! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 88
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080913496
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-349-6

Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár

Kolektív autorov

Učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov.
  • Počet strán: 88
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080913496
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-349-6

Učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov.
menej

book

206 206 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0

Odporúčania