Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Daniela Mináriková, Peter Minárik: Rakovina a výživa. Mýty a fakty 2.

Počet strán: 178

Väzba: neuvedená

EAN: 9788097105938

Jazyk: slovenský

ISBN: 978-80-971059-3-8

Dátum vydania: 30. novembra 2014

Vydavateľstvo:  Kontakt

Orig. vydavateľstvo: 

Hmotnosť: 0,41 kg

Rakovina a výživa. Mýty a fakty 2.

Dostupnosť:
Na sklade

Kuriérom ešte dnes v BA
Cena v e-shope: 4,75 
Bežná cena: 5,00 €
Zľava 5%
Do košíka
Rezervácia v kníhkupectve
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: Zastavme rakovinu skôr, než vznikne, to je základná myšlienka publikácie, ktorá predstavuje potraviny s dokázateľne protirakovinovým účinkom. Nadväzuje na úspešný titul Rakovina a výživa. Mýty a fakty (2012). Ak prvý diel priniesol vedecky overené informácie o vplyve výživy na naše zdravie, druhý vás zoznámi s kľúčom pre optimálnu výživu, podľa ktorého sa lepšie zorientujete v tom, čo má obsahovať váš nákupný vozík, ako zostaviť zdravý jedálny lístok pre celú rodinu a ktorý spôsob prípravy jedál je najvhodnejší. Nájdete tu aj zdravé recepty a inšpirácie pre varenie. Autori – MUDr. Peter Minárik, PhD. z Onkologického ústavu sv. Alžbety a PharmDr. Daniela Mináriková, PhD. z Farmaceutickej fakulty UK v Bratislave – propagujú prevenciu, aby zdraví ľudia znížili riziko vzniku rakoviny a onkologickí pacienti riziko recidívy nádoru tým, že budú konzumovať potraviny, ktoré podporujú ich zdravie.

Odporúčame tieto knihy