! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Yes Nová maturita angličtina vyššia úroveň+CD


Ministerstvo školstva SR na základe odporúčania Štátneho pedagogického ústavu zaradilo túto publikáciu do zoznamu odporúčaných učebníc pre stredné školy. Školy si ju môžu zakúpiť zo svojich finančných prostriedkov a používať ju na vyučovacích hodinách. Príručka na maturitnú skúšku z anglického jazyka.
Vypredané
11,69 € 12,30 €

Angličtina - konverzácia, reálie


Chystáte sa na maturitu? Neváhajte a siahnite po učebnici, v ktorej je prehľadne zhrnuté celé stredoškolské učivo z anglického jazyka. Táto doplnková učebnica rešpektujúca rozsah stredoškolských osnov a cieľových požiadaviek na novú maturitu pripraví každého študenta nielen na prvú dôležitú skúšku v živote, ale aj na prijímacie pohovory na vysokú školu.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

dostupné aj ako:

Němčina - maturitní slovní zásoba


Učebnice obsahuje 10 kapitol cvičení pro přípravu k nové státní maturitě. Každá kapitola obsahuje vzory řízených rozhovorů, příkladové popisy fotografií a slovní zásobu pro jednotlivá témata.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Informatika na maturity a príjmacie skúšky


Kniha je určená záujemcom o súhrnné a ucelené vedomosti z oblasti informatiky. Bola vytvorená v prvom rade pre študentov končiacich strednú školu a pripravujúcich sa na maturitu či na prijímacie skúšky na vysoké školy. Svojím obsahom je však natoľko komplexná, že poskytne dostatok informácií i čitateľom, ktorí už školské lavice opustili, alebo by si prostredníctvom nej chceli doplniť vedomosti v nižších ročníkoch stredných škôl. Obsah publikácie vznikal bezmála dva roky na základe vzdelávacích š tandardov Štátneho pedagogického ústavu, na základe analýzy obsahu webových stránok stredných škôl a na nich zverejnených maturitných otázok, na základe požiadaviek vysokých škôl na prijímacie skúšky i na základe skúseností autorov, ktorí absolventov stredných škôl vyučujú na univerzitách. V publikácii sa autori snažili pokryť najmä požiadavky vzdelávacích štandardov, no latku občas posúvali tak, aby sa prispôsobili obsahu a náročnosti maturitných otázok, ktoré vytvorili stredné školy pre svojic h študentov. Jednotlivé kapitoly predstavujú súhrnné vedomosti a informácie, pričom výnimkou je len časť zameraná na programovanie, v ktorej sa autori venovali spracúvanej problematike detailnejšie. Hlavnou príčinou je fakt, že pri programovaní je po trebné poznať súvislosti, ktoré by pri prezentácii súhrnných vedomostí neboli dostatočne jasné.
Vypredané
10,45 € 11,00 €

Maturitní otázky z angličtiny +CD


zábavnou a netradiční formou zpestřuje přípravu na ústní maturitní zkoušku z anglického jazyka obsahuje kvizové otázky zpracované ve třech formách – text v publikaci, karetní hra a počítačová hra poskytuje základní faktografické informace o anglofonních zemích propojuje znalosti napříč předměty – dává studentům anglické ekvivalenty k faktům a informacím, které znají z jiných předmětů vyučovaných v českém jazyce rozšiřuje slovní zásobu ve všech jednotlivých tematických okruzích je připravena jak pro skupinovou výuku ve školách, tak pro individuální studium doma Vhodné nejen pro maturitní ročníky – využitelné při hodinách anglické konverzace, výuce dospělých i v rámci přípravných kurzů ke státním jazykovým zkouškám. Interaktivní CD – zvolte si otázky podle témat, okruhů nebo obtížnosti. Vyberte správnou odpověď! Program vám špatně zvolené odpovědi začas vrátí, abyste si je zapamatovali a vybírali je již správně. Navíc vám měří čas!
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Nová maturita z nemeckého jazyka Mit Links zum Abitur in Deutsch + CD


Publikácia je určená pre študentov, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku z nemeckého jazyka. Pomocou nej si môžu otestovať svoje vedomosti a schopnosti, ohodnotiť sa a odstrániť prípadné nedostatky.Cvičebnica obsahuje rôzne typy cvičení k jednotlivým častiam externej maturitnej skúšky, v ktorej sa testujú počúvanie a čítanie s porozumením, jazykové štruktúry a písomný prejav.Maturanti tu nájdu aj rôzne tipy, stratégie a postupy, ktoré im pomôžu úspešne zvládnuť maturitnú skúšku z nemeckého jazyka.
Vypredané
7,89 € 8,30 €

dostupné aj ako:

Slovná zásoba pre novú maturitu z nemčiny


Príručka Slovná zásoba, vhodná predovšetkým ako doplnok k Novej maturite z nemčiny, ale aj na samostatné používanie, uľahčí vyhľadávanie nových slovíčok, pretože slová v nej nie sú zoradené abecedne, ale logicky podľa významu do 25 schválených maturitných okruhov. Rýchla orientácia v základnej slovnej zásobe príslušnej témy. Ľahké vyhľadávanie slovíčok umožní sústrediť sa na tvorbu autentického jazykového prejavu. Rýchle zopakovanie a doplnenie chýbajúcej slovnej zásoby. Názorné obrázky upozornia na niektoré príbuzné slovíčka a zefektívnia
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Angličtina - maturitní témata + CD


Tuto učebnici využijete nejen v průběhu celého středoškolského studia, ale následně i při přípravě k maturitě a přijímacím zkouškám na vysokou školu. Koncepce knihy vychází z požadavků MŠMT k nové podobě maturitní zkoušky (výběr konverzačních témat, forma cvičení, slovní zásoba). Učebnice se zaměřuje na rozvíjení čtyř základních jazykových dovedností: čtení (READ ABOUT IT), poslechu (TUNE IN), mluvení (TALK ABOUT IT), psaní (WRITE ABOUT IT) a rozšiřování slovní zásoby (KEY WORDS AND EXPRESSIONS). Na konci každého tématu je zařazen shrnující rámcový seznam otázek a problémů, které by měly být zmíněny v rámci ústní části maturitní zkoušky (FEEDBACK). Přílohy obsahují vzorový maturitní test a instrukce pro psaní projektů. Nechybí ani klíč ke cvičením a přepisy poslechů. Součástí učebnice je audio CD namluvené rodilými mluvčími. Obsah publikace Učebnici využijete v průběhu celého studia na střední škole a při přípravě k maturitě a přijímacím zkouškám na VŠ. Zpracováno dle požadavků MŠMT k nové podobě maturitní zkoušky.
Vypredané
10,05 € 10,58 €

Matematika


O B S A H 1. Úvod 2.1 Algebrické výrazy a mnohočleny 3.1 Číselné obory 3.2 Deliteľnosť prirodzených a celých čísel 3.3 Absolútna hodnota reálneho čísla 4. Rovnice a nerovnice 4.1 Lineárne rovnice a nerovnice s jednou neznámou 4.2 Súst avy lineárnych rovníc a nerovníc 4.3 Kvadratická rovnica a nerovnica 4.4 Rovnice a nerovnice s parametrom 4.5 Exponenciálne rovnice a nerovnice 4.6 Logaritmické rovnice a nerovnice 4.7 Goniometrické rovnice a nerovnice 5. Funkcie 5.1 Fu nkcia, vlastnosti funkcie 5.2 Konštantná a lineárna funkcia 5.3 Kvadratická funkcia 5.4 Lineárna lomená funkcia 5.5 Mocninová funkcia 5.6 Exponenciálna funkcia 5.7 Logaritmická funkcia 5.8 Goniometrické funkcie 5.9 Vzťahy medzi goniom etrickými funkciami 6. Postupnosti a rady 6.1 Postupnosť-definícia, vlastnosti 6.2 Aritmetická postupnosť, geometrická postupnosť 6.3 Nekonečný rad 7.1 Kombinatorika 7.2 Kombinačné čísla, faktoriály a binomická veta 8. Pravdepodobnosť 9. Planimetria 9.1 Trojuholník 9.2 Uhly v kružnici 9.3 Zhodnosť a podobnosť útvarov 9.4 Trigonometrické riešenie trojuholníka 9.5 Zhodné zobrazenia v rovine 9.6 Podobné zobrazenia 9.7 Konštrukčné úlohy 10. Stereometria 10.1 Polohov é vlastnosti útvarov 10.2 Metrické vzťahy útvarov v priestore 10.3 Objem a povrch telies 11.1 Vektor 11.2 Analytické vyjadrenie priamky a roviny 11.3 Vzájomná poloha priamok a rovín 11.4 Vzdialenosti a odchýlky lineárnych útvarov 11.5 A nalytická geometria kvadratických útvarov 11.6 Vzájomná poloha lineárnych a kvadratických útvarov 12. Základy infinitezimálneho počtu 12.1 Limita a spojitosť funkcie 12.2 Derivácia funkcie 12.3 Aplikácie derivácie funkcie 12.4 Neurčitý in tegrál 12.5 Určitý integrál 13. Komplexné čísla 13.1 Definícia vlastnosti komplexných čísel 13.2 Riešenie rovníc v množine C
Vypredané
5,51 € 5,80 €

Príprava na maturitu z biológie + CD


Publikácia obsahuje vyše 300 riešených učebných príkladov, ktoré pokrývajú 7 tematických okruhov učiva biológie na gymnáziách...
Vypredané
4,89 € 5,15 €

Riešené testy z matematiky


Riešené testy z matematiky na prijímacie skúšky na stredné školy - gymnáziá, obchodné akadémie a stredné priemyselné školy.
Vypredané
5,14 € 5,41 €

Lacná kniha Príprava na maturitu z biológie + CD (-70%)


Publikácia obsahuje vyše 300 riešených učebných príkladov, ktoré pokrývajú 7 tematických okruhov učiva biológie na gymnáziách...
Vypredané
1,55 € 5,15 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Príprava na maturitu z biológie + CD (-90%)


Publikácia obsahuje vyše 300 riešených učebných príkladov, ktoré pokrývajú 7 tematických okruhov učiva biológie na gymnáziách...
Vypredané
0,52 € 5,15 €

dostupné aj ako:

Zmaturuj! z literatúry 2


Praktický pomocník pre každého študenta, ktorý chce úspešne zmaturovať z literatúry a uspieť na prijímacích skúškach na vysokú školu. Publikácia prináša charakteristiku 160 vybraných diel slovenskej i svetovej literatúry. Poskytuje všetky dôležité informácie o konkrétnych literárnych dielach – ich obsah, zhodnotenie štruktúry z hľadiska použitých jazykových i literárnych prostriedkov a postupov, ako aj začlenenie z hľadiska literárnovedných kategórií. Výber autorov a diel je zvolený tak, aby zodpovedal osnovám a požiadavkám na znalosti na maturitnej skúške, naviac je obohatený o ďalšie diela, ktoré by mohli byť pre študentov zaujímavé a stať sa tak vhodnou inšpiráciou na ďalšie čítanie. Publikácia voľne nadväzuje na Zmaturuj z literatúry 1.
Vypredané
7,22 € 7,60 €

Nová maturita - matematika 2


Publikácia vychádza zo stredoškolského učiva matematiky a je zameraná na jeho opakovanie a precvičovanie k maturitnej skúške. Je zbierkou riešených príkladov, v druhej časti je zameraná najmä na oblasť geometrie – na planimetriu, stereometriu, analytickú geometriu. Obsahuje aj príklady z diferenciálneho a integrálneho počtu, kombinatoriky, pravdepodobnosti a štatistiky. Svojím obsahom zodpovedá metodickým pokynom k internej časti novej koncepcie maturitnej skúšky. Pomôže študentom nielen pri príprave na maturitu, ale je aj výbornou pomôckou počas celého štúdia na strednej škole. Siahnuť po nej môže každý, kto si chce precvičiť svoje vedomosti a zručnosti, ale aj ten, kto potrebuje pomocnú ruku.
Vypredané
7,22 € 7,60 €

Fyzika maturita


ÚVOD DO FYZIKY. Predmet a metódy fyziky. Fyzikálne veličiny a ich jednotky. Sústavy veličín a jednotiek. Medzinárodná sústava jednotiek. Skalárne a vektorové veličiny. Základy vektorovej algebry. MECHANIKA. Kinematika. Mechanický pohyb. Vzťažná sústava. Trajektória. Rýchlosť. Zrýchlenie. Rovnomerný priamočiary pohyb. Rovnomerne premenný priamočiary pohyb. Voľný pád. Rovnomerný pohyb po kružnici. Úlohy. Dynamika. Prvý pohybový zákon. Hmotnosť a hybnosť. Druhý pohybový zákon. Sila. Skladanie a rozkladanie síl pôsobiacich na hmotný bod. Tretí pohybový zákon. Trenie. Mechanický princíp relativity. Neinerciálne vzťažné sústavy. Zákon zachovania hybnosti. Úlohy. Práca a energia. Práca. Energia. Kinetická energia hmotného bodu. Potenciálna energia tiažová. Potenciálna energia pružnosti......
Vypredané
5,51 € 5,80 €

Nová maturita - dejepis


Príručka poslúži najmä študentom pri príprave na maturitnú skúšku z dejepisu, ale štýlom spracovania môže zaujať aj nematurantov, ktorí sa zaujímajú o históriu. Spracúva svetové, najmä európske dejiny a slovenské dejiny, pričom sa zameriava prevažne na politické dejiny, čiastočne na hospodárske, sociálne, či dejiny umenia. Okrem faktov si všíma aj súvislosti, napr. prepojenie slovenských dejín so svetovými. Po každej kapitole nasleduje súbor úloh, ktorých riešenia sú zaradené na konci knihy. Súčasťou publikácie je aj slovník historických pojmov a menný a miestny register.
Vypredané
5,90 € 6,21 €

Nová maturita z matematiky +CD


Nová maturitná skúška bude znamenať jej uznanie v Európe. ...zbierka úloh zostavená podľa cieľových požiadaviek maturitnej skúšky z matematiky vhodná pre základnú aj vyššiu úroveň. ...5 tematických okruhov obsahujúcich stručnú teóriu, typy úloh a príkladov, ktoré sa vyskytujú v maturitnom teste. ...CD so vzorovým riešeniami niektorých úloh a internetovými adresami na ďaľšiu inšpiráciu.
Vypredané
3,14 € 3,30 €

Lacná kniha Nová maturita - matematika 2 (-50%)


Publikácia vychádza zo stredoškolského učiva matematiky a je zameraná na jeho opakovanie a precvičovanie k maturitnej skúške. Je zbierkou riešených príkladov, v druhej časti je zameraná najmä na oblasť geometrie – na planimetriu, stereometriu, analytickú geometriu. Obsahuje aj príklady z diferenciálneho a integrálneho počtu, kombinatoriky, pravdepodobnosti a štatistiky. Svojím obsahom zodpovedá metodickým pokynom k internej časti novej koncepcie maturitnej skúšky. Pomôže študentom nielen pri príprave na maturitu, ale je aj výbornou pomôckou počas celého štúdia na strednej škole. Siahnuť po nej môže každý, kto si chce precvičiť svoje vedomosti a zručnosti, ale aj ten, kto potrebuje pomocnú ruku.
Vypredané
3,80 € 7,60 €

dostupné aj ako:


Táto kategória je špeciálne zameraná na učebné materiály, ktoré vám pomôžu pripraviť sa na dôležité maturitné skúšky a dosiahnuť úspešné výsledky.

Učebnice na maturity pokrývajú všetky potrebné stredoškolské predmety, vrátane matematiky, slovenčiny, cudzích jazykov, fyziky, chémie, biológie, dejepisu, geografie a ďalších. Nájdete tu jasne a prehľadne vysvetlené učivo, množstvo príkladov, cvičení a testov, ktoré vás pripravia na rôzne typy otázok a úloh, ktoré môžete očakávať na maturitných skúškach.

Učebnice sú navrhnuté tak, aby vás podporili v procese vzdelávania a pomohli vám získať potrebné znalosti, ktoré budú základom pre úspešné zvládnutie maturitných skúšok. Súčasťou našich učebníc sú aj rôzne tipy a rady, ako sa účinne učiť a pripravovať na skúšky, čo vám pomôže lepšie sa zorientovať v učive a zlepšiť vaše výsledky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové materiály, maturitné testy, vzorové skúšky a prípravné zborníky, ktoré vám pomôžu lepšie sa pripraviť na maturitné skúšky a zvýšiť vaše šance na úspešné absolvovanie maturity.