! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 36 z 36

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Demonata (Kniha sedmá)


Nastala apokalypsa a svět shořel na prach. Avšak toto nebyl konec a ze zkázy vznikl nový život. Bec je zpět, aby mohla čelit démonům. Po staletích věznění je silnější než kdy dřív, ale démoni už také nejsou sami. NĚCO se probudilo zároveň s ní a Lord Lítost již není pro lidstvo největší hrozbou…
Predaj skončil
8,62 €

Hoši od Bobří řeky


První svazek souborného díla Jaroslava Foglara v novém vydání Příběh o skautských výpravách, plnění bobříků, i o ryzím přátelství. Vedoucí Rikitan dá dohromady partu dvanácti chlapců a utvoří oddané bratrstvo. Každý z nich je jiný, ale všichni se navzájem skvěle doplňují. Rikitan pro chlapce vymýšlí zábavné hry, aby je vedl k čestnosti, fyzické síle i moudrosti. Společně si zamilovávají přírodu a podle zálesáka Roye loví bobříky. Stávají se tak věrnými kamarády, kteří spolu zažívají nezapomenutelná dobrodružství.
Predaj skončil
14,34 €

Chata v Jezerní kotlině


Druhá z řady foglarovek, tentokrát s ilustracemi Pavla Čecha! Život Pavla Zemana, který je hlavní postavou příběhu o velkém chlapeckém přátelství, se po smrti otce od základu změnil. Velkou oporou je mu kamarád Ludva Grygar, se kterým Pavel podniká dobrodružné výpravy do téměř nepřístupné kotliny s jezírkem, kde si sami postaví srub. Vedle velkého přátelství ale prožívají i velká zklamání. Ludva se totiž nechá zlákat špatnými kamarády, začne kouřit a těžce onemocní. Vyhraje nakonec svůj vnitřní boj?
Predaj skončil
14,34 €

Nočné mory! Zabudnutá uspávanka


Charlieho Lairda opäť mátajú zlé sny. A pritom ich nemal od čias, ako sa odvážne postavil svojim strachom. Zakaždým sa ocitne v Podsvetí na poli, obklopený stádom desivých čiernych oviec. Nie sú to obyčajné ovečky, aké počítame, keď nevieme zaspať. Okrem toho, že vyzerajú hrozivo, nerobia vlastne nič mimoriadne. Charlieho však najviac znepokojuje, že to nie je jeho vlastná nočná mora. Jednoducho uviazol v zlom sne niekoho iného. A dal by ruku do ohňa za to, že v tom majú prsty dvojčatá ICK a INK...
Predaj skončil
8,80 €

Psie záchranárky: Štvornohá divoška


Super čítanie pre dievčatá, ktoré majú rady psy a dobrodružstvá!Saša si už dlho želá domáceho maznáčika. No má to jeden háčik: jej mama tvrdí, že sa oňho nebude vedieť dobre postarať. Saša vie, že nie je dokonalá, ale po týždňoch práce v psom klube si myslí, že to zvládne. Bude to musieť mame nejako dokázať! Nie je to však jediný problém, ktorý musí Saša spolu so svojimi kamarátkami zo psieho klubu vyriešiť. Jej, Kim a Taylor robí starosti nová sučka Sierra. Je mladá, neposlušná a divoká. Behá si, kam chce, a ostatní psi sa jej boja. Dokážu ju zvládnuť a naučia ju poslúchať?
Predaj skončil
6,00 €

Dračí denník: Prísne tajné!


Dračí denník je kniha pre každého pravého hrdinu a milovníka série Ako si vycvičiť draka. Je rozdelená na štyri časti podľa ročných období. Nájdete v nej množstvo citátov dračích hrdinov, vikinské piesne, vtipy či vtipné rozhovory s Bezzubým... Nedajte si ujsť ani úryvky z obľúbených príbehov o Štikútovi, drakoch a dračích hrdinoch. Ako bonus nájdete v denníku prázdne stránky, ktoré môžete zaplniť vlastnými citátmi, dračími príbehmi či kresbami. Tak do toho, ponorte sa do Štikútovho dračieho sveta a pokúste sa vytvoriť si svoj vlastný! Komu sa kniha môže páčiť: Všetkým, čo sa neboja fantazírovať aj za dňa.
Predaj skončil
6,99 €

dostupné aj ako:

Az örökkévalóság kereke


A népszerű Köztesvilág-trilógia befejező része Joey Harker soha nem akart vezető lenni. De most, hogy a Dereséj a küszöbön áll, mindenki tőle várja a megoldást, ezért muszáj a sarkára állnia, ha meg akarja menteni a Köztesvilágot, a Multiverzumot és minden egyebet is a kettő között. Az örökkévalóság kereke a Köztesvilág-trilógia fordulatos és letehetetlen befejezése, benne idő- és térugrásokkal, mágiával, természettudománnyal és egy fiatal fiú átalakulásával, akinek gyermekből férfivá kell válnia ahhoz, hogy beteljesítse a végzetét.
Predaj skončil
5,58 €

dostupné aj ako:

Ezüst Álom


A New York Times Bestseller Köztesvilág folytatása! A tizenhat éves Joey Harker az imént mentette meg az Altiverzumot – azt a dimenziót, amelyben az összes lehetséges Föld megtalálható – a teljes pusztulástól. Miután sikerült elsajátítania a dimenziók közötti átjárás képességét, társaival, a Köztesvilág szabadságharcosaival küldetésre indul, hogy közös erővel fenntartsák az egymással versengő mágia és a természettudomány egyensúlyát, melyek képviselői az összes világ felett át akarják venni a hatalmat. Amikor egy Acacia nevű idegen lány Joey után lopakodik a Köztesvilág bázisára, minden a feje tetejére áll. Senki nem tudja, ki ez a különös idegen, és honnan származik, valamint azt sem, hogy honnan tud ilyen sokat a Köztesvilágról. Hőseink veszélyes pillanatok elé néznek, és Joey szokás szerint nem számíthat másra, csak a saját találékonyságára – és végső esetben, de tényleg csak a legvégső esetben, talán Acaciára is. Az Ezüst Álom csupa izgalmas dimenzióközi csata és szemkápráztató utazás a világok között, mely minden egyes fejezetben újabb és újabb fordulatot tartogat. Igazi letehetetlen kaland az időben és a térben.
Predaj skončil
5,58 €

dostupné aj ako:

Kőangyalok


Hamarosan itt a húsvét, és Simona már nagyon várja, hogy egy teljes hetet a nagymamájával tölthessen Åhusban. De a nagyi fáradt és szétszórt, valami baj lehet vele. Ahogyan a házával is... Simona ugyanis sóhajtozást és nyikorgó lépteket hall a házban található Sóhajok szobája felől, a kertben álló hatalmas kőszobrok pedig folyton elmozdulnak. És ki üzenhet a kislánynak azzal a régi magnóról meg-megszólaló, sürgető figyelmeztetéssel? Még jó, hogy Simona mindig számíthat a barátai, Billie és Aladdin segítségére, ha egy rejtély megoldásáról van szó.
Predaj skončil
5,02 €

dostupné aj ako:

Köztesvilág


Joey Harker egy átlagos kamasz: próbálja átvészelni az iskola megpróbáltatásait, viszonzatlanul szerelmes, és nincs benne semmi különleges. Azon kívül, hogy képes bárhol eltévedni. Egy nap aztán felfedezi, hogy az ő Földje csak egy a trillió alternatív Föld között, melyek egy részén a mágia az úr, más részén a tudomány, s ezek ádáz háborúban állnak egymással. Joeyt a békítő erő, a Köztesvilág szemelte ki magának, mivel született Világjáró, és így segítheti az egyensúly fenntartását, méghozzá más Földekről származó, saját alternatív énjeivel együtt. Kiképzést kap, hogy felvehesse a harcot a mágikus és a tudományos ellenségekkel, hogy ő, aki még a saját kis városkájában is eltéved, világok között járhasson világmegváltó küldetésben. Neil Gaiman és Michael Reaves regénye vad kalandozás világokon belül és világok között, jól megrajzolt helyszínekkel és élénk karakterekkel, különleges lényekkel és váratlan fordulatokkal.
Predaj skončil
5,30 €

dostupné aj ako:

A kastély titka


A tizenkét éves ikerpár, Meg és Frank nehéz időszakot él meg: a szüleik szétköltöztek, ezért közös családi nyaralásra gondolni sem lehet. A gyerekek végül néhány hetet a nagybátyjuknál, Eliot bácsinál töltenek. Nem túl lelkesen vágnak neki az utazásnak, mert úgy gondolják, aligha lesz részük nagy kalandban. Ám amint megérkeznek a hatalmas házba, különös dolgokra lesznek figyelmesek. Egyikük az éjszaka közepén gyereksírásra riad, pedig közel és távol nincs egyetlen kisbaba sem. Akkor honnan jön a hang? És ki lehet az a fonott hajú lány, aki az elhagyatott vasútállomáson járkál? Milyen szerencsétlenség fenyegette száz évvel ezelőtt a kis falut? A testvérek nekilátnak kinyomozni a rejtélyt, ami izgalmasabbnak, sőt, veszélyesebbnek bizonyul, mint gondolták!
Predaj skončil
5,02 €

dostupné aj ako:

A földgömb hősei


A táguló horizont sokezer éves hőskölteménye örökké lebilincselő olvasmány marad. A földgömb hőseinek: a tudásra szomjas, fanatikus felfedezőknek, a nyughatatlan utazóknak vagy a vakmerő kalandoroknak életregénye, élményeik elragadó eredetisége elsüllyedt korok hatalmas körképét varázsolják elénk. Az értelem, az akaraterő és a bátorság megszemélyesítői ők: példájuk és szellemük ma is elevenen él. Történetüket, élményeiket ismerteti ez a könyv.
Predaj skončil
1,97 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.