! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Romantická beletria strana 14 z 459

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Álmodozók


Mara elvált nőként egyedül neveli kislányát egy vidéki kis városkában, távol a metropolisban nyüzsgő emberektől. Néha úgy érzi, ki kéne mozdulnia a monoton mókuskerékből, de a munka és a gyereknevelés minden idejét leköti. Barátnője igyekszik őt kicsit felpezsdíteni, de igazi átütő sikert nem ér el nála. Maránál végül betelik az a bizonyos pohár, és elhatározza, hogy változtat az életén.
Na stiahnutie
2,79 €

Balin találkozunk!


Ava Jenkins vidáman éli hétköznapi, egyetemista életét. Senki nem is sejti róla, hogy ő valójában a világhírű színész, Oliver Jenkins húga, és az ünnepelt színésznő, Carry Morrison lánya. Ava hallani sem akar hírnévről, fényűző életről, színészetről, mígnem édesanyja be nem jelenti: elintézte, hogy Ava megkapja élete első főszerepét egy Oscar-díj-várományos bestseller adaptációban. Tom Hardy néhány év alatt Hollywood ünnepelt filmcsillaga lett. Elért mindent, amit akart. Filmstúdiók versengenek érte, sorra kapja a jobbnál jobb filmszerepajánlatokat, lábai előtt hever az egész világ. Nők milliói rajonganak érte. És ami a pláne, az Árnyak útja férfi főszerepét is megkapta. Egészen addig rendben megy minden, amíg meg nem ismeri leendő, filmbeli partnernőjét, Ava Jenkinst. Onnantól kezdve a feje tetejére áll az élete. Vajon milyen lehet úgy egy filmforgatás, ha a két főszereplő zsigerből utálja egymást? Ha a szünetekben folyton veszekednek és borsot törnek a másik orra alá, de amint elindul a kamera, el kell játszaniuk a szenvedélyes szerelmest, miközben egy kanál vízben meg tudnák fojtani egymást. És mi van akkor, ha már az első forgatási napon egy forró csókjelenettel kell kezdeniük? Mikor is mindketten ráeszmélnek, hogy bár egyikük sem vallaná be soha, de vonzódnak egymáshoz. Nem is akármennyire, hanem nagyon. Tomor Anita az Imádlak, Los Angeles! és a Szeretlek, Hawaii! című hatalmas népszerűségnek örvendő regényei után Ava Jenkins és Tom Hardy szenvedéllyel teli, szintén a filmes világban játszódó történetével lep meg minket. Ebben a kötetben Los Angelesbe, Hawaiira és a mesés Bali szigetére utazhatunk el, és lesz benne minden: tüzes szócsaták, felfokozott vágy és vonzalom. Szerelem és szenvedély. Egy újabb romantikus regény az írónő tollából, amit lehetetlenség letenni.
Na stiahnutie
14,06 €

Bianca 353.


Tracy Madison: Karácsonyi kibékülésOlivia randevúra siet. Grady ugyan még mindig a férje, de ő már meghozta a döntését: válni akar. Három éve elveszítették a kisfiukat, házasságuk azóta romokban hever. Olivia úgy véli, legjobb nekik külön, Grady azonban hisz a szerelmük összetartó erejében… Tracy Madison: Valentin-napi fogadásMelanie Prentiss végre lehetőséget kap arra, hogy bebizonyítsa újságírói tehetségét. A Valentin-napról kell kollégájával, Jace Fosterrel együtt cikket írnia. Míg a lány nem hisz a szerelemben, Jace nagyon is, és fogadást ajánl, miszerint az anyag elkészültéig a lány is meg fogja változtatni a hozzáállását… Tracy Madison: Babaváró buliRebecca nappalija úgy fest, mintha jó pár vödörnyi rózsaszín festék robbant volna föl benne. A húga igazán nagyszerű munkát végzett a babaváró bulival, gondolja Rebecca. Ekkor kopognak az ajtón, és a lány megpillantja születendő gyermeke apjának, Seth Foster kapitánynak széles vállát és vonzó mosolyát…
Na stiahnutie
9,29 €

Bízz bennem!


A gyógytornász könnyedén behálózza a dühös és elkeseredett Lottét, aki ugyan megszabadul a szüzességétől, de ennél jóval nagyobb gond szakad a nyakába. Miután megkapja élete első igazi pofonját, menekülésre fogja a dolgot, és meg sem a csodás Namíbiáig. Lotte hajmeresztő kalandjait ajánlom mindenkinek, garantáltan jól fogtok szórakozni.
Na stiahnutie
9,57 €

Utolsó szerelem


"„Mindig biztos lehetek abban, hogy Willow Winters regényeitől fellobban bennem a láng.” – The Eclectic Review Megfékezhetetlen vágy. Bár már azelőtt ráébredtem volna a veszélyre, hogy idáig fajultak a dolgok! Úgy még közbeléphettem volna. De én semmi mással nem törődve Braelynnt választottam… Bárcsak vissza tudnék menni a múltba! Még akkor is ezt tenném, ha emiatt soha nem csókolhatnám, nem szerethetném és örökre le kellene mondanom a nőről, aki eláraszt engem mindent elsöprő szerelmével. El kellene engednem mindazt, amivel megajándékozott! Csak annyit tudok: ez az egész az én bűnöm, és már késő bármit is tenni! Sötét szeméből üvölt a mindent felemésztő fájdalom. Búcsút int nekem, és tudom, azért enged el, mert szeret. Arról viszont fogalma sincs, én mennyire szeretem őt. Nem fogom hagyni, hogy a történetünk így érjen véget! Romba döntöm az egész világot, ha kell, csak hogy vele lehessek! Willow Winters, a USA Today és a Wall Street Journal bestsellerszerzője ezzel a résszel zárja le A bűn klubja-sorozatot. Az akciódús befejező kötet megannyi izgalmat ígér. „Lenyűgözően izgalmas.” – Stephanie’s Book Reports „Ellenállhatatlanul komor történet.” – Julie Workman-Bookaholic Sister Blog"
Na stiahnutie
14,93 €

Rózsaszín felhő


Klárára a felnőtt kor küszöbén talál rá a mindent elsöprő nagy szerelem.Az érzelmek viharában azonban nem mindig könnyű jó döntéseket hozni.
Na stiahnutie
3,25 €

A sors keze


Két barátnő, szerelem, csalódás, csődbement házasság, bosszú, gyilkossági kísérlet és sok-sok váratlan fordulat…
Na stiahnutie
6,17 €

Romana 783 – 784.


Rachael Stewart: Mézeshetek, édes sütikMég soha senki nem látott ennyi riportert a yorkshire-i Elmdale-ben! A nagy érdeklődés oka, hogy az álmos kisvárosban bukkantak a nyomára az álnéven élő milliárdos testvérpárnak, Theo és Sebastian Dubois-nak. Bree, aki a helyi pékségben dolgozik, sokáig ellenáll a jóképű Theo közeledésének, hisz egy ilyen férfinak a legszebb nők is a lábai előtt hevernek. A pletykalapok szerint épp nemrégiben szakított szupermodell szeretőjével, úgyhogy Bree-nek észnél kell lennie, ha nem akarja, hogy összetörjék a szívét…   Rebecca Winters: Mindenkit érhet balesetA válófélben lévő Laura szabadságát tölti Toscanában, ahol összetalálkozik régi ismerősével, Guyjal, és a lélekjelenlétének köszönhetően megmenti az életét. A férfi hálából meghívja franciaországi villájába, hogy társaságot nyújtson lábadozó feleségének. Mindenki örül a csinos nő jelenlétének, kivéve Guy öccsét, Raoult, aki attól tart, a vendég feldúlja a családi békét. Noha vonzódik Laurához, nem tartóztatja, amikor a lány elutazik. Nem mindennapi körülmények között találkoznak újra…  
Na stiahnutie
8,45 €

Szív és bűn


„Tüzes, szexi, addiktív és kötelező olvasmány!” – Bookgasms Book Eddig csak egy rosszfiú volt számomra. Most minden veszély ellenére mellette akarok maradni. Amikor Gabriel De Luca belép a szórakozóhelyre, ahol pultosként dolgozom, úgy néz ki, mintha egy divatmagazinból lépett volna ki. Tíz éve nem láttam őt – az első pasim –, de egy pillanatig sem érzem az eltelt időt. Valamiért nagyon érdekli, miért dolgozom az egyik legrettegettebb bűnbanda főnökének… Egy héttel később újra felbukkan, viszont valahogy másképp viselkedik, másképp jár, és egy kicsit másképp is néz ki, de a viszontlátás öröme ezt mind semmissé teszi számomra.  Aztán pár nappal később, mikor az éjszaka közepén betör a lakásomba, rájövök, hogy nem Gabriel volt az, akivel a múltkor a klubban találkoztam, hanem a testvére, Dominic. A zsarnoki és veszélyes ikertestvére, aki apjuk nyomdokaiba lépve a szervezett bűnözés világában él. Követeli, hogy szedelőzködjek és menjek vele. Visszautasítom, harcolok és vitatkozom, azonban Dominic De Luca mindig keresztülviszi az akaratát. Észveszejtő, elviselhetetlen a vonzalom kettőnk között, de mégiscsak az exem testvére. És vannak szabályok, amiket nem lehet áthágni. Vagy mégis? Claire Contreras New York Times bestsellerszerző szexi maffiarománca egy tiltott szerelemről mesél. Van olyan vágy, amelyért érdemes pokolra szállni? „Nagyszerű könyv.” – Stephanie’s Book Reports „Az írónő iránti szeretetem nem ismer határokat.” – Ideally Inspired Reviews
Na stiahnutie
15,21 €

Jacqueline Párizsban


Káprázatos történet szerelemről és árulásról, egy igazi amerikai ikon felnőtté válásáról, akit később Jackie Kennedyként ismert meg az egész világ. A húszéves Jacqueline Bouvier 1949 őszén érkezik Párizsba, hogy cserediákként egy éven keresztül a Sorbonne Egyetemen tanuljon. A merev társadalmi szabályokon szocializálódott fiatal lányt elvarázsolja a francia életérzés: beleveti magát a kastélyok és a pezsgő társadalmi élet, a művészet és az avantgárd színház, a kávézók és a jazzklubok mámorító világába. Anyja elvárásait félresöpörve beleszeret egy tehetséges fiatal íróba, aki osztozik az irodalom iránti szeretetében és a kultúra iránti szenvedélyében.A Párizsban töltött év alatt Jacqueline rádöbben, hogy a személyes szabadság és kulturális pezsgés hátterében a várost még mindig a háború árnya kísérti. Az utcák romokban hevernek, elegendő élelem és fűtés csak a kiváltságosoknak jut, és barátait, akik a megszállás alatt az ellenállás tagjaiként tevékenykedtek, majd hadifogságban sínylődtek, most a kommunizmus kiterjedt hálózata fenyegeti. Jacqueline döbbenten figyeli az új világrend felépülését, és ekkor még nem is sejti, hogy a kibontakozó politikai környezet az egész hátralévő életét – és leendő férje sorsát is – meghatározza.Ann Mah lenyűgöző hitelességgel kelti életre Jacqueline Lee Kennedy Onassis alakját, a művészetbe vetett hitét és megingathatatlan igazságérzetét, valamint a várost, amely végül az egyetlen igaz szerelmének bizonyult.  
Na stiahnutie
8,42 €

Júlia 791 – 792.


Natalie Anderson: Szerepcsere New YorkbanMiután a szüleik válása elég viharosra sikeredett, az ikreket, Jade-et és Junót nyolcéves korukban elválasztották egymástól. Jade az apjával maradt a kis európai királyságban, és az uralkodói szerepre készült. Juno viszont az anyjával az Egyesült Államokba kötözött. A lányok most elhatározzák, hogy szerepet cserélnek. Jade, aki egy palotában nőtt fel, és mindent készen kapott, attól tart, nem tudja sokáig fenntartani ezt a színjátékot. Különösen Alvaro Byrne-nel, a húga főnökével gyűlik meg a baja. Az a férfi több szempontból is időzített bomba rá nézve… Carole Mortimer: Regényes történetA világért sem vallaná be dr. Elizabeth Brown, a komoly történész, hogy titokban falja a szerelmes vámpírregényeket. Egy este magára marad a Sullivan-házban, ahol a családi könyvtárat rendszerezi, és épp egy izgalmas jelenet közepén tart, amikor egy idegen férfi hangját hallja a konyhából. Lassan odalopakodik, hogy felderítse, ki lehet a betolakodó, s hamarosan szemben találja magát egy tetőtől talpig feketébe öltözött alakkal. Az észbontóan jóképű férfit pedig minden vámpírnál veszedelmesebbé teszi a mosolya…
Na stiahnutie
8,45 €

Szívhang 724 – 725.


Louisa George: Szívvel-lélekkelA szívátültetése után Rose új életet kezd. Ápolónőnek tanul, majd helyettesítő nővérként munkába áll egy kis angol faluban, Oakdale-ben, ahol mindjárt az első napokban egy goromba, ámde fölöttébb jóképű férfi kioktatja az időjáráshoz illő öltözködésről. Az illetőről kiderül, hogy nem más, mint a főnöke, a helyi háziorvos, aki egyébként öt éve özvegy, és van egy tüneményes kislánya. A mai napig nem heverte ki a felesége elvesztését, de Rose egyénisége az első pillanattól fogva elbűvöli… Emily Forbes: Egy bűvös éjszakaMaggie el sem tudja hinni, hogy ami vele történt, az nem csupán egy álom. Sok bajt, bánatot megélt már, és a boldogság most úgy pottyan az ölébe, hogy nem is számított rá. De bármennyire is elvarázsolja a híres plasztikai sebésszel, Ben McMahonnal töltött szenvedélyes éjszaka, tisztában van vele, hogy hamarosan vallomást kell tennie a férfinak. És félő, hogy amilyen hirtelen megjelent az életében a szerelem, éppen olyan gyorsan el is tűnik…
Na stiahnutie
8,45 €

Júlia 789 – 790.


Clare Connelly: HasonmásSokan irigylik Leonidas Stathakist, hiszen a világ egyik leggazdagabb embere. Ám ő saját tapasztalatából tudja, hogy a pénz csak helyettesítője annak, ami igazán számít az életben. A számláján lévő milliárdok nem tölthetik be a hiányt, amit a felesége és a kisfia elvesztése okozott. Már a negyedik szilvesztert tölti Amy nélkül, amikor a hotel bárjában felbukkan mellette egy gyönyörű lány. Vörös haja és zöld szeme annyira a feleségére emlékezteti, hogy Leonidas először azt hiszi, érzékcsalódás áldozata lett… Abby Green: Kinél van a labda?Alana kiváló sportújságíró, aki Írország egyik legismertebb rögbijátékosának feleségeként maga is mindig az érdeklődés középpontjában állt. Tragikusan végződő házassága után nem akar újabb kapcsolatot, ám elhatározása veszélybe kerül, mikor a dúsgazdag francia playboy, Pascal Léveque szemet vet rá. Viharos románcuk következtében Alana teherbe esik, ráadásul egy botrányos interjú miatt az állását is elveszíti. Noha Pascal Párizsba hívja, szerelemről és házasságról nem beszél…
Na stiahnutie
8,45 €

Romana 779 – 780.


Louise Fuller: Viharos gyorsasággal„Hogy ki vagyok? A maga lerosszabb rémálma, Miss Fox! Az a férfi vagyok, akire nem hatnak a bájai. Úgyhogy hagyjon fel a szempilla-rebegtetéssel, vonuljon át szépen az egyik vendégszobába, és maradjon is ott!” A sarkkutató Arlo csak egyvalamit szeret: az egyedüllétet. Ezért is olyan dühös, amikor egy expedícióról hazatérve azt látja, hogy egy ismeretlen nő alszik az ágyában. Mielőtt azonban kidobhatná a házából, odakint nagy vihar tör ki. A félreértés tisztázása után, a kényszerű együttlét alatt aztán a férfiban rég elfeledett vágy ébred… Michelle Reid: Életre szóló kötelékTizenhat évesen Louisa egy festői szigeten ismerkedik meg Andreasszal, a görög milliomossal, és hamarosan az övé lesz. Amikor kiderül, hogy várandós, a férfi feleségül veszi. A gyermek korán meghal, és a tragédia árnyékában a házastársak képtelenek tovább együtt élni. Öt évvel később Louisa a szigetre látogat, ahol találkozik a férjével, és ismét fellobban köztük a szenvedély. Vajon elég ennyi, hogy újrakezdjék a közös életüket?
Na stiahnutie
8,45 €

Róza szíve


“Úgy zakatolt a szívem, hogy a fülemben hallottam a dallamát.” 1805–1808.Együtt lehet élni a mardosó bűntudattal?Marosy Róza családja megvetésétől szenved már évek óta. Fájdalom nyomja a lelkét, mely fekete fellegként takarja el előle a boldogságot. Amikor megjelenik életében a szerelem, nem áll ellen a kísértésnek, mely még nagyobb bajba sodorja őt.Az apja messzire küldi őt a kíváncsiskodó tekintetek elől, és bár a család megmenekül a szégyentől, Rózának azonnal férjhez kell mennie. Marosy úr választása pedig nem másra esik, mint egy olyan férfira, kit már megelőz a híre.Pereszlényi Vilmos visszavonultan, megbélyegzetten él. Pár évvel korábban eltűnt a menyasszonya, és a város egyöntetű véleménye alapján ő gyilkolta meg. A holttest azonban sosem került elő. Mi történhetett a férfi szerelmével?Róza hisz abban, hogy nem Vilmos követte el azt a szörnyű tettet, mellyel vádolják. Elhatározza, hogy segít neki kideríteni az igazságot.De a férfi valóban ártatlan?
Na stiahnutie
9,27 €

Az anya, aki lehettem volna


"Teljesen bekebelezett." - By The Letterbook Reviews "Nagyon ajánlott olvasmány." - The Book Magnet Miért hagynád el azt, aki nélkül nem tudsz élni? Vicky Hallnak gyerekként nem adatott meg az a család, amire vágyott. Úgy érezte, mindig ő az utolsó a sorban. Az anyja sohasem figyelt rá igazán, csak a két fiatalabb mostohatestvére. Huszonegy évesen egyedül ülve az érettségi ünnepségén megfogadja, hogy saját családot alapít és saját életet teremt, tele azzal a szeretettel és figyelemmel, amire mindig is vágyott. Még azon a nyáron Görögországba utazik, ahol találkozik Williammel. Az egynyári kalandból több lesz, mint gondolták, ugyanis a lány teherbe esik. Hiszik, hogy megbirkóznak ezzel a helyzettel. Úgy gondolják, elég lesz, ha elárasztják gyermeküket szeretettel. Ám amikor a kisfiú kétéves lesz, Vicky az egyik nap az anyósára bízza a gyermeket, kisétál az ajtón, és soha többé nem tér vissza. Milyen anya tesz ilyet? Az, aki olyan titkokat rejteget, amiket el sem tudnánk képzelni... A USA Today bestsellerszerző Kerry Fisher regénye a második esélyről és a lehetetlen döntésekről szól. Vajon van olyan indok, amiért egy anya elhagyhatja gyermekét? "A karakterek nagyon élethűek és hitelesek." - Emma B Books "Szívszorító történet." - Roving Bookworm G
Na stiahnutie
15,49 €

Romana 785 – 786.


Lynne Graham: Érzelmi hullámvasútAmikor egy aprócska csecsemőt hagynak a küszöbén, Tor Sarantos nem akar hinni a szemének. Aztán még jobban megdöbben, mert felkeresi egy gyönyörű nő, aki azt állítja, hogy a baba a kisfiuk! Miután végül az apasági teszt is megerősíti ezt, csak egyetlen megoldás létezik, amit a görög milliárdos egyáltalán fontolóra vesz. Ekkor azonban megkezdődik viszontagságos utazásuk az érzelmek hullámvasútján… Kate Walker: Jó csereA sevillai katedrálisban Santos Cordero hiába várja a menyasszonyát. Helyette Alexa érkezik meg, és közli vele, hogy a húga megszökött egy másik férfival. Santos nevetve fogadja a hírt, azután meghívja a vendégsereget a palotájába. Továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy rokonságba kerüljön az arisztokrata Montague családdal, ezért kijelenti, hogy jelen helyzetben Alexát kívánja feleségül venni…
Na stiahnutie
8,45 €

Csak mi ketten


Ismerkedjünk meg Bergmanékkal, az ellenségekből szeretőkké váló fiatal párral ebben a sziporkázó romantikus komédiában, amely szívvel és humorral mutatja be a szerelem sebezhetőségét. Attól a pillanattól kezdve, hogy közös főiskolai órájukon egymás mellé kényszerültek, Willa világossá teszi, hogy utálja Rydert. Rejtély, hogy miért utálja, de a srácnak ez éppen megfelel. Willa maga a heves, csábító káosz, ami igazán nem hiányzik Ryder csendes, tiszta életéből. A lány a női foci új generációjának ígéretes tehetsége. Borzas hajzuhatag. Duzzadt ajkak. És olyan vérmérséklet, amely mellett az ördög maga a megtestesült ártatlanság. Ryder tehát mindent megtesz, hogy kihasználja a lány iránta érzett ellenszenvét, hogy megőrizhesse a kettejük közötti távolságot.Willa és Ryder az ugratások és bosszantások véget nem érő párviadalába kezd,  mindketten elszántak, hogy győztesként kerüljenek ki a játszmából.
Na stiahnutie
10,11 €

A felhők felett mindig süt a nap


A harmincadik évét lassan betöltő Kimi exkönyvtáros egy exbaráttal, aki nem is biztos, hogy ex. Vajon ki tud törni abból a lejtmenetből, amelybe belekeveredett? Túl tudja tenni magát Daviden, akivel több mint tíz évig tartott a kapcsolatuk? Rá fog jönni, hogy egy bántalmazó viszony nem tesz jót sem neki, sem pedig a környezetének? Észre fogja venni Gregben a férfit, aki mindig ott van mellette, ha segítségre van szüksége, és el tudja-e fogadni őt a múltjából hozott sebeivel és azzal a tudattal, hogy a férfi életében ő mindig csak a második lehet? És végül: a betegsége mennyire fogja befolyásolni a döntéseit és életének alakulását?
Na stiahnutie
9,83 €

Milujete zamilované príbehy plné vášnivého iskrenia? Vybrali sme také, kde sa miesia osudové vyznania i sklamanie. Nechajte sa uniesť vo víroch vášne a tá pravá láska dozrie v pravý čas. Veď čarovný princ niekedy potrebuje len osudové stretnutie.