Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Šumavská kuchařka (-70%)


Autor dlouhá léta pracoval na Šumavě v oblasti gastronomických služeb. Ve své kuchařce nabízí tradiční i nové recepty, které vznikly v kuchyni jeho i jeho přátel, myslivců, lesáků a dalších obyvatel Šumavy.
Vypredané
1,76 € 5,88 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Írska kuchyňa (-70%)


O írskom národe sa hovorí, že je tesne spätý s pôdou. Poľnohospodárske plodiny si tu ľudia dopestujú sami a varia z nich výnimočné pokrmy. Základom írskych jedál sú zemiaky. Pridávajú sa do chleba, cesta a mnohých jedál, ktoré sa konzumujú počas dňa. Hydina, hovädzie a jahňacie mäso sa používajú pri príprave teplých, sýtych pokrmov, ktorými je Írsko preslávené (napríklad írsky hrniec alebo hovädzie mäso, ku ktorému sa podáva pivo). Táto knižočka je cestou, ako preniknúť do tajomstiev írskej kuchyne. Obsahuje recepty na jednoduchú prípravu polievok a hlavných jedál, naučíte sa piecť írsky chlieb a tradičné pečivo a zoznámite sa s množstvom zaujímavých farmárskych pokrmov.
Vypredané
0,69 € 2,29 €

dostupné aj ako:

Recepty - Tex-mex kuchyně


Kuchyně tex-mex je kulinářským propojením mexické a texaské kuchyně. Jsou to v první řadě pikantní plněné tacos, enchiladas a buritos, kořeněné salsy z čerstvých rajčat a chilli papriček, grilovaná žebírka a pečené ryby a k tomu chlazené drinky. Toto snadné, rozmanité a originální kuchařské umění vychází z indiánských, mexických a evropských vlivů. V této knize se seznámíte nejen s klasickými pokrmy, jako je chilli con carne nebo kukuřičné tortilly, ale i s recepty na přípravu předkrmů, steaků, omáček a příloh, pokrmů ze zeleniny, těstovin, vajec, kukuřice, rýže a brambor a rovněž jídel z nejrůznějších druhů masa včetně ryb a plodů moře. Kromě toho se naučíte připravovat nové dezerty a pečivo a v každé kapitole jsou navíc doporučeny vhodné nápoje. A ještě něco navíc: recepty na barbecue s nápoji a návrhy dekorací. Přes 100 receptů a více než 250 skvělých barevných fotografií zve na kulinářskou cestu po jihozápadě Severní Ameriky.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Čínská kuchyně po česku


Kuchařka pro všechny milovníky čínské kuchyně všech 150 receptů, které jsou pro vás v publikaci připraveny, jsou recepty na pokrmy čínské kuchyně přizpůsobeny našim jazýčkům.
Vypredané
4,86 € 5,12 €

Stredomorská kuchyňa


Táto inšpiratívna kuchárska kniha oživuje vzrušujúce chute Stredomoria. Ponúka očarujúcu zbierku 120 chutných stredomorských jedál a spája staré recepty s novými, v ktorých sa odzrkadľuje intenzita a vitalita stredomorského života. Všetky recepty sú jednoduché a zrozumiteľné. Používajú sa v nich čerstvé suroviny, sú chutné a už na prvý pohľad pôsobivé.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Nové recepty v slovenskej kuchyni


Táto kniha vám ponúka výber vyskúšaných receptov, získaných od ľudí z celého Slovenska. Je výnimočná najmä tým, že sa v nej objavujú prvky tradičnej kuchyne spolu s najnovšími poznatkami o modernom stravovaní a v širokom zábere ponúka recepty pre individuálne potreby celej rodiny – od tradičných receptov až po tie moderné. Veríme, že kniha zaujme všetky generácie.
Vypredané
9,43 € 9,93 €

Asijská kuchyně po česku


Jestliže nepatříte zrovna mezi příznivce domácí české kuchyně, pak je právě pro vás určena tato kuchařka. Najdete v ní přes 300 receptů na speciality i lidová jídla z Indie, Indonésie, Malajsie, Thajska, Vietnamu, Japonska, Číny či Arabských států. Co třeba zkusit někdy k večeři Hovězí terijaki, Saté s arašídovou omáčkou nebo tajemně znějící pokrm Otak-otak?
Vypredané
10,22 € 10,76 €

1000 klasických receptů z celého světa


1000 rozmanitých a lákavých receptů s jednoduchými postupy uvádí původní suroviny z řady zemí. Japonská tempura, italské těstoviny, španělské tortlly a thajská karí představuje jen zlomek z bohatství mnoha exotických pokrmů. Ponořte se do stránek této knihy a zažijte svátek chutí a vůní různých kultur. Nechte se v jediném okamžiku přenést na druhý konec světa! Tato obsáhlá kniha plná nejrůznějších receptů je doplněna řadou barevných fotografií, které ilustrují přípravu pokrmů krok za krokem.
Vypredané
25,19 € 26,52 €

Česká kuchařka podle Miloše Štěpničky


Miloš Štěpnička, autor známý z televizního Receptáře, se tentokrát zaměřil na tradiční českou kuchyni. Kuchařka obsahuje řadu vynikajících receptů na známé i pozapomenuté lahůdky, ale také neocenitelné rady a tipy, týkající se správné technologie přípravy pokrmů.
Vypredané
12,73 € 13,40 €

Veľká čínska kuchárka


Rozmanité recepty na jedlá zo šiestich krajov Číny, známych z hľadiska kulinárskych tradícií. Skladba receptov odpovedá európskym zvykom. (215X290, str.196,TV,FB, r.vyd.2002)
Vypredané
12,58 € 13,24 €

Středomořská kuchyně


Viac ako 150 najlepších receptov zo Stredomoria evokuje chute, vône a farby tejto slnečnej oblasti. Kniha obsahuje predkrmy, polievky, zeleninové jedlá, šaláty, ryby a dary mora, mäsité jedlá, hydinu, strukoviny, chlieb, dezerty a sladké pečivo.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Moderná slovenská kuchárka


Do štyridsať receptov na tému slovenskej kuchyne je predmetom tejto knižky. Náš popredný slovenský šéfkuchár vybral, navaril a opísal jedlá, ktoré sa často objavujú na stoloch v slovenských domácnostiach. Tieto jedlá mali úspech aj na viacerých Svetových výstavách EXPO, kde ich naši kuchári pripravovali. Predslov ku knižke napísal populárny komik Július Satinský.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Lacná kniha Asijská kuchyně po česku (-70%)


Jestliže nepatříte zrovna mezi příznivce domácí české kuchyně, pak je právě pro vás určena tato kuchařka. Najdete v ní přes 300 receptů na speciality i lidová jídla z Indie, Indonésie, Malajsie, Thajska, Vietnamu, Japonska, Číny či Arabských států. Co třeba zkusit někdy k večeři Hovězí terijaki, Saté s arašídovou omáčkou nebo tajemně znějící pokrm Otak-otak?
Vypredané
3,23 € 10,76 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Středomořská kuchyně (-70%)


Viac ako 150 najlepších receptov zo Stredomoria evokuje chute, vône a farby tejto slnečnej oblasti. Kniha obsahuje predkrmy, polievky, zeleninové jedlá, šaláty, ryby a dary mora, mäsité jedlá, hydinu, strukoviny, chlieb, dezerty a sladké pečivo.
Vypredané
4,22 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty od staříčka ze Slovácka


Recepty od staříčka ze Slovácka
Vypredané
0,19 € 3,76 €

dostupné aj ako:

Syrská a libanonská kuchyně


Středomořská kuchyně plná zeleniny, oliv, olivového oleje a exotických směsí koření. Je zdravá a dobrá. Ingredience ještě donedávna nesehnatelné na českém trhu jsou již k dostání, nebrání tedy nic tomu, abychom se pustili s knížkou v ruce a s trochou odvahy do vaření netradičních pokrmů.
Vypredané
6,12 € 6,44 €

Moje najlepšie recepty


ste sa Vám neraz stalo, že ste si na papieriky napísali výborný recept na lečo tety Božky, Martine bravčové závitky či na Fraňove palacinky, a potom ste tie papieriky kamsi založili a dlho, často márne hľadali. Dnes vám ponúkame možnosť spísať si takéto recepty priamo do knihy. Uvádzame v nej základné recepty jednotlivých druhov jedál a vy máte možnosť pridať svoj tip, svoju variácu daného receptu, poznačiť si čas jeho prípravy, použité suroviny a iné dobré nápady. Na konci každej kapitoly vám ponúkame voľné riadky, kam si môžete napísať svoje vlastné recepty na polievky, šalaty, mäso a pod.
Vypredané
5,61 € 5,91 €

Skvelá chuť Talianska


Táto neveľká knižka s množstvom receptov a informácií predstavuje Taliansko ako krajinu s bohatými kulinárskymi tradíciami aj s novátorskými myšlienkami v oblasti stravovania. Komplexný súbor typických talianskych jedál od pizze a panini cez antipasto, cestoviny, salámy a prosciutto až po syry a vína je doplnený ich stručnou históriou a informáciami o talianskom spôsobe života. Inšpiratívne fotografie pripravených pokrmov vás určite zlákajú vyskúšať si recepty talianskej kuchyne a podeliť sa o ne s rodinou a priateľmi a fotografie krajiny vnesú do vašej kuchyne atmosféru Stredomoria.
Vypredané
11,00 € 11,58 €

Horehronie víta, varí, ponúka


"Gastrobedeker" predstavuje Horehronie nielen ako región plný prírodných pozoruhodností, kultúrnych pamiatok a stále živých ľudových tradícií, ale aj "chutnejšie" - prináša plno vynikajúcich receptov z tradičnej slovenskej kuchyne i už odskúšaných moderných jedál a múčnikov. . .
Vypredané
7,82 € 8,23 €

Každá krajina má svoje špecifické chute. Či už je to naša slovenská národná kuchyňa česká, alebo exotickejšia ázijská, každý sti v tejto kategórii kníh nájde to svoje.  

Ochutnajte známe aj menej známe tradičné jedlá z celého sveta. SSpoznávajte nové chute, objavujte zaujímavé recepty a experimentujte v kuchyni.