Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Slovenská beletria strana 233 z 236

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Medzi dvoma domovmi 3


Posledný z troch zväzkov antológie slovenských autorov žijúcich alebo pôsobiacich v zahraničí. Dielo zahŕňa tvorbu autorov krajanských komunít v Česku, Maďarsku, Rumunsku, Srbsku a exilových autorov. Antológia Medzi dvoma domovmi 3 vznikla v spolupráci s Svetovým združením Slovákov žijúcich v zahraničí. Zostavovateľmi diela sú Michal Harpáň, Peter Cabadaj a Vladimír Skalský.
Vypredané
9,46 € 9,96 €

Polom


Vypredané
7,60 € 8,00 €

Občan Oto


Občan Oto: Fiktívny príbeh s prvkami faktu sa odohráva v naklonenej rovine slovenských veľhôr, odkiaľ je vidieť do údollia - v dikcii Hillaryho na prenádherné miesta, kde ležia stáročiami zveľadené i opotrebené podhorské dediny. Topografia Západných Tatier je síce pravá, ale Vrbolín sa na nej nenachádza možno len preto, že sa aj tam žije neiekedy až 'príliš hriešne'. Autor.
Vypredané
6,27 € 6,60 €

dostupné aj ako:

Ondrej 4.


Vypredané
19,00 € 20,00 €

PRESPORSKE CARY


Fantastický príbeh o podivuhodnej plavbe veľkého dánskeho rozprávkara H. Ch. Andersena po Dunaji z Carihradu do Prešporka, ale najmä o tom, ako vďaka chudobnej dievčine z Prešporka Rozálii Anne našiel na tajomnom Prešporskom hrade stratený kľúč k roz právkovému pokladu, čo oslobodzuje dodnes ľudské srdia od smútku a žiaľu.
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Známi i menej známi slovenskí autori - tu spoznáte príbehy slovenských knižných talentov ako Róbert Bryndza, Dominik Dán, Táňa Keleová - Vasilková, Ivica Duricová, Boris Filan, Jana Benková, Kristína Tormová, Dušan Dušek,...