Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Série


A hercegnő és a sárkány


Életet az életért. Vért a tűzért. Elodie Brayford élete nem épp tündérmesébe illő. Egy aprócska, éhínséggel küzdő fejedelemség örökösnőjeként a fiatal lány napjait ügyes-bajos dolgok töltik ki: gondoskodni országa, Inophe népének élelméről, lakhelyéről - avagy épp latrináiról. Élete azonban mesébe illő fordulatot vesz, amikor Aurea titokzatos királyságának trónörököse, Henry királyfi feleségül kéri. A királyi frigy révén Inophe nélkülöző népe részesülhet Aurea bőséges javaiból, Elodie pedig egy csodálatos, varázslattal átitatott földön élhet boldogan, míg meg nem hal jóvágású és kedves hitvese oldalán.Azonban a tündérmesék nem mindig érnek jó véget. Aurea aranyló búzában bővelkedő mezőinek és gyógyító gyümölcsökkel teli erdőségeinek ára van, amit minden egyes nemzedék vérrel vált meg - mégpedig fiatal lányok vérével. Elodie-nak rá kell döbbennie, hogy számára nem adatik meg a boldog élet; ehelyett áldozatként kell szolgálnia új népét, ahogy azt az őt megelőző hercegnők sora tette. Ő viszont nem holmi tehetetlen hercegnő, hanem Inophe szikár, kemény földjének szülöttje, aki nem adja fel harc nélkül. Sorstársai vérbe zárt emlékei segítségével szembeszáll az Aureát rettegésben tartó sárkánnyal. Ám lehet-e bármi esélye egyetlen lánynak a világ legpusztítóbb szörnyetegével és az egész királyság szörnyűséges hagyományaival szemben?
Na stiahnutie
11,62 €

Ukami II. - Vörös fal


Az Ősök újabb terveket szőnek az emberiség ellen, Kate és Akio barátaikkal minden erejükkel küzdenek ellenük Lisa és Brandon kapcsolata úgy látszik révbe ér, közben Regina élete kisiklik és csak egy hajszál választja el őt, hogy átlépjen egy határt, amit ha megtesz, akkor nincs visszaút. Shanon Kate lánya, akibe az UKAMI egy része beleköltözött egyre erősebb így elkezdődött a kiképzése. A Vörös Falból állítólag soha nem lehet megszökni, de Igor mégis, megpróbálkozik a lehetetlennel, hiszen az ősök elleni csatában szükség van rá, közben barátokra tesz szert. Újabb kötettel bővült az UKAMI sorozat,lebilincselő, izgalmas és csavaros.
Na stiahnutie
5,61 €

Őzragu-randevú


A niederkaltenkircheni Eberhofer-házban alaposan a feje tetejére áll az élet, amikor Nagyi bejelenti, hogy sok évtized kemény munkája után immár csak pihenni és szórakozni szeretne, a háztartást pedig vezesse tovább más. Miközben a család az első sokkból próbál felocsúdni, a falu élén is változás történik: a síbalesetet szenvedett polgármester helyett átmenetileg Susi ül be a főnöki székbe, ugyanolyan alaposan felforgatva a hivatal életét, ahogyan Nagyi tette a családéval. S ha mindez még nem lenne elég megpróbáltatás Franznak, ott van még az aranyfog is, amelyet egy nyugdíjas geológus talált a szántóföldön, s amelyről Liesl Mooshammer határozottan állítja, hogy a hetek óta ismeretlen helyen tartózkodó helyi nagygazda, Lenz Steckenbiller szájában látta utoljára…    Rita Falk az Eberhofer-sorozat 11. kötetében is a megszokott morbid-fekete humorral folytatja a testestül-lelkestül bajor rendőr nyomozásainak történetét.
Na stiahnutie
9,27 €

Feloldva


Vízből ?jöttélVízzé leszelVízből támadsz életre újból A dániai Tommerup apró városában semmi rendhagyó sem történik – egészen addig a gyönyörű nyári napig, amikor eltűnik egy tanárnő. Bár a rendőrség először csak legyint az ügyre, minden egyes nap újabb ember tűnik el; az egyedüli nyomok az áldozatok házában talált rejtélyes Korán-idézetek.A kicsiny közösségben egyre hevesebbé válnak az indulatok, hirtelen mindenki gyanús, mindenkinek akad rejtegetnivalója. Liam Stark és Dea Torp felügyelők és Nasszrin, a fiatal, arab származású rendőrnő kétségbeesett versenyfutást folytatnak az idővel, de hogyan lehet megfejteni egy olyan bűncselekmény-sorozatot, ahol egy áldozat sem kerül elő, és fogalmuk sincs a tettes motivációiról? Mikor végre összeáll a kép, a nyomozóknak szörnyű kérdéssel kell szembenézniük: milyen érzés lehet az, amikor minden feloldódik: a bűneid, a tested, az életed?A Dánia két legsikeresebb krimírója, Sara Bladel és Mads Peter Nordbo által írt Feloldva hátborzongató, felkavaró és letehetetlen olvasmány, igazi csemege a skandináv krimik rajongói számára.
Na stiahnutie
11,63 €

Fojtogató titok


A felszín alatt bújik meg az igazság. Catherine Sterling úgy hiszi, ismeri az édesanyját. Ruth Sterling csendes, szorgalmas és csak a lányának él. Mindig együtt néztek szembe a világgal. Csakhogy most Catherine-nek önálló tervei vannak, el szeretne költözni otthonról és új karrierbe kezdeni. Ruth azonban bármit kész megtenni azért, hogy ezt megakadályozza. Az anya úgy hiszi, ismeri a lányát. Catherine soha nem lázadna, nem kérdőjelezne meg semmit édesanyja múltjával kapcsolatban. Ám amikor Mrs. Sterling egyre jobban törekszik arra, hogy mindenképp maga mellett tartsa a lányát, egyre több hiányosságot fed fel az általa oly nagy gonddal felépített világban… Megtévesztésben mind a ketten profik. De kinek hihetünk?
Na stiahnutie
15,21 €

Embervadászat


- Sürgősen meg kell találnunk egy ukrán férfit – a német ezredes rögtön a lényegre tért. - Hol? Itt Moszkvában? - Nem. Valahol Szibériában. - Az sokkal jobb. Szibériát, mint a tenyeremet ismerem. Amúgy nem is nagy terület, perceken belül meg lehet találni akárkit – Beleznay számára kandikamerás átverésnek tűnt ez a beszélgetés. – S miért kellene megtalálnom azt az ukrán férfit? - Mert ki akarja robbantani a Harmadik Világháborút. Vajon sikerül a lehetetlen Beleznay főhadnagynak, megelőzve az unatkozó orosz urakat, akik sportból szökevényekre vadásznak a szibériai erdőkben és az orosz titkosszolgálatot, aki mindenütt ott van? 
Na stiahnutie
4,23 €

Romana 783 – 784.


Rachael Stewart: Mézeshetek, édes sütikMég soha senki nem látott ennyi riportert a yorkshire-i Elmdale-ben! A nagy érdeklődés oka, hogy az álmos kisvárosban bukkantak a nyomára az álnéven élő milliárdos testvérpárnak, Theo és Sebastian Dubois-nak. Bree, aki a helyi pékségben dolgozik, sokáig ellenáll a jóképű Theo közeledésének, hisz egy ilyen férfinak a legszebb nők is a lábai előtt hevernek. A pletykalapok szerint épp nemrégiben szakított szupermodell szeretőjével, úgyhogy Bree-nek észnél kell lennie, ha nem akarja, hogy összetörjék a szívét…   Rebecca Winters: Mindenkit érhet balesetA válófélben lévő Laura szabadságát tölti Toscanában, ahol összetalálkozik régi ismerősével, Guyjal, és a lélekjelenlétének köszönhetően megmenti az életét. A férfi hálából meghívja franciaországi villájába, hogy társaságot nyújtson lábadozó feleségének. Mindenki örül a csinos nő jelenlétének, kivéve Guy öccsét, Raoult, aki attól tart, a vendég feldúlja a családi békét. Noha vonzódik Laurához, nem tartóztatja, amikor a lány elutazik. Nem mindennapi körülmények között találkoznak újra…  
Na stiahnutie
8,45 €

Szív és bűn


„Tüzes, szexi, addiktív és kötelező olvasmány!” – Bookgasms Book Eddig csak egy rosszfiú volt számomra. Most minden veszély ellenére mellette akarok maradni. Amikor Gabriel De Luca belép a szórakozóhelyre, ahol pultosként dolgozom, úgy néz ki, mintha egy divatmagazinból lépett volna ki. Tíz éve nem láttam őt – az első pasim –, de egy pillanatig sem érzem az eltelt időt. Valamiért nagyon érdekli, miért dolgozom az egyik legrettegettebb bűnbanda főnökének… Egy héttel később újra felbukkan, viszont valahogy másképp viselkedik, másképp jár, és egy kicsit másképp is néz ki, de a viszontlátás öröme ezt mind semmissé teszi számomra.  Aztán pár nappal később, mikor az éjszaka közepén betör a lakásomba, rájövök, hogy nem Gabriel volt az, akivel a múltkor a klubban találkoztam, hanem a testvére, Dominic. A zsarnoki és veszélyes ikertestvére, aki apjuk nyomdokaiba lépve a szervezett bűnözés világában él. Követeli, hogy szedelőzködjek és menjek vele. Visszautasítom, harcolok és vitatkozom, azonban Dominic De Luca mindig keresztülviszi az akaratát. Észveszejtő, elviselhetetlen a vonzalom kettőnk között, de mégiscsak az exem testvére. És vannak szabályok, amiket nem lehet áthágni. Vagy mégis? Claire Contreras New York Times bestsellerszerző szexi maffiarománca egy tiltott szerelemről mesél. Van olyan vágy, amelyért érdemes pokolra szállni? „Nagyszerű könyv.” – Stephanie’s Book Reports „Az írónő iránti szeretetem nem ismer határokat.” – Ideally Inspired Reviews
Na stiahnutie
15,21 €

Jacqueline Párizsban


Káprázatos történet szerelemről és árulásról, egy igazi amerikai ikon felnőtté válásáról, akit később Jackie Kennedyként ismert meg az egész világ. A húszéves Jacqueline Bouvier 1949 őszén érkezik Párizsba, hogy cserediákként egy éven keresztül a Sorbonne Egyetemen tanuljon. A merev társadalmi szabályokon szocializálódott fiatal lányt elvarázsolja a francia életérzés: beleveti magát a kastélyok és a pezsgő társadalmi élet, a művészet és az avantgárd színház, a kávézók és a jazzklubok mámorító világába. Anyja elvárásait félresöpörve beleszeret egy tehetséges fiatal íróba, aki osztozik az irodalom iránti szeretetében és a kultúra iránti szenvedélyében.A Párizsban töltött év alatt Jacqueline rádöbben, hogy a személyes szabadság és kulturális pezsgés hátterében a várost még mindig a háború árnya kísérti. Az utcák romokban hevernek, elegendő élelem és fűtés csak a kiváltságosoknak jut, és barátait, akik a megszállás alatt az ellenállás tagjaiként tevékenykedtek, majd hadifogságban sínylődtek, most a kommunizmus kiterjedt hálózata fenyegeti. Jacqueline döbbenten figyeli az új világrend felépülését, és ekkor még nem is sejti, hogy a kibontakozó politikai környezet az egész hátralévő életét – és leendő férje sorsát is – meghatározza.Ann Mah lenyűgöző hitelességgel kelti életre Jacqueline Lee Kennedy Onassis alakját, a művészetbe vetett hitét és megingathatatlan igazságérzetét, valamint a várost, amely végül az egyetlen igaz szerelmének bizonyult.  
Na stiahnutie
8,42 €

Napraforgó árnyékában


Ez a verseskötet a szeretet és a természet egyszerűségét írja le. A történet középpontjában egy szerelem áll, amely egy napraforgómező árnyékában virágzik. A szerző szeretné a szavak segítségével festeni a szerelem minden árnyalatát. Ez a mű nem csak egy szerelemi történetet mesél el, hanem a természet és az ember közötti kapcsolatot is bemutatja. A "Napraforgó árnyékában - Egy szerelme virágzása" egy olyan utazásra hívja az olvasót, ahol az érzelmek és a természet találkozik, hogy együtt alkossák meg a csodát.
Na stiahnutie
7,86 €

Együttérző


Az Együttérző egy olyan verseskötet, amely többnyire a fiatalságra jellemző dolgokat gyűjti össze versek formájában. A szerző versei hol személyes történeteket írnak le, de előfordul, hogy más történetét írja le egyes szám első személyben, illetve külső szemlélőként is ír saját korosztályáról. A próbaolvasók közül a többség tudott egy-egy verssel azonosulni, mivel többféle téma is előfordul a kötetben. Található benne akár barátság, akár szerelem, mind pozitív, mind negatív megvilágítással és élménnyel. Valamelyik vers képes együttérző társként működni, amikor az egyén nem tudja kivel megértetni érzéseit, így az egyes műveket olvasva az olvasó is egy kicsit megértést és „társat” talál. Ez a célja a kötetnek.
Na stiahnutie
7,04 €

Az anya, aki lehettem volna


"Teljesen bekebelezett." - By The Letterbook Reviews "Nagyon ajánlott olvasmány." - The Book Magnet Miért hagynád el azt, aki nélkül nem tudsz élni? Vicky Hallnak gyerekként nem adatott meg az a család, amire vágyott. Úgy érezte, mindig ő az utolsó a sorban. Az anyja sohasem figyelt rá igazán, csak a két fiatalabb mostohatestvére. Huszonegy évesen egyedül ülve az érettségi ünnepségén megfogadja, hogy saját családot alapít és saját életet teremt, tele azzal a szeretettel és figyelemmel, amire mindig is vágyott. Még azon a nyáron Görögországba utazik, ahol találkozik Williammel. Az egynyári kalandból több lesz, mint gondolták, ugyanis a lány teherbe esik. Hiszik, hogy megbirkóznak ezzel a helyzettel. Úgy gondolják, elég lesz, ha elárasztják gyermeküket szeretettel. Ám amikor a kisfiú kétéves lesz, Vicky az egyik nap az anyósára bízza a gyermeket, kisétál az ajtón, és soha többé nem tér vissza. Milyen anya tesz ilyet? Az, aki olyan titkokat rejteget, amiket el sem tudnánk képzelni... A USA Today bestsellerszerző Kerry Fisher regénye a második esélyről és a lehetetlen döntésekről szól. Vajon van olyan indok, amiért egy anya elhagyhatja gyermekét? "A karakterek nagyon élethűek és hitelesek." - Emma B Books "Szívszorító történet." - Roving Bookworm G
Na stiahnutie
15,49 €

Paradise Valley


Cassie ?Dewell nyomozó három éve vadászik a Gyíkkirály néven elhíresült kamionos sorozatgyilkosra, aki autópályákon és kamionmegállókban les az áldozataira, főként prostituáltakra. Cassie egyszer már majdnem elkapta… Az észak-dakotai Bakken Megyei Seriffhivatal főnyomozójaként Cassie felállítja a tökéletesnek tűnő csapdát. Ám a terv szörnyen balul sül el, és a felelősség Cassie-t terheli.Ezzel egyidejűleg Kyle Westergaard, a hátrányos helyzetű kisfiú, akit Cassie a védőszárnyai alá vett, eltűnik, miután környezetében elhintette, hogy egy régóta tervezett kalandra indul. Kyle nagymamája könyörög Cassie-nek, hogy keresse meg az unokáját, és a nyomozó elvállalja a feladatot, miközben folyamatosan vadászik a Gyíkkirályra.Cassie immár magányos farkas. És ahogy két patak folyik össze, úgy Kyle eltűnésének is sokkal baljósabb értelme lehet, mint azt bárki sejtené. Cassie-nek társak és támogatás nélkül, pusztán a saját józan eszére támaszkodva kell leszámolnia a gyilkossal, aki éppoly kegyetlen, mint amilyen ravasz. De vajon képes lesz-e rá egyedül, anélkül, hogy mindez az emberségébe vagy akár a saját életébe kerülne?
Na stiahnutie
9,55 €

Romana 785 – 786.


Lynne Graham: Érzelmi hullámvasútAmikor egy aprócska csecsemőt hagynak a küszöbén, Tor Sarantos nem akar hinni a szemének. Aztán még jobban megdöbben, mert felkeresi egy gyönyörű nő, aki azt állítja, hogy a baba a kisfiuk! Miután végül az apasági teszt is megerősíti ezt, csak egyetlen megoldás létezik, amit a görög milliárdos egyáltalán fontolóra vesz. Ekkor azonban megkezdődik viszontagságos utazásuk az érzelmek hullámvasútján… Kate Walker: Jó csereA sevillai katedrálisban Santos Cordero hiába várja a menyasszonyát. Helyette Alexa érkezik meg, és közli vele, hogy a húga megszökött egy másik férfival. Santos nevetve fogadja a hírt, azután meghívja a vendégsereget a palotájába. Továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy rokonságba kerüljön az arisztokrata Montague családdal, ezért kijelenti, hogy jelen helyzetben Alexát kívánja feleségül venni…
Na stiahnutie
8,45 €

Sztár I.


Megtörtént eset alapján! A trilógia első része Niki átlagos életét éli Budapesten. Férjnél van és ápolónőként dolgozik. A férjével nem felhőtlen a viszonya, de a családi béke megőrzése érdekében, kénytelen elviselni Sándor lekezelő stílusát. Ez az állapot viszont még több feszültséget szül közöttük. Egy váratlan helyzet, sok mindent megváltoztat a nő életében. Egy régi barát felbukkanása pozitív élményeket csempész Niki életébe, miközben meg is nehezíti azt. Ahmet, a sztár labdarúgó, eltökélt szándéka, hogy a nőt megszabadítsa a nyomasztó házasságából. Eközben mindketten a szerelem csapdájába esnek, ami tovább bonyolítja az életüket. Niki egyre bizonytalanabb a jövőjét illetően, ám egy váratlan pillanatban Ahmet választás elé állítja a nőt.
Na stiahnutie
11,24 €

Emily Wilde tündérenciklopédiája


Jóllehet Emily Wilde professzor nem tudja, hogyan kell társaságban viselkedni – vagy egyáltalán elérni, hogy meghívják valahova –, de jó úton jár afelé, hogy a világ egyik legnevesebb drüadológusa, azaz szerzeteket tanulmányozó tudósa legyen. Épp a tudományos közösség első, mindent átfogó tündérenciklopédiáján dolgozik, amitől pályafutása felívelését várja, és már csak egy fejezet van hátra, ami a sarkköri Ljoslandon élő titokzatos rejtettekről szólna. Ám Emily teljesen idegen terepen találja magát, amikor megérkezik Hrafnsvik csodás, de zord falujába. A külvilágtól szinte teljesen elszigetelten élő helyieknek egymásra kell hagyatkozniuk a túlélés érdekében, és Emily társas készségek hiányában hamar magára haragítja a fél falut. A dolgok tovább bonyolódnak Wendell Bambleby professzor érkezésével, aki Emily egyetemi riválisa, és szintén a rejtetteket kutatja. Amikor a lehengerlő természetű férfi felajánlja Emilynek, hogy dolgozzanak együtt, a nő kénytelen elfogadni az ajánlatát, máskülönben fennállna a veszélye annak, hogy Bambleby kisajátítja magának az összes felfedezés érdemét. Ugyanakkor azt is tudja, hogy Wendell több annál, mint aminek látszik, és nem bízhat meg benne. Emily csakhamar azon kapja magát, hogy hiába szeretne tudományos távolságot tartani a ljoslandi szerzetektől, belekeveredik gonosz játszmáikba. Ha Wendell-lel együtt segíteni akar Hrafnsvik lakóinak, nemcsak a hőn dédelgetett tudományos objektivitását kell kockára tennie, hanem az életét is. Heather Fawcett regénye egy varázslatos izlandi tündérmese, ami az 1900-as évek egy képzeletbeli világában játszódik, ötvözve az Ezüstfonás, A Hollókirály és a Ház az égszínkék tengernél különleges hangulatát. A könyvről mondták: „Vibráló és végtelenül elbűvölő könyv… Ugyanúgy félresöpri a valós világot, mint az összes igazán nagyszerű fantasy. Irigylek mindenkit, aki először olvassa.”Melissa Albert „Egy borongósan pompás fantasy, ami ragyog a hótól és a varázslattól. Teljesen elbűvölt.”Sangu Mandanna „Felejtsük el a dark academiát, nekem ez a téli napsütéses, szarkasztikus és lábjegyzetes academia kell, tele terepmunkával, morcos évődéssel és rosszindulatú tündérekkel. Emily Wilde-ot nem fogom egyhamar elfelejteni. Ez a könyv élénkítő gyógyír a léleknek és a szellemnek egyaránt.”Freya Marske „Az Emily Wilde tündérenciklopédiája jobban elbűvölt, mint ahogy arra egy tündérkirály képes lenne. Képzeletbeli világa tökéletesen egyensúlyoz a hétköznapi és a káprázatos között. Bájosan esetlen és intelligens hősnőjét utánozhatatlan hang jellemzi, a léhűtő, de imádni való riválisát pedig hátsó szándék vezérli. Nem is kell ennél több egy hideg, téli estékre való könyvhöz, ami teljességgel elvarázsol.”Megan Bannen „Elbűvölő a szó minden értelmében. Az Emily Wilde tündérenciklopédiája havas erdők és elcserélt gyerekek, tündérkirályok és népi hiedelmek, gondos lábjegyzetek, tudományos versengés és kalandok magával ragadó egyvelege. Maga a varázslat.”H. G. Parry „Fawcett azzal ragadja meg az olvasók figyelmét, hogy hagyja őket elmerülni a folklórban és a környező világában. Kitűnő olvasmány Sarah J. Maas és Erin Morgenstern rajongóinak.”Library Journal
Na stiahnutie
9,80 €

Az anyai szív


Anya és fia között különleges a kapcsolat. Ha nem tudnának beszélni, akkor is megértenék egymást: a pillantásokból, egy kósza mozdulatból, a test rezdüléseiből. Harmonikus, idilli helyzet az övék, amit nem lehet feldúlni, semmissé tenni. Még akkor sem, ha az élet közbeszól. Ez a szeretet oly mély, oly erős, hogy azt még a távolság sem csorbíthatja. Sem egy háború, sem a félelem, sem a szűnni nem akaró aggódás.A két főszereplő, Réthy János és édesanyja, az I. világháború poklában találja magát. A fiút besorozzák, és a galíciai front közepére vezénylik, minden további napját halálos veszélyben tölti éhezésben és fagyban.A családja pedig retteg. Retteg, hogy a postás mikor hoz nekik hírt a fiúról, és az a hír vajon miről szól majd. Életről vagy halálról? Reményről vagy elmúlásról? A regény nem várt események sorát meséli el, melyek alapját igaz történet adja. Bemutatja a háború borzalmait, az otthon maradottak kínjait, de leginkább azt, hogy egy anya még arra is képes, hogy a fia után menjen a frontra. Mindennel és mindenkivel szemben eléri a célját. Félelmet nem ismerve egy olyan korban, amikor az egész világon gyűlölet tombol.Egy anya szeretete a világ ellen.Bámulatos az anyai szív, amikor nagyot dobban. 
Na stiahnutie
11,24 €

A remény vándora


  A. M. Summer verseskötetében 107 költemény kapott helyet. A szerző általában aktuális lelki állapotát, gondolatait vetette papírra. A versekben megjelenik a család, a szeretet, a gyerek, a remény, a vágy, a szerelem, az idő, a természet és még megannyi téma. A lírai hangulatot játékos írások is tarkítják. Írótársaim és könyves bloggerek az alábbi gondolatokat fogalmazták meg a kötettel kapcsolatban: ,,Érzelemdús, lebilincselő alkotás. Már az első vers rabul ejtett. Imádtam mindet, különlegesek.” Angi könyves blogja ,,Ez a verseskötet olyan, mint egy édes csokoládé, amelynek minden kockája egy újabb ízélményt kínál.” Tamás könyvblogger ,,A kötet olvasása közben elmerengünk vagy magunkra ismerünk.” Selena B. Lowell írónő A kötethez Ambrus József, 9 kötetes költő írt előszót, melyből következzen most pár mondat: „Kötetében látványos vívódásokkal találkozik az olvasó. Könnyed, de értékes formátumban megírt ízes tartalommal, kedves csavarokkal. Olvasói rokonszenves verseket, képeket, sorokat találnak, ha elmélyülnek könyv hasábjain.” 
Na stiahnutie
7,01 €

Csak mi ketten


Ismerkedjünk meg Bergmanékkal, az ellenségekből szeretőkké váló fiatal párral ebben a sziporkázó romantikus komédiában, amely szívvel és humorral mutatja be a szerelem sebezhetőségét. Attól a pillanattól kezdve, hogy közös főiskolai órájukon egymás mellé kényszerültek, Willa világossá teszi, hogy utálja Rydert. Rejtély, hogy miért utálja, de a srácnak ez éppen megfelel. Willa maga a heves, csábító káosz, ami igazán nem hiányzik Ryder csendes, tiszta életéből. A lány a női foci új generációjának ígéretes tehetsége. Borzas hajzuhatag. Duzzadt ajkak. És olyan vérmérséklet, amely mellett az ördög maga a megtestesült ártatlanság. Ryder tehát mindent megtesz, hogy kihasználja a lány iránta érzett ellenszenvét, hogy megőrizhesse a kettejük közötti távolságot.Willa és Ryder az ugratások és bosszantások véget nem érő párviadalába kezd,  mindketten elszántak, hogy győztesként kerüljenek ki a játszmából.
Na stiahnutie
10,11 €

Beletria je často nazývaná aj krásnou, alebo umeleckou literatúrou. Toto označenie pochádza z francúzskeho názvu belles lettres (krásna literatúra)Výrazom beletria sa súhrnne označujú umelecké prozaické diela. K najznámejším beletristickým žánrom patrí poviedka, novela, román, črta či umelecká reportáž.

Romány, poviedky a novely ponúkajú pútavé príbehy s výraznými postavami a atmosférou. Divadelné hry zase slúžia ako materiál pre divadelné predstavenia a prinášajú konverzácie, dramatické situácie a komediálne alebo tragické prvky.

Beletria je neoddeliteľnou súčasťou literatúry, ktorá obohacuje naše vnímanie sveta a poskytuje nám príležitosť prežívať rôznorodé príbehy a vstúpiť do rôznych svetov. Bez ohľadu na to, či preferujete dobrodružstvo, romantiku alebo reflexiu, beletria vám umožní objaviť nové myšlienky, inšpirácie a zábavu.

Hľadáte knižných hrdinov, ktorí vás zavedú do sveta romantiky, histórie, sci-fi či fantasy? Prinášame vám ten najlepší výber skutočných príbehov, románov, detektívok, noviel a poviedok. K úspešným autorom beletrie patria Jozef KarikaDominik Dán, Róbert Bryndza, Kristína Tormová, Urbaníková EvitaTáňa Keleová Vasilková a Stephen King