! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Motivačná literatúra - ostatné strana 13 z 13

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Návyky úspěšných


Autor v této knize objasňuje základní principy, jak dosáhnout úspěchu. Tematicky navazuje na svou slavnou knihu Myšlením k bohatství. Kniha sestává z rozhovorů se samotným autorem, kde se dozvíme mnoho o jeho životní trajektorii a zejména to, jak se sám vypracoval na slavného guru motivační literatury.
Predaj skončil
9,79 €

Ven z bludiště


Tato kniha je pokračováním slavného bestselleru Kam se poděl můj sýr. Metaforou úspěchu byla správná cesta, jak se dostat k sýru. Ke dvěma známým postavičkám se tentokrát přidává třetí, s jejíž pomocí zjistíte, jak se dostat z bludiště. Bludiště může být jakákoliv překážka ve vašem životě. Formou a obsahem je kniha téměř identická s prvním dílem a její důležité myšlenky podané jednoduchou formou budete s sebou nosit celý život.
Predaj skončil
7,39 €

Restart


Žijeme v době závislosti. Je to věc natolik zakořeněná a všudypřítomná, že si ani neuvědomíte, že ji máte – pokud nemáte to štěstí, že jste extrémním případem. Lidé jsou závislí na pití, na jídle, na vztazích, na práci, někdo neustále tupě civí do telefonu a snaží se v něm vyčíst…, co vlastně? Nejvyšší čas skoncovat s tím. A kdo by mohl být na cestě za osvobozením vhodnějším průvodcem, než polepšený hříšník, britský komik a aktivista Russell Brand. 12ti bodový program této knihy mu pomohl, aby se ze všech závislostí vymanil, a totéž může udělat i pro vás. Nenabízí nic menšího než, že se osvobodíte od zahleděnosti do sebe sama, získáte novou perspektivu a zbavíte se iluze toho, že trpíte.
Predaj skončil
9,19 €

dostupné aj ako:

Jak přežít kretény


Pomoc! Kreténi útočí! Robert Sutton, profesor Stanfordovy univerzity, se hledáním odpovědi na otázku co dělat, když narazím na kreténa, zabývá již řadu let a kniha Jak přežít kretény je aktuálním shrnutím toho nejlepšího, na co přišel na základě seriózního zkoumání lidí, kteří se ke svým bližním chovají sprostě. Předkládá v ní rady, jak jednat s lidmi, kteří ty ostatní systematicky deptají, urážejí, ponižují a všemožně jim otravují život. Kniha je zaměřena na pracovní prostředí, ale její doporučení lze využít kdekoliv.
Predaj skončil
9,77 €

Vytvorte si svoju vlastnú budúcnosť


Táto kniha je plným právom považovaná za bibliu úspechu. Je povinným čítaním pre všetkých ambicióznych ľudí, ktorí majú životné plány, ktorí chcú dosiahnuť úspech v kariére či podnikaní a stať sa finančne nezávislými. Je to kniha pre tých, ktorí chcú od života viac. Nezáleží na tom, aké je vaše zamestnanie, kariéra alebo oblasť podnikania. Brian Tracy vám so svojimi praktickými, životom overenými princípmi pomôže, aby ste začali v maximálnej miere využívať svoj potenciál a dosiahli každý cieľ, ktorý si vytýčite. Dozviete sa, aké sú kriticky dôležité faktory šťastia a čo máte robiť, aby ste si s ich pomocou začali vytvárať svoju vlastnú budúcnosť. Naučíte sa: * identifikovať kľúčové zručnosti, ktoré potrebujete k úspechu vo svojej profesii a nájsť spôsob, ako sa v nich zdokonaliť * vytvoriť si plán osobných cieľov a začať ho okamžite uskutočňovať * vybudovať si sieť kontaktov a sústrediť okolo seba pozitívnych ľudí, ktorí vám pomôžu napredovať rýchlejšie * osvojiť si návyky vysokovýkonných ľudí * vykonať viac práce za menej času a navyše kvalitnejšie * začať si krok za krokom budovať svoju finančnú nezávislosť * vypestovať si odvahu, sebavedomie a vytrvalosť, ktoré vám umožnia vysporiadať sa s každou výzvou, čo sa vám postaví do cesty
Predaj skončil
8,95 €

dostupné aj ako:

Myslieť a pochopiť


Cítite sa niekedy, akoby váš život strácal zmysel? Rozmýšľali ste už niekedy otom, čo robíte a neviete si to úplne vysvetliť? Myslieť a pochopiť je výborné čítanie pre každého, kto chce dosiahnuť úspech v dnešnom súťaživom svete. Pomocou šikovných analógií zo šachovej hry a cez prepojenie motivačnýchteóriíautor podáva praktickú kuchárku na život, ktorá vás povedie mnohýmirozhodnutiami, ktoré život prinesie. Pavol Duchoň vás nechá ponoriť do vášho najhlbšieho vnútra.Používa fascinujúcu metaforu šachovej hry na poukázanie toho, ako sú niektorí ľudia stále úspešní a rozvíjajú sa, pokým iní začnú s najlepšími zámermi, ale len ťažko napredujú (skôr kráčajú späť). V knihe sú použité skutočné situácie, ktoré prinášajú ponaučenia z každodenných praktických situácií.
Predaj skončil
9,90 €

Šťastie stav mysle


Cítite sa niekedy, akoby sa celý svet spojil proti vám? Nič sa vám nedarí, ste nešťastný a pýtate sa sami seba: „Prečo práve ja?“ Možno robíte tu istú chybu, ako milióny ľudí po celom svete. V tejto knihe vás autor naučí krok za krokom, ako byť šťastný. Vychádza z dlhoročných skúseností, vzdelávania, pozorovania seba, ostatných ľudí a hlavne z toho, že sám bol v minulosti veľmi nešťastným človekom. Je odborníkom na nastavenie mysle a jej vplyv na život človeka. V knihe sa dozviete napríklad: - prečo sa vám dejú zlé veci a dokonalý návod, ako to zmeniť - techniku, ako byť šťastnejší už za jeden deň - čo sú to presvedčenia, ako vplývajú na váš život a ako zmeniť presvedčenia - prečo dvaja ľudia s rovnakým životom nie sú rovnako šťastní - ako si vytvoriť lepšiu budúcnosť - odkiaľ prichádzajú vaše nápady a ako dostávať len tie, ktoré vás nasmerujú k šťastnému životu Zamysleli ste sa už niekedy nad tým, na čo myslíte? Táto kniha vám vysvetlí, prečo je to dôležité a spôsobí, že si to začnete monitorovať. Pokiaľ správne pochopíte všetkému, čo autor vysvetľuje, šťastný život pre vás bude samozrejmosťou. Stanete sa doslova magnetom na dobré veci.
Predaj skončil
7,90 €

Sláva, bohatstvo, ambície


A ak nie ste spokojní, vaša myseľ logicky hovorí: „Možno treba dosiahnuť viac, mal by si pridať.“ A tak sa za tým ženiete. Cestou si všimnete, že všetci sa usmievajú a sú šťastní. Nosia na tvári masku a tak klamú jeden druhého. Aj vy si nasadíte masku a ostatní si myslia, že ste šťastnejší ako oni. A vy si zas myslíte, že sú šťastnejší ako vy. Ocitli ste sa v bludnom kruhu predstierania, aby ste dosiahli slávu, bohatstvo a naplnili ambície. Ale ako z toho von? Stačí, keď porozumiete. Nemusíte sa ničoho zbavovať. Najdôležitejšie je pochopiť. V knihe sa dozviete: čo je skutočný úspech, o ktorý by sme sa mali snažiť a aký je jeho význam; čo znamená bohatstvo a ako rozpoznať, kedy sme bohatí; aký má zmysel snažiť sa dosiahnuť materiálny úspech; ako sa zbaviť žiadostivosti a vlastných očakávaní a len tak byť.
Predaj skončil
5,95 €

dostupné aj ako:

Žiť podľa vlastných pravidiel


Rebélia je vecou jednotlivca, je mierumilovná a nenásilná. Vychádza z lásky. Rebélia nesmeruje proti niečomu, ale naopak, snaží sa niečo získať. Revolúcia je o odpore voči niečomu a nesnaží sa niečo získať. Revolúcia je natoľko zameraná proti niečomu, že úplne zabúda na to, o čom to celé je. Je to len hnev. Avšak hnev nedokáže vybudovať lepšiu spoločnosť. Rebélia nie je orientovaná proti spoločnosti, ale zaujíma sa o vytvorenie nového ľudstva a humánnosti.
Predaj skončil
5,95 €

dostupné aj ako:

Magická sila bylín


V magickom receptári ponúka spisovateľka Denisa Fulmeková mnohé tradičné, no dnes už zabudnuté návody, ako vyjsť v ústrety láske, bohatstvu, úspechu, ako si zachovať mladosť a vitalitu, ako udržať tajomstvo, prípadne ako chrániť svojich blízkych, svoj domov, domáce zvieratá i vlastnú duševnú pohodu.
Predaj skončil
7,99 €

dostupné aj ako:

Posolstvo od protinožcov


Posolstvo od protinožcov, ktoré sa po prvom vydaní vo vlastnom náklade stalo undergroundovým bestsellerom, vydáva jedinečné, aktuálne a silné posolstvo pre celé ľudstvo – ešte nie je príliš neskoro zachrániť náš svet pred zničením, ak sa naučíme rešpektovať všetky živé bytosti a žiť v súlade s krajinou.
Predaj skončil
5,95 €

dostupné aj ako:

Hranice


Kedy povedať nie, kedy povedať áno. Hranica v rôznych oblastiach nášho života vymedzuje, kto sa k nám smie priblížiť, pomáha nám rozhodnúť komu a čomu povieme nie alebo áno, či určiť vzťah k sebe samému. Hranica je rozhodnutie, ktorým definujeme veci a okolnosti, za ktoré sme zodpovední. Definuje, kto sme a kto nie sme. Kniha prináša biblický pohľad na hranice: čo hranice sú, čo chránia, ako sa vytvárajú, ako sú narušované, ako ich opraviť a ako ich využívať. Pomôže stanoviť či napraviť hranice vo vzťahu k našim blízkym – k rodine, partnerovi, deťom, v práci, ale aj k sebe samému a k Bohu.
Predaj skončil
6,90 €

dostupné aj ako:

Nikto nepríde


„Táto kniha dodáva odvahu do boja so životom a s našimi slabosťami. Na rozdiel od mnohých iných kníh nesľubuje, že sa budú diať zázraky na želanie. Autor má dobrý postreh a jemný zmysel pre humor, vďaka čomu sú tieto krátke kultivované texty príjemným čítaním." – Lenka Kunová, redaktorka časopisu Dobrá škola
Predaj skončil
3,90 €

Poselství mistrů


Učení duchovních Mistrů, hlas lásky volající přes propast světů… Od autora bestsellerů Mnoho mistrů, mnoho životů a Jedna duše, mnoho těl. Zatímco ve svých předešlých knihách se dr. Weiss zabýval spíš vlivem minulých životů na současné životy lidí, v tomto díle se zaměřil na nadčasové, blahodárné a vpravdě božské působení netělesných bytostí, jež jsou zasvěceným známé coby Mistři. Tito moudří duchovní průvodci bdí nad našimi osudy a je jen na každém z nás, zda se rozhodne jejich velkorysé nabídky využít. Pro každičkého člověka na této planetě má totiž duchovní svět přichystáno nekonečné množství všemocné síly, jíž se v tomto vesmíru nic nevyrovná. Ta síla má jméno láska… O tom, že se nejedná o žádné naivní pohádky svědčí kromě nesporné vědecké prestiže autora také množství autentických výpovědí osob, které se podrobily regresi. Kniha proto obsahuje skutečná, přesná a doslovná poselství duchovních Mistrů, která byla při sezeních zaznamenána. Doplňují ji texty meditačních technik, které čtenář může s úspěchem vyzkoušet sám na sobě a otevřít si tak cestu ke zdroji nekonečné jednoty a síly. Brian Weiss je sice psychiatr, ale zároveň je to i kouzelník, který nám otevírá oči a rozhrnuje před námi závoje, za nimiž můžeme spatřit lidskou duši v celé její božské kráse,“ prohlásila Joan Borysenková, známá americká autorka knih o léčbě těla působením mysli.
Predaj skončil
7,10 €