! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Literárna veda, jazykoveda, slovníky strana 170 z 171

Lacná kniha Angol-Magyar kéziszótár English-Hungarian Dictionary (-90%)


A szótár több mint 61500 címszót és 40000 pirosan szedett szókapcsolatot (kifejezést, idiómát és számos példamondatot) tartalmaz. A szótárnak különösen szembeszökő újítása a címszóként felvett (egybeírt, különírt vagy kötőjeles) összetételek gazdagsága. A szótár szerkezetében további újdonság, hogy külön szócikkeket alkotnak az egyes szófajok, amelyeket felsőindexszámmal eltolt címszavak vezetnek be, valamint a nyelvi tanácsok tipográfiailag is kiemelt szerepeltetése.
Vypredané
2,88 € 28,81 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dictionnaire de la Langue française (-70%)


La langue française au format mini : 35 000 mots de la langue, 55 000 sens et locutions, l'orthographe, la grammaire, la prononciation, les niveaux de langue, des tableaux de conjugaison, l'accord du participe passé, les préfixes et les suffixes.
Vypredané
2,27 € 7,55 €

dostupné aj ako:

Angol-Magyar szótár + NET English-Hungarian Dictionary


60 000 címszó - 100 000 kifejezés - a beszélt nyelv szókincse - az informatika, az üzleti élet, a média, a politika, a jog, a sport, és a szleng szakszókincsével - a nyelvvizsgák által megkövetelt szókincs - nélkülözhetetlen a nyelvtanuláshoz - könnyen használható, világos szerkezet - a szótár a papírkötéses változat teljes anyagát tartalmazza bőrkötéses kivitelben
Vypredané
34,71 € 36,54 €

Lacná kniha Diccionaro Manual de Lengua espaňola (-70%)


Manual de lengua espanolaEl diccionario de uso que cubre todas las necesidades del estudiante de Bachillerato y Universidad. Con: -- Mas de 34 000 entradas-- 70 000 significados-- 30 000 ejemplos-- Mas de 5 300 expresiones y locuciones-- 14 000 sinonimos
Vypredané
9,21 € 30,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slovar trudnostei russkogo iazyka. Paronimy


je nám to ľúto, ale anotácia momentálne nie je dostupná
Vypredané
0,83 € 16,61 €

dostupné aj ako:

Angol-Magyar szótár nyelvtanulóknak


Vypredané
16,41 € 17,27 €

Za slovenský juh


Vypredané
3,10 € 3,26 €

Spanyol-magyar kisszótár


A szótár 22 000 címszót tartalmaz, mai nyelvállapotot tükröző szókészlettel és példaanyaggal. A függelékben találhatunk nyelvtani táblázatokat, a szótárhasználatot tipográfia könnyíti.
Vypredané
10,78 € 11,35 €

Sales and Marketing szakszótár


Az angol-magyar, magyar-angol Sales&Marketing fogalomtár hiánypótló mű. A kiadvány több mint 4700 szócikket tartalmaz nyelvenként. Az esetek túlnyomó többségében a fordításon kívül értelmezéseket, és magyarázatokat is tartalmaz. Az alap közgazdasági fogalmak mellett a könyv lefedi: A marketing szakterületeit (márka menedzsment, reklámozás, médiatervezés, -vásárlás; termékfejlesztés; piackutatás; marketing statisztika; direkt marketing; kereskedelmi marketing; eseménymarketing; eladásösztönzés; online marketing; többszintes marketing; közönségkapcsolatok); Az értékesítés, kereskedelem szakszavait; A fenti két hatalmas fogalomkörhöz kapcsolódó úgynevezett határterületek (pl. merchandising - árukínálás, nyomdai előkészítés stb.) fontosabb szavait; A marketing- és értékesítési munkához szorosan kapcsolódó, szakterületként nem meghatározható, ámde mégiscsak fontos tevékenységek (pl. előadás készítés, -tartás; grafikonértelmezés) leggyakrabban használt szavait; A szakszavakhoz tartozó, az angol nyelvben igen kedvelt rövidítéseket, mozaikszavakat.
Vypredané
27,22 € 28,65 €

Lingea komplet prakticky slovnik Aj+hovornik


Vypredané
18,60 € 19,58 €

Kategória literárna veda, jazykoveda a slovníky nájdete bohatý výber diel zameraných na štúdium literárnej vedy, jazykovedy a slovníkov. Nájdete tu literárne teórie, analýzy literárnych žánrov, jazykové javy a slovníky.

Nájdete tu zaujímavé knihy, ktoré vám pomôžu lepšie porozumieť literatúre, jazyku a ich vzájomným vzťahom. K najznámejším odborníkom v tejto oblasti patria Roman Jakobson, či Ľudovít Štúr.