Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Kuchárske knihy strana 457 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Čokoláda - Fascinujúci príbeh delikatesy (-70%)


Všetko o čokoláde Odhaľte podstatu jedného z najobľúbenejších pôžitkov vôbec. Sledujte premenu kakaového bôbu na čokoládu: zistíte, z ktorých krajín pochádza tá najkvalitnejšia, pochopíte, prečo je taká neodolateľná. Naučte sa rozpoznať skutočnú kvalitu, identifikovať škálu chutí a vyrobiť si doma vlastnú čokoládu priamo z kakaových bôbov. Veľkolepým zavŕšením je 30 receptov na znamenité dobroty hodné skutočného čokolatiéra.
Vypredané
5,07 € 16,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 12 (-70%)


"Ak patríte k tím, čo večne bojujú s časom alebo nie ste práve ""kuchynský typ"", zalistujte si v tejto kuchárskej knižke, vyberte si podľa chuti a dajte sa do varenia. Pôjde vám to rýchlo a jednoducho...Nájdete tu pestrý výber jedál od polievok až po studenú kuchyňu. Užitočné rady a tipy, ako ušetriť v kuchyni čas i námahu, a tiež zaujímavé informácie o dobrých pomocníkoch pri varení - o tlakovom hrnci a mikrovlnnej rúre."
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Luštěniny (-70%)


Luštěniny jsou zdravé, chutné, nízkotučné, obsahují velké množství vlákniny, mají nízký glykemický index, a přesto je málo konzumujeme. 100 nových pokrmů pro snídani, oběd, večeři nebo svačinu potěší každý jazýček a vyhoví všem dietám. Jídla jsou pečlivě sestavená, neobvykle připravená s lahodnými přísadami. Fazole, čočka i cizrna mají schopnost přijímat chutě bylinek a koření, proto vaření s nimi není jednotvárné. Luštěniny nejsou výsadní potravinou veganů a vegetariánů, v knize najdete řadu vynikajících receptů, které obsahují maso.
Vypredané
0,69 € 2,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Diabetikusan finomat! (-70%)


"Ha diabétesz táplálkozásra szorul, ez a könyv Önnek szól. Receptjeim segítségével gyorsan, finom ételeket főzhet, és diétáját betartva, azokat még élvezheti is, de ötleteket talál akkor is, ha kiderül: valamelyik családtagja diabéteszes diétára szorul. Az ételek teljes kiőrlésű lisztekből és természetesen édesítők felhasználásával készülnek, melyek az egészséges életmód alapjai, így kiválóan beilleszthetőek a fogyókúrás étrendekbe is." (a Szerző)
Vypredané
3,45 € 11,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slovenská kuchárka (-70%)


Nie je snáď bohatšej a výživnejšej kuchyne ako tej slovenskej. Počas dlhých rokov dokázala poskytovať našim predkom všetky látky potrebné pre zdravé fungovanie tela i duše. A pritom na to stačilo využívať v prevažnej miere len kvalitné miestne suroviny. Aby sa nezabudlo na naše tradičné chutné slovenské recepty, zozbierali sme ich pre vás a spracovali do takej podoby, aby ste si vy sami mohli na každý deň zostaviť svoj obľúbený jedálny lístok. Vďaka chutným pokrmom z našej kuchárskej knihy dodáte svojmu telu všetky potrebné živiny bez toho, aby ste museli nakupovať rôzne, pre našu zemepisnú šírku atypické suroviny, na ktoré si naše telo ťažšie zvyká. V knihe nájdete tie najlepšie tradičné nátierky, polievky, jedlá z mäsa, rýb i zeleniny, ale aj vynikajúce múčniky, koláče, dezerty a nápoje. Ukážeme vám, že slovenská kuchyňa je nielen bohatá, ale aj rozmanitá, a preto na ňu môžeme byť právom hrdí.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 6 (-70%)


Šiesty knižný súhrn najobľúbenejších receptov čitateľov týždenníka Život na tému - KOLÁČE, ZÁKUSKY A INÉ MAŠKRTY. Vyše 140 návodov, overených postupov, rád a fotografií. Sedem kapitol toho ""najsladšieho"" z vašich kuchýň"
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt (-70%)


Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt svetovej histórie a je voľným pokračovaním úspešnej kuchárskej knihy "100 najslávnejších receptov." Podľa tejto bohato ilustrovanej kuchárskej knihy sa naučíte krok za krokom pripravovať tie najúžasnejšie a najchutnejšie dobroty z viacerých kútov našej planéty, aj keď treba poznamenať, že v tejto knihe sa autor viac zameral na náš stredoeurópsky jazýček. Nájdete tu najchutnejšie, múčniky, torty, koláče, zákusky, sladké či slané pečivo. Niektoré recepty sú náročnejšie na čas či zručnosť, ale iné postupy zvládne aj začiatočník. Aj v tejto knihe sa dozviete niečo z histórie danej dobroty. Ako a kedy vznikla, ako sa časom menila či upravovala. Kto bol autorom, či po kom bola pomenovaná. Okrem iného sa dozviete, že niektoré recepty vznikli vlastne omylom, že pôvodné mafiny či anglický puding vôbec neboli sladké, že výroba pardubického perníka sa traduje už od 15. storočia a kde pečú chlieb mŕtvych.
Vypredané
4,17 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Veľká rodinná kuchárka bez mäsa (-70%)


V poradí štvrtá kuchárska kniha od manželov Horeckých, ktorá vychádza vo Vydavateľstve Príroda ponúka recepty ako stvorené pre všetkých, ktorý z nejakého dôvodu nemôžu alebo nechcú jesť jedlá z mäsa, prípadne chcú konzumácia mäsa obmedziť. Už tradične ponúka 300 receptov na chutné tradičné slovenské predjedlá a nátierky, polievky, hlavné jedlá, šaláty ale aj cestoviny a múčniky. Táto jedinečná zbierka je plná osvedčených jednoduchých receptov, preto ich prípravu poľahky zvládne hoci aj varenia neznalý začiatočník.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dokonalé barbecue (-70%)


Nič sa nevyrovná dymovej chuti jedla pripraveného na drevnom uhlí. A keď sa chutný pokrm spojí s posedením v prírode s rodinou a priateľmi, život už nemôže byť lepší! Tento jedinečný sprievodca grilovaním prináša všetko, čo potrebujete na dokonalú párty: Klasické recepty na barbecue od hovädzích hamburgerov cez trhanú bravčovinu až po grilovanú kukuricu. Rady, ako očariť hostí celou škálou zaujímavých chutí, napríklad bravčovou panenkou s korením jerk či lepkavými kuracími krídelkami. Návody na prípravu domácich príloh, omáčok, dezertov a nápojov, aby ste svoje barbecue menu doviedli do dokonalosti. Tipy, ako čo najlepšie využiť gril a grilovacie nástroje a pomôcky.
Vypredané
4,47 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pečieme s láskou (-70%)


Sladkosti máme všetci radi, niekto menej, niekto viac a niekto ešte viac. Zároveň si však čoraz viac ľudí začína uvedomovať, že nášmu telu neprospievajú ani zvonka, ani zvnútra. Preto vám autori v tejto knihe ponúkajú recepty, ktoré zaručene uspokoja vašu chuť na sladké a zároveň nezaťažujú váš organizmus ako tradičné koláče.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bezlepkové kváskovanie sladké (-70%)


Každý môže žiť zdravšie ako si myslím a nemusí sa preto vzdávať ani sladkých dobrôt.
Vypredané
7,20 € 24,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Deník Dity P. Kuchařka (-70%)


Dita Pecháčková nám představuje, jak vypadá tak trochu jiná kuchařka - Deník Dity P. "Nemyslete si, že jsem bůhvíjaká kuchařka. Nejsem. Normálně to ke mně přišlo. A strašně mě to baví. Vaření, pečení, kuchařky, řeči o vaření a pak to jídlo!" Tohle řekne Dita Pecháčková, která se nepřestává divit, když jí všichni nad talířem s jídlem, které uvařila, říkají: Ty jsi bohyně! Ze svých nejoblíbenějších jídel sestavila pozoruhodnou kuchařku a k tomu vypráví, jak to všechno s její láskou k jídlu a vaření bylo. A stále je.
Vypredané
6,98 € 23,26 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mäso a divina (-70%)


Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len lisotvaní nepochybne prídu na svoje.
Vypredané
12,94 € 43,12 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Green Kitchen At Home - Rychlé a zdravé recepty pro každý den (-70%)


V kuchařce Green Kitchen at Home se s námi její autoři David Frenkiel a Luise Vindahl dělí o více než 100 vegetariánských receptů – svých rodinných favoritů, které jsou charakteristické pro jejich každodenní kuchyni. Jde o jídla, po nichž se budete cítit a vypadat skvěle, od rychlých a lahodných snídaní i večeří pro každý den až po propracovanější jídla na víkendové oslavy. Recepty jsou chytře sestaveny tak, že podle nich uvaříte velmi snadno, uvedena je doba přípravy i spousta užitečných tipů, což vám usnadní práci. Začněte třeba se základními, jako je Pořádná dávka rajčatové omáčky, Rýžové palačinky nebo Líná čočka, a získáte stavební kameny pro celou řadu skvělých jídel na celý týden. Víkendové recepty zaberou o něco více času, ale i tak jsou báječně nekomplikované – od květákových „Fish and Chips“, což je veselá vegetariánská variace autorů na známé téma, přes vydatné Lasagne s citronovou ricottou pro velkou rodinu až po lehké, ovšem Božské pečené donuty, které rozhodně stojí za námahu. Díky fantastickým fotografiím a food stylingu stejně jako milým osobním příběhům povyšuje Green Kitchen at Home moderní a inspirativní bezlepková vegetariánská jídla na novou úroveň. Tohle je kuchařka, k níž se budete stále a znovu vracet.
Vypredané
9,06 € 30,19 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Andrej Bičan varí s Andreou (-70%)


Výborná kuchárska kniha s receptami z populárnej televíznej relácie.
Vypredané
2,98 € 9,93 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ízek, étkek, évszakok - Tavasz (-70%)


Szakácskönyv amely kifejezetten a magyar, szezonális, tavaszi zöldségek és gyümölcsök kreatív felhasználásához készült. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó, pontos, egyszerű receptek.
Vypredané
2,89 € 9,63 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ízek, étkek, évszakok - Tavasz (-70%)


Szakácskönyv amely kifejezetten a magyar, szezonális, tavaszi zöldségek és gyümölcsök kreatív felhasználásához készült. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó, pontos, egyszerű receptek.
Vypredané
2,89 € 9,63 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Karácsonyi receptek (-70%)


Ez az impozáns könyv tizenhét év munkáját tetőzi be. A végletekig tökéletesített, csodás receptek, tippek és trükkök eredménye - otthon te is megalkothatsz bármit, ami ebben található. Egy ilyen könyvet csak egyszer írhat meg az ember, tehát mindent meg kellett tennem azért, hogy a lehető legjobb legyen. Megtisztelő arra gondolnom, hogy a Karácsonyi receptek is részese lehet a családok ünnepi előkészületeinek - téged is segíthet abban, hogy igazán tökéletes legyen a karácsonyi lakoma. Remélem, minden évben újra meg újra előveszed majd. Boldog karácsonyt neked és tieidnek, tőlem és enyéimtől. Jamie Oliver
Vypredané
8,04 € 26,79 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Atlas of Beer (-70%)


The most visually stunning and comprehensive beer atlas available, this richly illustrated book includes more beers and more countries than any other book of its kind. Including beer recommendations from Garrett Oliver, the famed brewmaster of Brooklyn Brewery, and written by "beer geographers" Nancy Hoalst-Pullen and Mark Patterson, this indispensable guide features more than 100 illuminating maps and over 200 beautiful color photos. The fascinating narrative explores beer history, geography, trends, and tasting on six continents (and how to order a beer in 14 languages!). Travel tips include the best breweries, beer festivals, and pubs in each location. Smart, compelling, and practical, this elegant book will help you discover the best beer wherever you are
Vypredané
13,19 € 43,95 €

dostupné aj ako:


Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.