Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 32 z 36

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

A kastély rejtélye


Tölgyesi Eliza szenvedélye a történelem, ám amikor barátjával, Dáviddal a Tölgypataki kastélyba látogat, még nem is sejti, hogy mi minden vár rá ezen az elbűvölő helyen. A kastélyban Eliza és Dávid rejtélyes hangokra lesznek figyelmesek, majd a múlt suttogását követve szörnyű titokra bukkannak… Vajon mi leselkedik Elizára és Dávidra a Tölgypataki kastélyban? Képes-e egy mai lány megvédeni ősei becsületét? Kristin M. Furrier könyve lenyűgöző történelmi lányregény, tele bűbájjal és izgalmakkal az időutazós, kísérteties kalandok kedvelőinek!
Predaj skončil
5,61 €

Eduard a jeho zázračná cesta


Slovenské deti už poznajú príbehy Kate DiCamillo. Teraz vám ponúkame jej ďalšiu knihu o stratenej hračke. Veľký rozmaznaný porcelánový zajac Eduard Tulane žil kedysi dávno na Egyptskej ulici. Bol so sebou veľmi spokojný. Desaťročná Abilene ho priam zbožňovala a úzkostlivo sa oňho starala. Jedného dňa sa však nešťastnou náhodou ocitol na dne oceána. Tam ležal, až kým ho búrka nevyplavila do rybárskej siete. Eduard stratil svoju rodinu i bezpečie svojho domova a putuje z rúk do rúk mnohých ľudí. Jedno dobrodružstvo strieda druhé a Eduard hľadá sám seba. Kde sa jeho cesta končí? To si prečítajte v knižke Eduard a jeho zázračná cesta.
Predaj skončil
10,49 €

dostupné aj ako:

Labková patrola: Labky chránia prírodu


Nikto nie je malý na to, aby zmenil svet! Labková patrola vyráža na svoju doposiaľ najväčšiu záchrannú misiu! V Adventure Bay po obrovskej búrke treba pomoc všade a šteniatka sa ponáhľajú, aby podali pomocnú labku. Situácia je vážna, ale Ryder a jeho labky sú už na ceste.
Predaj skončil
6,30 €

Willy a makrela Zabiják


Na dně Atlantického oceánu se ztratila největší ponorka světa... Unesla ji zlotřilá makrela a její hejno strašlivých slanečků! Willy a jeho méďa Randolf se proto vydávají na další ze svých dobrodružství. Na cestě jim pomáhají racek, velryba a mořský pták. Podaří se jim s pomocí nových kamarádů zachránit posádku ponorky? Ponořte se do hlubin oceánu a proplujte napínavým příběhem statečného Willyho a jeho věrného medvídka Randolfa.
Predaj skončil
3,99 €

Willy v Hranatém světě


Kdo vysvobodí kocoura Jo-jo?Chlapec Willy a jeho malý nervózní medvídek Randolf se společně vydávají na záchranou misi přes celý vesmír. Kdo a hlavně proč unesl kocoura Jo-jo do Hranatého světa? Na Willyho a Randolfa čeká dobrodružná cesta a času není nazbyt. Vydejte se s nimi na báječné dobrodružství!-Jeffrey Archer je britský bestsellerový autor a bývalý politik. Vystudoval univerzitu v Oxfordu a stal se poslancem Parlamentu, členem Sněmovny lordů a také zástupcem předsedy Konzervativní strany. Jeho politická kariéra skončila skandálem a od té doby se Archer naplno věnuje psaní – po celém světě se dosud prodalo více než 275 milionů výtisků jeho knih.Jeho nejslavnějším dílem je zřejmě sedmidílná „Cliftonova kronika" a proslulý román „Kane a Abel", který obsadil první příčku v žebříčku bestsellerů listu New York Times a podle něhož byla natočena populární minisérie s Peterem Straussem a Samem Neillem v hlavních rolích.Po uvěznění za křivé svědectví v roce 2001 napsal Jeffrey Archer vysoce oceňovanou třídílnou knižní sérii nazvanou „Vězeňský deník" („Peklo", „Očistec" a „Ráj") inspirovanou vlastními zážitky a volně strukturovanou podle Dantovy Božské komedie.
Predaj skončil
3,99 €

Fiore meséi


Remélem, hogy ez a közvetlen, derűs hangvételű kis könyvecske nagyon tetszik majd az olvasóknak, hiszen olyan mintha a nagymama vagy nagypapa mesélne a kicsiknek, este, lefekvés előtt. Ezek az életből vett kis történetek biztosan megragadják majd a fantáziájukat. Változatos szókincset ad át a gyerekeknek, fejlesztve készségüket és képességüket a magyar nyelvben.
Predaj skončil
4,22 €

Gargantis


V Záhade nad Morom vyčíňa ukrutná búrka. More vyplaví na breh starodávny predmet, v ktorom sa ukrýva čudesné svetielko. A v Grandhoteli Nautilus sa práve ubytoval záhadný cudzinec v kapucni. Herby s Violetou tušia, že tieto udalosti spolu súvisia. Ak chcú zachrániť mesto, musia konať rýchlo. No môže sa im stať, že vďaka pátraniu skončia na chladnom a temnom morskom dne...
Predaj skončil
7,70 €

dostupné aj ako:

Zvierací záchranári: Mačiatka a ich nový domov


Mamička malej Lily prinesie domov tri slabé mačiatka, ktoré sa našli opustené vonku pod kríkom. Mačacie mláďatká potrebujú opateru a pravidelne kŕmenie. Celá rodina vrátane fenky Meg si malých chlpáčikov hneď zamiluje. Lily sa snaží čo najviac pomáhať a o mláďatká sa starať. Podarí sa mačiatka zachrániť, nahradiť im mamičku a nájsť pre ne nový domov?
Predaj skončil
5,60 €

dostupné aj ako:

Iluzionisti: Príbeh druhý


Kniha plná tajomstiev, šifier, kódov a trikov. Maj oči otvorené a objavíš viac než obyčajný príbehNa roky strávené v sirotinci a ťažké chvíle, ktoré tam vďaka svojej odlišnosti zažila, by Leila najradšej zabudla. I keď na niečo to nakoniec dobré bolo. Svoju nevýhodu premenila na výhodu a stala sa majsterkou únikov. Lenže pred záhadou spojenou s príchodom známej okultistky len tak neunikne. Dokážu Magickí outsideri zabrániť útokom šialených opíc a vyhnať duchov z hotelov, v ktorých straší? Naši priatelia urobia pre záchranu mesta všetko, čo je v ich silách. Len aby nezabudli ochrániť aj sami seba!
Predaj skončil
9,10 €

Strašidelná maska z lagúny


Poppi, Axel, Lilo a Dominik sú opäť na stope prastarého zločinu... Dominik so zdesením sleduje, ako sa z bahnistej vody benátskeho kanála vynára maskovaná postava. Odkiaľ prichádza a čo má v pláne? Štyria kamaráti v akcii narazia na nebezpečné tajomstvo z minulosti.
Predaj skončil
4,80 €

Zvierací záchranári: Hľadá sa šteniatko


Skutočný príbeh o ľuďoch s dobrým srdcom, ktorí pomáhajú zachraňovať zvieratká.Emka je pyšná majiteľka roztomilého šteniatka Loptoša. Jedného dňa sa s ním otecko vyberie na prechádzku do lesa, no vráti sa bez neho. Celá rodina dúfa, že sa Loptoš každú chvíľu objaví pri dverách, ale márne. Začnú po ňom teda pátrať. Obídu všetkých susedov, po dedine vyvesia plagáty s jeho fotografiou. Konečne sa im ho podarí nájsť. Lenže Loptoš uviazol v banskej šachte, odkiaľ ho môžu vyslobodiť iba zvierací záchranári…
Predaj skončil
3,30 €

dostupné aj ako:

Dobrodružství v Zemi nikoho


Na počátku tohoto dobrodružství stojí odpozorovaný večerní rozhovor morseovkou z jednoho okna do druhého. Zprvu útržkovitá zpráva se začne vyjasňovat a Vláďovi s Vinckem se podaří vystopovat, kam ti dva neznámí kluci chodí. Země nikoho, jak rozervaný kraj za městem pojmenují, skrývá mnoho tajemství. Chlapci se pustí do pátrání, ale na každém kroku narážejí na překážky…
Predaj skončil
14,34 €

Blue - Trosečníci z laguny


Když se Juna probudí, nevěří svým očím: nachází se na ostrově neznámo kde. Kolem je jen hluboký oceán a nikde žádná stopa po malém letadle, kterým cestovali. Její zoufalství trochu zmírní zjištění, že moře na ostrov vyplavilo i Finna, syna mámina přítele. Juna ho sice nemá ráda, ale aspoň v tom není sama. Jak jen se uživí a žijí tu nějaké nebezpečné šelmy? Přežili havárii jejich rodiče? Situace je zlá a Juna pochopí, že s Finnem musí spojit všechny své síly, aby přežili. Když už to Juna chce vzdát, skamarádí se s malým delfínem. Blue dává Juně sílu a naději, kterou ztratila. Spolu s Finnem staví vor, ale k ostrovu se blíží obrovská bouře ...
Predaj skončil
8,83 €

Teo a Leonie: Pokladnice bohů


Fantastická cesta časem Naši průzkumníci uvízli v temnotách egyptského chrámu, padli do rukou stráže mladého Faraona a mají být předhozeni za potravu krokodýlům. Teo, Leonie, Leonardo a Kornelius se tak ocitnou v paláci mladého Ptolemaia V., velkého krále Egypta. Podaří se našim hrdinům uniknout ze spárů posvátných krokodýlů? Série Teo a Leonie V napínavých příbězích prožijete významné okamžiky dějin, prozkoumáte starověké civilizace a poznáte osudy legendárních postav, skvělých dobrodruhů, slavných vědců i umělců.
Predaj skončil
9,71 €

Ve staré cihelně se svítí


Pokračování úspěšného titulu Tajemství jeskyně pokladů. Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici pro starší kluky i holky. Dvanáctiletí průzkumníci Vojta a Jindra získali kamarádku Terezu, která má stejnou kuráž jako oni dva. Společně objeví starou cihelnu, ve které přebývá asi dvacetiletý mladík František. Děti nejprve nechápou, co František v cihelně dělá, ale když jim mladý muž vysvětlí, že bojuje za záchranu architektonicky cenné cihelny, rozhodnou se mu pomoci. S nákupním centrem a obrovským parkovištěm by totiž Klárov nikdy nebyl jako dřív…
Predaj skončil
10,23 €

Môj brat je superhrdina


Ak miluješ superhrdinov tak ako Luke, pri čítaní tejto knihy nebudeš veriť tomu, ako s ním vesmír vybabral. Luke bol jedného večera v domčeku na strome spolu so starším bratom Zackom, no musel si odskočiť. Keď sa vrátil, jeho brat, ktorý v živote neprečítal jediný komiks, mal zrazu superschopnosti a poslanie zachrániť nie jeden, ale rovno dva svety! Luka to poriadne ROZČÚLILO! Veď Zack vôbec NEMÁ RÁD komiksy! No pár svetov je v ohrození a NIEKTO musí dozrieť na to, aby to Zack nepobabral. Najmä keď ani nechce nosiť plášť, ako sa na správneho superhrdinu patrí! Komu sa kniha môže páčiť: Všetkým milovníkom superhrdinov a poriadnej akcie a srandy!
Predaj skončil
6,99 €

dostupné aj ako:

Zvířecí detektivka – Ve vlčím doupěti


Daleký les je vzhůru nohama – někdo spáchal skutečný zvířecí zločin Chtěl, aby v Dalekém lese už konečně někdo spáchal skutečný zvířecí zločin. Všech těch drobných přestupků měl až po krk. Koho zajímá krádež cedrové šišky, neuklizený trus na pasece nebo vyškubnuté pero z ocasu? A teď se to stalo! Vražda! Truchlící vdova, hamižní advokáti, svědkové, podezřelí… Přesně jak to má být v opravdové zvířecí detektivce. Detektiv Jezevec Starší a jeho pravá ruka, horkokrevný Jezevecour, už jsou pachateli na stopě.
Predaj skončil
9,26 €

Klobouk s oblohou


Tonička Bolavá je o něco (ale zase ne o tolik) starší než v knize Svobodnej národ. Skoro se nezměnila. Pořád ještě je to dívenka, z níž jde některým (hlavně zlým) dospělým mráz po zádech. Nastupuje do učení na čarodějku, přesně jak bylo dohodnuto, ale nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Piktmužíci, neboli špirkové, kteří si pyšně říkají Svobodnej národ Nac mac Fíglů, jí slíbili, že dohlédnou na farmu jejích rodičů a Tonička v doprovodu paní Klíšťové vyráží. Jenže něco neviditelného je stále za nimi a ze všeho nejvíc to potřebuje silný mozek...
Predaj skončil
5,83 €

Tajemství hotelu Winterhouse


Druhý díl trilogie plný tajemna, magie a rébusů Alžběta se vrací zpět do hotelu Winterhouse a společně s Freddym se tentokrát pokusí přijít na kloub případu tajemného hosta a jeho magické knihy, jíž se kdysi chtěla zmocnit Gracella. Zatímco se věnují pátrání, neujdou pozornosti nové obyvatelky hotelu, která se možná pokouší oživit zlý přízrak. Čas je neúprosný a Alžběta s Freddym budou muset použít všechen svůj důvtip, aby vyřešili záhadu hotelu Winterhouse!
Predaj skončil
12,21 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.