! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Grilovanie, Wok strana 4 z 13

Szabadtűzi finomságok


Grillen, Tárcsán, Bográcsban
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Weber's Greatest Hits


Sometimes all you want is the best. This spectacular volume gives you just that, with more than 115 top-rated recipes, crystal-clear instructions, and tips and tricks from Weber - everything you need to make your home the most popular place on the block. Weber experts and fans have carefully selected the real standouts from more than 2,000 original Weber recipes. These classics have all been re-photographed, retested and reimagined for today's cook.
Vypredané
23,70 € 24,95 €

Wok - Az ázsiai konyha legjobb receptjei


A wokban készített pompás ételek időközben az egész világon elismertek lettek. A rövid és óvatos párolási idő egészséges élvezetet garantál, az egzotikus fűszerek teljesen új ízvilágot tárnak fel. A wok mesteri módon egyesíti a távol-keleti (konyha-) filozófiát a gyors, könnyed és friss szakácsművészettel. Fedezzük fel a wokban rejlő szinte határtalan főzési lehetőségeket, és hagyjuk magunkat elvarázsolni egy sor finom zöldség-, hús-, hal- és szárnyasételtől. Kimerítő áruismeretet, átfogó bevezetést a wokban sütés-főzés tudományába és ragyogó ételfotókat nyújt nekünk ez a könyv, akár kezdők vagyunk, akár már tapasztalt Ázsia-rajongók: a siker elkerülhetetlen
Vypredané
6,78 € 7,14 €

Wok snadno a rychle


Hodit suroviny do pánve a za občasného míchání připravit výtečné jídlo – to je jeden z nejrychlejších a nejjednodušších způsobů vaření. A také jeden z nejzdravějších, protože při něm neztrácíme z potravin mnoho živin a nepoužíváme velké množství oleje. Potřebujeme také velmi málo vybavení – stačí jen pánev wok, nůž a prkénko. Naučte se, čím se liší obyčejná směs od té luxusní. Záleží totiž na správném načasování a pořadí, v jakém suroviny do pánve přidáváte. Vyhlášená kuchařka Ching-He Huang shromáždila sbírku lahodných pokrmů, které jsou jednoduché, výživné, chutné i cenově dostupné. Mnohé z nich jsou bezlepkové a bez laktózy, ale jsou tu i jídla pro vegetariány. Recepty se skládají jak z tradičních východních ingrediencí, tak z těch u nás běžných.
Vypredané
17,81 € 18,75 €

Grillezzünk szabadon!


Nehéz ellenállni a frissen grillezett hús, hal, sajt vagy zöldség kellemesen füstös illatának. Tavasztól őszig a kerti sütés-főzés pompás időtöltés családunkkal vagy barátainkkal, hűvösebb napokon pedig beltéri grillsütő segítségével készíthetünk ízletes fogásokat. A könyvben több mint 60 remek recept található. Kóstoljuk meg a különféle húsokból - csirkéből, marhából, sertésből - készült fogásokat, de grillezhetünk zöldségeket, sajtokat, sőt akár gyümölcsöket is! Ízelítő a tartalomból: - Egészséges, húsmentes és könnyen elkészíthető receptek - Különleges fogások ínyenceknek: pl. steak, csirkfajitas, grillezett kagylónyársak, gránátalmás sertéssült - A gyerek kedvencei: hamburgerek, fasírok, szendvicsek, grillezett édes gyümölcsök (pl. Grillezett banánok csilis csokoládémártással és desszertek (pl. Kék áfonyás, fahéjas tortácskák) - Csatnik, mártások, mártogatók és salsák, köretek és saláták.
Vypredané
11,53 € 12,14 €

Revoluce v grilování


Grilovat s Láďou Hruškou je radost! Připravte si více než 100 dobrot z grilu, které vás dostanou. Vynikající osvědčené, kamarády a sousedy vyhledávané dipy a omáčky. Ovoce na špízu z žáru ohně, kterému neodoláte. Recepty jsou super inspirací k rožnění masa, zeleniny, hub, sýrů, uzenin, ryb a mořských plodů. Zkrátka vychytané a bezpečné grilování. A nemáte-li dosud gril, nevadí. Láďa vám ve výběru poradí.
Vypredané
1,29 € 1,36 €

Lacná kniha Revoluce v grilování (-70%)


Grilovat s Láďou Hruškou je radost! Připravte si více než 100 dobrot z grilu, které vás dostanou. Vynikající osvědčené, kamarády a sousedy vyhledávané dipy a omáčky. Ovoce na špízu z žáru ohně, kterému neodoláte. Recepty jsou super inspirací k rožnění masa, zeleniny, hub, sýrů, uzenin, ryb a mořských plodů. Zkrátka vychytané a bezpečné grilování. A nemáte-li dosud gril, nevadí. Láďa vám ve výběru poradí.
Vypredané
0,41 € 1,36 €

dostupné aj ako:

Grilování od A do Z


I když je na trhu spousta knih o grilování, tahle má jednu přednost. Není to totiž jen kniha receptů, ale zde se dozvíte úplně všechno, co o grilování potřebujete vědět. Je užitečným rádcem nejen pro úplné začátečníky, ale i zkušení mistři zde objeví něco nového. Kniha obsahuje více než 250 receptů, rad, tipů a triků, jak z grilování udělat ten nejlepší a nejchutnější zážitek. Je členěná do následujících oddílů. Výbava: Jaký gril si vybrat? Nebo chcete grilovat na kameni? Jaký je ten nejlepší? Palivo: Jaké uhlí je nejvhodnější? A co dřevo nebo plyn? Tipy a historky: Profesionálové se s vámi podělí o své rady, třeba o své tajné směsi koření pro výtečné hamburgery. Recepty: Od steaků a žeber až po ryby a mořské plody. Samozřejmě nesmí chybět ani zelenina. Kniha Grilování od A do Z vám odpoví na každou otázku, ať už grilujete řadu let nebo jste si právě koupili svůj první gril. Kniha je skvěle graficky zpracovaná a může posloužit také jako krásný a hodnotný dárek!
Vypredané
17,81 € 18,75 €

Grilovačka majstrov


Angelo Menta sa venuje grilovaniu profesionálne a svoju Grilovačku majstrov prešpikoval overenými receptami s detailnými postupmi a množstvom užitočných rád. Naučí vás, ako vybrať správny kúsok mäsa na grilovanie a pripraviť perfektný steak či burger. Nechýbajú ani recepty na marinády, omáčky a prílohy ku grilovanému mäsu aj zelenine. Všetky recepty vrátane vegetariánskych pochúťok sú zostavené zo surovín, ktoré bez problémov zoženiete. V knihe nájdete tiež informácie o grilovaní na drevnom uhlí, o príprave teplotných zón i to, ako uhlie správne rozhrnúť či kedy je lepšie použiť brikety a mnoho ďalších zasvätených rád.
Vypredané
18,95 € 19,95 €

Lacná kniha Grilování (-90%)


Léto, přátelé, grilování – a více než 75 receptů pro pohodové odpoledne a večer na zahradě, terase nebo balkoně. Představte si, že sedíte venku s rodinou nebo přáteli za vlahého letního večera, každý má v ruce sklenku, povídáte si, zábava je v plném proudu – co tomuto výjevu ještě chybí? Ano, přesně – gril a spousta dobrého jídla! Naše kuchařka přináší množství jednoduchých receptů pro přípravu pokrmů na grilu: šťavnatých steaků, klobás, orientálních specialit i křupavého kuřete. Nápady na přípravu vhodných příloh, salátů a doplňků najdete v samostatné kapitole. A nejlepší na tom je, že je jedno, jestli budete grilovat na elektrickém nebo plynovém grilu nebo na dřevěném uhlí – díky mnoha praktickým tipům a trikům je úspěch zaručen. Naučíte se s námi i různé zvláštní techniky grilování. A když bude špatné počasí, můžete si klidně naši knihu receptů vzít dovnitř a grilovat na elektrickém kontaktním grilu přímo v obýváku.
Vypredané
1,64 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Grill & tűz - 120 különleges recept kerti grillpartikhoz


Gyújtsuk be a grillsütőt, és máris indulhat a kerti parti! Rich Harris, neves ételstylist receptjei segítségével ízletes füstölt csirkeszárnyakat, csilis hot dogot vagy báránysaslikot készíthetünk. A különlegességek kedvelőinek olyan pompás hal- és tengeri herkentyűs ételeket is süthetünk faszénen, mint a gall polip, a tengeri sügér, a ragacsos bárányoldalas vagy a szecsuáni füstös malacpofa. Az ízletes grillételek mellett ital- és desszertrecepteket is találunk a kötetben: öblítsük le a húskölteményeket egy-két koktéllal füstölt eszpresszó-Martinit vagy faszenes sziruppal készített Old smokyt kér valaki? , és ráadásként olyan különleges desszerteket is kóstolhatunk, mint a pirított pillecukros fagylalt vagy a sós csokoládépraliné. Ezekkel az ínycsiklandó fogásokkal egész évben elkápráztathatjuk vendégeinket, amikor csak az időjárás engedi! A szerző az utazásai során gyűjtött különleges, mégis könnyen elkészíthető recepteket, a merész ízeket és kiváló technikákat mutatja be. A kötet a grillezés és a füsttel sütés minden titkát és fortélyát feltárja. RICH HARRIS gasztronómiai szakember és ételstylist. Főzési stílusát a világ legjobb séfjei mellett dolgozva alakította ki. Rendszeresen szerepel a Waitrose Tv-ben, valamint egy kiemelt ügyfelekből álló csoport magánséfjeként dolgozik a világ számos országában.
Vypredané
20,32 € 21,39 €

Kerti grillezés - 1x1 Konyha


Az 1x1 konyha sorozat a legegyszerűbb ételektől a különlegesebb fogásokig számos étel receptjét mutatja be, kiegészítve az elkészítésüket segítő útmutatókkal, a konyhai munkát megkönnyítő tippekkel. A sorozat egyes kötetei egy-egy témát ölelnek fel, így alaposabban körüljárhatjuk az ételek egy csoportját, ötleteket kaphatunk, ha bizonyos témában keresünk, vagy éppen megismerhetjük egy földrajzi régió kulináris szokásait. A leírásokat színes, étvágygerjesztő fotók illusztrálják, emellett a zsebkönyv formátum lehetővé teszi, hogy főzés közben magunk előtt tartsuk a konyhapulton a recepteket.
Vypredané
1,83 € 1,93 €

Dokonalé barbecue


Nič sa nevyrovná dymovej chuti jedla pripraveného na drevnom uhlí. A keď sa chutný pokrm spojí s posedením v prírode s rodinou a priateľmi, život už nemôže byť lepší! Tento jedinečný sprievodca grilovaním prináša všetko, čo potrebujete na dokonalú párty: Klasické recepty na barbecue od hovädzích hamburgerov cez trhanú bravčovinu až po grilovanú kukuricu. Rady, ako očariť hostí celou škálou zaujímavých chutí, napríklad bravčovou panenkou s korením jerk či lepkavými kuracími krídelkami. Návody na prípravu domácich príloh, omáčok, dezertov a nápojov, aby ste svoje barbecue menu doviedli do dokonalosti. Tipy, ako čo najlepšie využiť gril a grilovacie nástroje a pomôcky.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Lacná kniha Dokonalé barbecue (-70%)


Nič sa nevyrovná dymovej chuti jedla pripraveného na drevnom uhlí. A keď sa chutný pokrm spojí s posedením v prírode s rodinou a priateľmi, život už nemôže byť lepší! Tento jedinečný sprievodca grilovaním prináša všetko, čo potrebujete na dokonalú párty: Klasické recepty na barbecue od hovädzích hamburgerov cez trhanú bravčovinu až po grilovanú kukuricu. Rady, ako očariť hostí celou škálou zaujímavých chutí, napríklad bravčovou panenkou s korením jerk či lepkavými kuracími krídelkami. Návody na prípravu domácich príloh, omáčok, dezertov a nápojov, aby ste svoje barbecue menu doviedli do dokonalosti. Tipy, ako čo najlepšie využiť gril a grilovacie nástroje a pomôcky.
Vypredané
4,47 € 14,90 €

dostupné aj ako:

A tetovált séf


Sütés-főzés Isten szabad ege alatt? Grill és barbecue... Lehet kertben, teraszon, de akár egy lakótelepi lakás erkélyén is, vízparton vagy hegytetőn, erdőn vagy mezőn, édes mindegy. Ami biztos: az előkészületek is merőben mások, mint akár egy összkomfortos konyhában, az ízekről már nem beszélve. Kockázat nélkül fogadhatnánk, hogy bolygónk mintegy hét és fél milliárd lakója között többen vannak, akik élvezték már valamilyen formában a grillezés semmi máshoz nem hasonlítható élményét, mint ahányan még nem. De mindegy is, hogy valaki átesett-e már a szó szerinti tűzkeresztségen, vagy sem, Serényi Zsolt, azaz A TETOVÁLT SÉF mindenkinek tud ebben a mintegy félszáz receptet tartalmazó kötetében tanácsokat, tippeket adni.
Vypredané
16,90 € 17,79 €

Weber - Steaky


Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz opiekli mäso na ohni. Dnes si už len ťažko vieme predstaviť, aké tuhé muselo byť vtedy mäso v porovnaní s dnešnými šťavnatými hovädzími steakmi. Pripraviť dnes výborný šťavnatý steak dokážete aj vy. Pomôže vám pritom táto kniha, ktorá vám ponúka najmodernejšie poznatky o grilovaní a množstvo skvelých nápadov a receptov nielen pre fanúšikov grilovania, ktorým ide v prvom rade o nefalšovanú chuť mäsa bez množstva prísad, ale aj pre tých, ktorí obľubujú výnimočné chute a radi popustia uzdu vlastnej fantázii. Recepty v tejto knihe si nevyžadujú výnimočné kuchárske schopnosti. Sú jednoduché a nenáročné, určené na večery, keď vám prišiel na chuť dobrý steak. Pozvite si zopár priateľov, namiešajte im drinky a usaďte sa vonku okolo ohňa. Keď vo vzduchu pocítite vôňu dreveného uhlia a opečeného mäsa, pôžitok bude perfektný.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Weber - Burgery


Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad, výsledok je niekedy pozoruhodne dobrý - alebo aj naopak. Táto kniha vám ponúka nápady, ktorými podnieti vašu predstavivosť a odštartuje kulinársku kreativitu a improvizáciu. Jej autor je presvedčený, že úspech (či neúspech) burgera závisí vo veľkej miere od použitých surovín, preto vám rád vysvetlí, aké suroviny sú zárukou úspechu. Kniha sa začína technikami a tipmi na zvládnutie základov, po nich nasledujú desiatky receptov na prípravu burgerov a príloh, ktoré vás určite nadchnú. Na svoje si prídu aj milovníci burgerov z hydiny či z morských plodov, ktoré si popri klasických burgeroch z hovädzieho mäsa získavajú čoraz väčšiu popularitu.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Lacná kniha Weber - Burgery (-70%)


Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad, výsledok je niekedy pozoruhodne dobrý - alebo aj naopak. Táto kniha vám ponúka nápady, ktorými podnieti vašu predstavivosť a odštartuje kulinársku kreativitu a improvizáciu. Jej autor je presvedčený, že úspech (či neúspech) burgera závisí vo veľkej miere od použitých surovín, preto vám rád vysvetlí, aké suroviny sú zárukou úspechu. Kniha sa začína technikami a tipmi na zvládnutie základov, po nich nasledujú desiatky receptov na prípravu burgerov a príloh, ktoré vás určite nadchnú. Na svoje si prídu aj milovníci burgerov z hydiny či z morských plodov, ktoré si popri klasických burgeroch z hovädzieho mäsa získavajú čoraz väčšiu popularitu.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Weber - Steaky (-70%)


Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz opiekli mäso na ohni. Dnes si už len ťažko vieme predstaviť, aké tuhé muselo byť vtedy mäso v porovnaní s dnešnými šťavnatými hovädzími steakmi. Pripraviť dnes výborný šťavnatý steak dokážete aj vy. Pomôže vám pritom táto kniha, ktorá vám ponúka najmodernejšie poznatky o grilovaní a množstvo skvelých nápadov a receptov nielen pre fanúšikov grilovania, ktorým ide v prvom rade o nefalšovanú chuť mäsa bez množstva prísad, ale aj pre tých, ktorí obľubujú výnimočné chute a radi popustia uzdu vlastnej fantázii. Recepty v tejto knihe si nevyžadujú výnimočné kuchárske schopnosti. Sú jednoduché a nenáročné, určené na večery, keď vám prišiel na chuť dobrý steak. Pozvite si zopár priateľov, namiešajte im drinky a usaďte sa vonku okolo ohňa. Keď vo vzduchu pocítite vôňu dreveného uhlia a opečeného mäsa, pôžitok bude perfektný.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:


V kategórii literatúry grilovanie, wok nájdete knihy a publikácie, ktoré sa zameriavajú na umenie grilovania a varenia vo woku. Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, techniky a rozmanité recepty, ktoré vás prenesú do sveta vonkajšieho varenia a exotických chutí.

V literatúre o grilovaní a príprave jedál na woku nájdete rady na výber správneho grilu a woku, tipy na marinovanie, dochutenie a správnu prípravu jedál. Zistíte, ako správne grilovať mäso, ryby, zeleninu a ďalšie ingrediencie. Tiež objavíte techniky a triky pre varenie vo woku, ako správne miešať, ovládať teplotu a dosiahnuť autentické ázijské chute.

Naše knihy o grilovaní a woku prinášajú recepty pre všetkých - od začiatočníkov, ktorí sa tešia na prvotné kroky na grile a vo woku, po skúsených kuchárov, ktorí hľadajú nové výzvy a chuťové kombinácie. Získate nápady na grilovacie menu, originálne recepty na marinády, omáčky a zaujímavé pokrmy.