! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Slovenská beletria strana 227 z 234

Lacná kniha Najnovší hriech (-70%)


Hoci Milan Kolcun doteraz písal o histórii Košíc (Potulky mestom Košice), má svoj názor aj na budúcnosť a nielen u nás, ale celkovo. Odohrá sa koniec sveta, alebo si ho oddialime? O tom dumá hlavný hrdina (mini)románu Najnovší hriech. Vo svete, kd e kópie porazili originály, kvantita zvíťazila nad kvalitou a hovnoty nad hodnotami, je už takmer všetko odpadom. A najťažšie je nestať sa ním tiež. Najnovší hriech našťastie patrí medzi knihy, ktoré ponúkajú aj východisko (zahrnuté v cene knihy). M nohé zvrátené veci súčasného sveta nám už ako zvrátené ani nepripadajú, a to je na tom to najzvrátenejšie. Máme totiž hlavy takmer nonstop vymývané médiami a najmä reklamami. Namiesto životného priestoru už bojujeme o mediálny priestor, miesto reali ty víťazí virtualita a hlboké je unášané preč čímsi povrchným... Malá knižka (zmestí sa aj do kabelky) sa zamýšľa nad budúcnosťou, ktorá sa (obávam sa) už začala. Kniha je taká antikonzumná, že sa chce predávať čo najmenej. Idem v nej sám proti sebe tvrdí autor Milan Kolcun, ktorý nad ňou strávil 7 rokov. Obsahuje však aj líniu veľkej lásky, motív osobnostného dozrievania, ekológie... Je to chutný mix: trochu sci-fi, príbeh lásky, filozofujúce pasáže, akcia, prekvapivé katarzie... Jeden z dvoch hlavných hrdinov sa volá L. K., túži byť slávny, i keď nevie ako na to a na čo vôbec. Je obeťou povrchnosti tohto sveta, no dokáže sa z nej predsa len vymaniť. Získa si tým mnoho nepriateľov, najmä tých najbohatších tohto sveta. Jeho život je v ohrození...
Na sklade 2Ks
2,01 € 6,70 €

dostupné aj ako:

Filmové poviedky


Poviedky známeho výtvarníka sú bránou do jeho fantázie a inšpirácie. Zo zdanlivo všedných udalostí Havrila dokáže navodiť magickú atmosféru. Príbehy pobavia, a niekedy nútia zamyslieť.
U dodávateľa
4,70 € 4,95 €

Modrý ypsilon


Napínavý príbeh Karolíny a Petra - zázračnej liečiteľky a vášnivého milovníka hôr - prežiarený láskou k ľuďom, živým tvorom a prírode, zasadený do šedej reality súčasného Slovenska v kontraste s velebnosťou Vysokých Tatier, čitateľa osvieži, príjemne pohladí a zahreje na duši.
Vypredané
13,40 € 14,10 €

Manželka


U dodávateľa
6,28 € 6,61 €

Pamäť žien


Vypredané
9,42 € 9,92 €

Súvislosti


U dodávateľa
1,58 € 1,66 €

Slovenské národné povesti 3


V súčasnosti najpredávanejší a najhodnotnejší titul slovenskej literatúry v pôvodnom prerozprávaní s pôsobivými farebnými ilustráciami M. Benku. Kniha je originálnou ručnou umeleckou knihárskou prácou.
U dodávateľa
27,55 € 29,00 €

Život s r.o.


Kniha Život s.r.o. (Milan Gonda): Aký je váš názor? Povedzte ho ostatným návštevníkom ako prvý!
Vypredané
1,86 € 1,96 €

Známi i menej známi slovenskí autori - tu spoznáte príbehy slovenských knižných talentov ako Róbert Bryndza, Dominik Dán, Táňa Keleová - Vasilková, Ivica Duricová, Boris Filan, Jana Benková, Kristína Tormová, Dušan Dušek,...