• Počet strán: 172
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080916459
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-645-9

Analytická chémia pre 1. ročník študijného odboru potravinárska výroba

Kolektív autorov

Učebnica obsahuje učivo tematických celkov základné operácie a pracovná technika, základy vážkovej a odmernej analýzy a inštrumentále metódy v chemickej analýze potravín. Okrem základného učiva obsahuje riešené príklady a úlohy na výpočty, rozširujúce informácie, zaujímavosti z danej oblasti a návody na laboratórne práce.
  • Počet strán: 172
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080916459
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-645-9

Učebnica obsahuje učivo tematických celkov základné operácie a pracovná technika, základy vážkovej a odmernej analýzy a inštrumentále metódy v chemickej analýze potravín. Okrem základného učiva obsahuje riešené príklady a úlohy na výpočty, rozširujúce informácie, zaujímavosti z danej oblasti a návody na laboratórne práce.
menej

book

214 818 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 39€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0

Odporúčania