! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Készüljünk az érettségire biológiából


A könyvet a középszintű biológia érettségire készülőknek ajánljuk.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Zmaturuj! z fyziky


Čitateľa postupne zoznámi s poznatkami fyzikálnych disciplín od základov klasickej fyziky až po najnovšie poznatky modernej fyziky. Zahŕňa učivo z mechaniky, termiky, termodynamiky a molekulovej fyziky, elektriny, magnetizmu, optiky, teórie relativity, fyziky mikrosveta a astrofyziky. Moderná fyzika, najmä fyzika elementárnych častíc a vývoj vesmíru, sú spracované podľa najnovších poznatkov vedy. Kniha je prehľadne spracovaná do deviatich základných kapitol, ktoré sú ďalej členené na menšie podkapitoly a tematické celky. Text obsahuje mnoho názorných a prehľadných obrázkov, schém a tabuliek. Publikácia je určená študentom stredných škôl počas celého štúdia, na prípravu na maturitu a prijímacie skúšky na vysoké školy a ostatným záujemcom o fyziku.
Vypredané
9,97 € 10,49 €

Zmaturuj! z anglického jazyka 1


Praktický pomocník pre každého študenta, ktorý chce úspešne zmaturovať z angličtiny a uspieť na prijímacích skúškach na vysokú školu. Publikácia predkladá ucelený súhrn stredoškolského učiva gramatiky anglického jazyka. Všetky dôležité gramatické javy sú podrobne vysvetľované v slovenskom jazyku a sú doplnené množstvom príkladov (slov, väzieb, viet, fráz), ktoré vychádzajú z živej hovorovej angličtiny. Kapitoly sú systematicky doplnené prehľadnými tabuľkami, znázorňujúcimi gramatické tvary a ich použitie i praktickými prehľadmi rôznych väzieb (napr. predložkových, časových). V prílohe čitateľ nájde zhrnutie nepravidelných a frázových slovies, skrátených tvarov slovies aj základné zásady týkajúce sa pravopisu. Rozdelenie textu na hlavný text a doplňujúce poznámky v stĺpci na okraji umožňuje rozlíšiť základné a rozširujúce informácie. V poznámkovom stĺpci čitateľ nájde aj odkazy na cvičenia, v ktorých si môže príslušné gramatické javy precvičiť (v publikácii Grammar Practice 1, 2, Didaktis 2002). Vyhľadávanie v knihe zjednodušuje grafické zvýraznenie dôležitých pojmov a tiež register anglických a slovenských pojmov v závere knihy. Publikácia je určená študentom stredných škôl, ktorí ju využijú počas celého stredoškolského štúdia, na prípravu na maturitu i na prijímacie skúšky na vysoké školy
Vypredané
9,97 € 10,49 €

Nová maturita z českého jazyka a literatury testové úlohy


Publikace umožňuje testové ověření znalostí budoucích maturantů jak v oblasti jazyka, tak literatury v pojetí, s nímž počítá nová verze maturitní zkoušky. Zvláštní pozornost je věnována jazyku, slohu a komunikační funkci jazyka.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Němčina bez překladu - Maturitní otázky


Publikace určená maturantům a zájemcům o studium němčiny.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Lacná kniha Zmaturuj! z literatúry 1 (-70%)


Vývoj literatúry je zachytený chronologicky, od staroveku po 20. storočie a zahŕňa slovenskú i svetovú literatúru. V každej kapitole sa nachádza charakteristika spoločensko-historických pomerov a umeleckých smerov, čo umožňuje zaradiť literárne diela do širších súvislostí. Hodnotu knihy zvyšujú ukážky a stručné obsahy vybraných diel, charakteristiky postáv či portréty literárnych osobností. Prehľadné usporiadanie poznatkov v knihe, svieža grafická úprava a register pojmov na konci knihy podporuje ľahkú orientáciu v texte a spríjemňuje učenie.
Vypredané
3,63 € 12,10 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lineárne rovnice s parametrom I. diel - zväzok 33 (-90%)


Pre stredoškolákov. Pre maturantov a ako príprava na vysoké školy.
Vypredané
0,29 € 2,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kapitoly z pedagogiky pro střední školy


Dlouho a netrpělivě očekávaná učebnice určená především studentům, kteří se chystají maturovat z předmětů obecná, sociální a speciální pedagogika a jejich učitelům, jako žádaný podklad k výuce výše zmíněných předmětů. Tato nová publikace je vhodná rovněž pro výchovné poradce a protidrogové preventisty. Relevantní informace zde najde každý, kdo se danou problematikou zabývá. Obsahem učebnice jsou především teoretické informace z obecné, sociální a speciální pedagogiky s odkazy na aktuální situaci celého vzdělávacího systému v českém školství. Autor vychází z posledních odborných výzkumů a informačních pramenů. Učebnice dále nabízí praktické didaktické rady, prezentované na různých názorných příkladech a situacích. Pozornost je věnována odlišnostem českého školského systému od systémů zahraničních, zejména evropských. Učebnice neopomíjí ani aktuální problematiku týkající se vzrůstající agresivity a kriminálního chování žáků a studentů, syndromu PAS nebo školní šikany. Při rozboru této problematiky učebnice prezentuje různé možnosti diagnostiky a nápravy. V neposlední řadě se zabývá také charakteristikou alternativního školství dostupného v naší republice.
Vypredané
0,49 € 9,82 €

dostupné aj ako:

Zwanzig weniger eins - Egy híján húsz


A nyelvtanulók körében nagy népszerűségnek örvendő Zwanzig weniger eins - Egy híján húsz című nyelvkönyvet megújult borítóval, de változatlan tartalommal tárjuk a német szóbeli nyelvvizsgára és érettségire készülő olvasóközönségünk elé. Az egynyelvű kötet tizenkilenc társalgási témát tartalmaz, melyek mindegyikét kidolgozza az alap-, közép- és felsőfokú szóbeli nyelvvizsgák követelményei szerint is. A B1, B2 és C1 szintű alegységek a következő módon épülnek fel: Minta az önállóan megfogalmazott, összefüggő szövegre az adott témában a megfelelő nyelvi szinten. Hasznos szavak és kifejezések listája. Részletesen kifejtett választ igénylő kérdések a témakörből. Három eljátszandó szituáció, melyeket német nyelven olvashatunk. Tesztfeladat az adott szintnek megfelelő nyelvtani összefüggések ismétlésére. Mondatfordítások. A könyv a szóbeli megmérettetéseken és a mindennapi életben is remekül hasznosítható kifejezések listájával zárul. Reméljük, a kötet beváltja a hozzáfűzött reményeket, és ismét hatékony segítségként szolgál az alap-, közép- és felsőfokú szóbeli nyelvvizsgákra és a közép és emelt szintű érettségire készülőknek.
U dodávateľa
9,31 € 9,80 €

Francouzština 1 maturitní príprava- metodika


U dodávateľa
11,31 € 11,90 €

Táto kategória je špeciálne zameraná na učebné materiály, ktoré vám pomôžu pripraviť sa na dôležité maturitné skúšky a dosiahnuť úspešné výsledky.

Učebnice na maturity pokrývajú všetky potrebné stredoškolské predmety, vrátane matematiky, slovenčiny, cudzích jazykov, fyziky, chémie, biológie, dejepisu, geografie a ďalších. Nájdete tu jasne a prehľadne vysvetlené učivo, množstvo príkladov, cvičení a testov, ktoré vás pripravia na rôzne typy otázok a úloh, ktoré môžete očakávať na maturitných skúškach.

Učebnice sú navrhnuté tak, aby vás podporili v procese vzdelávania a pomohli vám získať potrebné znalosti, ktoré budú základom pre úspešné zvládnutie maturitných skúšok. Súčasťou našich učebníc sú aj rôzne tipy a rady, ako sa účinne učiť a pripravovať na skúšky, čo vám pomôže lepšie sa zorientovať v učive a zlepšiť vaše výsledky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové materiály, maturitné testy, vzorové skúšky a prípravné zborníky, ktoré vám pomôžu lepšie sa pripraviť na maturitné skúšky a zvýšiť vaše šance na úspešné absolvovanie maturity.