! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Kuchárske knihy strana 425 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Nízkotučné jedlá


Táto prehľadne spracovaná kuchárka obsahuje mnoho rozmanitých receptov na prípravu jedál s nízkym obsahom tuku, ktoré vám istotne budú chutiť a zároveň prospejú vášmu zdraviu. Pri zostavovaní receptov kládla autorka dôraz na chuť, štruktúru, farbu a celkový vzhľad jedál a usilovala sa vyhovieť všetkým členom rodiny. Do knihy preto zaradila tak výživné rýchle jedlá, ako aj ľahké predjedlá a lákavé dezerty či pôsobivé jedlá na slávnostné príležitosti.Pri všetkých receptoch nájdete farebnú fotografiu výsledného jedla aj fotografie jednotlivých krokov jeho prípravy. Mnohé recepty sú doplnené užitočnými radami kuchárov a obmenami základného receptu.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Zakáľačkové špeciality


Špecifickosť témy knihu predurčuje hlavne labužníkom, ktorí si radi pochutnávajú na zakáľačkových špecialitách. (145X205, str.80, TV,ČB)
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Cestoviny


- 50 nových lákavých kreácií · návody na prípravu · špagety & spol. – lákavá mnohorakosť · pikantné cestovinové šaláty...
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Praktická hrnčeková kuchárka


Odmeriavanie hmotnosti jednotlivých surovín na hrnčeky, lyžice alebo lyžičky nám uľahčí prácu a skráti čas potrebný na prípravu zákuskov, koláčov a múčnikov.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Konzervovanie v domácnosti


Uznávaný odborník v oblasti konzervovania a uchovávania potravín prináša čitateľom vďaka svojim skúsenostiam takmer zaručený úspech pri ich úsilí uchovať potraviny...
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Jedlá a predjedlá studenej kuchyne


Studené jedlá sú neodmysliteľnou súčasťou rýchleho občerstvenia v našej uponáhľanej dobe, ale aj vítaná zmena pri posedeniach. Knižka sa týka studenej kuchyne, to neznamená, že sa v nej nebude variť, smažiť či piecť, pretože takto pripravené jedlá, hoci sa podávajú studené, majú dlhšiu trvácnosť ak ich pripravujeme do zásoby. Recepty na takéto jedlá v našej knižke oceníte vo chvíľach, keď ste sami postavení pred hotovú vec: urobiť rýchle, ale aj chutné a príjemné pohostenie.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Konzervujeme ovocie a zeleninu


Návod a inštrukcie na konzervovanie. Recepty vhodné pre diabetikov. Konzervovanie mäsa a hotových jedál.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Denník študentky Vysokej školy chudnutia


Populárna motivačná trénerka a expertka v oblasti chudnutia Edita Sipeky opäť uľahčí bojovníčkam s nadváhou chudnutie...
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Chutné jedlá zo zeleniny - 99 receptov


99 vynikajúcich receptov na prípravu rôznych druhov zeleniny. Pri každom recepte uvádzame aj čas prípravy a energetický obsah pokrmu.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Chutné jedlá z mäsa - 99 receptov


99 vynikajúcich receptov na prípravu rôznych druhov mäsa. Pri každom recepte uvádzame aj čas prípravy a energetický obsah pokrmu.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Domácí výroba moštů


Kniha je určena pěstitelům ovoce, kteří si chtějí vyrobit mošt sami doma, z menší úrody a to třeba každý den. Dále i těm, kdo chtějí mít jistotu, že získaný mošt je právě z jejich ovoce, že není chemicky ošetřen, kromě toho si mohou smíchat různé ovoce podle své chuti. V publikaci jsou uvedeny různé možnosti tohoto zpracování i s recepturou. Zájemci o moštování jsou tu k dispozici dostatečně podrobné popisy technologie výroby moštu a obrázky zařízení, která jsou k moštování zapotřebí. Zčásti jsou k dostání ve specializovaných obchodech za rozumné ceny, zčásti si je zahrádkáři mohou vyrobit sami, s čímž má autor vlastní zkušenosti. Proto tu jsou i návody na domácí výrobu některých zařízení.Z obsahu: užitkové hodnoty a složky ovoce, ovoce vhodné k moštování, schéma zpracování tvrdého ovoce, zařízení pro přípravu ovoce, drcení, lisování, sterilizace, přímá spotřeba, skladování, výroba jablečného vína a kalvadosu, plnění, využití vylisované drtě, bezpečnostní a hygienické zásady atd.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti


Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej trvanlivosť. Zámerom publikácie je poukázať na dôležitosť konzervácie, jej význam sociálny a hygienický, a to tak z hľadiska pestovat eľa, ako i spotrebiteľa. V tejto stručnej knižôčke sú uvedené návody na prípravu výrobkov, ktoré sú v domácnostiach najčastejšie pripravované, a to: ovocné kompóty, džemy, sirupy, zeleninové a mäsové konzervy.
Vypredané
1,96 € 2,06 €

Barbecue


Tato kniha přináší širokou škálu receptů, díky nimž snadno připravíte nejrůznější barbecue, která budou zároveň potěšením pro vaše oči i chuťové pohárky. Vyzkoušejte tyto recepty, obohatí vaši kuchařskou knihovničku a ozvláštní kuchyni.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Sladké pečení


V této knize vám nabízí široké spektrum sladkých moučníků, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Ryby a plody moře


Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Buchty a koláče


Obdobou knedlíkového fenoménu, jímž je česká kuchyně proslulá, jsou buchty a koláče. Nosí se na vandr, krmí se jimi kouzelní dědečkové, neobejde se bez nich žádné posvícení. Jenže upéct je tak, aby byly nadýchané a rozplývaly se na jazyce, je kumšt a ne každému je dáno jej zvládnout. Autorka má bohatou praxi v pečení a k tomu nepřebernou zásobu zkušeností od zkušených venkovských hospodyň. Načerpala z nich do své monotematické pekařské knížky přímo ranec rad a receptů pečiva z kynutého i nekynutého těsta se všemi druhy náplní a přísad.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Chutně a zdravě


V této knize vám nabízíme pestrou škálu zdravých jídel. Přípravu těchto jednoduchých a chuťově vynikajícícj pokrmů zvládne každý. Přejeme vám, aby předkládané recepty natrvalo obhatily vaší kuchařskou knihovnu a přinesly vám mnoho příjemných zážitků.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

155 magyaros étel


Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például a balatoni mustos birkapecsenyét, az erdélyi gombóclevest, a korcsmárosné rakottasát vagy a ladikosok batyus halászléjét. A magyaros ételek egyik elmaradhatatlan fűszere a jó m inőségű őrölt piros paprika. Az ételeink szép színét a hőmérséklet megfelelő szabályozásával érjük el. Mindig a megfelelő mértékkel, de bátran használjunk zsírt, mert az igazi magyaros ízeket így adja ki az étel
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Zeleninové pokrmy


V této knize vám nabízíme pestrou škálu zeleninových jídel. Přípravu těchto jednoduchých a chuťově vynikajících pokrmů zvládne každý. Přejeme vám, aby předkládané recepty natrvalo obohatily vaši kuchařskou knihovnu a přinesly vám mnoho příjemných zážitků.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.