Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Rezervácia na predajni


Série


Nabijak


Alice Claytonová ponúka horúci a vtipný príbeh, plný zábavných aj erotických situácií. Keď sa Caroline nasťahuje do svojho úžasného prenajatého bytu v San Franciscu, hneď v prvú noc jej dôjde, že sa bude musieť dozvedieť viac o nočných dobrodružstvách svojho suseda. Steny sú tenké ako papier a ten chlap má dobrý výkon, takže Caroline počuje nielen búchanie do steny, ale aj nadšené reakcie naň (všetko sa do tichej noci ozýva poriadne hlasno), a uvedomí si, že k susedovi pravidelne prichádzajú jeho tri priateľky. Caroline sa momentálne s nikým nestretáva, takže jej vlastné fantázie ju budia hádam ešte viac ako hluk od suseda. Keď sa hluk vystupňuje tak, že sexuálne frustrovaná Caroline takmer spadne z postele, stretne sa zoči-voči v romantickom ružovom negližé so susedom Simonom Parkerom, ktorého nikdy predtým nevidela. Napätie medzi nimi by sa dalo krájať a výsledkom sú zmiešané pocity. No Caroline si zrazu uvedomí, že možno objavila novú definíciu susedských vzťahov...
Na stiahnutie
8,99 €

dostupné aj ako:

Polnočná ruža


Strhujúci príbeh indickej dievčiny Anáhity a jej rodiny sa odohráva v rozpätí štyroch generácií na dvoch kontinentoch – vo veľkolepom paláci indického maharadžu a v majestátnom šľachtickom sídle na juhu Anglicka. V čase najväčšieho rozmachu britského koloniálneho panstva v Indii nadviaže jedenásťročná Anáhitá zo vznešenej, ale chudobnej rodiny celoživotné priateľstvo s tvrdohlavou princeznou Indirou, privilegovanou dcérou indického maharadžu. Anáhitá sa postupom času stane jej oficiálnou spoločníčkou a krátko pred vypuknutím prvej svetovej vojny ju sprevádza na ceste do Londýna. Tu sa zoznámi s mladým dedičom veľkolepého panského sídla v južnom Anglicku Donaldom Astburym a jeho intrigánskou matkou. O osemdesiat rokov neskôr prichádza do sídla Astburyovcov filmový štáb, aby tam nakrútil historický film. Hlavnú úlohu zverili americkej filmovej hviezde Rebecce Bradleyovej. Jej mediálne sledovaný vzťah so slávnym hercom však prechádza krízou, preto privíta možnosť ukryť sa pred dotieravými novinármi a nakrúcať v odľahlom kúte Dartmooru. Práve v tom čase zavíta do schátraného sídla Anáhitin pravnuk Ari Malik, aby zistil, čo spája jeho indickú rodinu s potomkami tunajšej šľachty. Spolu s Rebeccou začnú odkrývať temné tajomstvá, ktoré odnepamäti prenasledujú rod Astburyovcov...
Na stiahnutie
19,95 €

Na dvore z tŕňov a ruží 4: Na dvore zo strieborných plameňov


Pokračovanie celosvetového hitu Na dvore z tŕňov a ruží! Hrdá Nesta Archeronová sa vždy ľahko nahnevala a ťažko odpúšťala. Po tom, čo ju násilím ponorili do Kotla a proti jej vôli premenili na férku, si len s námahou hľadá svoje miesto v tom cudzom, pre ňu novom svete, plnom nebezpečenstiev. A čo je horšie, stále nedokáže zabudnúť na útrapy vojny s Hybernom a vyrovnať sa so stratami. Viac než ktokoľvek iný ju dokáže rozzúriť Cassian, skúsený bojovník, ktorého pozícia na Nočnom dvore ho stále drží v Nestinej blízkosti. Hnev však nie je to jediné, čo v jeho spoločnosti cíti. Iskrenie medzi nimi je nepopierateľné a plamene sa naplno rozhoria, keď ich okolnosti donútia tráviť spolu čoraz viac času. Na kontinente zatiaľ zradné kráľovné ľudí uzavreli nové, nebezpečné spojenectvo, ktorým ohrozili krehký mier vo všetkých ríšach. Aby ich Nesta a Cassian dokázali zastaviť, budú musieť čeliť hrôzam zo svojej minulosti. A tak vo svete, ktorý sa ešte nespamätal z vojny a už ním znovu zmieta neistota, obaja zvádzajú boj so svojimi vnútornými démonmi aj s nepriateľmi zvonku a súčasne hľadajú prijatie - a záchranu - v náručí toho druhého.
Na stiahnutie
11,99 €

dostupné aj ako:

Kým zomrie posledný diabol


Štvrtkový klub detektívov zastihne smutná správa. Niekto zabil ich priateľa, starého obchodníka so starožitnosťami. Pri vyšetrovaní sa zistí, že starožitník deň po Vianociach dostal tajomnú truhlicu, no tá sa po jeho smrti stratila. Mŕtvych pribúda, a tak Elizabeth, Joyce, Ron a Ibrahim robia všetko, aby záhadný predmet vypátrali. Majú však do činenia s falšovateľmi umenia, internetovými podvodníkmi, dokonca aj s drogovými dílermi. Čas sa kráti a do Coopers Chase mieria nebezpeční muži.
Na stiahnutie
10,49 €

dostupné aj ako:

Motýlia izba


Rodinné tajomstvá sú neraz ukryté pred naším prahomPosy Montagueová prežila idylické detstvo v starobylom rodinnom sídle v Suffolku, kde spolu s milovaným otcom chytala na lúkach motýle a neskôr tu vychovala aj vlastné deti. Teraz sa blíži k sedemdesiatke a stojí pred najťažším rozhodnutím svojho života. Napriek tomu, že každý kút vily Admirál je plný krásnych spomienok a nádherná záhrada nesie pečať jej dlhoročnej láskavej starostlivosti, sídlo pomaly chátra a Posy si uvedomuje, že nastal čas, aby ho predala. Zrazu sa zjaví človek z Posinej minulosti – jej prvá láska Freddie, ktorý ju pred päťdesiatimi rokmi bez vysvetlenia opustil a teraz sa znovu uchádza o jej priazeň. Posy sa zmieta v protichodných pocitoch, trápi sa pre syna Sama, ktorému sa nedarí v podnikaní a stíha ho jeden neúspech za druhým, navyše sa musí vyrovnať aj s nečakaným návratom ľahkomyseľného mladšieho syna Nicka z Austrálie. Môže po takom veľkom sklamaní v mladosti uveriť, že Freddie to s ňou tentoraz myslí úprimne? Posy netuší, že Freddie pred ňou skrýva zničujúce tajomstvo. Niekedy sú ľudia nevinnými obeťami okolností, ktoré nemôžu ovplyvniť. Kto posúdi, či sa majú dozvedieť pravdu, alebo je povinnosťou tých, čo ich milujú, aby ich tohto poznania ušetrili?
Na stiahnutie
12,29 €

dostupné aj ako:

Vládca vlkov


Epos, v ktorom na pozadí skutočných historických udalostí ožíva svet slovanských hrdinov, kniežat a čarodejníkov, ale aj mágie, vrtošivých bohov a krvilačných besov. Černokňažník, ktorým sa Červenák presadil na poli domácej fantasy a za ktorého získal Cenu Akadémie sci-fi, fantasy a hororu v kategórii Najlepšia česká a slovenská kniha roka, vychádza v druhom vydaní. Takmer desať rokov bojoval vo vojnách, ktoré rozvrátili ríšu Avarov na rovinách medzi Dunajom a Tisou. Jazdil s družinami slovanských kniežat, bol žoldnierom Karola Veľkého, slúžil vo vojsku bulharského chána Kruma. Čierny Rogan. Chýrečný lukostrelec, nemilosrdný avarobijca. Každý vojvodca si prial mať ho po svojom boku. On však teraz na vlastnú päsť putuje do temných, duchmi a démonmi obývaných lesov za Hronom. Je na stope Krvavých psov, najukrutnejších avarských hrdlorezov. Vďaka stretnutiu s vedmou Mirenou a vládcom vlkov Černobohom však čoskoro zistí, že jeho osudom nie je iba pomsta za dávno mŕtvych blízkych. Aby zistil, aké sily driemu v jeho vnútri a aké poslanie zdedil po svojich neznámych predkoch, bude sa musieť vydať až do ríše Moreny, bohyne smrti.
Na stiahnutie
7,90 €

dostupné aj ako:

Ostrov bohýň


Vedma Mirena vo vrchoch okolo posvätnej hory Sitno zisťuje, prečo po objavení prastarej bane začali miznúť miestni kopáči i ozbrojené stráže. Potulný bojovník Valgor sprevádza kupecké vozy cez močariská obostreté pochmúrnymi povesťami. Rogan a jeho vlčí sprievodca Goryvlad čelia v odľahlých horách krvilačnej bytosti z dávnych čias. Neskôr sa pridajú k výprave proti nebezpečným strigám, ktoré unášajú deti na svoj riečny ostrov chránený tajomnou bohyňou. Po mnohých rokoch sa Rogan a Goryvlad stretávajú s vyslancami Konštantínom a Metodom a čelia temným silám i svojmu konečnému osudu. Čistokrvná slovanská fantasy z pera Juraja Červenáka. Poviedky a novely vznikali od 90. rokov až po súčasnosť, tie skôr vydané sa k čitateľom vracajú vo výrazne prepracovanej podobe. Kniha obsahuje príbehy: Kvapka krvi Na piaď chlap, na lakeť brada Krvavá panna a veľký zlý vlk Ostrov bohýň Vierozvestcovia
Na stiahnutie
9,90 €

dostupné aj ako:

Tajomstvo pomocníčky


„Nechoďte do hosťovskej izby.“ Keď sa Douglas Garrick dotkne končekmi prstov dverí, dopadne na jeho tvár tieň. „Moja žena... je veľmi chorá.“ Zatiaľ čo mi ďalej ukazuje ich neuveriteľný podkrovný byt, mňa zožiera pomyslenie na tú ženu za dverami. Nemôžem však riskovať, že prídem o túto prácu – nie ak si chcem uchovať svoje najtemnejšie tajomstvo... Je ťažké nájsť zamestnávateľa, ktorý by sa príliš nevypytoval na moju minulosť. A tak ďakujem šťastene, že mi nejakým zázrakom Garrickovci dali prácu: upratovanie ich úžasného podkrovného bytu s výhľadom na celé mesto a prípravu luxusných jedál v ich nablýskanej kuchyni. Môžem tu chvíľu potichu pracovať, kým nezískam to, čo chcem. Je to takmer dokonalé. Stále som sa však nezoznámila s pani Garrickovou a ani som nevidela vnútro hosťovskej izby. Som si istá, že z tej izby počujem plač. Pri praní jej bielej nočnej košele vidím okolo goliera škvrny od krvi. A jedného dňa to už nevydržím a zaklopem na dvere. Pomaly sa otvoria a to, čo uvidím vnútri, všetko zmení... Vtedy si niečo sľúbim. Koniec koncov, už som to raz urobila. Dokážem ochrániť pani Garrickovú a zároveň udržať vlastné tajomstvá bezpečne ukryté. Douglas Garrick urobil niečo zlé. Bude za to pykať. Ide len o to, ako ďaleko som ochotná zájsť... Toto mimoriadne napínavé a šokujúce pokračovanie medzinárodného fenoménu a bestselleru New York Times, USA Today a Wall Street Journal s názvom Pomocníčka budete čítať až do hlbokej noci. Samozrejme, túto knihu si môžete prečítať aj samostatne.
Na stiahnutie
12,90 €

dostupné aj ako:

Vystúpte z kolotoča diét


Kniha ponúka praktický návod, ako v priebehu ôsmich týždňov začať so zmenou životného štýlu. Je písaná jednoduchým jazykom, aby ju pochopil každý a osvojil si základné princípy zdravého stravovania, pohybu a mentálnej odolnosti. Prevediem ťa návykmi, úlohami a tipmi, ktoré vieš jednoducho a rýchlo zaradiť do každodenného života. Naučím ťa nastaviť si správne ciele, porozumieť svojmu telu a ukážem ti, čo robiť, keď prvotná motivácia vyprchá. V každom z 8-mich týždňov pripájam aj exkluzívne rozhovory s odborníkmi a tými, ktorí si danou cestou už úspešne prešli. Špeciálny BONUS: 50 nutrične vyvážených a extrémne chutných receptov, aby sa ti ciele plnili ľahšie.
Na stiahnutie
17,50 €

Strážkyňa šťastných koncov


Pôvabný román o osude, o druhých šanciach, o nájdení dávno stratenej nádeje z pera najpredávanejšej autorky podľa rebríčka Amazon Charts, ktorá sa preslávila románom Posledná žena z rodu Moonovcov. V tomto čarovnom príbehu Barbara Davisová umne prepletá príbehy dvoch žien, ktoré zdanlivo zviedla dokopy náhoda. Po objave vintage svadobných šiat a hŕbe listov sa ich cesty pretnú a ony ani len netušia, ako pevne sú prepletené. Pochádzajú z dvoch rozdielnych generácií a dvoch odlišných kontinentov, no príbeh jednej odráža príbeh druhej – obe zažili obrovskú lásku a obrovskú stratu a obe sa už vzdali nádeje, že sa im tú škodu podarí napraviť. Lenže ich stretnutie im od základov zmení životy. Zvedie ich dokopy, no obe si chránia svoje zlomené srdcia a pomaly si odhalia svoje rany. No to, čo im pomohlo zblížiť sa, má tiež silu ich rozdeliť. Ak si odmietnu otvoriť srdcia a veriť v moc osudu, možno premeškajú druhú šancu na šťastie a nepodarí sa im nájsť lásku, o ktorú prišli. Barbara Davisová šikovne dokazuje, že veci sa skutočne dejú z nejakého dôvodu, a je len na nás, či sa otvoríme čaru možností. U veľkom úspechu jej najnovšieho románu nesvedčí len obrovské množstvo nadšených ohlasov čitateľov, ale aj stále umiestnenie v rebríčkoch najpredávanejších kníh v jednotlivých krajinách. Soline Rousselová dobre ovláda svoje remeslo v obchode so šťastnými koncami. Po celé generácie vedie jej rodina exkluzívny svadobný salón v Paríži, kde pomocou ihly a nite ožívajú kúzla. Traduje sa, že nevestu, ktorá vykročí k oltáru v rousselovských svadobných šatách, čaká život plný radosti. No ničivá strata z čias druhej svetovej vojny zmení Solinin život a srdce na trosky, otrasie jej vierou v lásku. Svoje spomienky uzavrie do škatule a odloží ju aj s nesplnenými snami, odhodlaná zabudnúť. O niekoľko desaťročí sa Rory Grantová, potenciálna majiteľka galérie, pokúša vyrovnať s vlastnou tragickou stratou. Prenajme si od Soline starú budovu a objaví v nej škatuľu s listami a nenosenými svadobnými šatami vo vintage štýle. Keď Rory vráti spomienky majiteľke, vznikne medzi nimi nezvyčajné priateľstvo a na povrch sa začne predierať tajuplná podobnosť ich životov. Akoby osud chcel, aby sa stretli. A možno Rory pomôže Soline napraviť štyridsaťročnú neprávosť a otvoriť dvere k spoločnému zahojeniu rán – a možno aj k štipke mágie.
Na stiahnutie
13,50 €

dostupné aj ako:

Priest


There are many rules a priest can't break. A priest cannot marry. A priest cannot abandon his flock. A priest cannot forsake his God. I've always been good at following rules. Until she came. Then I learned new rules. My name is Tyler Anselm Bell. I'm twenty-nine years old. Six months ago, I broke my vow of celibacy on the altar of my own church, and God help me, I would do it again. I am a priest and this is my confession.
Na stiahnutie
3,92 €

Korytnické poháriky


Štrnásť čŕt, ktoré Hurban spísal počas svojej liečby v kúpeľoch Korytnica v roku 1847. Píše o stave spoločnosti, o národných témach. Síce rozumie ťažkému životu ľudí „pri terajších povodniach, nemociach, pálenkových moroch, hlade a smäde“, ale pripúšťa a ostro napáda aj „nemoci lenivosti, bachratosti a sadlovitosti, pochádzajúcich z presýtenosti“.
Na stiahnutie
1,95 €

Predstava o tebe


Ona je krásna, sexy a čoskoro bude mať štyridsať. On je krásny, sexy, má dvadsať a zástupy obdivovateliek. Nik nečaká, že sa z nich stane pár, a už vôbec nie oni dvaja… Solene Marchandová, tridsaťdeväťročná majiteľka umeleckej galérie v Los Angeles, nie je veľmi nadšená, keď má sprevádzať dospievajúcu dcéru Isabelle na koncert jej obľúbených August Moon. Ani vo sne by jej nenapadlo, že práve ona tam nadviaže vzťah so spevákom tejto svetoznámej chlapčenskej skupiny. Hayes Campbell je inteligentný, očarujúci, sebavedomý, má však iba dvadsať rokov. Napriek tomu medzi nimi okamžite preskočí iskra a ich vzájomná fyzická príťažlivosť rýchlo prerastie v úprimný, hlboký cit. Solene si vďaka Hayesovi uvedomuje vlastnú hodnotu, opäť objavuje šťastie a lásku. Problém nastane, keď ich vzťah prenikne na verejnosť a zmocní sa ho bulvár. Spolu s Isabelle sa dvojica stane terčom fanatických fanúšičiek kapely a nenásytných masmédií. A tak sa Solene musí rozhodnúť, čo je pre ňu dôležitejšie: romantická láska – alebo šťastie, či dokonca život najdrahšej bytosti… Robinne Lee, známa americká herečka, producentka a spisovateľka, žije v Los Angeles s manželom a dvoma deťmi. Predstava o tebe je jej prvý román.
Na stiahnutie
12,00 €

dostupné aj ako:

Veci, ktoré sme vzdali


HNEĎ PO VYDANÍ #1 BESTSELLER PODĽA THE NEW YORK TIMES A AMAZON BOOK CHART Autorka Lucy Score, ktorej knihy sa umiestnili na popredny´ch priecˇkach zoznamov najpreda´vanejsˇi´ch kni´h novi´n New York Times a USA Today, sa vracia v záverečnej časti do Knockemoutu vo Virgi´nii, aby na´m vyrozpra´vala pri´beh Luciana a Sloane, s ktory´m sme sa zozna´mili v knihe Veci, ktore´ v na´s ostanu´ navzˇdy. Na svete existovala len jedna žena, ktorá ma dokázala oslobodiť. No ja by som sa bol radšej vrhol do pekelny´ch plameňov, než aby som Sloane Waltonovú o niečo požiadal. Lucian Rollins je dobre stavany´, nepríjemny´ podnikateľsky´ magnát, ktory´ túži po pomste. Odhodlany´ vymazať svojho násilníckeho otca z rodinnej histórie, trávi každú minútu poťahovaním nitiek v zákulisí svojich kšeftov a budovaním impéria. Čím viac peňazí a moci má, ty´m bezpečnejšie sa cíti. No len dovtedy, ky´m sa nezjaví jedna hašterivá knihovníčka z malého mesta. Hoci ich spája temné tajomstvo z minulosti a vzájomné opovrhovanie, Sloane Waltonová Lucianovi ani zamak nedôveruje. Až ky´m sa jedna z ich škriepok nezmení na predohru a nerozdúcha tak plamene túžby, ktoré nedokážu uhasiť. No keďže Sloane je rozhodnutá založiť si rodinu a Lucian o niečom takom nechce ani počuť, títo dvaja nepriatelia, z ktory´ch sa stali milenci, narazili na slepú uličku. A keď Lucian nepr.jemny´m spôsobom zistí, že opustiť Sloane je nemožné, zaprisahá sa, že urobí všetko preto, aby ju ochránil. Nech to stojí čokoľvek...
Na stiahnutie
16,95 €

dostupné aj ako:

Jackpot hry


Začalo sa to nevinnou dohodou. Ona chce spoznať skutočnú lásku a získať pravú priateľku. Túži byť niekým chcená a stať sa preňho stredom vesmíru. Jej realita je však taká, že nepozná vlastného otca, musí trpieť protivnú mladšiu sestru a v živote jej chýba dôverná kamarátka. K tomu všetkému ešte nezažila chuť prvého bozku. Až kým nestretne jeho. On je mladý, slávny a úspešný, ale jeho reputácia nie je práve najlepšia. Rozhodne sa to zmeniť a aby si vylepšil svoj imidž, ponúkne médiám to, čo chcú vidieť. Malo ísť o pár týždňov pretvárky pred novinármi, ktorá sa mala skončiť vopred dohodnutým večerom. Ani jeden však nepočítal s tým, že sa ich dohoda zvrtne. Ona mu prestala veriť, ale on to s ňou nikdy nevzdal. Vydrží ich krehký cit skúšku, ktorú si pre nich pripravil osud? Slovenská autorka Ivana Petrová prináša iskrivú hokejovú romancu, ktorá si na čitateľskej platforme získala tisícky nadšených čitateľov.
Na stiahnutie
10,89 €

dostupné aj ako:

Vraždy v Cornwallu Svatební přípravy


Jodie dala sbohem práci u policie v hlavním městě a vrací se do rodného městečka v Cornwallu, aby si mohla splnit sen a vést cateringovou firmu. První zakázka – svatba bývalého přítele, okořeněná zmizením nevěsty a vraždou jeho exmanželky – ji vyvede z iluzí, že život na venkově plyne poklidně.
Na stiahnutie
10,29 €

dostupné aj ako:

Hráč v pokušení


Hvězdný baseballista Chad Gamble je proslulý svými výkony na hřišti i v posteli. Když v klubu, v jehož zákoutích se odehrávají erotická dobrodružství, narazí na temperamentní zrzku Bridget, vypadá to na další úlet na jednu noc. Jenomže proslulý záletník je kvůli prodloužení smlouvy nucený napravit svoji pověst a obyčejná holka z kanceláře mu v tom může pomoct. Bridget má možnost slavného baseballistu odpálkovat. Anebo kývnout na spolupráci a užít si sex, na jaký se nezapomíná. A ještě mnohem víc…
Na stiahnutie
13,19 €

Zlovůle


Vězeň odsouzený na doživotí za vraždu dvou dívek se rozhodne policii ukázat, kam skryl nikdy nenalezené tělo třetí oběti. Připravená prověrka na místě se však zvrtne a vrah za dramatických okolností uprchne. Wisting i jeho kolega Stiller z oddělení dlouhodobě nevyřešených případů jsou přesvědčení, že mu pomáhal tajemný Komplic, jehož se dosud nepodařilo dopadnout. Stop je ale málo a času ještě méně. Když někdo unese mladou policistku, jde už o vteřiny.
Na stiahnutie
13,68 €

Láska na úteku


Som slobodný otecko a na leto súrne potrebujem pestúnku. Znenazdajky sa na prahu mojich dverí objaví ona – nevesta na úteku v svadobných šatách – a hľadá u mňa prácu. Nemá však žiadne referencie ani skúsenosti so starostlivosťou o deti. Nemôžem ju zamestnať. Taký zúfalý predsa nie som! Ibaže Veronice Suttonovej, ktorej šťastie v poslednej dobe veľmi neprialo, sa za jeden deň podarí očariť nielen moje deti, rodinu, ale aj polovicu mestečka Cherry Tree Harbor. Dokonca sú všetci presvedčení, že sa na to miesto pestúnky dokonale hodí. A vraj aj ku mne. Niežeby sa mi nepáčila. Kto by odolal tým nezábudkovomodrým očiam a nekonečne dlhým nohám? Nehovoriac o jej perách. Sú ako stvorené na bozkávanie. No ja mám už aj bez toho poriadne naložené na pleciach – vychovávam sám dve deti a popritom sa snažím udržať pri živote rodinný podnik. Nemám čas ani chuť zapliesť sa s nejakým prostorekým veľkomestským dievčaťom. Takže by som sa mal stiahnuť a nechať si zájsť chuť. Nemal som ju objímať a už vonkoncom som s ňou nemal stráviť noc. Prebudila vo mne vášeň a pocit, že patrí iba mne. Je ťažké s tým bojovať. Najviac si však vyčítam, že som sa priveľmi nechal uniesť, a teraz nedokážem existovať bez jej smiechu, jej vône... Túžim sa k nej každý večer pritúliť a spať s ňou v jednej posteli. Veronica však na konci leta odíde. A ak si nedám pozor, vezme si so sebou aj moje srdce.
Na stiahnutie
9,49 €

dostupné aj ako: