Bagolyvár Könyvkiadó

vydavateľstvo

Egyszernyersz, egyszer tanulsz


Akár személyes, akár szakmai téren éljük át, minden hátrahúzó kudarcból csinálhatunk előremozdító, nagy lépést is, ha megvannak a szükséges eszközeink és gondolkodásmódunk ahhoz, hogy a veszteséget nyereséggé változtassuk. Dr. Maxwell több mint ötven év vezetői tapasztalatára építve kezünkbe adja a győzelemhez vezető térképet: közelről megvizsgálja azt a tizenegy elemet, amelyből összeáll a tanítható emberek DNS-e - azoké, akik képesek szembenézni bármilyen problémával, kudarccal és veszteséggel. Alázat a tanulás szelleme. Valóság a tanulás alapja. Felelősség a tanulás első lépése. Fejlődés a tanulás fókuszpontja. Remény motiváció a tanulásra. Taníthatóság a tanulás ösvénye. Nehézség katalizátor a tanuláshoz. Problémák esély a tanulásra. Rossz élnények a tanulás perspektívája. Változás a tanulás ára. Érettség a tanulás értéke. A tanulás nem könnyű olyankor, amikor nehéz időket élünk. Fegyelmezettségre van szükség, hogy megtegyük a helyes lépéseket akkor is, ha valami nem sikerül. Ahogy John Maxwell gyakran rámutat nem önmagában a tapasztalás a legjobb tanítómester, hanem az elemzett és értékelt tapasztalás.
U dodávateľa
10,78 € 11,35 €

Nyerő tárgyalási taktikák


Roger Dawson Nyerő tárgyalási taktikák című könyve megváltoztatta az üzletemberek tárgyalásokhoz való hozzáállását. A nyer/nyer gondolkodásmód - vagyis egy mágikus harmadik megoldás keresése, amelyben mindenki nyer, és senki sem veszít - könnyen naiv és sikertelen próbálkozásnak tűnhet a mai kemény üzleti környezetben. Ebből a könyvből azonban megtanulhatod, hogyan szerezz meg bármit, amit szeretnél, miközben meggyőzöd a másik felet arról, hogy ő is nyert. A harmadik kiadás teljesen megújult, tükrözve a mai üzleti világ változó dinamikáját. Az új, valamint a bővített fejezetekben például a következő témakörökről olvashatunk: - Húsz bombabiztos tárgyalási "húzás"; - Hogyan tárgyaljunk telefonon és e-mail segítségével; - Hogyan olvassunk a testbeszédből; - A rejtett üzenetek kihallása a beszélgetésekből; - Tárgyalás más kultúrákból érkező emberekkel; - Hogyan válhatunk szakértő mediátorokká. "Alig tudom elhinni! Végre egy könyv, amely ütős üzleti tanácsokat ad, mégis lebilincselő olvasmány. Elképesztő!" (Og Mandino, A világ legnagyobb üzletkötője szerzője) "Olvasmányos és szórakozató könyv, amelynek ismeretét mindenkitől meg kellene követelni, aki emberekkel foglalkozik. Csak ajánlani tudom." (Ken Blanchard, Az egyperces menedzser társszerzője) "Roger Dawson nagyszerű könyve valódi segítséget jelent ahhoz, hogy megteremtsd és továbbfejleszd magadban az egyik legfontosabb készséget, ami az életre szóló sikerhez szükséges." (Anthony Robbins, a Határtalan siker szerzője)
Vypredané
14,43 € 15,19 €

Cashflow Négyszög


Gazdag papa CASHFLOW-négyszöge felfedi a titkot: miért van az, hogy egyes emberek másoknál kevesebbet dolgoznak, mégis többet keresnek, kevesebb adót fizetnek, és képesek megtanulni, hogyan érjék el az anyagi függetlenséget. Feltetted-e már valaha is magadnak a következő kérdéseket: - Miért tudnak egyes befektetők sok pénzt keresni alacsony kockázat mellett, miközben mások épphogy csak egyenesben tudnak maradni? - Miért vándorol a legtöbb alkalmazott egyik munkahelyről a másikra, miközben egyesek otthagyják az állásukat, és saját üzleti birodalmat építenek? - Mit jelent az ipari korból az információ korába való átmenet magam és a családom számára? A CASHFLOW négyszög hozzád szól, ha készen állsz arra, hogy - búcsút ints a munkahelyi biztonságnak, és rátalálj saját utadra az anyagi függetlenség világában; - jelentős változásokat hozz az életedbe; - átvedd az irányítást saját pénzügyi jövőd felett. „Az emberek azért küszködnek anyagi gondokkal, mert éveket töltenek az iskolában anélkül, hogy egyetlen szót is hallanának arról, miként kell a pénzzel bánni. Azt még megtanulják, hogyan dolgozzanak a pénzért… azt viszont már nem, hogyan dolgoztassák a pénzt saját előnyükre.” (Robert Kiyosaki) Robert Kiyosaki világszerte emberek tízmillióira volt hatással, és segített megváltoztatni pénzzel kapcsolatos gondolkodásmódjukat. Robert a hagyományos pénzügyi közfelfogással gyakran gyökeresen szemben álló tanításairól, egyenes beszédéről, olykor kihívó tiszteletlenségéről, valamint gondolatainak merészségéről vált közismertté. Úgy tekintenek rá az egész világon, mint a pénzügyi képzés elkötelezett, szenvedélyes szószólójára.
Vypredané
12,61 € 13,27 €

Célok!


Valósítsd meg álmaidat! Miért érik el bizonyos emberek az összes céljukat, miközben mások csak ábrándoznak arról, hogy jobb életük lesz? Brian Tracy megmutatja, merre vezet az út a szorongástól a kiteljesedésig. Módszerével több százezer sőt több millió ember jutott el a nincstelenség állapotából a nagy sikerekig. Ebben a könyvében olyan alapelveket mutat be, amelyekkel valóra válthatjuk álmainkat. Egyszerű, erőteljes és hatékony rendszert állít fel a célok kitűzésére és elérésére. A módszer hatékonyságáról több mint egymillió ember tudna mesélni, akik rendkívüli dolgokat értek el vele. A Tracy által vázolt huszonegy stratégia alkalmazásával te is képes leszel elérni bármilyen és bármekkora célt, amelyet magad elé állítottál. Megtanulhatod, hogyan mérd fel az erősségeidet, igazi értékeidet, és hogy mit akarsz valójában elérni az előtted álló években. A szerző azt is megmutatja, hogyan építsd fel az önbecsülésedet és magabiztosságodat, hogyan bánj hatékonyan bármilyen problémával vagy akadállyal, hogyan küzdd le a nehézségeket, hogyan reagálj a kihívásokra, és hogyan haladj töretlenül a céljaid felé, bármi történjék is. És ami a legfon- tosabb: ebből a könyvből elsajátíthatsz egy olyan célkitűzési stratégiát, amely egész életedben jó szolgálatot tesz majd. Brian Tracy hivatásos szónok, tréner, szemináriumvezető és tanácsadó, valamint a Brian Tracy international tréning- és tanácsadó cég elnöke, melynek székhelye a kaliforniai Solana Beach-en található. Mára könyveit, hangfelvételeit és videoszemináriumait harmincnyolc nyelvre fordították le, és ötvennyolc országban használják.
U dodávateľa
10,01 € 10,54 €

Csapatmunka 101


"A csapatmunka valamennyi nagy teljesítmény sarkalatos pontja - írja John C. Maxwell. - A kérdés tehát nem az, hogy érdeme-e csapatban dolgoznunk, hanem hogy elfogadjuk-e a csapatmunka nélkülözhetetlenségének tényét, és iparkodunk-e jobb csapatjátéko ssá válni." Ez a tömör taktikai kézikönyv segítségedre lesz egy olyan üzleti környezet megteremtésében, amely diadalt és beteljesedést hoz az egész csapat számára! Tudd meg, hogyan - alakíthatsz ki egy maradandó csapatot; - teremtheted meg az eg észséges csapatszellemet; - foghatod munkára a csapat kreativitását; - ismerheted fel a gyenge játékosokat, akik negatívan befolyásolják a csapatot; - ítélheted meg, képes-e a csapat megvalósítani az álmát?
U dodávateľa
5,60 € 5,89 €

A Fred-faktor


Mark Sanborn üzleti klasszikusában azokat az egyszerű lépéseket világítja meg, melyeket kivétel nélkül mindnyájan megtehetünk annak érdekében, hogy saját köznapi életünket rendkívülivé varázsoljuk. A szerző feltárja azt a négy alapelvet, melyek segít ségével friss energiával és kreativitással hathatod át munkahelyi és magánéletedet, és megmutatja, hogy: - hogyan idézhetsz elő valódi pozitív változást nap mint nap, - hogyan válhatsz sikeresebbé erős kapcsolatok kiépítése révén, - hogyan vihetsz valódi értéket mások életébe egyetlen fillér nélkül, - és hogyan újulhatsz meg szüntelenül. "Melegen ajánlom, hogy olvasd el ezt a lebilincselő és mély felismerésekkel teli könyvet, és derítsd ki magad, miért érdemes Frednek lenni! Válj te magad is azzá! Tedd gazdagabbá az életedet azáltal, hogy megtanulod, hogyan gazdagíthatod mások életét, és miként teheted ügyfeleidet lelkes és tántoríthatatlan rajongóiddá!" (Ken Blanchard, Az egyperces menedzser társszerzője) "A Fred-faktor nagy hatású és találó tanmese a sikerről, amely arra tanít, hogy mindig tegyük meg azt a bizonyos többlet-erőfeszítést, és teljesítsünk a várakozások felett. Az üzenet egyszerű, mégis forradalmi és sorsfordító." (Brian Tracy, A célok szrezője) Mark Sanborn, n emzetközi sikerszerző, motivációs előadó, a Sanborn&Associates, Inc. vezetésfejlesztő ötletstúdió elnöket. Évente közel száz előadást tart a vezetéselmélet, a csapatépítés, a vevőszolgálat és a változásirányítás témájában. Mark családjával Denver köz elében, Coloradóban él.
U dodávateľa
8,31 € 8,75 €

Késleltetett jutalom


A Késleltetett jutalom nem csupán szellemi ínyencfalat, hanem a hosszú távú siker biztos receptje is." (Harvey Mackay, a Cápák közt sértetlen, avagy a kapitalizmus iskolája című New York Times-sikerkönyv szerzője) Mi különbözteti meg a jövő sikerem bereit a többiektől? Egyetlen egyszerű döntés, amely megkétszerezte gazdagságukat... "Igazán remek olvasmány, lebilincselő történet és sorsfordító tanulság! Minden gyerekemnek beszerzek belőle egy példányt!" (dr. Tony Alessandra, a The Platinum Ru le (Platinaszabály) és a Charisma (Karizma) szerzője) "A sikeres emberek tudják, hogy ha be akarod teljesíteni valódi vágyadat, akkor el kell hárítani az első körben felkínált jutalmakat. Joachim de Posada lebilincselő stílusban tanít meg mindnyáju nkat arra, miként mondhatjuk ki, 'köszönöm, nem kérem', hogy végül büszkén jelenthessük ki: 'mindent vittem!' " P(egine Echevarria, tanácsadó, szerző, sikeredző, a Pegine-csapat megteremtője) "Joachim ragyogó üzenete világunk leghatékonyabb ellensz ere, az ťazonnali jutalomŤ egyre terjedő betegségének, amely egész társadalmunk sikerességét és boldogságát aláássa." (Robert Chesney, a Window on Wall Street (Ablak a Wall Streetre) szoftver vezető producere) "Elbűvölő történet, amely segít az esz ünkbe vésnünk az üzleti és magánélet fontos elveit." (Terry L. Brock, az Achievement Systems, Inc. elnök-vezérigazgatója) "Az a fajta történet ez, amelynek minden újraolvasásakor új és új felismerésekre jutunk. Ha haladéktalanul hozzá akarsz látni az életed megváltoztatásához, olvasd el ezt a könyvet!" (Marcy Ullom, a pedagógia doktora, a Miami Egyetem rektorhelyettese)
Na sklade 1Ks
8,31 € 8,75 €

A végső ajándék


"A végős ajándék egyszerűen csodás volt! Margie és én egyszerűen imádtuk. Ez a könyv nagy változásokat fog előidézni a cégünknél is." (Ken Blanchard, Az egyperces menedzser társszerzője) "Nagyon tetszik ez a könyv. Minden idők legnagyszerűbb és leg ösztönzőbb könyve. Mély, múlhatatlan és maradantó hatást tett szívemre-lelkemre, és te sem fogok egykönnyen elfelejteni. Jó szórakozást A végső ajándékhoz!" (Mark Victor Hansen, a New York Times #2 sikerkönyv-sorozat, az Erőleves a léleknek társalkot ója) Amikor Jason Stevens hírét veszi bácsikája, Red Steves halálának, a milliárdos többi rokonához hasonlóan alig bír kapzsiságával, hogy mielőbb rátehesse a kezét a hatalmas vagyon neki jutó részére. Red örökösei valamennyien részesülnek a sok milliárd dolláros hagyatékból, ám amikor végül Jasonra kerül a sor, hogy megkapja jussát, a fiatalembernek rá kell ébrednie, hogy bácsikája neki egyészen más sorsot szánt. Kísérd el Jasont erre a feledhetetlen egyesztendős felfedezőútra - mely fiat alok és idősek szívét egyaránt megdobogtatja -, amikor a végső ajándék nyomába ered. Jim Stovall a világ legkeresettebb motivációs szónokai közé tartozik. Gyengénlátása és később vaksága dacára bajnokságot nyert súlyemelésben, sikeres befektetési b ankárként és vállalkozóként tevékenykedett. A végső ajándékot több mint tizenhat nyelvre fordították le, és e könyv alapján forgatták A legszebb ajándék című népszerű mozifilmet James Garner és az Oscar-jelölt Abigail Breslin főszereplésével.
Na sklade 1Ks
8,31 € 8,75 €

Lényeglátás


Ha te nem rangsorolod a dolgokat az életedben, valaki más fogja helyetted megtenni. A Lényeglátás nem arról szól, hogy többet végezünk kevesebb idő alatt, hanem arról, hogy csak a valóban szükséges dolgokat végezzük el. - Szeretnéd megtalálni a bonyolulton túli egyszerű megoldásokat? - Szeretnéd megkülönböztetni a kevés létfontosságút a sok apró-cseprőtől? - Szeretnéd megtapasztalni milyen előnyökkel jár, ha nem vagy elérhető? - Szeretnéd megragadni a benned élő belső gyermek bölcsességét? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor a Lényeglátás a te könyved.
Vypredané
13,40 € 14,11 €

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása-Az önfejlesztés kézikönyve


A valaha írt egyik leginspirálóbb és legnagyobb hatású könyv, A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása már 25 éve hódít újabb és újabb olvasókat. A könyv elnökök és vezérigazgatók, pedagógusok és szülők életét változtatta meg - emberek millióit minden korosztályban és foglalkozással. "Időről időre megjelenik egy olyan könyv, amely nemcsak az olvasók életét változtatja meg, de magán a kultúrán is ott hagyja nyomát. A 7 szokás ilyen könyv." (Daniel Pink, az Eladni emberi dolog szerzője) "Covey mesterműve nem a világot váltotta meg, hanem sokmillió olvasója gondolkodását befolyásolta, akik békésebb hellyé tehetik és teszik is bolygónkat, növelve a jólétet, a felkészültséget és a céltudatosságot." (Warner Bennis, az On Becoming a Leader szerzője, a menedzsment tudományok professzora, Kaliforniai Egyetem) "Szerencsések vagyunk, hogy huszonöt éve itt van nekünk ez a könyv, amelyből tanácsot és bátorítást kaphatunk. Most arra biztatok mindenkit, hogy maradjunk lojálisak, és támogassuk a programot még legalább huszonöt évig." (Maya Angelou) "A 7 szokás időtlen alapelveket tanít, amelyek bármelyik vállalkozást segítik a sikerhez." (Tony Hsieh, a Delivering Happiness című New York Times bestseller és a Zappos.com, Inc. vezérigazgatója) "Senki sem él örökké, de a könyvek és az eszmék sokáig fennmaradnak. Amikor ezeket az oldalakat olvassa, az ereje teljében lévő Stephen Covey-val fog megismerkedni." (Jim Collins)
Na sklade 1Ks
13,40 € 14,11 €

A siker egy utazás - Legyen életed egy nagy kaland


A könyv elmeséli, hogyan indult el Brian Tracy a siker és gazdagság felé vezető utazására. Azzal kezdődött, hogy egy szép napon érdekes álmot látott: Amerika nyugati partjától a dél-afrikai Fokvárosba utazott, ami közel 27 000 kilométer. A kontinenseken át tartó utazáson aztán egyszer csak a Szahara legmélyén váratlanul és veszedelmesen szembesült a rideg valósággal. Utána már nem ugyanaz az ember volt, mint aki útnak indult. Rádöbbent az élet valódi értelmére, és hogy mennyire fontos a bátorság, a kitartás és a teljes felelősség vállalása a túlélés érdekében. Brian Tracy a siker általános metaforájaként használja utazását, és elárulja a lépéseket, hogyan fedezheted fel mindezt a saját életedben: • Merj nagyot álmodni. • Alakítsd át az álmaidat célokká és tervekké. • Tűzd ki a célt, készülj fel és indulj - de ne számíts azonnali sikerre. • Egyszerre csak egyet - „egyetlen olajoshordónyit" - lépj előre. • Vigyázz a huhogókkal. • Légy rugalmas, és akkor is tarts ki, amikor éppen rosszul megy a sorod. • Próbálkozz. Próbáld meg újra, aztán másképpen próbáld újra. • Soha ne add fel! ,Ez a nagyszerű könyv sikert és boldogságot hozhat az életedbe, de csak akkor, ha betartod az általa kínált elveket" Og Mandino A szerzőről Brian Tracy hivatásos szónok, tréner, szemináriumvezető és tanácsadó, valamint a Brian Tracy International tréning- és tanácsadó cég elnöke, melynek székhelye a kaliforniai Solana Beach-en található. Mára könyveit, hangfelvételeit és videoszemináriumait harmincnyolc nyelvre fordították le, és ötvennyolc országban használják.
Vypredané
10,01 € 10,54 €

A 21. század üzlete


Felháborít a céges világ nagyfokú korrupciója? Haragszol a Wall Streetre és a nagy bankokra? Zokon veszed, hogy a kormány túl sok rosszat tesz, és csak nagyon kevés helyes dolgot? Netán önmagadra haragszol, hogy már korábban nem vontad ellenőrzésed alá a pénzügyeidet? Az élet bizony kemény. A kérdés csak az, hogy mihez kezdesz vele. Pénzügyi jövőd biztonságát egyáltalán nem szolgálja, ha panaszkodsz a gazdaságra, vagy ha mindenért másokat hibáztatsz. Ha gazdagságra vágysz, neked kell azt megteremtened magadnak. Kézbe kell venned a saját jövődet azzal, hogy ellenőrzésed alá vonod a bevételeidet még ma! Saját üzletre van szükséged! Lehet, hogy a többség gazdaságilag nehéz időket él át, sok vállalkozó számára azonban gazdasági lehetőségekben bővelkedő korszakot jelent. Nem csak hogy most van itt az ideje, hogy saját üzleted legyen, hanem egyenesen azt állítom, hogy soha nem volt jobb időszak erre, mint éppen most! ROBERT T. KIYOSAKI világszerte emberek tízmillióit állította kihívás elé, és megváltoztatta gondolkodásukat a pénzről. A hagyományos bölcsességnek gyakran ellentmondó jövôképével Robert egyenes beszédéről, a tekintélytisztelet hiányáról és bátorságáról vált közismertté.Világszerte a pénzügyi képzés szenvedélyes szószólójának tekintik.
Na sklade 3Ks
10,01 € 10,54 €

A V-mítosz Vállalkozás 2.


Ha tudni akarod a választ, a legendás kisvállalkozói szakértő most mentorként vezet a célod felé. Csokorba szedte több évtizedes üzleti tapasztalatait, és megosztja veled azt az időtlen modellt, amit bármilyen vállalkozás alkalmazhat bármikor, a világ bármely - Mi a közös nevező, amellyel pontosan felmérhetsz egy üzleti elképzelést? - Milyen követelményrendszerrel szembesülsz az induláskor? - Melyek azok a területek, amelyeket minden vállalkozónak fel kell használnia a vállalkozása kialakításához? - Mit tesz meg minden nagyszerű cég, amit más vállalkozások utánozhatnak, azaz hogyan lehet a nagyságot klónozni? Ezzel a könyvvel egy olyan ember támogatását kapod meg, aki több sikeres vállalkozónak nyújtott már segítséget, mint a tíz utána következő guru együttvéve. TIMOTHY FERRISS, a 4 órás munkahét szerzője Számtalan üzleti könyvet olvastam már, de ez érintett meg a legjobban. Úgy ötvözi a spiritualitást a gyakorlatiassággal, ahogyan semmilyen más kötet nem képes. JACK CANFIELD, az Erőleves a léleknek szerzője. Ez a tömör, jól szerkesztett könyv értékes eszközt ad a kezedbe az ötleted megvalósításához, és elmondja, mi szükséges egy teljesen eredeti cég felépítéséhez. PUBLISHERS WEEKLY A vállalkozás a legtöbb ember számára nyűg és stressz forrás. Valójában viszont a legkreatívabb és a legnagyobb kihívást jelentő tevékenység, amit csak végezhet az ember, ráadásul kifejezetten szórakoztató is ha jól csinálják. Akarod jól csinálni? Kezedben a lehetőség! Nincs tragikusabb, mint az olyan ember élete, aki megálmodott valamit, akiben ott él a becsvágy, de aki állandóan csak vágyakozik, reménykedik, és sosem ad lehetőséget az álmának, hogy megvalósuljon. Adj lehetőséget a sikernek, hogy bekövetkezzék!
Na sklade 2Ks
10,01 € 10,54 €

Üzleti iskola


ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS Olyan lehetőségekre világít rá, amelyeket sok ember meg sem lát az üzletben! Ha gazdag akarsz lenni, vállalkozóvá és befektetővé kell válnod! Ehhez tökéletes üzleti út az MLM! Robert példákon keresztül mutatja meg, hogy sokkal több rejlik egy network marketing vállalkozásban, mint csupán az, hogy némi pluszpénzt kereshetsz vele: - bárki számára lehetővé teszi a milliomossá válást, - a biztos siker lehetőségét nyújtja (ha megvan benned a szükséges hajtóerő, elkötelezettség és kitartás), - kiváló apropó, hogy ingyenesen igénybe vedd az MLM-hálózatok egyébként nem hozzáférhető, minőségi, üzleti oktatási rendszerét, - a legjobb alkalom arra, hogy önzetlenül segíts másoknak is kiteljesedni és minden szinten gazdaggá válni. Éppen azért lehetek valamivel tárgyilagosabb a network marketing üzlettel kapcsolatban, mert én nem ebből szereztem a vagyonomat. Ebben a könyvben leírom, mit tartok én a hálózati marketing valódi értékének: végre találtam egy olyan üzletet, amely őszintén törődik az emberekkel. Robert T. Kiyosaki, Három nagyszerű hölgy Kim Kiyosaki (Robert felesége), valamint két elismert okleveles könyvvizsgáló értékes fejezetekkel bővítik a könyvet: - a vállalkozói életmód értékéről, - a családi vállalkozás építésének pozitív hatásairól, - törvényes adócsökkentési módszerekről, amelyeket egy részmunkaidőben működtetett MLM-vállalkozás nyújthat (magyar viszonylatban is tökéletesen érthető!). A leggazdagabbak hálózatokat építenek Gazdagságuk azonban nem csupán a vagyonukban mérhető! Támogató közösségben tevékenykednek, és önzetlenül segítenek másoknak. Ismerd meg a meggazdagodás e forradalmi módját!
U dodávateľa
10,01 € 10,54 €

Csak okosan


Könnyen követhető útmutató az üzleti és magánélethez Csak okos gondolatok hoznak okos, eredményes cselekedeteket. A dolgok állandóan, gyorsan változnak, ezért szükség van arra, hogy jobban kiaknázzuk az agyunkat és megtanuljunk okosan gondolkodni, mert csak így tudjuk a legtöbbet kihozni a lehetőségeinkből. A Csak okosan! felbecsülhetetlen értékű könyv, melyből az olvasó: o képet alkothat az agykutatás legfrissebb eredményeiről, és megtudhatja, miként kell úgy gondolkodni, hogy eredményesebbek legyünk; o gyakorlati, könnyen érthető tanácsokat, azonnal megtehető lépéseket, gyakorlatokat kap; o elsajátíthatja, hogyan kell az elméjét megtanítani a helyes gondolkodásra, hogy segítsen megalkotni a fényes jövőt; o stratégiát kap arra, hogyan fogja munkára az emberi elme valós lehetőségeinek hatalmas tárházát; o megtanul még sok minden mást is! Ez a könyv saját, személyes gyorsliftként szolgálhat mindazok számára, akik javítani akarnak saját értékesítési eredményükön, jobb üzleti tervet akarnak írni, vagy egyszerűen csak keresik a módját, hogy extra jövedelmet szerezzenek, és több legyen a megtakarításuk. Vigyázat, a lift egyenesen a csúcsra repít!
U dodávateľa
13,40 € 14,11 €

SikerPont


Túl sok a feladatod? Nincs egyensúlyban az életed? A probléma forrása nem az, hogy túl sok dologgal foglalkozol, hanem az, hogy túl sok fölösleges dologgal! A szerzők olyan módszert adnak a kezedbe, amelynek alkalmazásával megtalálhatod a saját sikerpontodat, és tudni fogod: -Miként takaríthatsz meg hónapokat, sőt, éveket a drága idődből? -Miként válaszd ki, hogy mi az igazán fontos? -Mik a hamis egyensúly jellemzői, és mit tegyél, hogy ne ess ennek áldozatául? -Miként tudsz ellenállni a komfortzóna csábításának? -Mi a zéró alapú gondolkodás és miért nélkülözhetetlen a sikerhez? -Melyik az a négy módszer, ami energiával tölt fel, bármilyen helyzetben legyél is? -Hogyan szervezd életedet belső értékeid, vágyaid és céljaid köré? Ezeket a technikákat Brian és Christina (apa és lánya) is használják nap mint nap, álmaik megvalósításához. A kötet elolvasása után azt fogod kívánni, bárcsak hamarabb hozzájuthattál volna a karriered során!
Vypredané
8,31 € 8,75 €