5,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha História - viac ako 300 otázok a odpovedí (-50%)


V knihe je viac než 300 jednoduchých , ale zaujímavých otázok , ktorými sami seba vyskúšate zo znalosti dejín.
Vypredané
5,95 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Príprava do školy - Praktický kurz (-50%)


Čo musí dieťa vedieť pred nástupom do školy? ako dieťa pripraviť na zápis? akí majú byť rodičia budúceho prváčika?
Vypredané
4,95 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zvieratá celého sveta (-50%)


Úžasný svet zvierat, ktoré žijú v džungliach, púšťach a horách celého sveta.
Vypredané
3,95 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Šarlátové noci (-50%)


Čo keby ste sa dozvedeli, že váš snúbenec nie je tým, za koho sa vydáva? Sara Shawová je zasnúbená s príťažlivým Gregom Andersom a teší sa na svoju svadbu v Edileane vo Virgínii. Dátum je určený, kvety objednané, svadobné šaty sú pripravené. Tri týždne pred svadbou však Greg bez vysvetlenia odíde. O dva dni jej vnikne do bytu muž, ktorý tvrdí, že je brat jej najlepšej priateľky a mieni sa k nej nasťahovať. Dôvod jeho prítomnosti je však oveľa závažnejší – je tajný agent a jeho úlohou je prostredníctvom Sary vystopovať jednu z najnebezpečnejších kriminálničiek v Spojených štátoch. Mike sa nazdáva, že úlohu ľahko splní – stačí, ak sa mu podarí získať Sarinu dôveru. Netuší však, ako táto úloha ovplyvní jeho súkromie. So Sarou sa zblíži a prezradí jej tajomstvá, o ktorých doteraz nikomu nepovedal.
Vypredané
4,95 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Far to Go (-50%)


Longlisted for the 2011 MAN BOOKER PRIZE for Fiction, FAR TO GO is a powerful and profoundly moving story about one family's epic journey to flee the Nazi occupation of their homeland in 1939. Pavel and Anneliese Bauer are affluent, secular Jews, whose lives are turned upside down by the arrival of the German forces in Czechoslovakia. Desperate to avoid deportation, the Bauers flee to Prague with their six-year-old son, Pepik, and his beloved nanny, Marta. When the family try to flee without her to Paris, Marta betrays them to her Nazi boyfriend. But it is through Marta's determination that Pepik secures a place on a Kindertransport, though he never sees his parents or Marta again. Inspired by Alison Pick's own grandparents who fled their native Czechoslovakia for Canada during the Second World War, FAR TO GO is a deeply personal and emotionally harrowing novel.
Vypredané
5,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Geografický atlas pre ZŠ a SŠ (-50%)


Schválený Ministerstvom školstva, zostavený podľa učebných osnov na vyučovanie geografie na základných a stredných školách. -školský atlas zostavený podľa osnov na vyučovanie geografie na základných a stredných školách -ucelený pohľad na svetadiely a ich krajiny -všeobecnogeografické mapy, administratívne mapy, tématické mapy -informácie v tabuľkách a grafoch -register geografických názvov
Vypredané
6,00 € 12,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha The Winds of Folly (-50%)


1796: Nathan Peake, captain of the frigate Unicorn is sent with a small squadron into the Adriatic to help bring Venice into an Italian alliance against the French. He establishes a British naval presence, harrying the French corsairs that swarm out of Ancona in Italy. While Nathan confronts the politics of 'intrigue, poison and the stiletto' in Venice, his mission is further complicated by the arrival of Napoleon Bonaparte's aide de camp, Junot. Recognising Nathan as the 'American' who saved Bonaparte's life in Paris, Junot invites him to army headquarters where he unwillingly joins the French in a victorious battle against the Austrians. Meanwhile, in Venice, French troops move into the city and a new revolutionary government takes power. Nathan learns that Bonaparte is negotiating a peace deal with the Austrians - Britain's only remaining ally. Worse, the Spanish are about to ally with the French. Nathan returns to the Unicorn and rejoins Nelson for the decisive Battle of St Vincent against the entire Spanish fleet.
Vypredané
4,20 € 8,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Štíhla potvora varí (-50%)


Iste ste čítali Štíhlu potvoru a úplne vám zmenila život. Teraz si kladiete otázku: Čo variť a piecť, aby to bolo chutné, dobré, ale pritom zdravé? Máte šťastie, milé dievčatá a chlapci, samozvané štíhle potvory Rory a Kim to už za vás vyriešili. Rozumejú vám, chápu vás a vyhlasujú, že život bez cestovín nestojí zato a bez palaciniek, mafinov a čokoládového koláča si ho už vôbec nevedia predstaviť. A žiť bez chutnej zeleninovej polievky či šalátu sa jednoducho nedá. Preto sa ďalej držte toho, čo ste sa naučili v Štíhlej potvore, a jedzte ako veľryby! Dá sa to! Na dôkaz toho vám autorky ponúkajú fajnové jedlá na každý denný i nočný čas. Všetky recepty sú nenáročné na prípravu a jedlá sú také chutné, že sa budete zalizovať. Tak na čo čakáte? Knižku Štíhla potvora varí jednoducho musíte mať!
Vypredané
3,95 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sub Rosa (-50%)


A templomos lovagok titkát évszázadok óta próbálják megfejteni. Történészek, valláskutatók, kalandorok. Kik is voltak ők valójában? Mitikus hősök, Jedi-lovagokhoz hasonló harcművészek, varázslók, alkimisták, súlyos titkok őrzői, ősi vallások örökösei, világrengető összeesküvések kiötlői? Ennek az izgató - és mint kiderül - veszedelmes titoknak a nyomába ered egy prágai antikvárius, aki egy napon különös megrendelést kap: kis cédulát hagynak az asztalán, rajta egy telefonszámmal és a Sub Rosa felirattal. Az antikvárius megpróbálja felkutatni az ismeretlen könyvet a száztornyú Arany Prága kusza labirintusában, de lassan rá kell ébrednie, hogy a titokzatos mű vagy nem létezik, vagy csak valakik nem akarják, hogy létezzen. Furcsábbnál furcsább helyszíneken furcsánál furcsább alakok keresztezik az útját, akik mind egyet akarnak: a templomosok titkát, a tiltott tudást, a Sub Rosát. Bíró Szabolcs Umberto Eco-i vagy talán Dan Brown-i ihletésű lélegzetelállítóan izgalmas művészettörténeti thrillere tisztelgés a könyvek és Európa szellemi-kulturális öröksége előtt.
Vypredané
6,73 € 13,46 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Upírské příběhy (-50%)


Kniha obsahuje sedm rozsáhlejších povídek Artura Conana Doyla. Ve třech z nich vystupuje Sherlock Holme a doktor Watson, zbývající čtyři mají jiné hrdiny a doposud nebyly česky vydány. Všechny spojuje postava upíra, pojatého jako lidský upír se zvláštními, či dokonce nadpřirozenými schopnostmi, který se snaží podmanit si jiného člověka, ovládnout jeho vůli, vysát z něj energii a sílu umožňující vzdorovat. Jde o půvabné ženy-upírky, ale i o charismatické muže. Sedm povídek doplňuje povídka osmá současného autora Billa Cridera „Případ zmizelého upíra“, v níž se Holmes a Watson setkají s autorem slavného románu Dracula Bramem Stokerem. Kniha obsahuje též zajímavou přílohu – komentovaný seznam všech románů, povídek a komiksů současných autorů, v nichž se potkává slavný detektiv Sherlock Holmes s neméně slavným hrabětem Draculou či jinými upíry. Knížku sestavili Robert Eighteen-Bisang, „vampyrolog“ a vlastník nejslavnější sbírky knih o upírech, a Martin H. Greenberg, muž, který přivedl na svět přes 2000 knih a obdržel čtyři prestižní ceny za celoživotní zásluhy v oblasti sci-fi, detektivek a paranormálních hororů.
Vypredané
5,67 € 11,33 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nesmlouvej s ďáblem (-50%)


Lucinda Setonová má zlomené srdce, ale protože nepatří k dívkám, které se rády utápí v žalu, přijme s povděkem nabídku, aby na Škole pro dědičky vyučovala kresbu. Zprvu své angažmá vnímá pouze jako lék na bolavou duši, ale potom se k ní donese zpráva, že na pozemku vedle školy chce jakýsi Španěl provozovat zábavní podnik. Něco takového nehodlá Lucy dopustit: dobrá pověst školy se ocitá v ohrožení a ten pohledný Španěl má už od pohledu nekalé úmysly! Diego má vskutku nepříliš čestné úmysly, ale ty se netýkají školy, nýbrž samotné Lucindy. Pokud se mu ji podaří unést do Španělska, získá zpět rodové sídlo, které jeho matka musela v nouzi prodat. Plán na vybudování zábavního podniku je jen zástěrka, aby se mohl pohybovat v Lucindině blízkosti. Brzy však zjistí, že dívka ho přitahuje nejen jako zajatkyně… Ano, zamilují se do sebe víceméně na první pohled, ale pochybnosti zůstávají. Lucy až příliš dobře ví, jak bolí nešťastná láska, a Diego si uvědomuje, že neudrží-li své city na uzdě, jeho sen o rodovém sídle a poklidném životě se zhroutí. Odváží se oba dát kvůli lásce vše, na čem jim nyní záleží?
Vypredané
5,38 € 10,76 €

dostupné aj ako: