! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Nenechajte si ujsť stovky knižných zliav - Učíme sa cudzí jazyk strana 6 z 7

Plynulo za 4 týždne po anglicky - Pons-jazykový kurz + 2CD


Rýchla a jednoduchá cesta, ako sa naučiť anglický jazyk. Kniha obsahuje 24 krátkych lekcií, s obsiahlymi praktickými cvičeniam, reálnymi dialógmi a vysvetlením gramatiky. Súčasťou je slovník a ako príloha 2 CD. Všetko, čo čítate v knihe, si tak môžete vypočuť aj na CD.
Vypredané
15,68 € 16,50 €

Tales of Mystery & Imagination/Fantastické příběhy


Zrcadlová četba pro mírně pokročilé.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Četba pro začátečníky - Peter Pan (A2-B1)


"Všechny děti vyrostou. Všechny kromě jednoho." Tímto zvláštním dítětem je Petr Pan. Jednoho dne ve snaze dohonit svůj stín vpadne do pokoje tří dětí – Wendy, Michaela a Johna. Na oplátku za Wendyinu pomoc navrhne Petr třem sourozencům, že je vezme s sebou zpět do svého úžasného, kouzelného domova, země Nezemě. Zažijte dobrodružství dětí Darlingových a seznamte se s vílou Zvonilkou, Ztracenými chlapci a děsivým kapitánem Hookem. Anglicko-český zrcadlový text pro začátečníky.
Vypredané
5,69 € 5,99 €
zľavy Haba

The Count of Monte Cristo - Hrabě Monte Christo


The Count of Monte Cristo/Hrabě Monte Christo
Vypredané
8,46 € 8,90 €

True Spy Stories


Zrcadlový text vám přináší napínavý příběh jak v českém tak anglickém jazyce – na levé straně knihy je původní text, na pravé jeho překlad do češtiny. Ideální čtení nejen na dovolenou, u kterého se pobavíte, ale navíc se procvičíte v angličtině! Pravdivé příběhy Vás zavedou do míst, kde jde o boj o přežití mezi špiony. Kniha je navíc doplněna užitečnými poznámkami pod čarou, které čtenáře upozorní na důležitá anglická slovní spojení. Doporučujeme všem mírně pokročilým k procvičení pochopení anglického textu.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Četba pro začátečníky - Alice in Wonderland (A1-A2)


Příběh o Alence, malé holčičce, která se králičí norou dostane do kouzelného světa bezmezné fantazie, milují čtenáři všech generací. Následujte Alenku a seznamte se se všemi prapodivnými obyvateli říše divů: Bílým králíkem, Srdcovou královnou, bláznivým Kloboučníkem a mnoha dalšími. Anglicko-český zrcadlový text pro začátečníky.
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Škola anglickej konverzácie + MP3 CD (slovenská verzia)


Škola anglickej konverzácie vás naučí komunikovať v bežných situáciách každodenného života. Jej obsahom sú najpoužívanejšie vety a slovné spojenia. Kniha je doplnená vtipnými obrázkami, stručnými rozhovormi a zaujímavosťami z anglofónnych krajín. Súčasťou knihy je MP3 CD s nahrávkou nahovorenou anglickými orátormi, s jej pomocou si získané znalosti konverzačných obratov a slovných spojení dôkladne precvičíte.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

ELI - A - Young 4 - The Prince and the Pauper - readers + CD


A young beggar boy meets the Prince of Wales by chance. It is a moment that will change their lives forever. Two boys are born on the same day, but their lives are very different. Edward Tudor is a prince and Tom Canty is a pauper. One day they decide to change identities. The poor boy’s dreams come true and he lives like a prince. The prince, on the other hand, discovers what life is like on the poor streets of London. But are dreams what they really seem? The boys soon find out.
Vypredané
5,70 € 6,00 €

Young Adult Eli Readers - English: A Midsummer Night's Dream + CD


Theseus of Athens is looking forward to his wedding to Hippolyta, Queen of the Amazons. But two other young couples are not so happy: Hermia wants to marry Lysander, but her father doesn’t agree. Helena loves Demetrius, but he wants to marry Hermia. The King and Queen of the Fairies don’t love each other any more, so they start to play tricks on each other. They involve their fairies, the lovers and a group of Athenian workmen who want to be actors. It’s a very unusual Midsummer Night, perhaps it’s a dream.
Vypredané
7,60 € 8,00 €
  • 5 /5

Nová maturita zo slovenského jazyka a literatúry


Kniha obsahuje 70 modelových maturitných zadaní pre: študentov záverečných ročníkov na prípravu na ústnu maturitnú skúšku a na preverovanie získaných vedomostí vo všetkých ročníkoch, učiteľov na vytvorenie modelovej maturitnej situácie na vyučovacej hodine, na prípravu na vyučovacie hodiny aj ako pomôcka na zadávanie písomných prác i slohových cvičení, rodičov na utvorenie názoru na zmysel a funkciu novej maturity,70 pomocných úloh a ukážok – doplňujúce otázky ako pomoc pri riešení jednotlivých zadaní, 10 modelových riešení – ukážky ako vyhľadávať a triediť informácie pri riešení ďalších zadaní.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Romeo and Juliet ELI 2 + CD


The most famous love story of all time. The story of Romeo and Juliet is set in mediaeval Verona and follows Romeo, son of the house of Montague as he falls in love with Juliet, daughter of the rival house of Capulet. The story moves quickly towards its conclusion as bitter hate and ancient rivalry lead to tragedy. Najznámejší ľúbostný príbeh všetkých čias. Romeo Montague sa zamiloval do Juliet Capuletovej. Prišiel ku nej. Neviem, kto si, povedal, viem však, že ťa milujem. Tiež sa mi páčiš, odpovedala. Myslím, že ťa tiež milujem. Romeo pobozkal Juliet. A potom znova. A tak sa jeden do druhého zamilovali. Príbeh Rómea a Júlie je snáď najznámejším príbehom všetkých čias. Odohráva sa v stredovekej Verone a predstavuje Romea, syna Montagueovcov, ktorý sa zamiloval do Júlie, dcéry Capuletovcov, pričom titeto rody boli znepriatelené. Príbeh sa vyvíja rýchlo, horká nenávisť a dávna rivalita vedú k tragédii. Shakespearova hra je prerozprávaná ako vzrušujúci príbeh, prístupný pre čitateľov učiacich sa po anglicky
Vypredané
7,60 € 8,00 €

Young Adult Eli Readers - English: A Collection of First World War Poetry + CD


This collection reflects the wide variety of poems written, in the English language, about The War that Will End War (H.G. Wells, 1914). The collection contains poetry written during, or immediately after, the First World War. The poets were influenced by their war experiences in many different ways: some served in the trenches, others drove ambulances, flew planes, fought at sea or wrote propaganda for war offices. Many of the poets were killed or wounded in action and most were extremely young.
Vypredané
7,60 € 8,00 €

Gramaticky správne po anglicky


Chceli by ste si zlepšiť svoje gramatické vedomosti alebo si zopakovať, precvičiť a prehĺbiť to, čo už viete – či si len rýchlo niečo vyhľadať? Táto prehľadná gramatika pre všetkých vám pri tom pomôže: pomocou jednoduchých vysvetlení, prehľadnej štruktúry a mnohých cvičení.
Vypredané
19,95 € 21,00 €

Granny Fixit and The Ball ELI 1 + CD


‘The small dog has the football! The small dog has the football! Granny Fixit, can you fix it? Granny Fixit, can you fix it? Can you get the ball for Paul?’ This is a story about Granny Fixit and a boy who loses his ball. There’s a skateboard chase through the town when a dog, a cat and then a squirrel take the ball. Can Granny Fixit get the ball back for the boy? Malý psík má futbalovú loptu! Malý psík má futbalovú loptu! Babička Fixit, pomôžeš nám? Babička Fixit, pomôžeš nám? Môžeš dostať loptu k Paulovi? Neuveriteľne vtipné dobrodružstvo s Babičkou Fixit, zázračnou taškou a loptou. Tento príbeh je o Babičke Fixit a chlapcovi, ktorý stratí loptu. V meste sa konajú preteky na skateboardoch, no loptu získa pes, potom mačka, a nakoniec veverička. Dokáže Babička Fixit dostať loptu späť k chlapcovi?
Vypredané
5,70 € 6,00 €

PB3 and Coco the Clown


How PB3 and Robin help to save a life and a love! PB3 and his robot are excited to find themselves in a circus! Elephants and jugglers and an acrobat and a clown! They go with Sally to have tea in Coco the clown’s motorhome, visit the circus school and finally the big top. Little did they suspect that the excitement is just about to begin! Tags Circus Family - Games and language activities - An audio recording of the story and the song - A picture dictionary Syllabus Vocabulary areas Family, time and meals, the body and face, clothes, colours Grammar and structures Present simple Present progressive Verb + infinitive Infinitive of purpose There is / There are Prepositions of place and movement Possessive adjectives Descriptive adjectives Question words: Who? / What? / Why? / Where?
Vypredané
5,70 € 6,00 €

Pb3 and the Helping Hands + CD


Will the children be able to save PB3 and Robin from the OOs? And from the journalists? PB3 and Robin are happily doing their Earth homework! Little do they suspect that the evil OOs are chasing them! It looks like the end for our ET friends but … a band of Earth children come to the rescue. Will they be able to save them?
Vypredané
5,70 € 6,00 €

Young Adult Eli Readers - English: Gordon Pym + CD


His name is Arthur Gordon Pym. He comes from Nantucket. Nantucket is a town in America, near the sea. People from Nantucket are often sailors. His grandfather is a lawyer. He's famous and very rich. Gordon Pym is very lucky. He is only eighteen years old, but he has a small boat. Its name is Ariel. He often goes sailing on the Ariel near Nantucket. He has a good education and a dream: he wants to go to sea. This is the sotry of his adventures at sea. He meets pirates, a ghost ship, and storms. He visits Kerguelen's land, Prince Edward's Island and Tristan de Cunha before arriving in Antarctica. In this reader you will find: Information about Edgar Allan Poe's life, Focus On sections: Antarctica and Pirates at Sea, Glossary of difficult words, Comprehension and extension activities, Final test. Syllabus: Articles: a, an, theP>Nouns: countable, uncountable, plural, possessiveP>Pronouns: subject, object; Quantifiers: some/any, moreP>Adjectives: possessive, opinion; Prepositions: place, time, movement; Verbs: Present Simple, Present; Adverbs: frequency, manner
Vypredané
7,60 € 8,00 €

PB3 and The Jacket ELI 2 + CD


‘These are animals from a farm. A pig goes oink and a sheep goes baa. There’s a chicken and a duck and a horse of course. And a sad little goat with a curly coat.’ Two children, Sue and Ben, dive into the sea and meet PB3 and his robot, Robin. Together they come face to face with the bad OOs from Planet X011 and together they discover a terrible plan. Can they stop the OOs? Sú tu zvieratá z farmy. Prasa krochká, ovca bečí. Tiež tu je kuriatko, kačka a kôň. A malá smutná kozička s kučeravým kabátom. Dve deti, Sue a Ben, sa v mori zoznámia s PB3 a jeho robotom Robinom. Spolu čelia diabolským OO z planéty X011 a odhalia ich hrozný plán. Dokážu zastaviť OO?
Vypredané
5,70 € 6,00 €

Young Adult Eli Readers - English: Tales from Shakespeare + CD


This edition includes seven of Shakespeare’s plays: As You Like It, The Merchant of Venice, The Tempest, Twelfth Night, Macbeth, Much Ado About Nothing and A Midsummer Night’s Dream. They tell stories of love, romance, ambition, jealousy and death, to name but a few of Shakespeare’s favourite themes and introduce us to some of his most famous characters.
Vypredané
7,60 € 8,00 €