Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Slovenská beletria strana 228 z 236

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Hľadanie raja


Osemdesiatnik Milan Ferko predkladá svojim čitateľom Hľadanie raja ako životnoliterárnu bilanciu v podobe miscellaniíí: sú to spomienky ,úvahy,rozhovory,príhody,básne,aforizmy,polemiky, anekdoty,cestopisy,vtipy ba dokonca aj tragikomédie.Výkon autora sa pritom opiera o mimoriadny verbálny talent.
U dodávateľa
11,39 € 11,99 €

Šťastie


Poviedková kniha nositeľa Nobelovej ceny za literatúru. Výber poviedok resp. úvah s neskorého obdobia tvorby vychádza v slovenčine po prvý raz. Publikácia predstavuje autora ako zrelého muža, ktorý sa zamýšľa nad svojou tvorbou, vlastným životom, starobou či samovraždou ako únikom pred utrpením. Ako ilustrácie sme použili autorove akvarely. Preklad Elena Diamantová.
Vypredané
12,34 € 12,99 €

Za ozvenou tichých hlasov


U dodávateľa
7,60 € 8,00 €

Slovenské národné povesti 3


V súčasnosti najpredávanejší a najhodnotnejší titul slovenskej literatúry v pôvodnom prerozprávaní s pôsobivými farebnými ilustráciami M. Benku. Kniha je originálnou ručnou umeleckou knihárskou prácou.
U dodávateľa
27,55 € 29,00 €

Nezabudnuteľná vôňa zrelej pšenice


Cyklus voľne na seba nadväzujúcich próz, v ktorých sa objavujú írečité postavy dolniackej dediny, známe z Holkovho Leta na furmanskom koni, s nádychom tajomstva i magickosti strácajúceho sa sveta nášho detstva.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Dcéra dvoch matiek


U dodávateľa
8,36 € 8,80 €

Chiaroscuro


U dodávateľa
4,75 € 5,00 €

O Emilovi


U dodávateľa
9,31 € 9,80 €

Slovenské národné povesti 2.


V súčasnosti najpredávanejší a najhodnotnejší titul slovenskej literatúry v pôvodnom prerozprávaní s pôsobivými farebnými ilustráciami M. Benku. Kniha je originálnou umeleckou ručnou knihárskou prácou.
U dodávateľa
27,55 € 29,00 €

List v perzštine


U dodávateľa
7,60 € 8,00 €

Oranžová tráva


U dodávateľa
5,70 € 6,00 €

Všetko alebo nič SK


Vypredané
6,28 € 6,61 €

Známi i menej známi slovenskí autori - tu spoznáte príbehy slovenských knižných talentov ako Róbert Bryndza, Dominik Dán, Táňa Keleová - Vasilková, Ivica Duricová, Boris Filan, Jana Benková, Kristína Tormová, Dušan Dušek,...